anlıyorum. ama sarhoş olmakla ilgili dedikleriniz doğru değil bence
sonuçta sizin için ağlayan bir erkek sizi kaybetmekten korkan bir erkek ve sarhoş bir erkek bunu tereddütsez diyebilir normalde demez belki ki evet dememeli de. ama herşey böyleyken buna rağmen çabanız emeğiniz varken bu lafla pes etmeyi yakıştıramadım. sağlıklı konuşmanız gerektiğini düşünüyorum.
sızı takdır ettım ortada bır masum bebek var.
eşınızınınde bır parcası..Eşınız sır kendı mutlulugu ıcın o masum bebegın olumunu bıle goze aldı..
bu sozlerde dusunelecek sozler yarın obur gun sıze karsı sevgısı aşkı bıtıncede boyle acımasız sozler eder mı dıye ben olsam dusunurdum
dogrumu anladim
kiz senle konusmaya eve mi gelicek
ne konuscakmis ki senle
esinle durumlar nasil peki
diger sayfalari okuyamadim
en son neler olup bitti bilmiyorum.....
simdiki esim 8 senedir öz babalari gibi büyüttü kizlarimi ..herseyleriyle ilgileniyor..simdiki esim elini sallasa ellisi..yakisiklidir kendisi.eskisi yanindan bile gecemez....ama namusunu serefine temiz dürüst bir insan..allah herkeze dürüst temiz evleneceyi hayatarkadasi kismet etsin...yok artık diyorumkafamçokkarıştı
resmen şoktayım şu okuduklarım karşısında
nasıl bir insanmış ya
Off,çok zor ve karışık bir durum..Umarım sonu hayırlı biter...bilmiyorumkismile
kadın 5 e doğru gelmiycekmiydi nerde kaldı yoksa ben mi yanlış anladım. çok merak ediyorum elinde hamile olduğuna dair haftalığını da gösteren bir belge getirecek mi
yaa bu acımasizlığı gördükten sonra
artık şunu bile düşünmeye başladım
eşimin bana duyduğu aşk,sevgi değil
o kızın ona olan hisleri gibi saplantı mı acaba?
yaa bu acımasizlığı gördükten sonra
artık şunu bile düşünmeye başladım
eşimin bana duyduğu aşk,sevgi değil
o kızın ona olan hisleri gibi saplantı mı acaba?
kıs napacak kı ona :)ama bence kızı evinize çağırmayın.kimki evinize girecek
konuştum şimdi bu konuşmadan sonra kızın durumun ciddiyeti hakkındaki bakış açısı hakkında ciddi şühelerim var artık:)
konuşma aynen şöyle.
yağğğğ cınağmmm ağğnağmle poloğneğzköğydeyiz. geğlcem sağndım ama dağha buradağyız hala. ağnca gece gelebiliğriğm. isteğrsen sean geğl heğm kafağnı dağıtığrsın. atağğ falağğn bineriğz.
ciddi ciddi hala gülüyorum.
neyse gece de müsaitim döndüğünüzde gelirsin dedim.
:roflol:4.5 hamile kadının at üstünde ne işi var?
ay cnm resmin çok korkunç ürktüm sırnaşık şey
konuştum şimdi bu konuşmadan sonra kızın durumun ciddiyeti hakkındaki bakış açısı hakkında ciddi şühelerim var artık:)
konuşma aynen şöyle.
yağğğğ cınağmmm ağğnağmle poloğneğzköğydeyiz. geğlcem sağndım ama dağha buradağyız hala. ağnca gece gelebiliğriğm. isteğrsen sean geğl heğm kafağnı dağıtığrsın. atağğ falağğn bineriğz.
ciddi ciddi hala gülüyorum.
neyse gece de müsaitim döndüğünüzde gelirsin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?