Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

bence emin olma yaa lafta 4.5 yani daha kimse bişiyden emin değil hamileyse bile belkide 6 aylık ama sizi birbirinize düşürmek için planlı olarak bu tarihi vermiş olabilir..... bi yandanda 4,5 ta olsa 6 da olsa gebe kadının göbeği fırlar bi şekilde yaa aynen kalmaz.... yalansa fire vermesi yakındır...

yada daha az 3-4 falan ve tam aldatıldım.
yani eşim 4,5u da hesapladı söyledi kızmayayım diye çünkü bazen düşünüyorum ayarlasan bu kadar tutmaz
çünkü ben bu olayı eşimden öğrendim
o karıya sorduğumda seni ilgilendirmez sen kimsin karışıyorsun tarzı çirkefe bağlıyordu söylemedi bana birşey

kendim hesapladım. tam o döneme denk geliyor.

Ohooo, hiç düşünmeyin o zaman bunu. Hatun gıcıklığına 5 iken 4.5 demiş bile olabilir.

Bence siz kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz. Yok ben olmasam ayrılmazlardı, yok ben hayatındayken onunla birlikte olmuşlar diye kafanızda kurup kendinizi yiyorsunuz. Biliyorum zor ama bunları düşünmemeye çalışın, aklınıza geldiğinde kendinizi diğer ihtimalin doğruluğuna inandırmaya çalışın. Zamanı geldiğinde eşinize sorarsınız.

Elbette farkındadır, ama bunu sizden duyması bence şu aşamada çok önemli, bunu ona çok görmeyin, emin olun o sizden daha mağdur durumda.

Knight Online oynamadım hiç, ama emin olun Half Life 2 Counter Strike'dan daha keyifli. Keyifli dediğim içerik de mâlum, hey Allahım. Nedense şiddet içerikli bilgisayar oyunlarını hep çok sevmişimdir bilmiyorumkismile

öyle de bu yapılan hatanın üstüne benden alacağı destekle yüz bulmayı haketmiyor.
daha sürünsün.
bu kadar gerizekalı , bu kadar beyin yoksunu olmanın cezasını biraz daha çekmeli

ben çok eskiden oynardım. o nedenle de yenileri bilmiyorum eski bildiğime yöneldim.
diğerini de erkek kardeşim oynardı ordan

Ohooo, hiç düşünmeyin o zaman bunu. Hatun gıcıklığına 5 iken 4.5 demiş bile olabilir.

Bence siz kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz. Yok ben olmasam ayrılmazlardı, yok ben hayatındayken onunla birlikte olmuşlar diye kafanızda kurup kendinizi yiyorsunuz. Biliyorum zor ama bunları düşünmemeye çalışın, aklınıza geldiğinde kendinizi diğer ihtimalin doğruluğuna inandırmaya çalışın. Zamanı geldiğinde eşinize sorarsınız.

az öncede yazdım gene yazayım bu da güncel kuruntularımdandır
ki doğruluk payı olabileceğine inanıyorum

yada daha az4,5tan, 3-4 falan ve tam aldatıldım.
yani eşim 4,5u da hesapladı söyledi kızmayayım diye çünkü bazen düşünüyorum ayarlasan bu kadar tutmaz
o karıya sorduğumda seni ilgilendirmez sen kimsin karışıyorsun tarzı çirkefe bağlıyordu söylemedi bana birşey

az öncede yazdım gene yazayım bu da güncel kuruntularımdandır
ki doğruluk payı olabileceğine inanıyorum

yada daha az4,5tan, 3-4 falan ve tam aldatıldım.

Ben onu yazdığımda sizin yazdıklarınızı görmemiştim.

Ama madem eşinize de, diğer hatuna da güvenemiyorsunuz, doğru karar verebilmek adına gebelikle ilgili doktor onaylı bilgiler istiyorum deyin, eşinize şart koşun temin etsinler size. Sonuçta muayenede bebeğin anne karnına düşme günü belirlenebiliyor. Ve sanırım anne karnındaki bebeklere de babalık testi yapılabiliniyor. Hatun çirkefliğinden abuk sabuk konuşmuş ama bu sizi çok ilgilendiriyor, ve bu bilgilerin en doğrusunu öğrenmek bence en doğal hakkınız. Az buz bi mesele değil yani bu.

