Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

4,5 aylik hamilelikte tabiki göbek belli olur artik...
birde dalga gecer gibi laflar etmis...delimi ne...tatildeyiz..ata binelim..yok daha neler...ayrilik acisinda olur bazen insanlarin sacmaladiklari...ama bukarida fazla...heleki hamilelikte dogru deyilse bu kadindan korkulur...

sinek küçük ama mide bulandırır... bence bu tarz yorumlar yapmayalım oyuna getirlmiş iki tarafda. aradaki aşkın sevginin ölçüsünü bilemeyiz ya da yaşanmışlıkların. hayatlarına kaldığı yerden hatta belki çok daha da güzel devam edebilirler.

yaa yok yani
evet olay gerçekten çocuk mevzusu
ama doğmamış bir çocuk değil büyüyememiş 2 tane çocuk.
bunlarla uğraşıp seviyelerine düşeceğime
giderim aslanlar gibi yüksek lisansımı yaparım
hem kafam dağılır
hem de kendimi geliştiririm.

Alkonie,soruma cevap verir misin..?
Ortak arkadaşlarınız tanıdıklarınız var galiba çünkü siz bu kızı önceden tanıyordunuz.
Çevrede hamilelik haberi yayılmamış mı..?
Karnı çıkmamış mı..?

Kız hem hamile hem rahat olabilir..
Yaşı gelmiştr çocuk istiyordur,ailesi sorun yapmıyordur ee zaten gayrımeşru doğuracak bunu göze alıyor.
niye üzgün vs olsun ki..??

e tamam anladık inanmıyorsun!
inananlar kalsın inanmayanlar çıksın gitsin ne dememizi bekliyorsun ki?
daha nereye kadar gidebilecek çok merak ediyorum.tanımadığı bir bayanı evine davet edebilecek üstelik gece davet edebilecek kadar cesaretli arkadaşımıza tebriklerr

eşimin okul çevresinden arkadaşlarıyla çok da samimi değilim
ki arkadaşlığımız başladığında bitirmişti okulunu.
durumu da çevreye pek yaymak istemiyorum bunu da belirtmiştim.
o nedenle de hani kız ne yapıyor gibisinden sorabildim sadece
ama yok karnı şişmiş yada direkt hamile diyen olmadı hiç
o nedenden dolayı da içim rahat
ki şu son konuşma artık mevzunun eski şizofrenik palavralarından olduğuna iyice inanmamı sağladı :)
ama gelsin bakalım akşam eğlencem ben de
madem kendisi çok eğleniyor bu durumdan

Bu konu gittikçe gerçekten uzaklaşıyor...
Kız hem hamile hem değil...
4,5 aylık hamile birinin karnı baya belirginleşmeye başlar.
Ata binerken epeyce de zorlanır.
Burada yanlış olan bir şeyler var nedir bilmiyorum ama umarım hikayen gerçektir ve inşallah bizi kandırmıyorsundur...

Ben şu mesajdan sonra bile, hala eşinizi sahiplenmemenizi ve hakkında çocuk, tam birbirlerini bulmuşlar demenizi anlayamadım. Siz bu adamı sevmiyor musunuz? Tamam saçmalamış olabilir ama daha öncede yazdım, ne yapabilirdi ki, hangi erkek 3 haftalık evliyken, başka birinden çocuğu olduğunu duyduğunda sevinir, saçmalar durur tabi. Size kendini affettrmek için saçmalar. Şoka girer, içten içede istemez, kim 3 haftalık evliyken böyle bir çocuğu ister ve sevinir. Ama sizin eşinize tavrınızı anlayamadım hala.

daha nereye kadar gidebilecek çok merak ediyorum.tanımadığı bir bayanı evine davet edebilecek üstelik gece davet edebilecek kadar cesaretli arkadaşımıza tebriklerr

iyi de durumun cesaretle ne alakası var?
nerede yaşıyoruz ki?
elinde tabanca beni vurmaya gelmeyecek heralde.
yada gazozuma ilaç da atacağını sanmıyorum.

dünkü yaşadığım rezilliği yaşasaydınız
halimi anlardınız
dışardasın, insanlar var
ve yanında evlilik olgunluğuna sahip olduğunu sandığın adam
ağlıyor,zırlıyor
küçük çocuk gibi şımarıklıklar yapıyor
sizce bu normal bir durum mu?
tamam bebek var yada yok
ama 6 aylık da olsa bi şekilde aldırtıcem ben onu diyor
bu insan sizin hayatınızda olsa sahiplenmeyi mi düşünürdünüz?

bence yanina birisini cagir..yada baska odada beklesin oda konustuklariniza sahit olsun....sonra birde hakkinda ispat edemeyeceyin iftiralarda bulunur...böylelerinden hersey beklenir..

ben şu konuşmadan sonra sadece günlerce boşu boşuna üzüldüğüme üzülüyorum.
bu tarz bir insan günlerce beni oynatmış resmen
konuşmayı da o alaycılıkla yazmamın nedeni
ben de artık ciddiye almıyorum bu durumu

bence yanina birisini cagir..yada baska odada beklesin oda konustuklariniza sahit olsun....sonra birde hakkinda ispat edemeyeceyin iftiralarda bulunur...böylelerinden hersey beklenir..

bu açıdan düşünmedim hiç.
şu psikolojideki bir insandan haklısın herşey beklenir.
yada dışarda buluşmak da mantıklı aslında.

son yazılan mesajdan sonra konuya inancımı bende yitirdim. o at binme mesajını kastediyorum. bende arkadaş gibi herkese iyi forumlar diliyorum.

bir ekleme yapayım dedim yinede.
bu kız bu numarayı çekse daha inandırıcı olmaya çalışır tam tersi böyle diyerek,yalancı duruma sokmaz kendini.,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…