Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

mutsuz bi baba,bebegi sevgiden degil sirf adama karsi kullanmak icin bi oyun icin doguran mutlu bi anne.ve o ortamda buyuyen bir cocuk..ve bunun adi yuva..geride de yeni evlenip ayrilmis baska bi kadin..belki de o da hamile olacaktir kim bilebilir. adam da mecburiyetten kadina donerse bunun adi yuva kurmak olacak oyle mi?bosan demek,yuvayi dagitmak mi gaz vermemek oluyor.herkesin bakis acisi farkli..esim beni bende onu seviyorsam kafamda soru isaretleri yoksa neden bitsin.

Canim kendine kizdigini hissettim sanki.
Kizma. Sonucun böyle olacagini bilseydin, baslamazdin.
Evliligini hata olarakta görmüyorum acikcasi.
Evet biraz daha beklenebilirdi, ama bu dünyada kisa sürede evlenen tek insan sen degilsin.
Hatta kisa sürede evlenip ömür boyu ayni yastiga bas koyan ciftler var.
Bu nedenle gecmise bakip kendini suclama, sen bir secim yapmissin dogrusuysa yanlisiyla yasiyorsun herseyi. Herseyden önemlisi bir insansin, gelecegi görebilecek bir kabiliyetin yok.
Bana sorarsan cocuk icin aradan cekilmeliyim düsüncelerini kafandan silip atmalisin.
Sonucta siz sevgili degilsiniz ki hemen pat diye ayrilabilesiniz. Kari koca olmussunuz artik, ortada bir cocukta olsa, bence ayriligi düsünmek yersiz olur. Üstelik sizin hic birseyde sucunuz günahiniz yokken, ortadan cekilmek niye?
Dogacak cocuga esiniz yine babalik görevini yapar o ayri mesele. Yapmalida zaten.
Ben olsam esimi arar ve eve cagirir, ona simsIkI sarilir, onun elinde olmayan bir nedenden dolayi kendisine kizmazdim. Anlattiklarina bakilirsa esin uzun zamandir cöküntüdeymis, bu ikinci olay onun canini daha cok acitacak, yine cökecek. Lütfen ona en zor aninda yardimci ol canim, hic bir insan sucsuz yere mutsuzlugu haketmiyor.

5 senelik ilişkiyi yıkan kötü kadın olduğum için ben baştan loser olmuşum zaten
o nedenle de mutlu çiftin arasından çekilmem gerekiyormuş
cidden yeni anladım gereksiz öfke patlamalarında bulunduğumu
yarın daha neticeye gitmeye çalışıcam kısmetse
az daha ustaca hazırlanmış bi tezgahın gazıyla pes edip gidecektim

ben de hatamı yeni yeni anladım.
az daha bir anlık gazla
bekleyenlere isteyip de bulamadıgı mutlulugu hediye edecekmişim

hatamı çok yeni farkettim.
hatta çocuk meselesini ilk duydugumda
paylaşmak zorunda kalacagım için mutlulugumu öfke duymustum
ama düşününce kabul edilebilir aslında
ve sevebileceğimi dahi düşündüm

bence sakin kocani birakma..
birbirinizi cok seviyorsunuz daha ne ?

seni aldatmamis.. senden önce olan bir iliskiden bir cocugu olacak..
neler görüyoruz..
benim cevremde o kadar cok evli ciftin baskasindan cocugu var ki.. bir de bunlar aldatma sonucu meydana gelenler.
onlar bile bosanmadilar..

bebek olduktan sonra yine babalik görevini yerine getirir..

ayrica sert elestiri yapmanin bir manasi yok.
korunmadiklari ne malum yahu??
korunurken hamile kalmis olamaz mi??

