Roman okuyor gibi hissettim
Tek yapman gereken kafası esince yazan ve sen neden yazmadın diye hesap sormana fırsat vermeden suçu sana yıkan insandan kaçman
Daha iliskin sallantitayken bi ay da bu kadar seyler yasaman cok sagliksiz hemen planlar icine girmene de bir anlam veremedim senin de aklin karisik kendine zman ver bir sirkelen her sey olacagina varir zateno kadar mı ya?
Sallama. Cevap verme. Sessiz kalmak, umursamamak en iyi cevap.onda hem fikiriz de bi kişi de yazmadı ki dönerse nasıl tepki vereyim nasıl cümlelerle uğurlıyım, zalımsınız kızlar
İyi aksamlar canim,
Bastan sona okudum, aslinda tarafsiz yazmissin. Yani kendi hain(espiri mayetinde) planlarindan da bahsetmissin. Ama sen intikam alayim derken, diger yandan olayin akisina kapilinca ortaya karisik bir durum cikmis yani hem adamla gorusup hemde hic bir durumdan haber vermemen... Adamin tepkisi, cocuklugu bu yuzden basliyor aslinda.
Kitap alma konusunda da o kendince senden intikam aliyor cunku aslinda dert oldu icine senin onu bu denli umursamadigin icin...
Ha doner mi, bence evet. Neden dersen, oyle hissettim.
Ha ne olmali dersen, bence gayet mantikli ve akli basinda bir bayansin. Cok dogru fikirlere de sahipsin bence, o yuzden fikrim daha iyilerine layik oldugunda. Ama sen kalbini dinle, pisman olmazsin. En dogru karar, senin verdigin karardir unutma canim benimm :)
Sallama. Cevap verme. Sessiz kalmak, umursamamak en iyi cevap.
hic usenmedim okudum. Bu adamdan bir halt olmaz net . Engeli bas unut
çok saol canım zaman ayırıp okuduğun için. inan o engel mevzusu birtek bana mı aşırı basitçe geliyor bi çözemedim. yani asıl o zaman kezo gibi hissederim kendimi. engellersem şuan durduk yere.. bilemedim canım :/
Çok teşekkür ederim bu nazik yorumun için. çok haklısın beni üzer bu cidden. arkadaşlarımla tanıştı, onlardan bile beni ayırmak istedi. Hayatım o endeksli olsun istiyordu. Belki de benim önümde ezildi ben çok agırdan alınca. Peki canım o kitap mevzusunda benden intikam almak istemesi konusunu açar mısın biraz? beni baya iyi anladın çünkü
Sil o zaman . Bir tepki goster su varliga . Ay ne dengesiz bir insanmis ya .Tarafsız okudum bastan sona mi hatali olur bir erkek
ya sen ne anlatıyorsun ya. ilk paragrafı okuyabildim sadece, onu da zor bitirdim. çocuğun seni her yerden silmesi ergen usulü de, senin ondan intikam almaya çalışman ne? şuna verecek mantıklı bi cevabın var mı allah aşkına
Bu çocuk sana fena kaptirmis. Tüm dengesizlikleri bu yuzden bencee
Rica ederim tatlim sen yazmissin bize yorum yapmasi kaldi... Yardimim olduysa ne mutlu
Yani bastan sona detayli okudum benim o kitap mevzusundan cikardigim olay su,
Seninle bir iki kez sancili donem gecirmis arkadas etek ve haber vermeme mevzuundan. Onun gozunde ki kendi de belirtmis Avrupa'nin degistirdigi birisin. Aslinda burada demek istedigi "sen Avrupa havasindasin, cool takiliyorsun, her seye ammaan modundasin" demek istiyor. Ustune sen gittim,geldim haberlerini vermeyince de bunu icten ice gurur meselesi yapti ki herkes yapar genelde. (Bunu da ben cok kostum pesinden tarzi cumleleriyle saglamlastirabiliriz tezimizi) neyse devam ediyim,
Kitap bahane ya da gercek, onu geciyorum. Bir sekilde almak istedi. Sen geldin, gelene kadar cabuk ol dedi sonea kitaplari aldi veeee, vin! Buradaki subliminal mesaji da "bak, kitaplarimi aldim, sen beni takmadin bak bende seni sallamadim" oluyor. Ha aslina bakarsan etek olayindaki seni silme ergenliginin bir diger versiyonu tabii :) zaten konusmalarin ve tavirlarin senin gayet olgun oldugunu gosteriyor uyusmazlik bundan kaynakli. Hakkinda en guzeli olsun
vallahi canım inanki ben de tarafsız yazdım. ona karşı da böyle adilim ama işte kıymet bilemedi. ki benim niyetim neyken ben yine vicdan yaptım şans verdim. ortada yoktu böyle bi ilişki planı halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?