canim haklisinda...bu durumda biraz haddini asmis biri var....bi önceki mesajimdada belirtim..ayrilik acisindan insan gercektende sacmalayabilir..kendini kaybedebilir...ama herseyin bir siniri var....hamilelik konusunda saka olurmu..
kendime şundan dolayı kızıyorum
bu zeka düzeyindeki insana nasıl yenildim diye
resmen baya baya inandım doğru olduğuna ki
bu hatunun bugüne kadar yok intihardı, beynimde tümör vardı,
yok manik depresifmişim ilgiye ihtiyacım var tarzı bi ton uydurmaları oldu
ve kalktım salak gibi inanıp ona prim verdim
kendimi evliliğimi şu hale soktum
orda haklisin .biraz burnu sürtmesi lazim ...aci cekmek insani olgunlastirir..zamanında benimle nasıl ikna edici konuşabiliyorsa
şimdi de aynı netlikte inkar edebilmeliydi
kendisi de şüpheye düştü
o nedenle azcık sürünmesi müstehak ona
Son mesajlari simdi okudum. Hamileligin yalan olmasi beni sevindirdi. Ama her ne olursa olsun canim ya, suan kendini burda bize karsi savunamayan birine hakaret etmek bana insancil bir davranis gibi gelmiyor.
Benim anlamadigim, bazilarinin tabiri ile bu kiz madem bu kadar salakmis, konu sahibi arkadasimizin esi neden bu bayanlar 4.5 yilini gecirmis?
bana kalirsa salak deyil..dedigim gibi entrikaci..tehlikeli biri...
Son mesajlari simdi okudum. Hamileligin yalan olmasi beni sevindirdi. Ama her ne olursa olsun canim ya, suan kendini burda bize karsi savunamayan birine hakaret etmek bana insancil bir davranis gibi gelmiyor.
Benim anlamadigim, bazilarinin tabiri ile bu kiz madem bu kadar salakmis, konu sahibi arkadasimizin esi neden bu bayanlar 4.5 yilini gecirmis?
noldu kiz geldimi hamile degilmisymis
sonuc ne arkadslarrrr
onu ben de anlamadım canım
ama erkekler salak kadınlarla birlikte olmayı seviyorlar galiba
yalan olduğunu ele veren çok salakça bir açık verdi
o nedenle de artık hamilelik mevzusuna inanmıyorum.
ve neden hala alkione bu ithamlara cvp vermeyip görmezden gelio?bilmiyorumkismile
Kız zaten kendisi söylüyormus manik depresifim diye kaydirigubbakcemile3
önceden uyarmış yani denge bozukluğu yaşadığını lülülülülülü, depresif olduğu dönem size bunları yapmış,sonuçları görünce de mani durumuna geçmiş böyle neşeli olağan takılıyor herhalde :) şimdi mutsuz olduğunuzu görüp sevinip kendi yaşantısına dönmüştür ohh nasılda başardım diye...ya da yeni oyunlar peşindedir size böyle "samimi" şekilde konuşarak falan kafasında kurduğu başka planları da olabilir..
Ne garip bir durum bende aklıma geldikçe takip eder oldum nası sonuçlanıcak diye..
ilk mesajimdada inanmadigimi isin icinde baska bise oldugunu solemistim
sevindim senin adina arkadasimm
umarim esinlende aranizi duzeltirsiniz en kisa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?