yaaa nolur böyle yapma nolur onlar kazanmasın bak benimde başımdan geçti dedim ya o 4 yıllık ilişkiside terketti bunu ben zaten ondan önce terketmiştim baktım kız çok seviyo bundada dengesiz tavırlar sezdim ve şuandada 3 gün önce falan başka bi kızı fena bi şekilde kafaya taktığını öğrendim inan tekrar birlikde olsanız senin başına gelicek yine bunlar lanet olsun ben o kadar affettimki olmuyo maalesef karakterleri değişmiyo biz affediyoruz ama onlar hep aynıı ölsün böyle erkekler ya can çekişsin hatta ölmesin kötükedihüso
valla canım bilmiyorum da
bunların arasında benim de ruh sağlığım hiç iyiye gitmiyor.
gec olgunlaşır bazı armutlar
sana gec olgunlaşan armut denk gelmiş demekki
kız hamile değil... ve geldiğindede bu gercek kanıtlanırsa
onun tedavi olması için bakırköyden bi yer ayırt hatta tüm imkanlarını saglıcagınıda ekle
cünkü böyle bi insanın toplumda bu denli dolaşması görüldüğü gibi büyük sorunlar yaratabiliyor.
bu kıyagımıda unutma delaelaelaelaelae
allah yardımcınız olsun
biraz geyige veriyorum ama ciddi anlamda düşününce insan ne yapıcaını şaşırıyor başına gelmesede...
gitsen karşının ekmegine yag sürmek olcak resmen
kalsan sen kendine kalmıcaksın
iki ucu b... degnek (cok affedersin:kedi:)
merhaba canım,
gündzü bayağı bir destan yazmıştım yaşadıklarınla ilgili ,ama site hata verdi hem beni postaladı bir dahada giremedim siteye. hemde mesajımı yayınlamamış. şimdi hepsini yazmam imkansız ama sana bir özet geçeyim...
senin yerinde ben olsaydım ne yapardım bilmiyorum...
4 ay önce tanıdığın bir insanla evleniyorsun. 3 haftalık evlisin. hem tanıştığınız dönemde eşinin ilişkisinden dolayı çöküntüde olduğunu söylüyorsun. bir insanı tanımak için 4 ay gibi bir süre kesinlikle yeterli değil. gerçi yıllar geçsede kendini tanıtmayan o kadar çok insanda varki ayrı bir konu((
hayatta en tahammül edemediğim şeylerdendir çarpık ilişkiler. sizinki pek öyle sayılmaz ama bir çarpıklık var orası belli. şimdi sana öyle yap böyle yap diye ahkam kesemem haddim değil. ama nacizane fikirlerimide sunmak isterim.
bu kızın hamile olmadığına buradaki herkesle beraber bende hemfikirim. dengesiz olduğuda belli.
eşinin davranışları,hiç yaşına uygun bir olgunluk göstermiyor. belkide erken davrandın evlenmek için.
bence evine kati suretle alma o kadını.sana birşey yapacağından değil. senin elinden bir kaza çıkarda elinde kalır maazallah. sinirlerine hakim olamazsın onu karşında görünce. bence eşinle ve o kadınla bir yerlerde buluşun. ev dışında. yüzleştir onları. ortada bir falso varsa illaki kendini gösterir. anlarsın zaten hareketlerinden....
şimdi kimseyle konuşmadan sadece kendi kendini doldurur sinirlerini yıpratırsın.
eşini sevdiğini söylüyorsun, o zaman olaya birz onun penceresinden bakmayı dene. baktın ki olmuyor durum saçma geliyor. inceldiği yerden kopsun.
şunuda söylemek isterim ki , bu kadın hayatınızın her döneminde bu tip saçmalıklarla çıkacak karşınıza . eğer kendini güçlü hissediyorsan, aşkının herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorsan.bırakma peşini devam et.aldırma ona. tabiii burada eşininde payı büyük. çok byük birsorumluluğun altında şuan. ya hep ya hiç durumu var ortada. bence önce onunla konuş etraflıca. herşeyi anlatsın sana utanmadan çekinmeden, hiç bir olayı değiştirmeden olduğu gibi. sonra kadınla yüzleştir.ama önce eşini dinle.
ama unutmaki bir ömür bu şekilde harcanacak kadarda değersiz değil.
ailene anlatma olayçözüm bulana kadar. üzme insanları.hem anlatırsan duyacağın laflarıda az çok biliyorsun dur. birde kimseye lafanlatmak için kendini yorma.
umarım en kısa zamanda bir çözüme ulaşırsınız.
