Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün aşılamam yapıldı yıkama sonrası 10 milyon sperm %95 hareket doktor iyi dedi
Aşılama anında bi kasık ağrısı oldu sonra geçti ardından yine başladı ve ayakta durdukça kasık ağrısı oluyor oturunca geçiyor anaokulu öğretmeniyim ve pek oturma şansım da olmuyor inşallah tutunur

Hayırlısı olsun tutunacağı varsa her şekilde tutunur o yüzden içini ferah tut ama ağır işlerden uzak dur sen şanslısın çalışırken zaman su gibi akar benim eşim rapor aldı ve gülmek bile yasak bana şu an zorlanmıcaksın diyo 15 gün nasıl geçer böylebize yıkamadan öncesinin sonucunu verdiler keşke yıkama sonrasında isteseydim. Hakkımızda hayırlısı olsun

inşallah hayırlı sonuç alırsın canım
aşılaman nasıl oldu anlatabilirmisin?
bizede doktor tavsiye ettide
Amin canım inşallah sabah 8.30da hastanedeydik önce eşim sperm verdi iki saate yakın onu bekledik işlemden geçti sonra beni odaya aldılar ağrısız acısız geçti 5 dk falan sürmüştür ama sadece ince pipet gibi şeyi yerleştirirken anlık bir acı hissettim o kadar şırıngayla pipetten içeri spermi gönderdiler yarım saat kaldırmadılar uzandım korkulacak bişey değilmiş sizde sorun nr

Selam kizlar ben aranizda yeniyim ve bende 27 martta asilama yaptirdim bekleme asamasindayim su an cok zormus bu beklemek gercekten allahim hepimizin gonlune gore versin rabbim isteyen herkese bir an once bebeklerini nasip etsin insallah.

Mükemmel değil mi? İyi sanırım? İnşallah tutar ya
Insallah canimm rabbim razi olsun
Hayırlısı olsun inşallah nasıl ağrın falan var mı ben ani hareket yapınca batmalar oluyo
Evet canim hareket etmemeye calisiyorum uzaniyorum kasik agrisi bel agrisi var bende
Canim merhaba insallah hayirli haberleri hep beraber aliriz sanirim aramizda 1 gun seninle :)
Ayyy saol bitanem insallah guzellikler bizi bulsun insallah

Selam kizlar ben aranizda yeniyim ve bende 27 martta asilama yaptirdim bekleme asamasindayim su an cok zormus bu beklemek gercekten allahim hepimizin gonlune gore versin rabbim isteyen herkese bir an once bebeklerini nasip etsin insallah.
Hoş geldin o zaman hayırlısı olsun beklemek gerçekten zor o yüzden burada beraber beklemek iyi oluyo

Insallah canimm rabbim razi olsun

Evet canim hareket etmemeye calisiyorum uzaniyorum kasik agrisi bel agrisi var bende

Ayyy saol bitanem insallah guzellikler bizi bulsun insallah
Insallah canim Kasık agrisi bendede var ani hareket etmemeye calisiyorum bol bol dinleniyorum bende ne zmanadan beri bebis icin ugrasiyorsunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…