Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

saat 9a geliyor.
uykusuzlukta 4. güne girmiş bulunmaktayım.
bir insomniam eksikti ona da kavuştum.
vücudum iflas halde ama hala uyuyamıyorum.

Böyle zamanlarda uyuyabilmek için şunu yaparım:

Önce uzun, sıcak bir duş, daha doğrusu sıcak suyun altında öylece bekleme..
Sonra sıcak bir bitki çayı, adaçayı çok daha etkilidir
Sonrasında da yorganın altında polar battaniyeme sarılıp uzanmak, ve daha önce onlarca kere izleyip artık bütün repliklerini ezberlediğim filmlerden birini açmak, mayışmak.

Gözlerim bir yerden sonra ister istemez kapanıyor, altyazılar bulanıklaşıyor, bir süre seslerle idare ediyorum, sonra da bi uyanıyorum ki en az 15 saat geçmiş.

Böyle zamanlarda uyuyabilmek için şunu yaparım:

Önce uzun, sıcak bir duş, daha doğrusu sıcak suyun altında öylece bekleme..
Sonra sıcak bir bitki çayı, adaçayı çok daha etkilidir
Sonrasında da yorganın altında polar battaniyeme sarılıp uzanmak, ve daha önce onlarca kere izleyip artık bütün repliklerini ezberlediğim filmlerden birini açmak, mayışmak.

Gözlerim bir yerden sonra ister istemez kapanıyor, altyazılar bulanıklaşıyor, bir süre seslerle idare ediyorum, sonra da bi uyanıyorum ki en az 15 saat geçmiş.

dün gece denedim hepsini ama faydasız.
az önce hiç yapmaycağım birşeyi yaptım xanax ve kas gevsetici aldım
gözlerim yavaş yavaş ağırlaşmaya başladı artık sanki.
böyle şeyler için ilaç kullananlara çok kızardım.
fakat şimdi anlıyorum.
mecburiyet...
bakalım artık şöyle bir uyusam, birkaç gün uyanmasam
çok iyi gelicek,herşeyden uzaklaşıcam

dün gece denedim hepsini ama faydasız.
az önce hiç yapmaycağım birşeyi yaptım xanax ve kas gevsetici aldım
gözlerim yavaş yavaş ağırlaşmaya başladı artık sanki.
böyle şeyler için ilaç kullananlara çok kızardım.
fakat şimdi anlıyorum.
mecburiyet...
bakalım artık şöyle bir uyusam, birkaç gün uyanmasam
çok iyi gelicek,herşeyden uzaklaşıcam

Her şey insanlar için işte...

İnşallah hemen uyuyabilirsiniz. Ve uyandığınızda çok daha iyi hissediyor, daha sağlıklı düşünüyor olacaksınız.

Umarım huzurlu bir uyku olurboshayallersmile

umarım.
evet ilaçlar etkisini göstermeye başladı sanırım.
sis perdesi indi gözüme
uyuyakalırsam diye yazayım şimdiden
fikirlerini paylaşan bana destek olan herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum.
iyi ki varsınız sayenizde kendimi biraz daha huzurlu ve hafiflemiş hissediyorum.

Çok zor bi durum gerçektende.Bencede ilerisine katlanabilirseniz ayrılmayın derim ben.
belliki eşiniz içinde şok bir durum.

bilemiyorum. bir kız düşünün. seneler boyu bir adamı sevmiş. herşeyini vermiş. 4 senemi yazdınız tam hatırlamıyorum.
ilişki bir ara tökezlemeye başlamış. ama adam yinede kızla cinselliği yaşamış bu kıza umut vermiş. o ara adam bir başkasıyla görüşmeye başlamış. ve bunu istemediğini söylemiş. kız hamile olduğunu öğrenmiş o ara.
ve 4 yıllık beraber olduğu adamın 4 ayda o kızla evlendiğini duymuş.çektiği acıyı düşünmek istemiyorum.
sizde zor durumdasınız. Allah yardımcınız olsun. ama o kızında durumunu anlıyabiliyorum. tek suçlu ilişki zedelendiğinde onunla cinsellik yaşayacak kadar yanlışlık yapan eşiniz. bu okıza ümit vermiş çünkü. ve o kız bu ümitleri bekliyormuş demek.
herkes gibi bakamadım olaya .
kusura bakmayın. kızın tarafındanda düşündüm bir an.

