Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben duramadım gittim bir sürü kıyafet oyuncak aldım duramadım walla çok kaptırdım kendimi ama napim çok zor geçti bu zamanlar artık bizimde şımarmaya ihitiyacımız var dime

kızlar ben duramadım gittim bir sürü kıyafet oyuncak aldım duramadım walla çok kaptırdım kendimi ama napim çok zor geçti bu zamanlar artık bizimde şımarmaya ihitiyacımız var dime

hayırlı olsun cnm bebeşini allah kucağına almayı nasip etsinnnn..... bebişinee kıyafetler oyuncklarda alırmışşşşşşş süpersinnn:teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmm inşallahh yarın sende yazacaksın HAMİLEYİMMMM diye içini ferah tut ama yarın hemen haber ver çatlarım yoksa :)

emsall ve Mona Rosa cok heycanlıyım kızlar yarın sabah 8 de kan verıcem ınsallah guzel haberler donucem buraya dua edın

arkadaşlar transfer sırasında idrarını tutmakta zorluk çeken var mı ? bu çok zor ben tutamıyorum bana en zor gelende bu :( sizde paylaşın duygularınızı

arkadaşlar transfer sırasında idrarını tutmakta zorluk çeken var mı ? bu çok zor ben tutamıyorum bana en zor gelende bu :( sizde paylaşın duygularınızı

xnur ben ıslemlerımı alman hastanesınde denıyorum transfer yapıldı odaya geldım hemen ıdrara cıktım dr um sadece transferı kolaylastırmak ıcın oldugunu soyledı ve ayrı kanallar oldugu ıcın hemen ıdrarımı yapaılıcegımı soyledı

ya kızlar yarın sabah 8:30 da transferim var. nasıl olacağı konusunda yardımlarınızı istiyorum.
Ağrı var mı? veya idrar konusunda sıkıntı filan ne olur yardım edin

ben ilk denememde çok su içmişim. transfere gitmeden önce az az birkaç kez yaptım. ama transfer sonrası 15 dk zor dayandım. sürgü verdiler yapamadım. sonra zar zor yaptım. bu nedenle bu sefer çok su içmiycem. hafif bir sıkışıklıkla girmeyi düşünüyorum. onun dışında herhangi bir zorluğu yok. ağrı falan hissetmiyorsun. sana bol şanslar

ben ilk denememde çok su içmişim. Transfere gitmeden önce az az birkaç kez yaptım. Ama transfer sonrası 15 dk zor dayandım. Sürgü verdiler yapamadım. Sonra zar zor yaptım. Bu nedenle bu sefer çok su içmiycem. Hafif bir sıkışıklıkla girmeyi düşünüyorum. Onun dışında herhangi bir zorluğu yok. Ağrı falan hissetmiyorsun. Sana bol şanslar

sağol canım

emsall ve Mona Rosa cok heycanlıyım kızlar yarın sabah 8 de kan verıcem ınsallah guzel haberler donucem buraya dua edın

canımcımmm dualarım seninle heyecanını anlayabiliyorum :)) inşallaahhhhh güzel haberlerle geleceksin. yüzün gülecek ve bundan sonra sürekli yeni yeni heyecanlar yaşayacaksın. kesesi, kalp atışı, büyümesi,ilk hareketleri derken bitmeyecek heyecanlar inşallahhhhh Rabbim yardımcın olsun canım sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum

kızlar doktora gittim bugün başladım tedavime hayırlısıyla
ama bana doğum kontrol hapı verdi 10 03 tarihine kadar içecekmişim 03 martta da suprofact adlı iğneyi vurcakmışım kendime adet olana kadar adet olduktan sonra doktora 3 günü gidicekmişim ozamanda başka ilaç verceklermiş
anlamadım niye böyle oldu
cevap verirseniz sevinirim

ama bana doğum kontrol hapı verdi 10 03 tarihine kadar içecekmişim 03 martta da suprofact adlı iğneyi vurcakmışım kendime adet olana kadar adet olduktan sonra doktora 3 günü gidicekmişim ozamanda başka ilaç verceklermiş

canım hayırlısı olsun ama hiç anlamadım dr.un niye bu kadar uzatıyor tedaviyi geçen ayda seni bu ay için yönlendirmişti şimdi ise önümüzdeki ay için tedavin başlıyor doğrusu ben bişey anlamadım

selam hayırlı olsun tedavin. inşallah herşey istedğn gibi olur. başarılar diliyorum.
sanırım uzun prptokol oluyorsun. benim kısa idi o yüzden bu protokol hakkında çok bilgim yok.
sen adet olana kadar baskılayıcı ilaçlar kullanacaksın.adetten sonra 3.günde falan herşey kısadaki gibi olucak ve yumurta geliştirici ilaçlara başlayacaksın.sorrmak istediğin şeyler olursa sorabilirsin canım.

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun ama hiç anlamadım dr.un niye bu kadar uzatıyor tedaviyi geçen ayda seni bu ay için yönlendirmişti şimdi ise önümüzdeki ay için tedavin başlıyor doğrusu ben bişey anlamadım

canım bende anlamadım bilmiyorum allah sonumu hayır etsin :Saruboceq:

canımcımmm dualarım seninle heyecanını anlayabiliyorum :)) inşallaahhhhh güzel haberlerle geleceksin. yüzün gülecek ve bundan sonra sürekli yeni yeni heyecanlar yaşayacaksın. kesesi, kalp atışı, büyümesi,ilk hareketleri derken bitmeyecek heyecanlar inşallahhhhh Rabbim yardımcın olsun canım sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum

canım ağzından bal akıyor ballll ınsallah hersey senın dedıgın gıbı olur

canım ağzından bal akıyor ballll ınsallah hersey senın dedıgın gıbı olur

günaydın canım ne yaptın kan verdin mi verdiysen sonuç ne zaman çıkacak ??merak ettim seni erken kalktım bu gün ve daha yüzümü yıkayıp kahvaltı bile yapmadan geçtim pc nin başına hadi güzel haberlerini bekliyorummm

canım bende anlamadım bilmiyorum allah sonumu hayır etsin :Saruboceq:

Amin canım inşallah. umarım dr.un yoğun olduğu için seni oyalamıyordur ve sana zaman kaybettirmiyordur. yaklaşık 3 aydır dört gözle senden haber bekliyorum ama dr. her defasında sana adet ol gel diyo ama neyse inşallahhhh geç olsunda güç olmasın canım

günaydın canım ne yaptın kan verdin mi verdiysen sonuç ne zaman çıkacak ??merak ettim seni erken kalktım bu gün ve daha yüzümü yıkayıp kahvaltı bile yapmadan geçtim pc nin başına hadi güzel haberlerini bekliyorummm

canım benım yaaaaa 8 de kan verdım sonuc 1 de çıkıcak çok heycanlıyım gece 3 de uyandım ve uyuyamadım allahım ınsaşşah benı sevındırır

canım benım yaaaaa 8 de kan verdım sonuc 1 de çıkıcak çok heycanlıyım gece 3 de uyandım ve uyuyamadım allahım ınsaşşah benı sevındırır

canımmmmmm seni çok çok iyi anlıyorum inşallahhhhh yüce Rabbim yüzünü güldürecek inşallahh güzel sonuçlar alacaksın ve bizlrede iyi haberler vereceksin dualarım seninle canım

Back
X