Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

İçten bir yorumdu.
Bu konuyla ilgili ilk mesajınınız okuduğumda ki bu başka bir üyenin konusundaydı.
içim yanmıştı yeni evliym bende başıma gelse ne yaparım diye düşündüm,çok zor bir durum.
Fakat konu öyle garip gelişti ki bu noktaya geldim.
Suçlu muyum bilmiyorum ama bu noktaya geldiysem tek suçlu ben değilim bundan eminim.
Mesajınızdan anladığım hastalıklı ilişki bebeği yokmuş,sizde yuva yıkan kötü cadı artık mutlusunuz.
Harika,çünkü siz bununla yetinebilecke bir kadınsınız.
Eğer yaşadıklarınız hikayenin gerçekse benim hiç kabul edemeyeceğim hayatları çoktan benimsemişsiniz.
4,5 yıl zina yapan bir adamla evlenmişsiniz mesela o kadın zina yapıyorsa eşinizde yapıyordu malum..
siz uzun zamandır tanıdığınız zengin cömert kişiliği azıcık bozuk bu adamı altın kafese koydunuz ideal duruşunuzla zinadan kurtardınız daha ne ..? Muhtemelen benim gidemeyeceğim cenneten el sallayacaksınız bana..
ama bütün bu hikaye yalansa ki bu duygum ağır basıyor.
hakkında oldukça bilgili olduğunuz envayi tür ruhsal hastalıklardan muhtemelen birine sahipsiniz,o zaman da acil şifalar dilerim..

Alkione inandırıcı ol bizi tatmin edici cevaplar ver inanalım diilmi?psikolog gibi sadece konuşuyorsunuz.dün ne yaptığnızı ne konuştuğunuzu söylemiyorsunuz herkes bunu garipsedi nedense

Tamam _fstk_ arkadaşım saygısız da benim tamam
Bak mahkeme izin veirirse
Senin ideal mutlu çiftin dilerse evlenebilir
Aradan çekiliyorum.
Ben gereken adımı attım, dilersen dava dilekçemi nereye verdiğimi söyleyeyim
Git sen de bu evliliğin iptali için gereken duygu ve düşüncelerini oraya ilet
Benlik bişey kalmadı
Ok saygısız da benim
Tanıdığınız bir seri katil falan varsa da üstüme falan yönlendirebilirsiniz yani
Çekinmeyin rahat olun
Nasılsa dünyadan temizlenmesi gereken bir pisliğim ben

Konunun tamamen gercek disi oldugunu düsünen arkadaslara bir sorum olacak :ecrin_bebek:

Konuyu dün okudum fakat takip etmedim bugünde tesadüfen sayfaya girdim. Sizce konu gercekten yalansa bu kadin böyle uzun uzun yazacak zamani nerden bulabiliyor aklim almadi dogrusu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hamileymiş kız öyle mi,hmm..
demek ki ata binilebiliyor hamileyken ,polonezköye de gidilebiliyor..
zinacı pis kadın tertemiz nikahlı kadına gel ata binelim diyebiliyor..
zır zır ağlayan alkolik koca poposu sıkıştığı için böyle davranıyor
olabiliyormuş demek ki bunu da gördük öğrendik.
her konu birşeyler öğretiyor insana..

boşverrrr takmıyorum zaten artık
zina yapan adamla evlenen aşağılık sorunlu pislik de benim
yada burda hikaye yazan sorunlu kişilik de
ne farkeder ki
her türlü sorunluyum işte
etik olmayan bir olayın detaylarını
ya da hayal mahsülü birşeyin detaylarını

Ya arkadaşlar konuyu bugün hiç takip etmedim ama bikaç yorum okudum
Burada tek suçlu alkione'nin kocası neden kıza bu kadar yükleniyosunuz anlayamadım , ayrıca ben diğer kızın da suçu olmadığını düşünüyorum .Yorum yaparken daha yapıcı olayı karikatürize etmeden yapsak , düşmez kalkmaz bir Allah demişler değil mi?
Ya bide fake olduğu düşünülüyorsa neden bu kadar detaylı yorum yazılıyor onuda anlamadım .

