Bence tamamen dikkat çekmek için böyle bir hikaye uydurdunuz.anlattıklarınız ve cevaplarınız hiç iç açıcı diil.bizde saf gibi yorum yapıyoruz günlerdir.size iyi masallar.
Yuksek lisans yapmayi dusunuyorsunuz hemen hedef belirlemissiniz
bu sizin guclu oldugunuzu gosteriyor ve ofkeniz yatistikca dogru kararlar aliyorsunuz
cok guzel bir sey..
Bence tahsilinizi devam ederseniz daha kazancli cikacaksiniz
ve sanirim durumunuz iyi..
Esiniz birseyleri eline gozune bulastirdi..
Cocuk dahi yoksa daha iyi tanimis oldunuz
cocuk varsada hayatiniza bakin.. Sonucta ayrilma sonucu asosyal olmayacaksiniz ve karalar baglamayacaksiniz. Caniniz yanacak bunuda kisa bir donem sonucu evlenmenize baglayin
birilerin hakli cikmasina uzulmeyin. Tahsilinize devam edin lutfen..
Yuksek lisans yapmayi dusunuyorsunuz hemen hedef belirlemissiniz
bu sizin guclu oldugunuzu gosteriyor ve ofkeniz yatistikca dogru kararlar aliyorsunuz
cok guzel bir sey..
Bence tahsilinizi devam ederseniz daha kazancli cikacaksiniz
ve sanirim durumunuz iyi..
Esiniz birseyleri eline gozune bulastirdi..
Cocuk dahi yoksa daha iyi tanimis oldunuz
cocuk varsada hayatiniza bakin.. Sonucta ayrilma sonucu asosyal olmayacaksiniz ve karalar baglamayacaksiniz. Caniniz yanacak bunuda kisa bir donem sonucu evlenmenize baglayin
birilerin hakli cikmasina uzulmeyin. Tahsilinize devam edin lutfen..
resmen dalga geciyor ..."Senin psikolojinde düzelir" falan gibi bir laf etmişya, ben en çok o lafa şaşırdım..
Yani farkında psikolojini bozduğunun, evliliğini bozduğunun..
Bir de düzeltmek için çaba mı gösteriyor, hasbinallah..-tatlicadiarzu-
!!!!!!!!!!
Bence tamamen dikkat çekmek için böyle bir hikaye uydurdunuz.anlattıklarınız ve cevaplarınız hiç iç açıcı diil.bizde saf gibi yorum yapıyoruz günlerdir.size iyi masallar.
!!!!!!!!!!
daha nereye kadar gidebilecek çok merak ediyorum.tanımadığı bir bayanı evine davet edebilecek üstelik gece davet edebilecek kadar cesaretli arkadaşımıza tebriklerre tamam anladık inanmıyorsun!
inananlar kalsın inanmayanlar çıksın gitsin ne dememizi bekliyorsun ki?
Alkonie,soruma cevap verir misin..?
Ortak arkadaşlarınız tanıdıklarınız var galiba çünkü siz bu kızı önceden tanıyordunuz.
Çevrede hamilelik haberi yayılmamış mı..?
Karnı çıkmamış mı..?
daha nereye kadar gidebilecek çok merak ediyorum.tanımadığı bir bayanı evine davet edebilecek üstelik gece davet edebilecek kadar cesaretli arkadaşımıza tebriklerr
Ben şu mesajdan sonra bile, hala eşinizi sahiplenmemenizi ve hakkında çocuk, tam birbirlerini bulmuşlar demenizi anlayamadım. Siz bu adamı sevmiyor musunuz? Tamam saçmalamış olabilir ama daha öncede yazdım, ne yapabilirdi ki, hangi erkek 3 haftalık evliyken, başka birinden çocuğu olduğunu duyduğunda sevinir, saçmalar durur tabi. Size kendini affettrmek için saçmalar. Şoka girer, içten içede istemez, kim 3 haftalık evliyken böyle bir çocuğu ister ve sevinir. Ama sizin eşinize tavrınızı anlayamadım hala.
bence yanina birisini cagir..yada baska odada beklesin oda konustuklariniza sahit olsun....sonra birde hakkinda ispat edemeyeceyin iftiralarda bulunur...böylelerinden hersey beklenir..eşimin okul çevresinden arkadaşlarıyla çok da samimi değilim
ki arkadaşlığımız başladığında bitirmişti okulunu.
durumu da çevreye pek yaymak istemiyorum bunu da belirtmiştim.
o nedenle de hani kız ne yapıyor gibisinden sorabildim sadece
ama yok karnı şişmiş yada direkt hamile diyen olmadı hiç
o nedenden dolayı da içim rahat
ki şu son konuşma artık mevzunun eski şizofrenik palavralarından olduğuna iyice inanmamı sağladı :)
ama gelsin bakalım akşam eğlencem ben de
madem kendisi çok eğleniyor bu durumdan
Bu konu gittikçe gerçekten uzaklaşıyor...
Kız hem hamile hem değil...
4,5 aylık hamile birinin karnı baya belirginleşmeye başlar.
Ata binerken epeyce de zorlanır.
Burada yanlış olan bir şeyler var nedir bilmiyorum ama umarım hikayen gerçektir ve inşallah bizi kandırmıyorsundur...
bence yanina birisini cagir..yada baska odada beklesin oda konustuklariniza sahit olsun....sonra birde hakkinda ispat edemeyeceyin iftiralarda bulunur...böylelerinden hersey beklenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?