Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.
ealsenas canım umarım Allah söyletiyordur.
msms sağol hayatım
Arkadaşlar kanımı verdim saat 15:00 civarı sonucum çıkacak
ealsenas canım umarım allah söyletiyordur.
Msms sağol hayatım
arkadaşlar kanımı verdim saat 15:00 civarı sonucum çıkacak
Tuba canım şuan karşı taraftayım o nedenle medicanada yaptırmadım testi.
Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.
Bana 5. günde transfer yaptılar bu nedenle 10. gün test günü olarak belirleniyormuş
ozlenozlem umarım herşey iyi gider ama bencede hamişsin....
bu arada transferden geldim eve. 2 tane transfer oldu.11 mart test....
nevra canım transferin hayırlı olsun Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. inşallah bebeğine kavuşucaksın bol bol dua et
Myworld canım nasılsın nasıl gidiyor varmı bi belirtin hayatım merak ettim seni. inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
aminnnnnn canım. isteyen herkesin inşallah. ayy canım ya çok saol Şenizmerak ediosunuz felan ama merak edilecek bişey yok kesin tutmadı gözüyle bakıyorum ben. senağlama temizlik yapıyorum , hiç oturmuyorum ki sürekli ordan orayatutacağı varsa da tutmaz artık diye koyverdikçe koyveriyorum.kaydirigubbakcemile3 hiç test felan da yapmadım. bugün 9. günüm belirti desen kendimi hiç dinlemiyorum varsada yoksa da Rabbimin takdiri ben üzerine düştükçe o benden kaçıyo
paşa gönlü istediği zaman gelsin artık:mymeka:yıllardır beklemekten iflağım kesildi resmen yasenağlama sen nasılsın canım:1hug: