Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

vallahi ya yok ne evliliği tövbe!! ilişkiydi bu
Ahahha şaka yaptım yahu okudum buyuk kısmıni. Zaten askindan ölmüyorsun. Sende intikam alayım diye yola çıkmişsin. Ama yine o seni bırakıp duruyor. Sen intikam falan alamazsın. Bu iş uzarsa çocuga hirs yapip iyice peşinden koşacaksın. Uzak dur. O engellemesin. Bi kere de heryerden sen onu engelle. Niye onun silmesini bekliyosun? Herşey normalken birden atak geçiriyor sanki. Bunla gelecek mi olur? Arkana bile bakma dengesiz bu bırak.

Dengesiz ve maço biri olduğunu düşünüyorum. Onu böyle kabul edebilecekseniz devam edin. Değişmesini umuyorsanız sakın ummayın değişmez.

Değişmez bu kişi , intikam alıcam derken o sizden intikam almış gibi. Oluru yok bu ilişkinin boşuna zaman kaybetmeyin.

yok zaten engellemez de silmemesi aslında geri döneceğime işaret. ben inan hiç o silme işlerine tenezzül etmem. kâle alıyomuş gibi. o ilk sildiğinde sonra af dileyip eklemişti geri. birkaç gün kabul etmedim. sonra hadi artık kabul et isteklerimi dediğinde şey demiştim çünlü "bir daha silersen hesaplarımı, üstüne bir de engel atarım haberin olsun" demiştim. ondan silmedi sanırım. bu durum da o sözümden tırsrıgı anlamına geliyor. benim o konudaki tavrımı biliyor

pff kafan çorba olmasın bu çocuktan bir cacık olmaz..
mary önüne baksın kendine yakışır bir sevgili bulsun..

Dengesiz ve maço biri olduğunu düşünüyorum. Onu böyle kabul edebilecekseniz devam edin. Değişmesini umuyorsanız sakın ummayın değişmez.

ben onu değiştirmeyi bırak vazgeçtim o davadan ben kendi karakterimi korumanın peşine düştüm artık

Değişmez bu kişi , intikam alıcam derken o sizden intikam almış gibi. Oluru yok bu ilişkinin boşuna zaman kaybetmeyin.

bence o intikam peşinde değil. zaten bu durumdsn haberi yok. kendine eziyet çektirmeyi seviyor. dengesiz işte..

Sen ve o ayrı kişiliklere sahipsiniz, tamamen zıt. Bence basınıza bela etmeyin bu adamı.

birgaripinsan bu cvbım sana ekleme yapıyorum canım. cidden öyle. herşey normalken birden arak geçiriyor. meyve suyunu begenmeyip 35 dk surat asılır mı? modu bir değişiyor boyut değiştiriyor. arkadaşın dediği gibi ben en iyisi ona buluşalım deyip heryerden engelleyeyim. ya da hiçbiyerden engellemeyip msj atayım birkaç saat sonra. "şehirdışındayım. hahaha ben çok eglendim" diye. o

Yol neden uzun sürdü, çabuk gel derken aslında ne demek istediğini anlamamış olamazsınız
O kendince adım atmış, ortam yaratmış, kitap bahanesi bulmuş, erkenden gitmiş. Karşılığında nasılsın denmesini o beklemiştir bence.
Bilemedim bana böyle göründü. Önemsenmediğini düşündüğü için gurur yapıyor bence.

Bence de canım hiiiç girmeyelim. Zaten oku oku canım çıktı

Ben hepsini okudum :) sanirim sizden beklentisi"buraya gidebilir miyim ?" "Bunu giyebilir miyim?" Seviyesindeydi. O da zor geldi. Geri donerse de sakin tekrar bulusup konusma. Boyle biriyle zamanini heba ettigine degmez.

Ben hepsini okudum :) sanirim sizden beklentisi"buraya gidebilir miyim ?" "Bunu giyebilir miyim?" Seviyesindeydi. O da zor geldi. Geri donerse de sakin tekrar bulusup konusma. Boyle biriyle zamanini heba ettigine degmez.
canım teşekkür ederim okudugun için. ben olsam ben de okurdum ya. :)) uzun kısa farketmiyor ben sonuca odaklıyım. öyle mi diyosun aklında kalıcak unutamayacağı bişyler yaşatmak istiyorum. bni hala sevdiğini biliyorum, zaten acı çektiği için ayrılma yoluna gitti. bir nevi onu durdurmamı istedi ama yapmadım

yalnız bi merhamet geldi şuan öyle midir ki? ama öyle olsa ben falanca yerdeyim diye paylaşım yapınca neden "tamam canım, anladık falanca semttesin" yazdı? halbuki yarım saat önce görüşmüştük kitap mevzsuna aynı semtte?

Bende hepsini okudum bence siz de hala seviyosunuz ama kiside denge yok .Anladigim kadariyla...unutun gecmiste kalsin o kisi yolunuza bakin

Kendisini karşında çok değersiz hissedebilir kaybetme korkusu da ağır basarsa kiskancliklar kuslukler olur.Sen sebepsiz sanarsin ama onun içinde fırtınalar kopar.Kendisini iyice kuculmus hissedersede agresiflesir kaprisle çekip gitmekle kendisini iyi hisseder gururu incinmemis olur ona göre.Tabi o bu duygularinin farkında olamayabilir.İleriye dönük dusunmuyosan bu insana iyilik yap ve ona dışarıdan nasıl algilandigini bunları düzeltmesi gerektiğini kibarca soyle.Kendisini nekadar değerli görürse kaybetme korkusu da okadar azalır böylece ara ara gösterdiği kibar yani daim olur.Ona hocalık yapıp devam et demek değil bu.gitmeden önce kibarca şu sebepten böyle davraniyo olabilirsin çok normal bu yönünü toparlarsan dahada iyi olabilirsin vs.ama biz uygun değiliz sanırım dersin.İnsanlarin sebeplerini bilsek kimseden nefret edemezdik.oyuzden yargilamayin yardımcı olun.

Ayrıldık ama eğleniyorsun mu demek istedi acaba bilemedim orasını.
Bana ilgi bekleyen, ilgi göremediği için de sağdan soldan saldıran biri olarak göründü.

Seviyor mu bilemem ama dengesiz oldugu kesin. Bir sorun varda oturulur konusulur. Oyle cocuk gibi kusmeler ,arayip sormamalar felan hos degil. Neticede bir insan nasilsa oyle devam eder. Degismez hic

twsbitleriniz harika da işte öyle gururlu ki sanmıyorum böyle konuşabilelim karşılıklı. daha da ezilir. aşırı kompleksli . böylr söylemek istemiyorum ama türk erkeği kompleksi var cidden..

Hepsini okudum :))
Herkes ikinci bir şansı hakeder bence..
Yani kıyafet konusunda haklısınız da diğer şeylerde biraz abartmışsınız gibi geldi bana. Bence oturun bi konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…