Anlayamadığım neden 4,5 ay boyunca söylenmemiş eski sevgilinin hamile olduğu ?
İlerde daha çok sıkıntı çekersiniz affederseniz..
Zamana bırakın , bakalım zaman ne gösterecek size..

bende biraz o kızıda düşünmedim değil aslında ama sonuçta nekadar sevrerse sevsin başkasını seçmiş onunla evlenmiş daha ne bekliorki eşinden anlamıorum ona geri bile dönse sırf o çocuk için dönicek ki çocuğun olduğu bile meçhul

gerçekten zor durum insan böle bi durumda neyapar bilemiorum ALLAH sabır versin başka ne denir ki ama ben olsam kimseye bırakamzdım çocuk bile olsa sonuçta benim kocam kimseyle paylaşmazdım çozuğuda çok istiorsa doğursun sadece maddi yardım ederiz der onu kendi haline bırakırdım şuan o zafer elde etmiş durumda senin bu hallerini duyuorsa

"sanki evcilik oynuyoruz nasıl bir elde etme hırsıysa anlamadım" bu cümleyi okudugumda, aslinda karsiya söyledigin cümle, tam seni anlatiyor arkadasim. Yani cümlenin tümünü kendine söylemissin aslinda.
4 ay icinde evlenmek cok büyük cesaret istemesiyle birlikte bulunmaz hint kumasina dönmüs esin.
Hata üstüne hata, onun icin tabiki bedelleri cok büyük oluyor.
Aslinda konu artik esin degilde iki kadinin savasi haline gelmis.
Karsi taraf yalan söylemis olsa bile esine saygin bitmis gibi bir durum var ortada...

kendisi ayrılıktan sonra işi intihar denemelerine kadar götüren bir psikopat olduğu için evlendiğimizi saklıyorduk.
ki eşim numarasını değiştirse de bir şekilde bulup sürekli aramaya çalışan, mesaj bombardımanına tutan bir tipti
sürekli aynı laflar sen onu sevmiyorsun, bir geçiş dönemindeyiz, yanılıyorsun hatanı anlayacaksın, ben seni hep bekliycem, o kadar seneyi silip atamazsın, o bir heves, herşeyi ailene anlatıcam,kaçmandan hala beni sevdiğini anlayabiliyorum, beni sevmesen konuşmaya cesaretin olurdu vs. hep ama hep.
telefon suratına kapanır,mesajına cevap verilmez ama bu devam ederdi
en son hamileyim konulu mesajlar gelmeye başladı tabii biz inanmadık
bunu da abartınca , işi tehditlere götürünce eşim dayanamadı aradı evlendik biz rahat bırak artık diye bağırdı kapattı ki tam geçen hafta bugün oldu bu olay
ki tam bu olayın üstüne
bu hamilelik mevzusu iyice ciddi bir hal almaya başladı cidden aramış eşimin ailesine anlatmış durumu cidden evlendiler mi falan diye sormuş
böyle bir zavallı işte

Evet zavallı bir kız o, yüzsüz karı cahil karaktersiz diye suçladığınız kız tamm bir zavallı...
Kocanız tarafından 4,5 yıldır beraber olunan, kocanızın ondan ayrıldığını bile söylemeye tenezzül etmediği, tam olarak onu sevmediğini, artık başkasını sevdiğini ve evleneceğini bile söyleme lutfunda bulunmadığı.... Sizinle evlendikten sonra hamile olduğunu öğrendikten sonraben evlendim dediği zavallı bir kadın o....
Üstelik sevdiği ve sevildiğini sandığı adamdan hamile kalmış zavallı bir kadın.....