Ama madem eşinize de, diğer hatuna da güvenemiyorsunuz, doğru karar verebilmek adına gebelikle ilgili doktor onaylı bilgiler istiyorum deyin, eşinize şart koşun temin etsinler size. Sonuçta muayenede bebeğin anne karnına düşme günü belirlenebiliyor. Ve sanırım anne karnındaki bebeklere de babalık testi yapılabiliniyor. Hatun çirkefliğinden abuk sabuk konuşmuş ama bu sizi çok ilgilendiriyor, ve bu bilgilerin en doğrusunu öğrenmek bence en doğal hakkınız. Az buz bi mesele değil yani bu.

zaten çirkef birisi tam sokak ağzı konuşuyor sen kimsinki diyebilecek bana en son kişi o
ama diretince hala aradaki evlilik bağını hiçe sayıp ağıza alınmayacak hakaret ve küfürlerle onun sevgilisini çalan,ayartan basit biri(ki ifade ettiği kelimeler bu kadar düzgün değil yazsam siteden atarlar beni) olduğumu söylüyor
sanki evli olan onlardı ben kocasını çalan oldum psikolojisinde

elbette o raporları görmeden hiç bir adım atmam.
ne boşanırım
ne de eskisi gibi olurum.

zaten çirkef birisi tam sokak ağzı konuşuyor sen kimsinki diyebilecek bana en son kişi o
ama diretince hala aradaki evlilik bağını hiçe sayıp ağıza alınmayacak hakaret ve küfürlerle onun sevgilisini çalan,ayartan basit biri(ki ifade ettiği kelimeler bu kadar düzgün değil yazsam siteden atarlar beni) olduğumu söylüyor
sanki evli olan onlardı ben kocasını çalan oldum psikolojisinde

Cahil ve görgüsüz insanlarla uğraşmak çok zordur bilirim. Ama emin olun, kararınız ne olursa olsun onunla muhatap olmak zorunda değilsiniz.

Bazı insanlar öyle işte, ilişkilerinin bitişini, daha doğrusu kendilerinden vazgeçildiğini kabullenemiyorlar. Sizin eşinizi zorla ondan çaldığınızı düşünmek o eziğe kendini daha iyi hissettiriyordur sanırım. Sanki adamda hiç bilinç veya irade yok..

Cahil ve görgüsüz insanlarla uğraşmak çok zordur bilirim. Ama emin olun, kararınız ne olursa olsun onunla muhatap olmak zorunda değilsiniz.

Bazı insanlar öyle işte, ilişkilerinin bitişini, daha doğrusu kendilerinden vazgeçildiğini kabullenemiyorlar. Sizin eşinizi zorla ondan çaldığınızı düşünmek o eziğe kendini daha iyi hissettiriyordur sanırım. Sanki adamda hiç bilinç veya irade yok..

sözde üniversite öğrencisi ama kişisel gelişim sıfır işte
bir de olgunluk namına tek bir kırıntı yok
çocuksu laflar,tavırlar
sanki evcilik oynuyoruz nasıl bir elde etme hırsıysa anlamadım
ama oyun hayatına mal olcak haberi yok
o nedenle de bir kere konuşmaya çalıştım anladım ki uzlaşmak
uzlaşmayı geçtim konuşmak mümkün değil muhattap olmuyorum artık ben de

sözde üniversite öğrencisi ama kişisel gelişim sıfır işte
bir de olgunluk namına tek bir kırıntı yok
çocuksu laflar,tavırlar
sanki evcilik oynuyoruz nasıl bir elde etme hırsıysa anlamadım
ama oyun hayatına mal olcak haberi yok
o nedenle de bir kere konuşmaya çalıştım anladım ki uzlaşmak
uzlaşmayı geçtim konuşmak mümkün değil muhattap olmuyorum artık ben de

Normal olmadığı kesin. Genç bir kadın evlilik dışı gebelik yaşıyor, uzun zamandır başkasıyla evli birinden üstelik, her ne hikmetse aylarca bunu fark etmeyi başaramıyor, bir de size çemkiriyor. Kendisini neyin beklediğini sanıyor ki. Acaba eşinizin sizi terk edeceğini ve onu başının tacı yapacağını falan mı düşünüyor. Hakikaten tuhaf..

Peki kızın ailesinin yaklaşımı nasıl acaba, biliyor musunuz?