Sizi anlamaya çalışıyorum. Gerçekten. Sanırım hala aşık olduğunuz için bu şekilde düşünüyorsunuz.
Aşk gerçekten güçlü bir duygu. Ve ne yazık ki çoğu zaman gerçekleri görmemizi engelleyen bir duygu.
Ve en önemlisi bittiğinde nasıl göremedim, nasıl düşünemedim, niye bu kadar gözümde büyüttüm sorularını akla getiren bir duygu.
Gerçek sevgi ise bence 6 ayda 1yılda hissedilemeyecek kadar yoğun ve derin bir duygu. Yani bir insanı her haliyle sevebilme, onun için fedakarlık yapabilme, hep iyiliğini düşünme gibi bir şey.
Ve yine bence karşımızdaki insanı çok iyi tanımadan, onun her halini, mutluluğunu, üzüntüsünü, sarhoşluğunu, en pis halini, en komik, en acınası, en duyarsız vs vs kısacası en uç noktadaki hallerini görmeden tamamiyle oluşamayacak bir duygu.

Henüz yaşadığınız olayla ilgili duygularınız çok taze. Biz tabii ki ilişkinizin boyutunu, derinliğini vs bilemeyiz. Sadece sizin yazdıklarınıza bakarak yorum yazıyoruz.

Ve tabii ki son kararı verecek olan sizsiniz.
Sadece sizin dikkatinizi çekmek istediğin nokta şu;
Eşinizle ilişkiniz gerçekten yıllarca verilen bir emeğin ürünü olsaydı, onu uzun süredir tanıyıp hayatınızı birleştirecek mükemmel insan olduğuna emin olup evlenmiş olsaydınız, birlikte birçok şeye göğüs gerip bu noktaya gelmiş olsaydınız ve eşiniz bir anlık bir hata sonucu başkasından bir çocuk bekliyor olsaydı yazacağım yorumlar daha değişik olabilirdi.
Şu haliyle çok da açaba sarfetmeyen, kurtulmak istediği sevmediğni söylediği bir kadınla cinsel ilişkiye girmiş, ondan ayrılmadan başkasıyla görüşmeye başlamış, belki de diğer kadından kurtulma umuduyla kendini evliliğin kucağına atmış sorumsuz ve akılsız bir erkeğin ve ona bir şekilde aşık olmuş bir kızın ilişkisini görüyorum. Bu haliyle sizin hissettikleriniz ne kadar gerçek ve derin olursa olsun, eşinizin bu kadar derinden sevebilecek bir insan olduğunu düşünemiyorum. ışte bu nedenle hayatın karşınıza çıkaracağı daha iyi şeyleri kaçırmamanızı öneriyorum.
Ve tabii ki her ne kadar bazı arkadaşlar önemsiz gibi göstermeye çalışsa da doğacak olan bir bebek gerçeği var. Anlattığınız kadarıyla zaten annesinin böyle bir insan olmasından dolayı hayata 1-0 yenik başlayacak bir bebek.

Bence ilişkinizin bütün bunları göğüsleyecek kadar değerli olup olmadığına karar verin sakin kafayla.

esinle detayli sekilde konus..bebek icin digerine gitmek istiyorsa..gitsin..karar onun.ama sen ortada sana karsi yapilan ihanet,yanlis yoksa ayrilmak istemedigini soyle..esinde doktor ayarlasin gun alsin,kizla da konussunlar birlikte gitsinler..test vs yapilsin..daha sonra da bebek varsa uzerine dusen neyse sonuna kadar yapsin..bir an once ne olacaksa olsun bitsin..
o akilsiz erkek o kizlayken zavalliymis..bu iliskiyle de kendini bulmus ki evlenmek istemis ustelik yorucu bi iliskiden sonra..
yeni baslangic yapmak,suan ki esini kacirmamak istemis..bebegi dusunmek evli bi cifti ayirmaksa evet benciliz ve dusunmuyoruz..
bu olaylarin belkide cikmasi iyi olmustur,esin artik daha saglam adim atar..ileri de basina gelebilecek olumsuzluklari dusunup..size suan kotuluk yapiyordur ama farkinda olmadan da iyilik yapiyor bile olabilir..
olay boyle degil de baska sekilde rahatsizlik veren bi kadin vardi,suan ki kadinin oyle bi degerini arttirdi ki onlari ayiracam derken..adam simdi kadini nasil mutlu ederim derdinde..