Diğer tarafta kocanız var....
Sizden okey cevabını almadığı sürece eski sevgilisiyle irtibatını koparmamış, sizden okey cevabını alana kadar sevgilisiyle beraber olmuş, evlenmeye karar verip evlendii halde 4,5 yılık bir ilişkiye hiçbir saygı duymaksızın telefonunu değiştirip 4,5 yıllık sevgilisine hiçbir açıklama yapmamış, hiçbir duygu düşünce ve kararının arkasında durup savunamayan korkak kaçak bir adam var....
Bu adam senin kocan....
4,5 yıllık bir ilişki artık sevmiyorsan sorunların varsa ayrılmayı düşünüyorsan birlikte olazsın, soğursun o kadından... Sevmiyorsan ayrılmak istiyorsan, hele de başka birinden hoşlanmaya başlamış ve ondan evet cevabı bekliyorsan o kadınla ilişkiye girmezsin, uzaklaşırsın, görüşmezsin. İlişkini bitirir ayrıldığını söylersin...
Ama adam ne yapmış... Sen evet de ondan sonra ayrılıcam demiş..
Bu nasıl bir namussuzluk, nasıl bir ikiyüzlülük...
Sen evet dersen ayrılıcam, evet demezsen aynen devam....
Böyle garantici böyle korkak bir adam asla ama asla mutlu olmayı haketmiyor....

O zavallı kadına yüzsüz karı terbiyesiz çirkef falan diye hakaretler etme arkadaşım... Bu adam nasıl onu kandırıp senle evlendiğini gizleyerek en büyük namussuzluğu yaptıysa seni de onla beraber olduğu halde seni seviyorum onla ilişkmiz sorunlu ayrılcam dediği halde onunla cinsel ilişkisini devamettirerek seni de kandırmıştır....
Suçluyu yanlış yerde arıyorsun...
Zavallı olan o kadın ve sensiniz, çünkü kandırıldınız...
uçlu ise senin kocan olacak o adam.. ne sana ne sevgilisine ne çocuğuna sahip çıkamayan, hiçbir kararının arkasında duramayan o adam....

gerçekten içinden çıkılması güç bir durum ,,,,ne desem bilemedim aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .. sizin için gerçekten üzüldüm allah yardımcınız olsun ..
eski sevgili belki yalan sölüyodur sizi ayırmak için neden olmasın... belki eşinden değildir..
ne bilim işte aklıma başka bişey gelmiyo...

resmen acı bir şekilde intikam alınmış... olan size olmuş... allah kolaylık versin.. çok zor işler çoook....:1no2:

Siz sanırım bu hamilelik olayının aylar sonra ortaya atılmasının bilinçli olduğunu düşünüyorsunuz, sonuçta artık zorlasanız da kürtaj olamaz. Kadının manyak olduğunu düşününce haksız da sayılmazsınız. Kaldı ki bir kadın hamile olduğunu o kadar ay nasıl fark etmez, hele ki evlilik dışıysa ve sevgilisiyle ayrılmışlarsa. O kadar korunmama rağmen, adetim birkaç gün gecikse tedirgin oluyorum, test yapıyorum, emin olmak istiyorum. Aylarca nasıl fark edilmez, diğer belirtiler de mi çıkmaz yani?!

