Matahari'nin diyet günlüğü...

Ben lahana yağını kullandım fazla fark göremedim cnm bilmiyorumkismileama biberiye yağını da duydum istersen onu deneyebilirsin.

ınşallah hepimiz kurtulcaz fazlalıklarıdan tatlım

Bende az önce barbunya yemeği ile bi dilim kepekli ekmek yedim öğlen yemeği olaraktan :)

Evettt ben geldimm :lepi:
Bugün bi yere gittim ordaki teyze lokum ikram etti geri çeviremedim yanlış anlar diye yedim eyvahedigeldismile

Bide çay içtim şimdi de kuru incir yedim ve akşam yemeğimde ne yiciyim bilmiyorum sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim tatlım biberiye yağını hemen araştırıyorum öyleyseopuyorumnanaktan

Araştır tatlım tabii boshayallersmile

Akşam yemeğimde çorba içtim, biraz barbunya yemeği ile iki kaşık patlıcan yemeği yedim. cokacimcoookYanında salata yedim ekmek yemedim.olumunekankayizsmile

tatlımm ben lahana yağı buldum..yemekten sonra yürüyüşe çıktım öyle bi aktara uğrayıp biberiye yağına bakçaktım bide ne göriyim lahana yağıkaydirigubbakcemile3hemde 8 lira biberiye yağıda 7 lira..sence hangisini alıyım sormadn karar veremedim deolumunekankayizsmile

Canım bana sorarsan biberiye yağı al derim. boshayallersmile
Çünkü ben lahananın bi etkisini göremedim terletmedi bile :sinifsinif:
Ama yine de karar senin tabiki tatlışım opuyorumnanaktan

Bugün kahvaltıyı abarttım yarım gözleme yedim gerçekten küçüktü ama bi adet kepekli krep yedim... Domates ve zeytin yedim yanında baya kahvaltıyı abarttım eyvahedigeldismile
Öğlen ve akşam göstercem kendime :mymeka:
Az önce belime yağımı sardım yine,şimdi zencefilli çayım demleniyo onu içicem. :içelim:
Karar verdim artık üç günde bir bakıcam basküle yoksa moralimi bozuyo pislik :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

Birde şu yüzüm zayıflasa artık dün bi foto çektireyim dedim çok kilolu çıktım çıkarttırmadım vazgeçtim :çok üzgünüm:

Canım bana sorarsan biberiye yağı al derim. boshayallersmile
Çünkü ben lahananın bi etkisini göremedim terletmedi bile :sinifsinif:
Ama yine de karar senin tabiki tatlışım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim bebekim ikisini de alıp karıştırsam mı acabakaydirigubbakcemile3şuan sorunum ne göbek ne popo sadece yan simitler:mymeka:bakalım yürüyüş ve yağla gözle görülür bi değişim olabilecek miolumunekankayizsmile

diğer öğünlerle dengelersin tatlım dert etme..kilolar gittikçe yüzün de zayıflıycak..benm 59 kiloyla çekilen bi resmim vardı hemen sildim..ayy o yanaklar gıdık falan öyle kötüymüşüm ki..simitlere ölümmmmkaydirigubbakcemile2

Benimde yan simitler ve göbek sorunum canım :kedi:
Bence önce biberiye yağını al dene bakalım terleme ve sıkılaştırma olacak mı yoksa lahanayıda alıp karıştırırsın boshayallersmile

İnşallah tatlım ya benim yüzüm 45 kiloyken bile tombişti maşallah alsanaalsanasmile
Ama bu kadar değildi tabikii boshayallersmile

Benimde gıdıklara yanaklara simitlere ve göbeklere ölüm kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

tamam tatlım o zaman ilk olarak biberiye yağını alıyorum..baktım olmuyo birde lahana yağı alırım..gelişmelerden haberdar edelim birbirimizikaydirigubbakcemile5

nasıl gidiyor canım diyet?
Bugün hariç iyi gidiyordu tatlım bugün biraz fire verdim :çok üzgünüm:
bebişim aldım biberiye yağını ama çok kötü kokuyo geldiğim gibi kendime duşa atmam gerekicek..

Ayy canım ya ben lahana yağını kullandığım için onu biliyorum da kokusu çok kötüydü ama biberiyenin kokusunu bilmiyordum.ohaoldumsmile
İnceltsin de inşallah artık bi süre duşla hallederiz bu koku işini de boshayallersmile

Öğlen barbunyayı yedim teyzeme gittim Allah'ım yine karşıma gözleme çıktı hemde bu sefer kıymalıııııııı delikafaduldensenağlama
Bir gözlemenin üçte birini yedim bir dilimde kek yedim çayla saat üç civarıydı
Eeee artık bişey yemek yasak o saatten beri bi keçiboynuzu yedim,bi bardak meyve suyu içtim şimdi şekersiz sütsüz neskafe içmeye çalışıyorum.İştah açıldı yine :mymeka:

Yatmadan önce zencefilli çayımı içicem :içelim::a015:

tatlım 1 gözlemenin üçte biri öyle çok fazla değil..ama sen yine de bu akşam meyveyle idare et..kendini daha iyi hissedersin en azından..Şeniz

tatlım 1 gözlemenin üçte biri öyle çok fazla değil..ama sen yine de bu akşam meyveyle idare et..kendini daha iyi hissedersin en azından..Şeniz

Öyle yapıcam canım içim rahat etmez zaten bişey yesem o yüzden sütle meyveyle geçiştircem artık boshayallersmile

Evet dün akşam kendimi cezalandırmıştım ve başka bişi yemedim... boshayallersmile

Bu sabah bi adet kepekli krep'le domates peynir zeytin yedim. Çayla birlikte cokacimcoook

Şimdi sarımsaklı çayımı içiyorum :içelim: Belimde yağım da sarılı duruyo. Bugün teyzemin getirdiği yağ bitmiş zeytin yağı ve lahana yağını karıştırıp sürdüm bakalım terleme olacak mı bilmiyorumkismile

Bugün lütfen istediğim gibi geçsin:Saruboceq: yarın pikniğe gitcez mangal falan yencek tabi dikkat edicem yine ama bugün hafif gemem gerek kaydirigubbakcemile3

Öğlen yemeğimde bir tabak mantar çorbası ile salata yedim cokacimcoook
Arada bir muz ve bir top vanilyalı dondurma(oysa kakaolu ve üstüne bol çikolata soslu severim boshayallersmile)

Az sonra yemekte balık ve patlıcan salatası yicemmm sempatiksalakcinni

Akşam yemeğinde yarım palamut balığı patlıcan salatası ve yarım dilim ekmek yedim
Az önce çayla birlikte mısır yedim akannehir
naptım ben yaaaaaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…