Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

şu kız gelsin bi
ona göre de şekillensin iyice durum.

dogrumu anladim

kiz senle konusmaya eve mi gelicek

ne konuscakmis ki senle

esinle durumlar nasil peki

diger sayfalari okuyamadim

en son neler olup bitti bilmiyorum.....

yaa bu acımasizlığı gördükten sonra
artık şunu bile düşünmeye başladım
eşimin bana duyduğu aşk,sevgi değil
o kızın ona olan hisleri gibi saplantı mı acaba?

dogrumu anladim

kiz senle konusmaya eve mi gelicek

ne konuscakmis ki senle

esinle durumlar nasil peki

diger sayfalari okuyamadim

en son neler olup bitti bilmiyorum.....

bekle bi canım kız aramış beni duymamışım
geri arıycam şimdi
aramadan sonra senin için bir alıntı özetlemesi geçerim yerimseniben

olabılır sızı elınde tutmak ..bu sefer terk edılen eşınız olacak bu tavırlar ondan

eskı sevgılın aynı yaptıkları aglamalar sızlamalar ...

Off,çok zor ve karışık bir durum..Umarım sonu hayırlı biter...bilmiyorumkismile

yok artık diyorumkafamçokkarıştı
resmen şoktayım şu okuduklarım karşısında
nasıl bir insanmış ya
simdiki esim 8 senedir öz babalari gibi büyüttü kizlarimi ..herseyleriyle ilgileniyor..simdiki esim elini sallasa ellisi..yakisiklidir kendisi.eskisi yanindan bile gecemez....ama namusunu serefine temiz dürüst bir insan..allah herkeze dürüst temiz evleneceyi hayatarkadasi kismet etsin...

canım bu kadar kısa sürede oluşmaz saplantı denen duygu.
bence seviyordur.
daha önce hiç bunun muhasebesini yapmanı gerektirecek şeyler mi yaşattı ki sana sevmediğini düşünüyorsun?
evlenmeye karar verdiğine göre elbette seviyordur.
ikinizin isteği dışında ayrılmak zorunda kalma fikri onu da çok yıpratmıştır.
ayrıca neden saplantı olarak bakıyorsun ki, sevmeye layık bir kadın olmadığını mı düşünüyorsun?
kendine haksızlık etme...

ayrıca evine gelecek kadını tanımıyorsun. lütfen dikkatli ol. hatta bence kendini koruyabilmek için konuştuğunuz odada bişey bulundur. ne bileyim bi zarar vermeye kalkar filan aman canım...

Siz karşı tarafın davranışlarını ve konuşmalarını bire bir yaşıyorsunuz, duymak kadar mimikler ve hisler de önemlidir. Yalnız, neden saplantı olsun ki, eğer eşiniz saplantılı bir kişilik olsa daha uzun yaşadığı bir ilişkiye saplantılı olabilirdi, size değil, ama olmamış. Bu durumda size nasıl davranmalıydı, saçma sapan laflar etmiş olabilir, kaybetmemek adına, savunmuş olabilir ve ciddi ciddi istemiyorda olabilir, ki şu konumda haklı. Yanlışta anlaşılmasın, sahip çıkmaması ve aldırsın demesini haklı bulmuyorum, böyle bir hakkı zaten yok. Ama içten içe istememekte şuan 3 haftalık evliyken haklı. Kime şu şartlarda baba olacaksın deseler, yupppiii baba olacağım demez. Bu konuşmadan ben şunu çıkarmıyorum, eşiniz evli değilken herhangi bir ilişkiden çocuğu olsaydı, ona çıkıp git aldır, banane beni ilgilendirmez, ben babalık yapmam , dememiş. 3 haftalık evli ,yuva kurmuş biri var. ıçten içe istemeyebilir. Siz böyle birşey olsun ister miydiniz, başınıza gelsin ister miydiniz, eşinizde istemez.

kıs napacak kı ona :)ama bence kızı evinize çağırmayın.kimki evinize girecek

Ne bileyim ,dışarda olsalar kavga edemezler.
birbirlerine saldıramazlar.. bağıramazlar
eve davet etmek bana pek güvenli gelmedi.
nihayetinde sevdiği adamı elinden alan bebeğinin babasının karısının evine gidiyor..
Alır eline bir bıçak bıçaklar..?
Çok kötü bir kız ya bu,ferhunde ya olur olur sempatiksalakcinni

Açıkçası dün okuduğum güçlü olacağım, mücadele edeceğim evliliğim için diyen Alkione beni sevindirmişti,
Bugünse tamamen bir ters dönüş, boşanmayı kafaya koydum laflarına üzüldüm,
Bir günde bu değişime sebep olan bir anlık soğumaysa yine de biraz zaman tanı derim kendine ve evliliğinize.
Ayrıca bakalım kızın ağzındaki baklalar neler,
Dün geceki mesajları da kendimce B planı olarak değerlendirdim, sizi kafalayıp eşinizden soğutmak için.
Arkadaşım ben aynen böyle bir insanla çok uğraştım, inan bana avını elde edene kadar yapamayacağı şey yoktur bu tarz insanların.
Benim dediğim kız önce benimle kanka muhabbeti yaptı, alttan alta bu insan işe yaramazın tekidir, ailesi tuhaftır fikrini işlemeye çalıştı.
Sonra benim omzumda ağladı, bana üzüntüsünü anlattı.
Sonra benden şüphe etti, olmadık iftiralarla ağza alınmayacak kelimeler kullandı, her yolu denedi.
Öyle ki kankalığın doruk noktasından düşmanlığın en dip kuyusunda buldum kendimi.
Ne yaptıysa o çocuk ondan yine ayrıldı yine ayrıldı, ama sebep ben olmadım onun zannettiği gibi.

konuştum şimdi bu konuşmadan sonra kızın durumun ciddiyeti hakkındaki bakış açısı hakkında ciddi şühelerim var artık:)
konuşma aynen şöyle.
yağğğğ cınağmmm ağğnağmle poloğneğzköğydeyiz. geğlcem sağndım ama dağha buradağyız hala. ağnca gece gelebiliğriğm. isteğrsen sean geğl heğm kafağnı dağıtığrsın. atağğ falağğn bineriğz.
ciddi ciddi hala gülüyorum.
neyse gece de müsaitim döndüğünüzde gelirsin dedim.

ben artık ciddiyetinize pek inanmıyorum kusura bakmayın artık yorumsuzum..size ve anlattıklarınızada inanmıyorum

ay cnm resmin çok korkunç ürktüm sırnaşık şey

Korkma korkma,sadece fazla fotojenik değilim..sırnaşık şey

Bu ne ya?:bbo:

aman ata binmesin, bebek düşebilir..sempatiksalakcinni
uyduruyor mu nedir bu hamilelik olayını?
hem arkadaşım sen ne konuşacaksın bu kızla, sinirlerini yıpratmana değer mi, ne geçecek eline?
sen biraz kafanı dinle bence. Eşin gidip gerekli belgeleri elde etsin. yani hamile mi değil mi ve bebek varsa senin eşinden mi. Bunu anlamak için bebeğin doğması gerekmiyor biliyorsun.

Belki de ne bebek var ortada, ne gebelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…