Sevgilisinden ayrılmış bir kadının böyle bir şeye cesaret edebilmesi için ya süzme gerizekâlı, ya da eski sevgilisinin boşanıp kendisine döneceğinden emin olması lazım. Tabi gebelik gerçekse... Ama gebeliğin geri dönülemez noktaya kadar ilerlemesine göz yumarken diğer olasılıkları hiç mi düşünmediler.. Ya da acaba her şeyi göze alıp yalan mı söylüyorlar, sonuçta amaç eşinizle sizin yollarınızı ayırmak, gerisi kolay diye hesaplıyorlardır belki. Yok psikolojik gebelikmiş, yok düşük yaptım diye açıklamayı da düşünüyor olabilirler, manyaklık parayla değil ki. Oluyor böyle şeyler..

Hiç tanımadığınız 4 yıllık sevgilisi tarafından kandırılmış ve hamile bir kadın için ne kadar da bol keseden rahat rahat hakaretler yağdırabiliyorsunuz hayret ettim....
Haile olduğunu farketti belki ama onu hamile bırakan adam telefonlarına çıkmadığı, telefonlarını değiştirdiği için söyleyemedi.... 4,5 ay önce o kızı hamile bırakacak kadar ilişkisi devam eden (hikimse kavgalı olduğu ayrıldığı veya sevmediği biriye birlikte olmaz) adam aynı günlerde başka bir kadına ilanı aşk ediyor evlenme teklif ediyor.. Ama 4 yıllık sevgilisine de ayrıldıklarını falan söylemiyor, aksine koynuna giriyor....
Sonraevlenme teklif ettiği kızdan olumlu ceva alınca evlilik yolunda ilerliyorlar ama zahmet edip de 4 yıldır beraber olduğu kişiye bunu söylemiyor... Ne zaman ki kız bi şekilde ulaşıp hamile olduğunu söylüyor... banne ben evlendi deniyor.... Kız yıkılmış.. 4 yıldır beraber oldu sevdiği bazı sıkıntılar yaşadığı (kimin ilişkisinde zaman zaman sıkıntılar olmaz ki) adam kendisine haber bile vermeden kendisinden ayrılmış ve hatta evlenmiş... ve kendisi hamile....

Şimdi bu kadına manyak, süzme gerizekalı, yalancı demek ne kadar doğru sizce....
Bence manyak olan da gerizekalı olan da yalancı olan da hatta dilim varmıyor başka şeyler yazmaya(bu adam için uyarı ceza aldığıma değmez) bilimum her sıfatı hakeden kişi o ne yapmak istediğni bilmeyen birine evlenme teklif ederken diğerinin koynuna giren adamdır....

her şey iyiyken güzelken ne kadar kolay bağlanabiliyoruz insan olarak birbirimize ama hoşumuza gitmeyecek en ufak birşeyde yanyanayken bile fersah fersah uzak kalabiliyoruz birbirimizden..
yaşadığın şeyler zor kolay değil ama dirayetini ayakta tutman gerek..
neticede senin mutsuzluğunu isteyen insanın kendide mutsuz.. ve sana inat sizde mutlu olmayacaksınız diyebiliyorsa şuan zorda olan kendisi canım.. hem çocuk bekliyor hem içinde bulunduğumuz toplumda hoş karşılanmayacak bir durumda hem ailesine karşı ((var mı yok mu onu bilmiyorumda)) zorda..
yaptıklarını tasvip etmiyorum yanlış anlama.. ama sen ona göre daha avantajlısın şuan.. seni yıldırmak için uğraştığı belli pabuç bırakma kuzum.
şuan kadından çok kocanla olabilecek durumunu ve doğruysa eğer bebeğin durumu konusunda düşüncelerin yoğun..
eşini al karşına konuş eğer seninle beraberken bilinçli olarak kadınla beraber olmuşsa her cezaya razı olmak zorunda..
sende kendini yıpratma insanın yaşacaklarını önceden bilmesi mümkün olmuyor. herşey bizim için ..
kaderine küsmenin anlamı yok. başına gelen şeyden en az hasarla kurtulmanın yolunu bulmamız gerek..