Geçtiğimiz gün sabaha karşı ilk mesajını okumuş bir kaç yorum yapmıştım acizane.Bu akşam 70 küsür sayfa görünce okumak zor geldi açıkcası.
Bodoslama giriyorum artık burdan.Bir günde senin duygu fırtınandan başka gelişme olmamıştır heralde diyerek.Haa bir de diğerinin mani depresif olması dışında...
Bence eşinize şu konuda hak vermek lazım, sonuçta siz eşinizin böyle bir ilişkiden çıkıp, sizinle olduğunu biliyorsunuz, bunu da göze almışsınız. Eski sevgili piyangodan çıkmamış yani, sizden de saklanmamış. Bunun dışında o eski sevgili uzun bir ilişkinden çıkmış, kendince haklı yerleri olsa da, sizin evliliğinize müdahele edebilmiş. Diyeceğim ki hani bir umut uğraşmış, emek vermeye ve döndürmeye çalışmış, ama sizin ilişkinizi biliyorsa eğer o zamanlar, o zaman biraz ayıp etmiş. Yani, siz bu olaya bilerek girmişsiniz. Ve eşinizin sizden önce bir ilişki yaşadığınızı biliyorsunuz ve arada verilmiş bir zaman yok, hemen ilişkiye başlanmış, bu durumda bir hamilelik haberi gelmesi büyük sürpriz ama aynı zamanda değil.
Bu sürprizde eşinizi şurada anlayamadım sadece. İyi güzel, bir şekilde cinsel birşeyler yaşanmış, yaşanırken hiç mi düşünmemişler iki tarafta korunmayı, eşinizin hiç mi umurunda olmamışta, şimdi bu çocuk mevzu çıkıyor ortaya. Eşiniz size demiyor mu, ben korunuyor sanıyordum ya da gelişigüzel yaşıyorduk, bu korunma konusunu hiç düşünmedik mi diyor. Hamile olma olasılığını kabul ediyorsa eşinizde pek bu konuyu önemsememiş heralde, çocuk bu sonuçta taş değil ki. Böyle bir durumla karşılaşabileceğini nasıl göz önünde bulundurmamış hiç. O zaman da bu iş sürprizden çıkıyor şu konuma geliyor. Ya bir taraf planlı olarak hamile kalmak istemiş kalmış, ya iki taraf bu hamileliği istemiş kalmış, ya da her iki tarafta umurlarında olmadan nasıl olsa kısmet çocuk filan olmaz demiş yaşamış. O yüzden bu çocuk olayı sürpriz olmaktan çıkıyor.
Eğer böyle bir durum varsa tabi, hala da olma olasılığı var.
eşime sorduğumda hatırlamıyorum o dönemi diyor.
neyse bu mevzudan kurtuldum.
kız oyun oldugunu fena belli etti.
ben zaten artık eşime kızla ilgili tutumundan kızmıyorum.
sadece yaşanan olaylar karşısındaki
aciz,zavallı duruşu, güçlü olmayısı ,sorumsuzluğu ve olgunluktan nasibini alamamış olmasına kızıyorum.
3 haftalık evliyim. Eşimle 4 ay önce tanıştık. 2 ay içinde nişanlanıp sonrasında da evlendik.
Herşey bir anda oldu. 6.
.
Ta ki 5 gün öncesine kadar.
Şimdi söyle birşey var ki 3 haftalık evlesın son haftanın 5. gününde bunu öğrendın ve +4 ay once tanıstınız bu tam 3 bucuk hafta ediyor ve yumurtlama 1 hafta icerisinde rahime yerleştiği için şuan ki eşiniz sizinle tanıştıgı dönemlerde bu bayanla cinsel ilşki yaşamıs yanı sızın zannettıgınız gıbı bıtme donemlerı olup sıze anlattıgı gıbı degılmış olay bana kalırsa sızınle tanıstıgı gunlerdede sıze ılıskısı hakkında sorunlarını anlatırken bır yandanda cinsel aktivitelerini sürdüyormuş bu duruma ister kandırılma ıstersenız aldatılma deyin ama benim kafam almadı sonucta bıtme noktasına gelen ilişkilerde çiftler birbirine dokunmaz bile..
Güzel özetti teşekkürler...
