Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yazmana sevindim. unutmaki her olumsuz birşeyde bir hayır vardır canım arkdaşım, sen dahil tüm bebiş isteyenlere her gün dua ediyorum hayırlı zamanda insallah bebişler geleceeek. benim lekelenmem geçti şükür şimdilik iyiyim,hakkımızda hayırlısı olsun birtanem,dediğin gibi hem eşine de zaman ayırmış olursun, tadını çıkar bak açık açık söylüyorumsonrasında öyle olmuyor :) çok öpüyorum habersiz bırakma beni a.s.[
canım benim Şenizçok sevindim iyi olmana aklım hep sendeydi lütfen kendine dikkat etklava: bol bol dinlen ve bol bol beslencokacimcoooksonrada Rabbiminde izni ile aslanlar gibi bi yiğen doğur bize. tabi tabi ben senin yerine de tadını çıkartırım hiç merak etme-tatlicadiarzu- çok öpüom seni meleğine ve kendine iyi bak canımŞeniz
Mywold canım hakkında hayırlısı. söylenecek fazla söz yok. rabbım çok aratmasın ınsallah.
dr um erkek gibi dedı. inşallah cumartesi gunu ıkılı test yapılırken kesınlecek canım
Mevlam neylerse güzel eyler tabi ki söylenecek söz yok. Rabbim takdirine şikayetimiz değil ancak şükrümüz olur. Rabbim her daim şükredenlerden eylesin:Saruboceq: erkek olmuş kız olmuş evlat değil mi dimi canım biliyorum senin için de hiç birşey ifade etmiyor cinsiyet hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah kendine çok ama çok dikkat canım Şeniz
monarosa, güvenç bey ankarada mı . hangi hastanede çalışıyor . ben şimdilik doktorumdan ve kliniğimden memnunum ama yinede aklımın bir köşesinde olsun istiorum
kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
canım panik yapma... inşallah yerleşiyodur bebişler....delikafaduldenkızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
e ama çok boş kaldı sayfamızz. test sonucu alacak, tedaviye başlayacak kimse yok muu??