Sadece merak ettiğimden konu sahibini girip baktım.
Yeniden ilgilenmeye felan başladığım yok.Artı kimseye de hesap vermek zorunda da değilim.
Herkes yorumunu yapsın geçsin rica ediyorum .Konu neyle ilgili siz neyle ilgileniyorsunuz Allah aşkına ya !
Lütfen sizde İLGİLENMİYORUM dediğiniz konuya sırf ortalıgı kızıstırmak için girmeyin.
ya sözünüz de durun, yada sözünüzü yutmaya devam edingamyoncuiremsu
Konu sahibi arkadasım, sizi takdir ediyorum bu kadar çirkin yorum yapan olmus seviyenizi korumussunuz..
durumunuza gelince, s,z,n hiçbir kabahatiniz ok bu konuda..
hanfendinin de hiçbir hakkı yok, evlenip 10 sene sonra ayrılanlar var kii kendisi bunu bile yapamamıs..
üstüne hamileyim yalanını uydurup, arıca size hakaretler etmiş ve şimdide gelmiş cıvık konusmalar yapıyor..
resmen dengesiz, bence dikkate almaya bile değmez..
kendini sakın üzme, inş hersey biran önce yoluna girer.
konu sahibide masum degil hani
düsünsenize 4,5 yillik bi iliskisi olan bi adamla 4 ayin sonunda evlenip 4 yillik bi iliskinin bitmesine vesile oluyo akannehir
ne yalan söyleyim burda asil suclu hamile olan veya hamilelik yalanini uyduran kiz degil konu sahibi ve esi
tanimadan etmeden baska bi iliskisi oldugunu bildigi halde 4 ay icinde evlenmek büyük cesaret
herkes ektigini bicer, etme bulma dünyasi
bence burda asil magdur o kiz, konu sahibi degil
ya 4,5 yilin ardindan terkedilip sevgilisi baskasiyla evleniyo ve bunu yeni ögreniyo:1no2:
o kizin suanki psikolojisini hiccccccc ama hiccc düsünmek bile istemiyorum
ilk yorumumda konu sahibini kirmamak adina bunlari yazmamistim ama geriye dönüp o kiz hakkindaki hakaretlerini okuyunca dayanamadim
ya hem böyle bi iliskinin yikilmasina vesile oluyo hemde kiza hakaretler saydiriyo..pess dogrusu
aynen budur...
nedense ben konuyu baştan okurken olabilir demiştim
dün okurken içimden bi ses hikaye bu demeye başladı..
mantığım almadı bu hikayede eksikler var..
esas adam ortalarda yok..
kendini aklama gibi bi çaba yok.
bilmiyorum ama yanılmadım hislerimde hiç..
bu konuya tüm inancımı kaybettim.
çünkü genelde ilk üyelikler
ve konular böyle fazla abartılı olunca
bi zaman sonra çılkı çıkıyo ve bakıyoruz ki konu fake..
::::::)))sözünüzde duracak kapasite de bir insan olmadıgınızdan belli zaten..Pardon da size mi düştü beni takip etmek.
Size noluyor ya ?
Ortalığı kızıştırmak için felan girmedim sadece yazılanları merak ettim,ve girip yorumumu yaptım.
Sözümü tutarım yada tutmam bu sizi alakadar etmiyor lütfen işinize bakın.ışiniz avukatlıksa birşey diyemem tabi.
Artı lütfen didişmek istemiyorum.Benle bir sorununuz varsa özel mesajla halletmeye bakın.Konuda gereksiz sataşmalar yaratmayın lütfen.
::::::)))sözünüzde duracak kapasite de bir insan olmadıgınızdan belli zaten..
herneyse ben söylediğiniz kelimeleri hatırlattım sadece..
önce beylik laflar eden bidaha yazmnıcam vs diyip tekrar dönüp yazanlarada sinir oluyorum yaohaoldumsmile
Burada bazıları neden konuyu takip etmek yerine konuya yorum yapanları takip edip açık kollamaya çalışıyor anlayamıyorum..Aaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi????
Bir kişi bi konuya inancını yitirmiş ve artık yorum yazmıycam diyemez mi....
Sonra da okudukça durumun imkansızlığını daha da görüp yada gerçekliğini tekrardan farkedip bir iki yorum daha yapmak istemiş olamaz mı???
Ayrıca bir konuya yorum yapıp yapmamak yorum yapanın tercihinde olan bişeydir ister yorum yapar ister yapmaz... Aa sen yorum yapmayacaktın, niye yorum yaptın diye hafiyelik yapmanın da amacı çözemedim ya neyse...
Burada bazıları neden konuyu takip etmek yerine konuya yorum yapanları takip edip açık kollamaya çalışıyor anlayamıyorum..
Aaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi????
Bir kişi bi konuya inancını yitirmiş ve artık yorum yazmıycam diyemez mi....
Sonra da okudukça durumun imkansızlığını daha da görüp yada gerçekliğini tekrardan farkedip bir iki yorum daha yapmak istemiş olamaz mı???
Ayrıca bir konuya yorum yapıp yapmamak yorum yapanın tercihinde olan bişeydir ister yorum yapar ister yapmaz... Aa sen yorum yapmayacaktın, niye yorum yaptın diye hafiyelik yapmanın da amacı çözemedim ya neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?