Saçma sapan açık verdi derken?
Canınız sıkmak istemem ama, bu bayan son telefon grüşmesinde o konuşmayı yapabiliyorsa, evet büyük ihtimalle hamile değil, ama küçük ihtimalle de olsa olabilir. İşi netliğe kavuşturmak lazım.
Eşinizin o kadar zavallı olması kadar doğal birşey yok, sağlam durup holeeey baba olacağım diye , sevgilisinin ya da sizin boynunuza sarılması beklenemezdi. İstememiş tabi ki, kendince haklı, kim ister ki yeni evlenmiş, başka birinden çocuk haberi alıyor, kocaman bir sorumluluk ve eşinden değil, hiç hazır olmadığı ve beklemediği birinden. Eşinizin sağlam durması biraz tuhaf olurdu. Hemen gideyimde sahipleneyim, o benim canım yavrum demesini bekleyemezdiniz.
Kendinizce haklı ya da haksız nefret ettiğiniz birinden bebek bekleseydiniz ne hissederdiniz ilk etapta, ve karşıdaki bir erkek. Onlara göre bir çocuğun yüzünü görmeden, hele de babalık duygusunu tatmamış biriyse, gidip çocuk aldırmak gayet mantıklı ve kolaydır.
3 haftalık evliyim. Eşimle 4 ay önce tanıştık. 2 ay içinde nişanlanıp sonrasında da evlendik.
Herşey bir anda oldu. 6.
.
Ta ki 5 gün öncesine kadar.
Şimdi söyle birşey var ki 3 haftalık evlesın son haftanın 5. gününde bunu öğrendın ve +4 ay once tanıstınız bu tam 3 bucuk hafta ediyor ve yumurtlama 1 hafta icerisinde rahime yerleştiği için şuan ki eşiniz sizinle tanıştıgı dönemlerde bu bayanla cinsel ilşki yaşamıs yanı sızın zannettıgınız gıbı bıtme donemlerı olup sıze anlattıgı gıbı degılmış olay bana kalırsa sızınle tanıstıgı gunlerdede sıze ılıskısı hakkında sorunlarını anlatırken bır yandanda cinsel aktivitelerini sürdüyormuş bu duruma ister kandırılma ıstersenız aldatılma deyin ama benim kafam almadı sonucta bıtme noktasına gelen ilişkilerde çiftler birbirine dokunmaz bile..
yok canım sağol ilgin için
kızın hamileliği palavra çıktı
bugün açığını çok fena kendi elleriyle verdi
ama hala çevremdeki insanlarda ruhsal bozukluklar oldugundan dolayı
sorunlu statüsündeyim
evet evet bu konuda yalan söylememiş sadece sanırıma.s
okudum şimdi burada yazanlar 4 ay boyunca kızla yaşadığımız herşeyi açıklıyor.
bütün bu zamana kadarki taşkınlıklarını falan.
peki manikdepresiflerin olmayan birşeyi uydurma gibi huyları var mıdır?
eşıne pes dıyorum ınsan eskı sevgılı bulur doktora goturur hamıle mı degılmı ...
Ne ılgısız...
Sorduğunuz sorunun cevabı okuduğum birkaç Psikiyatri Uzmanının yazılarına göre cevaplamamız gerekirse evet, o dönemlerinde hayal güçlerine göre ya da istediklerine bürünebiliyorlarmış şimdi onlarıda alıntı yaparsam konu dağılabilir, bir dönem ben de araştırmıştım bu psikolojik rahatsızlığı oyuzden dikkatimi çekti. Siz buluşurken falan yine de karşınızda psikolojik açıdan çok sağlıklı biri olmadığını göz önünde bulundurun bence. Zarar verme açısından değil, söylediklerini dikkate alıp almamanız açısından zaten birebir bu rahatsızlıkta da değilse eğer yaşadığı şeyler sebepli de çok sağlıklı davranmadığı ortada anlattıklarınız dolayısıyla. Allah kolaylık versin diyelim, insanın hayatında yaşayabileceği en nadir durumlardan biriyle karşı karşıyasınız, zarar görmeden atlatmanızı temenni ediyorum :kedi:
yarın obur gun evlılıgınle ılgılı sorunların olunca yıne boyle kacacak ıckıde mı tesellı olacak
ınsanlar sorunlarını konusarak halleder...
her ıste bır hayır vardır bu olayda eşınızın baska bır tarafını sıze gosterdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?