burada kadinin cikarciligi,oyunu onemli degil bosuna yazma..bebek icin ayril deniliyor...kadin icin degil...
hamilelik muhabbetini ilk mesaj attıgında yanındaydım.
okudum mesajı. 1 hafta önce söyledi.
inanmadık o gün güldük geçtik.
hatta bütün gün aramızda dalga konusuydu.
ne zamanki eşimin ailesini aradı.
ondan sonra patlak verdi olaylar.
Dediğim gibi böyle bir adamın içten sevebileceğine inanmıyorum. Ortada örtüşmeyen bir durum var. Kahrolmasının nedenin de sevgi falan olabileceğini düşünmüyorum. Kendi haline kahroluyormuş gibi hissettim.
Bahsi geçen kadın son derece kötü niyetli olabilir ama arkadaşın eşinde de kimsenin kusur bulmamış olmasına yaşırdım açıkçası. Sonuçta bu hamilelik işi doğruysa olayı bu boyuta getiren ta kendisi.
ya ben yinede hiç zannetmiyorum hamile olduğunu umarım yanılmam.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. ama eşini çaresiz yapayalnız bırakma... onun yanında ol destek ver...
yahu neden icten sevebilecegine ihtimal vermiyorsunuz
bende avukati kesildim gibi bisi olucam ama:) , elimde deil.
benim esim benden önce cok farkliymis. bende sonra sonra ögrendim ve duydugumda sasirdim.
Alkaione arkadasimiz degistirmis olamaz mi esini..
neden bu kadar negatifsiniz?
Hamilelik isi dogruysa bu boyuta getiren kendisi diyorsunuz.
bence hamile olmasi tabii ki iyi bir durum deil.. ama ortada islenmis bir suc ta yok ayrica.
bu kadin 4 yillik sevgilisi deil her hangi biri de olabilirdi.
Kadinin hamile kalmasi talihsizlik.
bence bu Alkaoinenin evliligini bozacak bir durum degil.
aldatilmamis.. önemli olan da bu.
Aradım açmadı.
Gelen mseajlar şunlar:
- 2 gündür arıyorum telin kapalı. Evli olduğunuza inanmamıştım. Durumun ciddiyetini yeni anladım. ama sende beni anla benim durumum da ciddi, daha önceki konuşmalarım için üzgünüm çok kötüyüm naptığımı bilemedim.
-Ne olur mesajları okuduğunda ara beni çok acil konuşmamız lazım.
-Hala ulaşamıyorum sana, iyisin dimi ahh çok pişmanım bu evlilikten önce seninle konuşmadığıma, beni sakın yanlış anlama ama evlendiğin insanın gerçek yüzünü senden iyi biliyorum. sen iyi birisin zarar görmeni engellemeyi çok isterdim.
hepsi bunlar.
kafam çok karıştı.
arıyorum arıyorum açmıyor.
deliricem.
kaçta atmışki mesajları ?
bilmiyorum ki.
ne diyecek gerçekten merak ediyorum.
arama raporları da geldi baya da aramış beni.
durum ne ki bu kadar beni aradı.
paranoyağa bağladım resmen.
şuan kafamda görüştüklerini birlikte olduklarını bile kurmaya başladım.
olabilir herzaman herşeye hazırlıklı olmakta fayda vardır. kimse bana kızmasında ben kıza acımadım acıkcası.. ben niye kimseden hamile kalmadım, o da bacagını acacagına gözünü açsaydı kendini de bu yaşta mahfetmeseydi. maalesef anlattıklarından hamile olma ihtimalini yüksek görüyorum. ve bence eşin bunu daha onceden biliyordu belki de o yuzden apar topar evlenmek istedi kız aldırsın diye ama o da inat etti baktı kimse sallamıyor eşinin ailesini aradı. ama tabi tüm cevaplar eşinde, eşinle konusmalısın onunla degil. seni tatmin edebiliyorsa devam ediceksin edemiyorsa zaten gerisi seni ilgilendirmiyor ne halleri varsa gorucekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?