başarılar dilerim madam tospaakaydirigubbakcemile5
canım seni biraz eleştirmek istiyorum,izin verirsen....birkere mutfakta gözün görebileceği yere kalori listelerini as.ikincisi.3 ana öğün ü ara öğün olmak üzre 6 öğün yemelisin ve cep telefonuna 2 saat yada 3 saat ara ile su iç diye alarm kurmalısın...birde katı çok tüketmemelisin..daha çok sulu ve hafif sebzeler yemelisin..ıspanak brokoli karnıbahar gibi..pilav ve makarnayı sadece suda haşlamalısın.makarnayı kendine göre yaparsan bir çay baradağı makarnayı 2 buçuk su bardağı suyla haşla.tuz sakın ekleme ve yoğurtla yemeni tavsiye ederim.ayrıca gene pirinç lapasını 1 çaybardağı pirince 2 su bardağı su ekleyip haşlamalısın.tabi tuz ve yağ yok..hayatından ,şeker,tuz,margarin vu unu çıkarmalısın.umarım haddi aşmamışımdır.aştıysam af ola...birde akşamdan suya 2 ceviz içini ve cevizin içinden çıkan özü 1 çay bardağına ekleyip sabah aç karına içersen çok faydası oluyor....birda 1 su bardağı su 2 çorba kaşığı elme sirkesi ve içine yarım limon sıkıp ceviz suyunun arkasından içersen.birde akşam yatarken sirke karışımını içersen müthiş kilo verimi oluyor.1 haftada 2 kilo vermiş biriyim.ve günlük en az 3 saat tempolu yürüyen biriyim..ben bu hafta birgün sabahtan akşama kadar sadece pirinç lapası yedim.fakat o gün gripten yürüyüşe gidemedim.normalde gitseydim 2 kilo kadar daha giderdi.pirin lapası yapanlar genelde 2 kilo kadar verebiliyor.ben nesfit diyeti yapıyorum bu hafta.bir kada nesfit içine yağsız bir su baradğı süt ekliyorum 5 dk bekleyip yiyorum genelde öğlen ve akşam..aralarda da salatalık yiyorum yada ayran içiyorum..ayran tok tutuyor..
canım rica etsem 1800 kalorilik diyetini yazar mısın acaip merak ettim..ben diyete kalori hesabı devam etmeye çalışıcam senn diyet listen bana örnek olucaktır
canım ne kadar fazla..8 dilim ekmek var öğlende de hem pilav hem ekmek..ben bu kadar yersem kesin kilo alırım..Tabiki yazarım cnm ben bu diyetle önceden çok güzel kilo vermiştim.Dikkat etmediğim için uzun süre sonra geri aldım...
Ama çok sağlıklı bir diyet benceolumunekankayizsmile
Yada yerine / işareti koydum
Sabah:
2kibrit kutusu kadar peynir/bi kibrit kutusu peynir ve bi yumurta
5adet zeytin/2-3 ceviz/5-6 fındık/5-6 badem
3ince dilim ekmek(kepekli)
şekersiz çay
yağsız domates,salatalık yeşillik,serbest.
Ara:
1 porsiyon meyve
1,5 su bardağı süt veya yoğurt
Öğle:
3 köfte kadar et/tavuk/balık/3 kk peynir/12 yk kuru baklagil yemeği
2yk pilav veya makarna
2 ince dilim ekmek
1 sb yoğurt/ 1sb ayran /cacık
Ara:
1 porsiyon meyve
1/2 sb süt veya yoğurt
Akşam:
8yk sebze yemeği(susuz)
1kase çorba
3ince dilim ekmek
yağsız salata veya yeşillik
Ara:
2 porsiyon meyve
1su bar süt/yoğurt
ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt
Gün içinde 2LT su içilecek :içelim:
canım ne kadar fazla..8 dilim ekmek var öğlende de hem pilav hem ekmek..ben bu kadar yersem kesin kilo alırım..
benm normalde 2000 kaloriye ihtiyacım varmış ama ben 1000 en fazla 1200 kalori almak istiyorum..
diyet listesini yazdığın için çok teşekkür ederim tatlım hemen bi kenara not alıyorum bunu..mutlaka lazım olucaka.s.
evet biliyorum canım ben ekmeği sadece kahvaltıda 2 ince dilim yiyorum..sence ben mi fazla abartıyorum
Merhaba günlükçüüüm opuyorumnanaktan
Bu sabah yediklerim
2dilim kepek ekmek,bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 4adet zeytin ve çay.
Şimdi sarımsaklı çayımı afiyetle içiyorum :içelim:
Bu sabah 56'ya doğru kaydığımı görmek beni mutlu etti bayanssulusmile
İnşallah bi haftada 56ya tam inerim :Saruboceq:
Tüm arkadaşlarımda en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur inş :Saruboceq:
bu şekilde devam edersen 1 hafta 1 kilo kesinlikle verirsin canım merak etme..şu sarımsaklı çayı da merak ettim bi araştırıyımyerimsenibentatlım bu arada ben metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum daha önce sana söyledim mi bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederima.s.
canım merhaba ben yemek yeme duygumu şu şekilde yendim...ben de ilk zamanlar fazla kaçırdım diye pişmanlık duyuyordum.kalori hesabı yapınca 3000 kaloriye denk geldiğini gördüm.ve karar verdim.kendime bir diyet listesi yaptım..ilk zamanlar uymak zor oldu.fakat şöyle devam ettim.sabahki diyet listemde ne var onu hazırladım yedim.ara da diyet listemde yazdığım yiceği yanıma alıp tabi bir de su yha arkadaşıma gittim yada çarşıya gezmeye.vitrinleri gezerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum.yada günü daha farklı geçiriyordum.ama evde kesinlikle geçirmedim ilk günlerimi,bundan bişey olmaz< deyip bir sürü şey yiyip daha sonra deli gibi ağladığımı çok iyi biliyorum.istersen dene eğer imkanların varsa çünkü bayağı işe yarıyor.en azındanbende yaradı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?