kendisi ayrılıktan sonra işi intihar denemelerine kadar götüren bir psikopat olduğu için evlendiğimizi saklıyorduk.
ki eşim numarasını değiştirse de bir şekilde bulup sürekli aramaya çalışan, mesaj bombardımanına tutan bir tipti
sürekli aynı laflar sen onu sevmiyorsun, bir geçiş dönemindeyiz, yanılıyorsun hatanı anlayacaksın, ben seni hep bekliycem, o kadar seneyi silip atamazsın, o bir heves, herşeyi ailene anlatıcam,kaçmandan hala beni sevdiğini anlayabiliyorum, beni sevmesen konuşmaya cesaretin olurdu vs. hep ama hep.
telefon suratına kapanır,mesajına cevap verilmez ama bu devam ederdi
en son hamileyim konulu mesajlar gelmeye başladı tabii biz inanmadık
bunu da abartınca , işi tehditlere götürünce eşim dayanamadı aradı evlendik biz rahat bırak artık diye bağırdı kapattı ki tam geçen hafta bugün oldu bu olay
ki tam bu olayın üstüne
bu hamilelik mevzusu iyice ciddi bir hal almaya başladı cidden aramış eşimin ailesine anlatmış durumu cidden evlendiler mi falan diye sormuş
böyle bir zavallı işte
Evet zavallı bir kız o, yüzsüz karı cahil karaktersiz diye suçladığınız kız tamm bir zavallı...
Kocanız tarafından 4,5 yıldır beraber olunan, kocanızın ondan ayrıldığını bile söylemeye tenezzül etmediği, tam olarak onu sevmediğini, artık başkasını sevdiğini ve evleneceğini bile söyleme lutfunda bulunmadığı.... Sizinle evlendikten sonra hamile olduğunu öğrendikten sonraben evlendim dediği zavallı bir kadın o....
Üstelik sevdiği ve sevildiğini sandığı adamdan hamile kalmış zavallı bir kadın.....
Diğer tarafta kocanız var....
Sizden okey cevabını almadığı sürece eski sevgilisiyle irtibatını koparmamış, sizden okey cevabını alana kadar sevgilisiyle beraber olmuş, evlenmeye karar verip evlendii halde 4,5 yılık bir ilişkiye hiçbir saygı duymaksızın telefonunu değiştirip 4,5 yıllık sevgilisine hiçbir açıklama yapmamış, hiçbir duygu düşünce ve kararının arkasında durup savunamayan korkak kaçak bir adam var....
Bu adam senin kocan....
4,5 yıllık bir ilişki artık sevmiyorsan sorunların varsa ayrılmayı düşünüyorsan birlikte olazsın, soğursun o kadından... Sevmiyorsan ayrılmak istiyorsan, hele de başka birinden hoşlanmaya başlamış ve ondan evet cevabı bekliyorsan o kadınla ilişkiye girmezsin, uzaklaşırsın, görüşmezsin. İlişkini bitirir ayrıldığını söylersin...
Ama adam ne yapmış... Sen evet de ondan sonra ayrılıcam demiş..
Bu nasıl bir namussuzluk, nasıl bir ikiyüzlülük...
Sen evet dersen ayrılıcam, evet demezsen aynen devam....
Böyle garantici böyle korkak bir adam asla ama asla mutlu olmayı haketmiyor....
O zavallı kadına yüzsüz karı terbiyesiz çirkef falan diye hakaretler etme arkadaşım... Bu adam nasıl onu kandırıp senle evlendiğini gizleyerek en büyük namussuzluğu yaptıysa seni de onla beraber olduğu halde seni seviyorum onla ilişkmiz sorunlu ayrılcam dediği halde onunla cinsel ilişkisini devamettirerek seni de kandırmıştır....
Suçluyu yanlış yerde arıyorsun...
Zavallı olan o kadın ve sensiniz, çünkü kandırıldınız...
uçlu ise senin kocan olacak o adam.. ne sana ne sevgilisine ne çocuğuna sahip çıkamayan, hiçbir kararının arkasında duramayan o adam....