- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Ahahha şaka yaptım yahu okudum buyuk kısmıni. Zaten askindan ölmüyorsun. Sende intikam alayım diye yola çıkmişsin. Ama yine o seni bırakıp duruyor. Sen intikam falan alamazsın. Bu iş uzarsa çocuga hirs yapip iyice peşinden koşacaksın. Uzak dur. O engellemesin. Bi kere de heryerden sen onu engelle. Niye onun silmesini bekliyosun? Herşey normalken birden atak geçiriyor sanki. Bunla gelecek mi olur? Arkana bile bakma dengesiz bu bırak.vallahi ya yok ne evliliği tövbe!! ilişkiydi bu
Ahahha şaka yaptım yahu okudum buyuk kısmıni. Zaten askindan ölmüyorsun. Sende intikam alayım diye yola çıkmişsin. Ama yine o seni bırakıp duruyor. Sen intikam falan alamazsın. Bu iş uzarsa çocuga hirs yapip iyice peşinden koşacaksın. Uzak dur. O engellemesin. Bi kere de heryerden sen onu engelle. Niye onun silmesini bekliyosun? Herşey normalken birden atak geçiriyor sanki. Bunla gelecek mi olur? Arkana bile bakma dengesiz bu bırak.
diğer arkadaş da tekmeyi o atmış demiş. siz hareket beklemiş diyorsunuz. kafam corba oldu. aslınds o dursaydı yanımda konuşurdum ben. hal hatır bile sormadı. bi nasılsın bilr denmez mi buna da mı gurur yapılır. ben de o sormayınca istemiyo diye hiç tenezzül etmedim.. baştan yol niye bu kadar uzun sürdü va dedi konuştu ama sonra pat tamam allah emanet tarzında yürümeye başladı ters yöne. ben daha ne yapabilirdim ki arkasından gitme kal diyemem
Dengesiz ve maço biri olduğunu düşünüyorum. Onu böyle kabul edebilecekseniz devam edin. Değişmesini umuyorsanız sakın ummayın değişmez.
Değişmez bu kişi , intikam alıcam derken o sizden intikam almış gibi. Oluru yok bu ilişkinin boşuna zaman kaybetmeyin.
Yol neden uzun sürdü, çabuk gel derken aslında ne demek istediğini anlamamış olamazsınızdiğer arkadaş da tekmeyi o atmış demiş. siz hareket beklemiş diyorsunuz. kafam corba oldu. aslınds o dursaydı yanımda konuşurdum ben. hal hatır bile sormadı. bi nasılsın bilr denmez mi buna da mı gurur yapılır. ben de o sormayınca istemiyo diye hiç tenezzül etmedim.. baştan yol niye bu kadar uzun sürdü va dedi konuştu ama sonra pat tamam allah emanet tarzında yürümeye başladı ters yöne. ben daha ne yapabilirdim ki arkasından gitme kal diyemem
zaten bir önceki iliikim yabancıydı. onun 2 yıldır görüşüyoruz. küslük gibi bi ayrılıktı işte bu girdi araya. o durum da hiç belli değil. bundan sebep onu cvplayamıyorum. yazıyor bana vs. ama oraya hiç girmeyelim şimdi konu iyice gider.
canım teşekkür ederim okudugun için. ben olsam ben de okurdum ya. :)) uzun kısa farketmiyor ben sonuca odaklıyım. öyle mi diyosun aklında kalıcak unutamayacağı bişyler yaşatmak istiyorum. bni hala sevdiğini biliyorum, zaten acı çektiği için ayrılma yoluna gitti. bir nevi onu durdurmamı istedi ama yapmadımBen hepsini okudum :) sanirim sizden beklentisi"buraya gidebilir miyim ?" "Bunu giyebilir miyim?" Seviyesindeydi. O da zor geldi. Geri donerse de sakin tekrar bulusup konusma. Boyle biriyle zamanini heba ettigine degmez.
Yol neden uzun sürdü, çabuk gel derken aslında ne demek istediğini anlamamış olamazsınız
O kendince adım atmış, ortam yaratmış, kitap bahanesi bulmuş, erkenden gitmiş. Karşılığında nasılsın denmesini o beklemiştir bence.
Bilemedim bana böyle göründü. Önemsenmediğini düşündüğü için gurur yapıyor bence.
Ayrıldık ama eğleniyorsun mu demek istedi acaba bilemedim orasını.yalnız bi merhamet geldi şuanöyle midir ki? ama öyle olsa ben falanca yerdeyim diye paylaşım yapınca neden "tamam canım, anladık falanca semttesin" yazdı? halbuki yarım saat önce görüşmüştük kitap mevzsuna aynı semtte?
canım teşekkür ederim okudugun için. ben olsam ben de okurdum ya. :)) uzun kısa farketmiyor ben sonuca odaklıyım. öyle mi diyosun aklında kalıcak unutamayacağı bişyler yaşatmak istiyorum. bni hala sevdiğini biliyorum, zaten acı çektiği için ayrılma yoluna gitti. bir nevi onu durdurmamı istedi ama yapmadım
Kendisini karşında çok değersiz hissedebilir kaybetme korkusu da ağır basarsa kiskancliklar kuslukler olur.Sen sebepsiz sanarsin ama onun içinde fırtınalar kopar.Kendisini iyice kuculmus hissedersede agresiflesir kaprisle çekip gitmekle kendisini iyi hisseder gururu incinmemis olur ona göre.Tabi o bu duygularinin farkında olamayabilir.İleriye dönük dusunmuyosan bu insana iyilik yap ve ona dışarıdan nasıl algilandigini bunları düzeltmesi gerektiğini kibarca soyle.Kendisini nekadar değerli görürse kaybetme korkusu da okadar azalır böylece ara ara gösterdiği kibar yani daim olur.Ona hocalık yapıp devam et demek değil bu.gitmeden önce kibarca şu sebepten böyle davraniyo olabilirsin çok normal bu yönünü toparlarsan dahada iyi olabilirsin vs.ama biz uygun değiliz sanırım dersin.İnsanlarin sebeplerini bilsek kimseden nefret edemezdik.oyuzden yargilamayin yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?