Son düzenleme:
Sevgil aşkito sorun zaten korunup korunmamaları değil. Adamın bu kadından yıllardır kurtulmaya çalıştığını söylemesi , sevmediğini söylemesi ve buna rağmen ilişkiye girmesi. Bana normal gelmeyen nokta burası. Arkadaşın anlattıklarından yola çıkarsak adam zaten bu ilişkiden hemen sonra başkasıyla evlenme kararı almış.

durumun çok zor.. karşındaki kadın KÖTÜ.. sen aralarına girmedin, sen bitirtmedin ki onların ilişkisini mutlu olamayasınız.. eşini dışarı itme.. daha çok yenisiniz sizde.. iyi günde kötü gündenin ne demek olduğunu göster ona.. aradan çekilmeliyim demişsin kusura bakmasınlar ama araya girmek isteyenlere yol açarsın.. çünkü o senin eşin.. ferhundelik yapıp yuvanla oynamasına izin verme.. bir arkadaşında dediği gibi sarıl eşine.. onu bu olayda yalnız bırakma.. bakalım o neler düşünüyor.. belkide çocuk yoktur blöftür.. şeytan insanın içine girdimi herşeyi yaptırır.. çamlak çömlek patladı diyip gizlendiğin yerden çık ve göster o kadına gününü.. lütfen eşini dışarı itme.. dışardakiler 1 tane değil.. hem bu olayda sizin yara aldığınızı elalem bir duyarsa daha çok etkilemeye çalışırlar.. lütfen sahip çık eşine de evliliğine de... hakkınızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:

Aslında eksik bilgi verdim
bu kadarını da anlatırsam kendimi düşürmüş olacağımı düşünmüştüm
ama o kız için saf masum hayalleri yıkılmış zavallı olarak adlandırılmasına daha fazla tahammül edemeyeceğim.
bu saf masum insan ilişkisi döneminde eşimi maddi,manevi her türlü sömürdü
şu an altında bindiği arabası bile eşimin aldığı hediye
kredi kartları,telefon faturaları ,ıvır zıvır,kıyafet vs saymıyorum bile
burdan bu kızın gene acitasyon fakir bi hayatı oldugu anlaşılmasın
kendisi gayet ailesinin maddi durumu yerinde özel üniversitede paralı okuyan(!) (aslında derdi piyasa yapmak) bir hanımefendi
ama daha iyi koşulları bulunca
bizim aç gözlü hanımefendi bırakmak istemiyor haliyle
eşim karakter olarak sevdiği insana çok ilgi gösteren birisidir
her derdiyle ilgilenir,
azıcık bir sıkıntılı durumun bile varsa neredeyse gelir
haliyle tam bir sömürge bölgesi
bu hanımefendi baktı adam gözünü açtı
sömürüldüğünü farketti, soğudu ,elden gidiyor
bu defa da önceki yazılarımda uzun uzun anlattığım duygu sömürüleri başladı
yok intihar ederim
yok beynimde tümör var ilgiye ihtiyacım var
yok manik depresifmişim ne olur beni anlamaya çalış
şimdi de baktı hanımefendinin eski kölesi
açık banka hesabı sonsuza kadar elden gidiyor
duygu sömürüsünün son ve en iddialı halkası geldi
-hamileyim!!!!

ama doğru bu durum, ama yanlış bilemiycem
ama ben bu kıza meydanı boş bırakmamaya karar verdim.
az önce etraflıca düşündüm.
o kızdıgım yorum sahiplerine de artık teşekkür ediyorum.
sayelerinde sinirlendim.
bi anda beyin fonksiyonlarım çalıştı.
ve gözüm açıldı.

Yani demek istediğim şu, 4 ay önce tanışmışlar fakat diğer kadın 4,5 aylık hamile.
Yani bahsi geçen adam sevgilimle şöyle sorunlarım var, böyle yakamı kurtaramıyorum diye dert yanarken bir yandan da cinsel anlamda ilişkisini devam ettirmiş. Yani sevmediği, hatta nefret ettiği bir kadınla yatabilme yetisine sahip bir erkekten bahsediyoruz.
Eğer bu hamilelik olayı bir yalandan ibaret değilse yada kadın başka bir adamdan hamile değilse ortada uğruna bu kadar üzülünecek, savaş verilecek bir sevgi olabileceğini düşünmüyorum.
Konu sahibi arkadaşın da belki tecrübesizlik belki de gerçekten gözlerini kör eden bir aşk sonucunda işin bu noktasını göremediğini düşünüyorum.