hayir bence farkinda degil

biz 3 gündür bunca sayfalar doldurmuşuz demekki konu ilgimizi çektiği için.yalnız alkoline arkadaşımız hiç birşey anlatmıyor sadece bu enteresan.eşiyle hiç bişi konuşmamış sanırım hanfendi ilede konuşmamış ama evliliğini bitirmeye karar vermiş ilginç değilmi?yazdıklarında sadece demogoji görüyorum

hikayenin tamamını okuyabilmiş değilim ilk ve son sayfadan öteye gidemedim..
olay gerçekten çok farklı boyutta,kimin açısından neye göre baktığınız önemli...
eski sevgili açısından da durum çok vahim eşler tarafından da..
bi ilişki yaşanmış geride masum bir bebek kalmış birde bu bebekten habersiz evlenen bir kadın..
Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum..size şunu yap yada böyle davran diyemeyiz inşallah en doğru kararı verirsiniz..

eşine karşı hala oldukça saygılısın kendine hakaret ediyorsun.
kızı suçluyorsun ama eşinden haber yok..
sizi bu hallere sokan eşiniz,en byük suçlu o kadınları tokuşturuyor akıllı bıdık..
aradın söyledin mi hamile bu kız gerçekten dedin mi
ne yapıyor hala ağlıyor adam zır zır ..?

biz 3 gündr okuduğumuz olayın içeriğini öğrenmek istedikçe siz hala uzun uzun cümleler yazıp kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi.madem yardım almak rahatlamak için açtınız bu konuyu anlatın herkes iyi kötü yorumunuda yapsın.lütfen bunlara açık olun

Ben mi bu aralar cok hassasim bilmiyorum ama insanlari cok kiriyorsunuz gibi hissettim arkadaslar ve okudugum bircok yoruma cok üzüldüm.

Bence insanlarin üzerine cok fazla gidiyorsunuz, yasanilan hatalar, yanlislar onlarin zaten daha fazla yüklenmenin ne anlami var bilmiyorumkismile

Evetttttt bugün çok neşeliyim
Evet evet aynen sizinde dediğiniz gibi
Hiç bir gelişme olmadan işi mahkemeyle noktalandırdım
Ya da o kadar neşeliyim ki neşemden daha konuyu bile anlatcak takatim yok
Çok mutluyum tarif edilemezz
Ondan konunun devamını getirmek yerine sağa sola çemkirmeye başaldım
Çok ayıp dimi yaptığım
Burada kimse böyle pis kaka davranışlar sergilemezken
Ben kalkmışım sağa sola çemkiriyorum
Aman ne de olsa sorunluyum,demagoji yapıyorum
Bir insan durup dururken bu hale gelir zaten

Şu saatten sonra emin ol bir allahın kulu umrumda değil.
Evet kendime saygım kalmadı.
Bunun sonucu başkasına saygı duyabilme şansım hiççç kalmadı
Heralde bir evlilik bitme noktasına geldiyse bu telefon konuşmalarıyla olabilecek kadar basit bir mevzu değil.
Kimse anlamıyor ama yıkım yaşıyorum.
İyi değilim ben ya iyi değilim!!!!!!!!!!!!!!!!

vereliniortak

inanmak ya da inanmamak kişiye kalmış
ben de hep şüpheyle yaklaştım ama
bunu abartmanın da anlamı yok

bazıları nedense konuyu eğlence haline dönüştürmeye çalışıyorlar.

Vahim...

yok biz buna işine gelmiyo diyelim bayanssulusmile çatır çatır her şeyi yazıyo baksana bayanssulusmile

Evet canım işime gelmiyor
Ne dersin belki de dikkati ,ilgiyi üstümde tutmayı seviyorumdur ha?
Böyle düşünmek hoşuna gidense
Bu da umrumda değil!!
Artık hiç bir şey umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…