Bi de sunu tavsiye edicem tum bunlardan once Kizin hamile olduga emin olun ...rapaor isteyin ama esiniz gidip basinda beklesin hastenede fln ... Eger kiz hastalikli bi tipse bu konu da yalan soyluyor olabilir ...
Hadi tamam ben olayın içindeyim
Az çok bu insanların karakterleri hakkında fikir sahibiyim
Merak ettiğim şu bu kızın saf ve masumane hislerle eşimi kazanmaya çalıştığını düşünüyorsun ya bu kanıya nerden varabildin?
neden bu kızın şımarıklıkları uğruna, yalan söylüyor olabileceği yada daha da kötü bu doğmamış masum bir çocuğu çıkarlarına alet edebilecek entirikacı hırs delisi, hazımısız birisi olabilme ihtimali sana bu kadar ters geliyor?
ayrıca evlilik mi daha kutsal bir kurumdur yoksa baz olarak zamanı ele aldığın gönül ilişkileri mi?
kendimi savunuyorum diye bakmazsan sevinirim.
gerçekten merak ettim
İlk 3 gün anlık gaza gelme hareketlerim olabilirdi.
Ama artık yatışmaya başladım.
O yüzden de bekliycem herşeyin gerçek cevabını arıycam.
Şu an eşinizden boşanmakla, savaşı kaybetmiş yada sizin deyiminizle diğer kadını ödüllendirmiş olmayacaksınız.
Henüz 5 haftalık evlisiniz ve eşinizi çok kısa bir süredir tanıyorsunuz.
Doğacak olan bebeğin bile eşiniz üzerinde daha çok hakkı olduğunu düşünüyorum.
Lütfen gururunuzu ve öfkenizi bir kenara bırakıp vicdanınızın sesini dinleyin.
Eşiniz zaten anladığım kadarıyla fazlasıyla üzgün. Diğer kadın da zaten son çare olarak bu yola başvurmuş. Yaptığı baştan sona hatalı ve belki de bu hatanın pişmanlığını bir ömür boyu çekecek.
Bence yol yakınken ayrılın ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Doğmamış bir bebeğin vebalini de üstlenmeyin.
Sonuçta onun hiçbir suçu yok. Diğer bütün bebekler gibi babasının soyadını taşımayı ve onun yanında büyümeyi hakediyor.
Sevgiyle kalın....
birincisi madem işin içindesin ve bizim yorumlarımız anlamsz niye topik açtın?ikincisi o kızın masumane ve saf olduğunu düşünmüyorum ve aynı zamanda seninde çok saf ve masum olduğunu sanmıyorum.üçüncüsü tabiki o kız çok entrikacı ve yalancıda olabilir bunu ben senden iyi bilemem.ben o kız ne olursa olsun kimse böyle feci bir sonu haketmez,hazmedemez,çılgına döner ve elinden geleni yapar benim çektiğim acıyı onlarda çeksin der diye düşünüyorum.ayrıca evlilik krumu tabiki kutsaldır ve keske sorunsuz mutlu mesut yasayabılseydın.ama bir insana 5 yıl emek vermek ve onunla en mahremını paylaşmakta kutsaldır.öfkenizi anlıyorum hiç haketmediğiniz halde daha cicim aylarınız kabus oldu.ama bide o kadını düşünün.boşanamam herkes acır saygınlığımı yitiririm diorsun.peki o kadın güvendiği erkeğin bi baskasıyla evlendğmı düşününce ne hissetti sizce?veya onun 5 yıldır kocanızla ilişkisini bilenler şuan kıza acıyarak bakmıyorlarmı?lütfen adaletli olun.o insan kültürce seviyece sizden bin kat düşük bile olsa onunda bir insan oldğunu onurunu gururunu görmezdden gelemeyiz
bebek sagliksiz ortamda yetisecegine babasiz buyusun diyoruz..birde bu durumda kizin acisindan bakarsak kiz aldatilmis goruyor kendini..buna ragmen adam ayrilinca ici alarak tekrar devam mi edecek:))kim ayrilir ki esinden eski sevgilisi hamile kaldi diye.bunu yapacak cok kadin yoktur..ben yapmam.hamile kadinin yerinde olursam da 2.el adami asla istemem.
