Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

En son ki telefon konuşmanızdan sonra böyle bir kişinin bunları söylebilmesi gerçekten imkansız gibi gelse de aynı zamanda imkanlı. Bak hamileyim ama ata binelim, keyfime bakıyorum, hadi sende gel , diyecek bir insanın, bu kadar saçma bir açık vermeme olasılığıda var. Bu hayatta herşey olur.

Siz bu kadar kesin konuşunca, kesinlikle palavra deyince, benimde bu konuya inancım gitti diğer arkadaşlar gibi.

Umarım herşey dediğiniz gibidir.

iyi de bu konuşmanın üstüne kim olsa artık emin olur
ki kızın önceki vukuatlarını da hesaba kattım onun üstüne bu denli yüksek olasılık görüyorum.
ben gercekten kendi sorunumun derdinde oldugumdan
inanan arkadaşları da inanmayan arkadaşları da aynı anlayışla karşılıyorum.
inanmayana da hak verebilirim yaşamayan belki anlayamaz
yine de bütün yorum yapan arkadaşlara zaman ayırıp ilgilendikleri için teşekkür ediyorum.

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı..:1closedeyes:
Konunun size göre yorumu bumu...:1closedeyes:
yani bunu yapmak salaklık başka bişey değil...:1closedeyes:
sanki biz aşağıda kim var,kaç kişi var görmüyoruz ya...şakkıdı
yazacak cevabın yoksa oku geç,konuyu sabote etme...:1closedeyes:
....

Doktorlar bile uzun testlerden geçirip tanıda zorlanırken maşallah 2dk. lık telefon görüşmesinden şıp diye manik depresif olduğu kanısına vardınız.CADIARZU Bravo doğrusu.
daha doğrusu hasta olduğunu anladınız ama tanı buradan koyuldu.
Adam onunla yıllarını geçirmiş maddi manevi evlilik gibi bir ilişki yaşamışlar ama anlamamış.
keşke onunla 4 ay önce konuşsaydınız. Bu kadar sıkıntı çekeceğinize o zaman anlardınız hasta olduğunu da rahatlardınız.:hulya:

Bence bu olayi yasaman isabetli olmus, hic olmasa esinin sorunlara karsi ne kadar ilgisiz duyarsiz oldugnu anlamis oldun.

Ne demisler....her serde bir hayirda vardir....

önceki mesajlarımda yazmıştım
daha önceki dikkat çekme çabalarını
kendi ağzıyla dediği bişey
manik depresifmişim ilgiye ihtiyacım var demişti kaç kere
onun üstüne davranışlarıyla da bağdaştırınca bu konuda yalan söylemiyormuş dedim.
kendi adıma koydugum yada başkasının koydugu bir teşhis yok.
kızın kendi söylemini doğrulama var.

cnm seni kirmak istemem ama
yazini okurken bu kadar kisa zamanda evlendiginizi okuyunca sok oldum resmen
ya beni ilgilendirmez hayat senin ama neden bu kadar aceleci davrandinki tatlim yaa
ya senelerde gecse bi insani tanimak cok zor
sen daha tanimadigin bi insanla evlenmissin resmen
ve esin senle o kadini aldatmis
aldatildim diye düsünme bence cünkü aldatan taraf siz olmussunuz
esinin eski sevgiliside bu öfkeyle sizi ayirmak istiyo olabilir
belkide cok önceden biliyodu hamile oldugunu ama vurucu hamleyi sona birakti kim bilir
belkide hamile bile degildir
ne diyim cok zor allah kolaylik versin
yorum yaparken bile insan mantikli bi cevap veremiyoken sen bunlari yasarken nasil bi psikoloji icindesindir tahmin bile edemiyorum
iyi düsün bi anlik sinirle sonradan pisman olcan seyler yapma

bu arada düsüncelerimi yazdigim icin umarim bana kizmazsin

bu arada konunun tamamini okumadan yorum yaptigiim icin geride kaldim
kizin hamileligi simdi kesinlikle palavramiymis??

yok canım ne demek aksine çoğu arkadaşımıza göre çok daha ılımlısın
ki onlara da kızmıyorum sonuçta kendi görüşleri
kızın verdiği aptalca buldugum bi açık sayesınde
hamileliğin yalan oldugundan emin oldum gibi bişey
ondan artık daha rahatım
kızla da konustum şimdi
1-2 saate dışarıda buluşucaz
bakalım ne diyecek ki kendi bile kendisi için manikdepresif diyor
o nedenle de artık ciddiye alır mıyım bilmiyorum.

Alkione .!.:
hazırlanıyorum bir yandan dışarıda görüşeceğiz.
ispatlayabilecek mi
ondan sonra kesin mi değil mi söylerim.
anlyiorum cnm
ama kesin olup olmadigini ancak doktor muayenesi ile anlayabilirsiniz
cok iyi yalan söyleyen biride olabilir, acik vermeyebilir
konuyu okumadigim icin soruyorum kusura bakma cnm esin ne durumda ne diyo??

iyi güzel de
hasta olduğunu ve senden nefret ettiğini,
bir şekilde sana zarar vermek istediğini düşündüğün biriyle
bu saatte ne cesaretle buluşuyorsun ki

hazırlanıyorum bir yandan dışarıda görüşeceğiz.
ispatlayabilecek mi
ondan sonra kesin mi değil mi söylerim.

Nasil ispatliyacak?

Kiz kardesimin bir arkadasi öyle bir oyun oynadiki erkek arkadasina resmen film gibi dedim.

Cocuk ondan ayrilmak istemis, baska bir kiz icin....kardesimin arkadasi bunu kendine yedirememis, hamileyim diye bir yalan atmis ortaya....cocuk ispatla deyince....hamile bir arkadasindan ultrason filmlerini almis ve al demis iste ispat....cocuk gercektende inanmis ve yeni iliskisi acayip derecede yiprandi, ne huzur buldu nede mutlu oldu.

Uzak sehirlerde oturduklari icin kizi hergün görme sansi yok, kizda bu durumu kullanip bu yalani gercektende sonuna kadar sürdürdü.....hatta yeni dogmus bebek fotosunu bile yollayip iste cocugun bile demis....cocugun ailesi fotografi aylarca vitrinde saklamis torunumuz diye.....
Cok sonra bunun yalan oldugu ortaya cikmis...

Diyecegim doktora gitmeden ben olsam kesinlikle inanmam....ve esinede hayret ediyorum nasil bu kadar duyarsiz kalabiliyor...neden kizi kolundan tutup hadi doktora gidiyoruz, ben bu isin aslini ögrenmek istiyorum demiyor....

Valla siz niye gorusuyorsunuz esiniz neden onu doktora gitmiyor yada gelecek madem rapor getirsin hamile olduguna dair bu ne civiklik ata binelim falan.. Yada yaninda biri vardi belli etmek istemedi.. Bir kadin hamileyim diyecek kadar aptalmi? ortaya cikilacagini bilmiyormu hemen sevinmeyin bence.. Esiniz bir ise yaramiyor sorumsuzca davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…