Ben eşinizle birbirinizi seviyorsanız ayrılmamanız tarafındayım. Sonuçta eski sevgiliyle yolunda gitmeyen şeyler yaşanmış ki adı üstünde eski sevgili olmuş kendisi. 4.5 aylık hamile olduğunu anlaması vs bunların hepsi tezgah hepimiz adetimiz 2 gün geçsin şüpheleniriz, üstelik kendisi şüpheli bir ilişkinin arkasından 4 ay nasıl farkedememiş hamile olduğunu. Belli ki kürtaj süresinin dolması beklenmiş. Bana göre iyi hazırlanmış bir oyun bu. Kaldı ki ne malum eşinizden olduğu? Siz evlenilecek kadar sevilmişsiniz ki o adamın eşi olmuşsunuz. Bence birbirinizi bırakmayın. Kafanızı toplayın. Eşinizi o oyuncunun eline bırakmayın. Onu mutlu etmeyin. Ne babalar var evliyken bile babalık yapmıyor ama ne babalar var ayrı olmalarına rağmen yokluğunu hissettirmiyor. Burda önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Babalık için o kişiyle evli olması gerekmez. Lütfen ayrılmayın. Eşinize destek olun eminim ki onun içinde bu haber yıkım olmuştur.Allah kolaylık versin yardımcınız olsun. Psikolojik destek alın en kısa zamanda ve toplanın.
mutsuz bi baba,bebegi sevgiden degil sirf adama karsi kullanmak icin bi oyun icin doguran mutlu bi anne.ve o ortamda buyuyen bir cocuk..ve bunun adi yuva..geride de yeni evlenip ayrilmis baska bi kadin..belki de o da hamile olacaktir kim bilebilir. adam da mecburiyetten kadina donerse bunun adi yuva kurmak olacak oyle mi?bosan demek,yuvayi dagitmak mi gaz vermemek oluyor.herkesin bakis acisi farkli..esim beni bende onu seviyorsam kafamda soru isaretleri yoksa neden bitsin.
Canim kendine kizdigini hissettim sanki.
Kizma. Sonucun böyle olacagini bilseydin, baslamazdin.
Evliligini hata olarakta görmüyorum acikcasi.
Evet biraz daha beklenebilirdi, ama bu dünyada kisa sürede evlenen tek insan sen degilsin.
Hatta kisa sürede evlenip ömür boyu ayni yastiga bas koyan ciftler var.
Bu nedenle gecmise bakip kendini suclama, sen bir secim yapmissin dogrusuysa yanlisiyla yasiyorsun herseyi. Herseyden önemlisi bir insansin, gelecegi görebilecek bir kabiliyetin yok.
Bana sorarsan cocuk icin aradan cekilmeliyim düsüncelerini kafandan silip atmalisin.
Sonucta siz sevgili degilsiniz ki hemen pat diye ayrilabilesiniz. Kari koca olmussunuz artik, ortada bir cocukta olsa, bence ayriligi düsünmek yersiz olur. Üstelik sizin hic birseyde sucunuz günahiniz yokken, ortadan cekilmek niye?
Dogacak cocuga esiniz yine babalik görevini yapar o ayri mesele. Yapmalida zaten.
Ben olsam esimi arar ve eve cagirir, ona simsIkI sarilir, onun elinde olmayan bir nedenden dolayi kendisine kizmazdim. Anlattiklarina bakilirsa esin uzun zamandir cöküntüdeymis, bu ikinci olay onun canini daha cok acitacak, yine cökecek. Lütfen ona en zor aninda yardimci ol canim, hic bir insan sucsuz yere mutsuzlugu haketmiyor.
korunmadiklari ne malum yahu??ayrımak üzereyken korunmasız ilişki yaşayıp başına boyundan büyük dert alan, bu ilişkisiden hemen sonra başkasıyla evlenecek kadar sorumsuz ve akılsız ve şu anda ne halt yiyeceğini bilemeyen zavallı bir erkek için savaş veriyorsunuz
bence sakin kocani birakma..
birbirinizi cok seviyorsunuz daha ne ?
seni aldatmamis.. senden önce olan bir iliskiden bir cocugu olacak..
neler görüyoruz..
benim cevremde o kadar cok evli ciftin baskasindan cocugu var ki.. bir de bunlar aldatma sonucu meydana gelenler.
onlar bile bosanmadilar..
bebek olduktan sonra yine babalik görevini yerine getirir..
ayrica sert elestiri yapmanin bir manasi yok.
korunmadiklari ne malum yahu??
korunurken hamile kalmis olamaz mi??
Sevgil aşkito sorun zaten korunup korunmamaları değil. Adamın bu kadından yıllardır kurtulmaya çalıştığını söylemesi , sevmediğini söylemesi ve buna rağmen ilişkiye girmesi. Bana normal gelmeyen nokta burası. Arkadaşın anlattıklarından yola çıkarsak adam zaten bu ilişkiden hemen sonra başkasıyla evlenme kararı almış.
ben artık şu hamilelik bile netleşmeden
eşimi yargılamama kararı aldım.
sabah da şu durumu netleştiricem
az önce detaylı bir feedback yaptım da
bugune kadar kızın bir sürü dengesizliklerine şahit oldum.
o yüzden bunun da palavra olması çok olası geldi.
ben artık şu hamilelik bile netleşmeden
eşimi yargılamama kararı aldım.
sabah da şu durumu netleştiricem
az önce detaylı bir feedback yaptım da
bugune kadar kızın bir sürü dengesizliklerine şahit oldum.
o yüzden bunun da palavra olması çok olası geldi.
ya yazmiyim dedim ama dayanamadım..
birincisi ben bu kadının hamile olduğunu düşünmüyorum yalan söylediğini düşünüyorum.
ikincisi hamile olduğunu farzedelim bu kadar hastalıklı bir şekilde yok beynimde tümör var yok manik depresifim diye sevgilisini bi nevi zorbalıkla tutmaya çalışan bu kadın hamile olduğunu neden şimdi 4.5 aylıkken sölüyo.. (mesajların hepsini okuyamadım belki buna cevap vermişsinizdir) kafanızı bulandırmak istemem ama eşinizin başından beri haberi vardıda bir şekilde halledirim diye düşündü ve size söylemedimi acaba? şimdide işler sarpa sarınca söylemek zorundamı kaldı..
gerçekten çok zor bi durum.. hatalar insanlar içindir. Allah başa vermesin ama sizin yerinizde olsam hiç bir yere gitmezdim sanırım..
sorunun korunup korunmamak olmadiginin farkindayim.
ama bir cok kisi buna deginmi$.
bir insanin iliskiye girmesi icin asik olmasi gerekmiyor.belki sevmiyordu ama yinede onunla iliskiye girdi. olamaz mi yani... bence bir erkek icin hic te sasirtici bir durum deil.
Sizin söylemek istediginiz sey eski iliskisinden kacmak icin evlendi ..
ama simdi ortada bir bebek var.. eski iliskisi canlanabilir.
eger öyleyse .. firsat bu firsat bosanabilir.
ama kocasi Alkione yi seviyor ki cocugu olacagini duydugu halde birakmak istemiyor.
seviyor ki kahroluyor degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?