ben ciddi ciddi ayrılmayı düşündüm
ama şu dakıkadan sonra gözüm açıldı
ayrılmam kaçmak olacaktı,kaçıp rahatlayacaktım belki de
ama pes edip kaçmamaya karar verdim
bir kere de iyi oynayan
hesabını iyi yapan,
kazanmasın
sizinle temiz sekilde basladiysa neden ayrilasiniz ki?bebek icin,kadin rahat birakmiyor diye ayrilmam..ihanet yada icime sinmeyen seyler varsa ayrilirim..ustelik kadin hamileyse bile sahtekarca davranmis bebek aldirma olmasin diye..isteyince cocugun ailesini aramayi bilip,tehdit mesajlari atmayi biliyorsa bebekten de ilk ogrendigi gun haberdar edecekti esinizi tabi varsa boyle bisey..
yoksa da yaptiklari cok cirkin..ne olursa olsun..adam yeni sayfa acmis,ustelik evlenmis hala taciz edip,rahatsiz etmek cok cirkin..somurmesi de ayrica bi igrenclik..
benzer olay başıma geldi.ve sanırım kürtajla sonlandı.
nasıl bir duygu olduğunu anlıyorum canım..üstelik senin kocanmış..çok çok zor yaşamayan bilemez.
bunlara rağmen neredeyse yuva yıkan kadın oldum
ara bozucu aradan çekilip gitmesi gereken vicdansız oldum ya
az önce resmen ağladım bi mesaja cevap yazarken
kendimi o kadar kötü hissettim anlatamam
günlerdir berbat haldeyim
bir bugun toparlandım hiç ağlamamıstım
ama ruh halim gene iptal
Siz bilirsiniz.
Ama şunu unutmayın annesi ne kadar cadaloz babası ne kadar salak olursa olsun o bebeğin hiç bir suçu yok.
Ayrıca genç kızların hayallerinin kararmaması için evlilik kararından önce karşılarındaki insanı iyice tanımaları, sorunlu da olsa devam eden ilişkisi olan erkeklerle yeni bir ilişkiye başlamamaları gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi burda gaz veren bir kaç kişinin yazdıklarıyla daha da fazla hırslanmışsınız anladığım kadarıyla. Ama samimi fkrimi yazmam gerekirse, yeterince tanımadan evlendiğiniz, sevgilisiyle sorun yaşarken ve ayrımak üzereyken korunmasız ilişki yaşayıp başına boyundan büyük dert alan, bu ilişkisiden hemen sonra başkasıyla evlenecek kadar sorumsuz ve akılsız ve şu anda ne halt yiyeceğini bilemeyen zavallı bir erkek için savaş veriyorsunuz.
Ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla zaten siz de bunun farkındasınız.
Dul damgası yemek konusuna gelirsek;
Maalesef bu konuyu önemsiyorsanız eşiniz bundan sonra size ne yaparsa yapsın ( hakaret, şiddet vs) boşanmayacağınız anlamına gelir. Ki ortada bir bebek varken bile boşanmamayı düşünen bir kadın diğer bütün kötü şeyleri affedebilir.
Zaten bu kadar gözü kara evlendiğnize göre bunu göze almışssınız demektir.
Atılan imza kadını da erkeği de bir ömür boyu diğerinin sahibi yapmaz. Eşlerin her zaman ve her koşulda cayma hakkı vardır.
Eşinizi cezalandırmak istiyorsanız tazminat davası açın. Ondan ayrılmayarak sadece eşinizi değil masum bir bebeği de cezalandırmış olacaksınız.
Ve son olarak sakinleştiğinizde olaylara tarafsız bir gözle bakmayı deneyin.
Sizi bekleyen güzel bir hayat yerine sinir harbiyle geçecek bir hayatı tercih ediyor olabilirsiniz.
Doğru kararı vermeniz dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?