Normal olmadığı kesin. Genç bir kadın evlilik dışı gebelik yaşıyor, uzun zamandır başkasıyla evli birinden üstelik, her ne hikmetse aylarca bunu fark etmeyi başaramıyor, bir de size çemkiriyor. Kendisini neyin beklediğini sanıyor ki. Acaba eşinizin sizi terk edeceğini ve onu başının tacı yapacağını falan mı düşünüyor. Hakikaten tuhaf..

kendisi ayrılıktan sonra işi intihar denemelerine kadar götüren bir psikopat olduğu için evlendiğimizi saklıyorduk.
ki eşim numarasını değiştirse de bir şekilde bulup sürekli aramaya çalışan, mesaj bombardımanına tutan bir tipti
sürekli aynı laflar sen onu sevmiyorsun, bir geçiş dönemindeyiz, yanılıyorsun hatanı anlayacaksın, ben seni hep bekliycem, o kadar seneyi silip atamazsın, o bir heves, herşeyi ailene anlatıcam,kaçmandan hala beni sevdiğini anlayabiliyorum, beni sevmesen konuşmaya cesaretin olurdu vs. hep ama hep.
telefon suratına kapanır,mesajına cevap verilmez ama bu devam ederdi
en son hamileyim konulu mesajlar gelmeye başladı tabii biz inanmadık
bunu da abartınca , işi tehditlere götürünce eşim dayanamadı aradı evlendik biz rahat bırak artık diye bağırdı kapattı ki tam geçen hafta bugün oldu bu olay
ki tam bu olayın üstüne
bu hamilelik mevzusu iyice ciddi bir hal almaya başladı cidden aramış eşimin ailesine anlatmış durumu cidden evlendiler mi falan diye sormuş
böyle bir zavallı işte

kızın ailesinin duruma bakışı hakkında hiç bir bilgim yok
anne baba ayrı onu biliyorum
babası yurtdışında yaşıyormuş onu biliyorum
annesiyle yaşıyormuş en fazla tahmin yürütebilirim bu derece cesaret isteyen taşkınlıklar için annesinden cesaret aldığını düşünüyorum yani bence biliyor
az önce de anlattığım gibi her şekilde barışmanın çareleri peşinde
hiç bir fırsatı kaçırmıyor değerlendirmeye çalışıyor

kendisi ayrılıktan sonra işi intihar denemelerine kadar götüren bir psikopat olduğu için evlendiğimizi saklıyorduk.
ki eşim numarasını değiştirse de bir şekilde bulup sürekli aramaya çalışan, mesaj bombardımanına tutan bir tipti
sürekli aynı laflar sen onu sevmiyorsun, bir geçiş dönemindeyiz, yanılıyorsun hatanı anlayacaksın, ben seni hep bekliycem, o kadar seneyi silip atamazsın, o bir heves, herşeyi ailene anlatıcam,kaçmandan hala beni sevdiğini anlayabiliyorum, beni sevmesen konuşmaya cesaretin olurdu vs. hep ama hep.
telefon suratına kapanır,mesajına cevap verilmez ama bu devam ederdi
en son hamileyim konulu mesajlar gelmeye başladı tabii biz inanmadık
bunu da abartınca , işi tehditlere götürünce eşim dayanamadı aradı evlendik biz rahat bırak artık diye bağırdı kapattı ki tam geçen hafta bugün oldu bu olay
ki tam bu olayın üstüne
bu hamilelik mevzusu iyice ciddi bir hal almaya başladı cidden aramış eşimin ailesine anlatmış durumu cidden evlendiler mi falan diye sormuş
böyle bir zavallı işte

Ne kadar saplantılı bi tipmiş, Perihan Savaş'ın bi filmi vardı ya, onun gibi. Allah akıl fikir, biraz da gurur ve onur versin.

Ne kadar saplantılı bi tipmiş, Perihan Savaş'ın bi filmi vardı ya, onun gibi. Allah akıl fikir, biraz da gurur ve onur versin.

gurur,onur ve saygı bir kere yitirildi mi ilişkide
ondan sonra iflah olmuyor
bu tarz iğrençliklere dönüşüyor, alışmış bir kere tarzı olmuş
laçkalaşmış
biraz da o sebepten eşimi evden gönderdim
çünkü kalsaydı saygı zedelenecekti,biticekti
biz de laçkalaşacaktık.

sabah sabah sok oldum valla......oncelikle Allah yardimcin olsun arkadasim ....

benim icimden inanmak gelmiyor oyle bir his var....

bu kadin ruh hastasi anlattigina gore evlendiginizden beri sizi rahatsiz etmesindende belli bu durum...hala kabul edemiyor artik istenmedigini...sizin hayatinizi mahvedicem diyerek yola cikiyor bu kadin zaten...ancak hamileyim diyerek mahvedebilir hayatida aramalarla mesajlarla hic bise yapamicagini anladi ve boyle bir yalan uydurdu gibime geliyor...gercekten hamileyse bile esinizden oldugu ne malum...karsinda esine hirs yapmis intikam dolu bir kadin var sonucta...

