Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melankolia sağol canım bizde ıyıyız. bebiş buyuyo azar azar.
ozlem ınsallah degerın katlanarak artmıstır.
bende adanada tedavın hayırlı olsun canım. guzel sonuclarla bıtsın bu sefer inşallah

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

8. Günde 38.22 değeri hic düşük değil 2 günde bir değer 2 ye katlanacağını hesp edersek test günü degern 100 ün üstünde çıkacak. Bence sen hamilesin :) Bel agrısı tedirgin etmesin benimde bel ve kasıklarım ağrımıştı. Hayırlı olsun canım...hihoyyyt

ealsenas canım umarım Allah söyletiyordur.
msms sağol hayatım
Arkadaşlar kanımı verdim saat 15:00 civarı sonucum çıkacak

Tuba canım şuan karşı taraftayım o nedenle medicanada yaptırmadım testi.

slm kizlar ben geldim..cok sükür bilgisayarimiz tamir oldu.
aramiza yeni arkadaslarin katildigini gördüm hepsi hos gelmis ve tedavileride hayirli olur insallah..
melankoli canim tebrik ediyorum seni.allah tamamina erdirsin insallah.cogulmu tekmi seninki?saglikla gelir insallah..özlenözlemcim senide tebrik ediyorum insallah deger 2 katina katlanir.allah tamamina erdirsin insallah.
ben yokken kizlar 2li tarama testimi yaptirdim.sonucu sali günü alicaz.bebegim 6cm olmus teyzeleri:)elini kolunu bacaklarini bi oynatiyoki görmeyin.masallah bebegime.bide 2li testiyaparken özel bi ultrasonla baktilar biraz erken ama cinsiyetinide söyledi dr.um.tabi 100de100 degil ama erkek görünüyo dedi.darisi sizlerin basina arkadaslar..allahtan herseyin hayirlisi..

ozlenozlem umarım herşey iyi gider ama bencede hamişsin....
bu arada transferden geldim eve. 2 tane transfer oldu.11 mart test....

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

özlencim selam senin bugün test günün olduğunu söylemişsin ama benim kafam karıştı. neden 10. gün test istediler senden. hep 12. gün test istiyorlardı bildiğim kadarıyla . inşallah değerin katlanmıştır canım dualarım seninle. bu konuda beni aydınlatırmısın rica etsem.

Bana 5. günde transfer yaptılar bu nedenle 10. gün test günü olarak belirleniyormuş

Nevra canım transferin hayırlı olsun canım Allah mutlu haberler almayı nasip etsin canım.
Karanfil Allahım bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım,
Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim

ozlenozlem umarım herşey iyi gider ama bencede hamişsin....
bu arada transferden geldim eve. 2 tane transfer oldu.11 mart test....

nevra canım transferin hayırlı olsun Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. inşallah bebeğine kavuşucaksın bol bol dua et

nevra canım transferin hayırlı olsun Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. inşallah bebeğine kavuşucaksın bol bol dua et

Myworld canım nasılsın nasıl gidiyor varmı bi belirtin hayatım merak ettim seni. inşallah Rabbim yüzünü güldürsün

Myworld canım nasılsın nasıl gidiyor varmı bi belirtin hayatım merak ettim seni. inşallah Rabbim yüzünü güldürsün

aminnnnnn canım. isteyen herkesin inşallah. ayy canım ya çok saol Şenizmerak ediosunuz felan ama merak edilecek bişey yok kesin tutmadı gözüyle bakıyorum ben. senağlama temizlik yapıyorum , hiç oturmuyorum ki sürekli ordan orayakaydirigubbakcemile4 tutacağı varsa da tutmaz artık diye koyverdikçe koyveriyorum.kaydirigubbakcemile3 hiç test felan da yapmadım. bugün 9. günüm belirti desen kendimi hiç dinlemiyorum varsada yoksa da Rabbimin takdiri ben üzerine düştükçe o benden kaçıyo :emir_bebek: paşa gönlü istediği zaman gelsin artık:mymeka:yıllardır beklemekten iflağım kesildi resmen yasenağlama sen nasılsın canım:1hug:

aminnnnnn canım. isteyen herkesin inşallah. ayy canım ya çok saol Şenizmerak ediosunuz felan ama merak edilecek bişey yok kesin tutmadı gözüyle bakıyorum ben. senağlama temizlik yapıyorum , hiç oturmuyorum ki sürekli ordan orayakaydirigubbakcemile4 tutacağı varsa da tutmaz artık diye koyverdikçe koyveriyorum.kaydirigubbakcemile3 hiç test felan da yapmadım. bugün 9. günüm belirti desen kendimi hiç dinlemiyorum varsada yoksa da Rabbimin takdiri ben üzerine düştükçe o benden kaçıyo :emir_bebek: paşa gönlü istediği zaman gelsin artık:mymeka:yıllardır beklemekten iflağım kesildi resmen yasenağlama sen nasılsın canım:1hug:

canım benim kesin tutmadı olmadı etmedi deme emeklerine yazık olur o zaman. Rabbim inşallah yüzünü güldürecek yüce Yaradan isteyen herkeze nasip etsin o güzel duyguyu inşallah. az kalmış inşallah güzel haberler alırsın ve verirsin. tamam düşünme kendini salma yataga ve eve bağlanma ama ama lütfen o kadar da abartmasaydın iş güç yapmak da neyin nesi kızdım şimdi sana haaa :)) tabii Rabbim vakti zamanı gelince verecek bebişinde en uygun zamanda gelecek ama bizde bu zamanı beklerken sabırla azimle beklemeliyiz demi :) ?? dualarım sizlerle canım. ben iyiyim Allah a şükür bulantı ve kusmalar dışında tabii en kısa zamanda bunların geçmesini bekliyorum onun dışında yaramaz bişey yok çok şükür canım. hafta içi müjdeli haberlerini bekliyorum Rabbim yardımcın olsun

arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum

Back
X