Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende yarın tedaviye başlayacaktım fakat yarın pazar olduğu için başlayamıyorum dr bana 2.gün gel demişti 3.gün gitsem bişey farkedermi
cöncelikle tüm hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza alırız(darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına)nisam cım senide çok tebrik ederim hiç canını sıkma hayatım benim 12. gün degerim 37.28 di seninkinden çok daha düşük düşün hem benimki 12. gün değeriydi iki günde bir arttı çok şükür hamileliğin tadını çıkart bence güzel haberlerini bekliyoruz
canım benim sen test yaptığın için ertesi gün ben de test yaptım, senin sayende test günümden önce öğrendim gebe olduğumu, insallah degerlerimiz kat kat katlanır canım benim,hemen kendini koyverme öyle. allah hepimizin kucağını dolduracak insallaah
böyle guzel bır habere vesıle oldugum için cok mutluyum canım benım..bebıslerı kucagına alsaglıkla
canım dualrım senınle hayırlıyla hamıle haberını alacagız insaallahmelankolia canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah benimde bugün yumurtalarım toplandı dua et bana emi hamilenin duası kabul olurmuş kızlar hepiniz bizler için dua edin ne olur bizlerde sizler gibi emeklerimizin karşılığını alalım ALlahın izniyle çok sevindim canım çokkk
nisasum seni tebrik etmiştim ama yine edeyim ALlah tamamına erdirsin canım arkadaşlarında dediği gibi değerin düşük olmasına stres yapma çoğul değerlere alıştığımız için bu değerler bize sorunlu gibi geliyor ama değil:))) bak emsalinki seninkindende düşükmüş hemde 12 günde yani takılma değerlere falan önemli olan herşeyin yolunda gitmesi![]()
cok ıyı tatlım yuppii cok sevındımmmmmmmmmkızlar değerim 185 dr iyi dedi ama pazartesi tekrar yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyo..dua edin.allah herkesin duasını kabul etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
sorun olmaz canım.. hayırlısıyla basla canım...kızlar bende yeni tadaviye başlayacağım dr bana 2.gün gel demişti yani yarın ama yarın pazar ve muayene yokmş 3.gün gitsem sorun olurmucvpyazarsanız sevinirim
herkese cok tesekkur edıyorum...kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle....:CüvCüv:
kızlar değerim 185 dr iyi dedi ama pazartesi tekrar yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyo..dua edin.allah herkesin duasını kabul etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
slm kızlar
moralim çok bozuk..dün kontrolüm vardı..iğnelerdeki 4. günümdü..sadece puregon kullandıydım göbekten..dr..istediğim gibi gitmiyor dedi...merional diye bi iğne daha verdi oda göbekten..3 gün hem merional hemde puregon kullanıcam..ama yinede moralim bozuldu..yumurta rezervim iyi değilmiş...korkuyorum..belkide diğer aşamalara gelemeden yarıda kalacak tedavim...
bu iğneleri kullanan varmı? etkisi nasıl..salı günü kontrole gidicem..inşallah düzelirler..
canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun
dilerim Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin
canım benim tekrar tedavin hayırlı olsun. ben puregon kullandım . ama ne bende ne eşimde sorun olmadığı için puregondan güzel yanıt aldık. dilerim Rabbimden senide tamamına erdir ve bebişini kucağına almayı nasip eder. hiç canını sıkma moral çok önemli
herşeyin hayırlısı olsun öncelikle. bak benim hiç bir sorunum yokken tutmadı ilk denemem senağlama
slm kızlar
moralim çok bozuk..dün kontrolüm vardı..iğnelerdeki 4. günümdü..sadece puregon kullandıydım göbekten..dr..istediğim gibi gitmiyor dedi...merional diye bi iğne daha verdi oda göbekten..3 gün hem merional hemde puregon kullanıcam..ama yinede moralim bozuldu..yumurta rezervim iyi değilmiş...korkuyorum..belkide diğer aşamalara gelemeden yarıda kalacak tedavim...
bu iğneleri kullanan varmı? etkisi nasıl..salı günü kontrole gidicem..inşallah düzelirler..
haklısın pembe mavı..biraz şoktayım donuk vazıyetteyım ama bugun gectı cok mutluyum.... ya...allah herkese versın..herkes yasasın.. cok korktum kan sonucumda bıle hep endıseyle yaklastım.ama sonunda muradıma erdim..ve şimdi olayın farkına vardım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sudenaz, tek yumurta bile yetiyor yeter ki allah izin versin. örneklerini görüyoruz hep. hey örnekler çıkıp konuşsanıza ben sizin yerinize mi konuşacağım. :))
hiç canını sıkma. moralini bozma. olacaksa olacak. başka yolu yok!
hayırlı olsun tedavin canım. hayır 2. ya da 3. günün bi farkı yok endişelenme :)
kızlar transferden sonra çalışanınız oldumu