evet gercekten cok zor bir durum ama esinle konusmaya calis ne yapmak istiyor neler dusunuyor...su zamanda gostericegin her davranisin esinin gozunde dahada kiymetli yapicak seni...ve ne kadar dogru bir karar vermis oldugunu anlicak...esini yalniz birakma ve yapmaniz gerekenleri konusun...oncelikle esinizden olup olmadigina emin olun...

kızın ailesinin duruma bakışı hakkında hiç bir bilgim yok
anne baba ayrı onu biliyorum
babası yurtdışında yaşıyormuş onu biliyorum
annesiyle yaşıyormuş en fazla tahmin yürütebilirim bu derece cesaret isteyen taşkınlıklar için annesinden cesaret aldığını düşünüyorum yani bence biliyor
az önce de anlattığım gibi her şekilde barışmanın çareleri peşinde
hiç bir fırsatı kaçırmıyor değerlendirmeye çalışıyor

Annesinin desteklemesi normaldir, birçok anne kızı bi yaşa gelince düzgün biriyle evlenemeyecek zanneder, içgüdüsel olarak korkar, bunun kendi kızının bir de evlilik dışı çocuğu olacakken ne yapsak da o adama yamansak derdindeler demek ki.

sabah sabah sok oldum valla......oncelikle Allah yardimcin olsun arkadasim ....

benim icimden inanmak gelmiyor oyle bir his var....

bu kadin ruh hastasi anlattigina gore evlendiginizden beri sizi rahatsiz etmesindende belli bu durum...hala kabul edemiyor artik istenmedigini...sizin hayatinizi mahvedicem diyerek yola cikiyor bu kadin zaten...ancak hamileyim diyerek mahvedebilir hayatida aramalarla mesajlarla hic bise yapamicagini anladi ve boyle bir yalan uydurdu gibime geliyor...gercekten hamileyse bile esinizden oldugu ne malum...karsinda esine hirs yapmis intikam dolu bir kadin var sonucta...

evet gercekten cok zor bir durum ama esinle konusmaya calis ne yapmak istiyor neler dusunuyor...su zamanda gostericegin her davranisin esinin gozunde dahada kiymetli yapicak seni...ve ne kadar dogru bir karar vermis oldugunu anlicak...esini yalniz birakma ve yapmaniz gerekenleri konusun...oncelikle esinizden olup olmadigina emin olun...

ben de inanmak istemedim hiç inanmadım ama
gidip de eşimin ailesini arayana kadar
o zaman doğru olduğunu düşündüm işte
çünkü yalan olsa buna kalkışmaya çekinir diye düşündüm.
başkasından olma ihtimali de düşük geliyor çünkü hiç bir zaman ayrıldığını kabullenemedi, hep rahatsızlık verme çabasında oldu
başkasıyla bişeyler yaşayabilecek kadar düşmüş müdür o psikolojiyle bilmiyorum
sakinleşmeyi bekliyorum işte konuşmak için
şuan ben de hiç iyi değilim konuşmam hakaretten öteye gitmeyecek
o kadar öfke doluyum ki saygı falan kalmayacak

Annesinin desteklemesi normaldir, birçok anne kızı bi yaşa gelince düzgün biriyle evlenemeyecek zanneder, içgüdüsel olarak korkar, bunun kendi kızının bir de evlilik dışı çocuğu olacakken ne yapsak da o adama yamansak derdindeler demek ki.

aynen ben de yazdıklarını düşünüyorum.
ki eşim de ayrı bir salak zamanında kızın annesiyle falan iyice içli dışlı olmuş

ben de inanmak istemedim hiç inanmadım ama
gidip de eşimin ailesini arayana kadar
o zaman doğru olduğunu düşündüm işte
çünkü yalan olsa buna kalkışmaya çekinir diye düşündüm.
başkasından olma ihtimali de düşük geliyor çünkü hiç bir zaman ayrıldığını kabullenemedi, hep rahatsızlık verme çabasında oldu
başkasıyla bişeyler yaşayabilecek kadar düşmüş müdür o psikolojiyle bilmiyorum
sakinleşmeyi bekliyorum işte konuşmak için
şuan ben de hiç iyi değilim konuşmam hakaretten öteye gitmeyecek
o kadar öfke doluyum ki saygı falan kalmayacak

esinin ailesi olayi biliyor onlar ne diyor peki....

verecegi rahatsizliklar geci olucakti iste bunun icin boyle bir yol denemis olabilir mi ...benim ilk aklima gelen o oldu cunku...hatun piskopat cunku mantikli bir davranis beklenmez ki...uffff ne bilim yaaa.....Allah bildigi gibi etsin onu yaaaaa....

Back
X