Sakinleşeceksiniz..
Biliyorsunuz ki eşiniz onu değil sizi seçmişti
Biliyorsunuz ki bu eşinizin sizden önceki ilişkisinde olan bir şey
Biliyorsunuz ki eşinizin bir suçu yok. Biliyorsunuz ama içinizdeki öfkeyi yönlendirebileceğiniz başka birisi ya da başka bir şey yok. Ve bunları sanırım ilk defa üçüncü kişilerle paylaştınız, böyle bir gerçeği çevreye çaktırmadan içinde taşımak da eminim çok zordur. Bu yazdıklarımız size yardımcı oluyor mu bilmiyorum, ama eminim ki en azından birilerine anlatabildiğiniz için yarın kendinizi biraz daha hafif hissediyor olacaksınız.
Sizin için daha iyi olacaksa bir süre daha ayrı kalın. Ama en azından eşiniz sebebini bilsin, "İyi değilim, seni incitmek istemiyorum, bana biraz zaman tanı, sonra konuşuruz" diye bir kısa mesaj gönderebilirsiniz belki. Zaten durumunuz çok hassas, onu kendinizden uzaklaştırmayın bence.
Ben de geçen sene gibi böyle bir yıkım yaşamıştım kendi çapımda, kendimi eve kapatmış, bir haftada beş sezon Desperate Housewives izlemiştim. Bir de, size saçma gelebilir ama Half Life oynamak bundan da iyi gelmişti bana. Psikopatça gelebilir ama silahla birilerini vurmak insanın içindeki öfkeyi zamanla azaltıyor, ve oyalanmak için iyi bir yoldu. Paylaşmak istedim.