Başından atmak istediği kadının tuzağına düşen, bir bebeği olacağını öğrenen ve de her bakımdan diğerinden üstün olan eşi tarafından evden kovulan en duygusuz erkeğin bile bu durumda ağlamasından daha doğal ne olabilir ki? Bence ağlamasını sadece aşkına değil çaresizliğine bağlamak daha doğru olur.

ben artık şu hamilelik bile netleşmeden
eşimi yargılamama kararı aldım.
sabah da şu durumu netleştiricem
az önce detaylı bir feedback yaptım da
bugune kadar kızın bir sürü dengesizliklerine şahit oldum.
o yüzden bunun da palavra olması çok olası geldi.

sorunun korunup korunmamak olmadiginin farkindayim.
ama bir cok kisi buna deginmi$.
bir insanin iliskiye girmesi icin asik olmasi gerekmiyor.belki sevmiyordu ama yinede onunla iliskiye girdi. olamaz mi yani... bence bir erkek icin hic te sasirtici bir durum deil.

Sizin söylemek istediginiz sey eski iliskisinden kacmak icin evlendi ..
ama simdi ortada bir bebek var.. eski iliskisi canlanabilir.

eger öyleyse .. firsat bu firsat bosanabilir.
ama kocasi Alkione yi seviyor ki cocugu olacagini duydugu halde birakmak istemiyor.
seviyor ki kahroluyor degil mi?

palavra olsun yada olmasın ne oyuna geliosun.. ki garanti palavra yani.. kaydirigubbakcemile

İnşallah öyledir. Ame her koşulda eşin haberi alır almaz böyle bir şey olması imkansız demediğine göre aralarındaki cinsellik son güne kadar devam etmiş demektir.
En doğru kararı vermen dileğiyle...
iyi geceler...

burada kadinin cikarciligi,oyunu onemli degil bosuna yazma..bebek icin ayril deniliyor...kadin icin degil...

ya yazmiyim dedim ama dayanamadım..

birincisi ben bu kadının hamile olduğunu düşünmüyorum yalan söylediğini düşünüyorum.

ikincisi hamile olduğunu farzedelim bu kadar hastalıklı bir şekilde yok beynimde tümör var yok manik depresifim diye sevgilisini bi nevi zorbalıkla tutmaya çalışan bu kadın hamile olduğunu neden şimdi 4.5 aylıkken sölüyo.. (mesajların hepsini okuyamadım belki buna cevap vermişsinizdir) kafanızı bulandırmak istemem ama eşinizin başından beri haberi vardıda bir şekilde halledirim diye düşündü ve size söylemedimi acaba? şimdide işler sarpa sarınca söylemek zorundamı kaldı..

gerçekten çok zor bi durum.. hatalar insanlar içindir. Allah başa vermesin ama sizin yerinizde olsam hiç bir yere gitmezdim sanırım..

hamilelik muhabbetini ilk mesaj attıgında yanındaydım.
okudum mesajı. 1 hafta önce söyledi.
inanmadık o gün güldük geçtik.
hatta bütün gün aramızda dalga konusuydu.
ne zamanki eşimin ailesini aradı.
ondan sonra patlak verdi olaylar.

Dediğim gibi böyle bir adamın içten sevebileceğine inanmıyorum. Ortada örtüşmeyen bir durum var. Kahrolmasının nedenin de sevgi falan olabileceğini düşünmüyorum. Kendi haline kahroluyormuş gibi hissettim.
Bahsi geçen kadın son derece kötü niyetli olabilir ama arkadaşın eşinde de kimsenin kusur bulmamış olmasına yaşırdım açıkçası. Sonuçta bu hamilelik işi doğruysa olayı bu boyuta getiren ta kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…