kadın inat uğruna hamileliğini devam ettirdiyse bu bence onun sorunu... ama daha kötüsü adamın ikili oynaması... ne yardan ne serden geçebildi belki de 2sini idare ederim dedi ama bebek olayı çıkınca olaylar sarpa sardı tabii... bir de madem ilişkileri inişli çıkışlı bebeği hangi ara yapmışlar onu çok merak ettim çıkışlı bi günlerinde piyango vurdu galiba...kadında bu durumda bile aldırmadıysa çocuğu 2 ihtimal var işte ya haberi yoktu adam tarafından çok güzel uyutuldu... ya da haberi vardı inat uğruna aldırmadı.... deşilmesi lazım bu konunun üzerine gidin bence... gerekirse kadınla da konuşmayı deneyin sakin olun muhakkak telaşlı kızgın olmanız onu sevindirir...

Hiç tanımadığınız 4 yıllık sevgilisi tarafından kandırılmış ve hamile bir kadın için ne kadar da bol keseden rahat rahat hakaretler yağdırabiliyorsunuz hayret ettim....
Haile olduğunu farketti belki ama onu hamile bırakan adam telefonlarına çıkmadığı, telefonlarını değiştirdiği için söyleyemedi.... 4,5 ay önce o kızı hamile bırakacak kadar ilişkisi devam eden (hikimse kavgalı olduğu ayrıldığı veya sevmediği biriye birlikte olmaz) adam aynı günlerde başka bir kadına ilanı aşk ediyor evlenme teklif ediyor.. Ama 4 yıllık sevgilisine de ayrıldıklarını falan söylemiyor, aksine koynuna giriyor....
Sonraevlenme teklif ettiği kızdan olumlu ceva alınca evlilik yolunda ilerliyorlar ama zahmet edip de 4 yıldır beraber olduğu kişiye bunu söylemiyor... Ne zaman ki kız bi şekilde ulaşıp hamile olduğunu söylüyor... banne ben evlendi deniyor.... Kız yıkılmış.. 4 yıldır beraber oldu sevdiği bazı sıkıntılar yaşadığı (kimin ilişkisinde zaman zaman sıkıntılar olmaz ki) adam kendisine haber bile vermeden kendisinden ayrılmış ve hatta evlenmiş... ve kendisi hamile....

Şimdi bu kadına manyak, süzme gerizekalı, yalancı demek ne kadar doğru sizce....
Bence manyak olan da gerizekalı olan da yalancı olan da hatta dilim varmıyor başka şeyler yazmaya(bu adam için uyarı ceza aldığıma değmez) bilimum her sıfatı hakeden kişi o ne yapmak istediğni bilmeyen birine evlenme teklif ederken diğerinin koynuna giren adamdır....

vereliniortak
harfiharfine katılıyorum.

okypete haklısın.. hamile olan kızda zor durumda ama en haksız yere çelme yiyen bizim kız.. en haksız olan kocası.. şimdi bu kız kocasından mı vazgeçsin yoksa sineye çekip ömür boyu kocasının o kadınla çocuk yüzünden karşı karşıya olmak zorunda olduklarını mı kabul etsin...
kaldı ki inat uğruna bir sürü zorluğa rağmen babasız bir çocuk dünyaya getirmeye hazırlanan bir kadın yarın öbür gün bu adamın aklını yine çeler...
erkek milletini biliyoruz (!)

4,5 ay oldu aldıramam artık doğurmak zorundayım diyor.
Koz olarak kullanıyor.
Zaten bunu da evlendiğimiz haberini aldığı gibi söyledi.
En başında demişti, ilk sevgili olduğumuzda.
Beni mahvettiniz siz de mutlu olamayacaksınız diye.
Tebrik ediyorum kendisini çok güzel başardı bunu.

ilişkilerinin bitmesinde sizin rolünüz var mıydı ki beni mahvettiniz demiş demek ki vardı bir bildiği bence acele de etmişsiniz biten bir ilişkinin ardından evlenmek için

Back
X