Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba,hep takip ediyorum yazışmaları ama yazmak bugüne kısmetmiş.Arkadaşlar ben sanıyorum Mart sonu,Nisan başı gibi micro deneyeceğim Brüksel Tüp Bebek Merkezinde. Sanıyorum dedim çünkü ön görüşmeyi bugün yaptık ve rahim filmi,tahliller ve para ayarlama sürecimiz olacak:( Fakat tabii hemen soramadık micro ne kadara mal oluyor diye. Brüksel Tüp Bebek'te micro yaptırıp başarılı olan ve fiyatını bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim .Umarım doğru başlıkta soruyorumdur.Allah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda göndersin inşallah...(Bu arada 2,5 yıllık evliyiz,19 aydır korunmuyoruz. )Biraz uzun yazdım kusura bakmayın.

arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..çoğul olup olmadığı hakkında bir fikrim yok çünkü burada değeri düşük çıkıp ta ikiz olduğunu öğrenenleri de gördüm cnm..o yüzden en iyi cevabı doktorun verecektir sana..kendine iyi bak..

arkadaşlar bende dün ikinci deneme için görüşmeye gittim..benden sadece trioid testi istedi o da normal çıktı çok şükür..ilk denemede ilaçlar yüzünden E2 değerim çok yüksek çıktığı için hiperstimülasyon olmasın diye ilaçlarımı değiştirdi bir de bu sefer adetin 21.günü değil 2.günü gel dedi..bakalım bu da martın 20'sini falan bulacak gibi..bu sefer olacak gibi bir his var içimde ama hayırlısı bakalım..

kızlar dün transferim olduuuuuuu. 10 martta testim yapılacak.çok heyecanlıyım. dün akşam hep dua ettim hadi bebekler annenize tutunun diye

kızlar dün transferim olduuuuuuu. 10 martta testim yapılacak.çok heyecanlıyım. dün akşam hep dua ettim hadi bebekler annenize tutunun diye

hayırlı olsun inşallah tutunurlar canım allahın izniyle..emeklerin boşa gitmesin..

Arkadaşlar merhaba 1-2 milyon spermle aşılama olurmu

biv selam canım ,
benimde dün oldu transfer.Hadi hayırlı olsun seninde inşallah dualarımız tutar. bana 11 mart dediler test için.senin kaçıncı gün oldu transfer?kaç tane transfer oldun?

biv selam canım ,
benimde dün oldu transfer.Hadi hayırlı olsun seninde inşallah dualarımız tutar. bana 11 mart dediler test için.senin kaçıncı gün oldu transfer?kaç tane transfer oldun?

senin tedavinde hayırlı olsun inşallah bebişlerin tutunurlar hayırlısıyla..

biv selam canım ,

salı topladılar canım cumada transfer oldu. 10 mart kan tahlili yaplıacak. 2 tane transfer oldu 3 olacaktı 2 tane iyi kalitede kalabilmiş.

inşallah ikimzde hayırlı sonuçlar alırız

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawhihoyyyt:teytey:laelaelaelaelae

Mona rosa inşallah seninde hamiş haberlerini alacağız hayatım

Kızlar iyi geceler. a.s. Ben de 1. Tüp Bebek Tedavisindeyim. Dün iğnelerime başladım. Kısa protokolle. Yaşayıp göreceğiz bakalım bizi neler bekliyor. :1rolleyes: Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah. Tedavideki herkesin Allah yardımcısı olsun. Allah işlerimizi kolaylaştırsın inşallah. :Saruboceq:

slm ben de tüp bebek tedavisindeyim 2 ay sonra eşimden biyopsi alınacak hayırlısı olur inşallah, Allah isteyen herkese bebek versin.

Arkadaşlar merhaba 1-2 milyon spermle aşılama olurmu

canim benim bildigim yikama sonrasi en az 5milyon hareketli sperm olmasi gerek.sana bi link vericem ordan bakabilirsin.hakkinda hayirlisi olur insallah.bende asilama denemistim ve esimin 19milyon spermi vardi ama olmadi bizimde.mikro denedik 2.de tuttu cok sükür.darisi basina insallah.hayirlisi olsun canim.bu linke bakarsin.
Tup Bebek - Tüp Bebek Merkezi - Prof. Dr. Erkut Attar -

salı topladılar canım cumada transfer oldu. 10 mart kan tahlili yaplıacak. 2 tane transfer oldu 3 olacaktı 2 tane iyi kalitede kalabilmiş.

inşallah ikimzde hayırlı sonuçlar alırız
sağol canım inşallah. bende 2 tane transfer oldum.Bakalım benim tahlilde 11 mart.Off vakit nasıl geçecek???

mona rosa babam yaşarkende isminin verilmesini istemezdi. Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmazdı ve verenlerede kızardı. Bu nedenle önüm kapalı yani onu üzmek istemem

nevrosky seninde tedavin hayırlı olsun. umarım bizleri gibi sende mutlu haberler verirsinde burada beraber halay çekeriz

kizlar ne zamandir buraya yazamadim zaten cokda giremedim siteye
negatif sonuctan sonra bazi sorunlarim olmustu
buradan tedavide olan tum arkadaslara allahim yardim etsin ve guzel sonuclar nasip etsin
allah izin verirse ben nisan mayis gibi ikinci icin yola cikicam
hakkimizda hayirli ne ise olsun

Back
X