Canım netten buldum bende bu şekilde açıklaması varKolay gelsin :)
sarimsakli caydan bahs etmissin
ne gibi bir fonksiyonu var nasil bir cay bu yazarmisin ...
canım sen kaç kilosun? kollarında basenin yada herhangi bir yerinde sarkma yada yağ deposu varmı? var ise aktardan yada eczaneden lahana yağı al birde streç filmi.masajla yağ deposu olan yerlere masaj yap.ve daha sonra streç film ile sar.biraz lahan yağı fazla sür kuru olmasın cildin streç filmi sararken ben maksimum 3 saat sarılı şekilde bekletiyorum...biraz toparlanmaya başladım sanırım 2 hafta civarı oldu.ben hepsini deniyorum 1 ay doldumu farklı yağları denicem.benim de nesfit diyetim bu hafta son..önümüzdeki hafta için diyet araştırıyorum.pazartesi ve salı büyük bir ihtimal ile pirinç lapası yapıcam.fakat diğer günler için henüz bir diyete karar vermedim..araştırıyorum..
canım ben nesfit sabah,öğlen ve akşam olarak yedim,tabi yağsız süt ile bereber..içine ruşeyn tozu aldım aktardan.bir çay kaşığı da ruşeyn tozu nesfitin içine.aralarda yoğurt ,cacık,ayran yada salatalık birde elma olarak tükettim.kahve çeşitlerini ve çayı bıraktım.4 beyazdanda uzağım,şeker,tuz ,margarin ve un...ekmeğin tadını unuttum desem yalan olmaz...pazartesi salı lapa diyeti yapıcam.ama diğer günleri halen araştırıyorum...karar verince yazarım sanada...haberleşiriz canım kaydirigubbakcemile5
Merhaba canım diyetinde başarılar dilerim. zeytin çekirdeğinden bahsetmişsin ne işe yarıyor acaba... mide rahatsızlığında kullanıldığını duymuştum da nasıl bi etkisi var...
opuyorumnanaktanTeşekkürler tatlım.Bende denemeyi düşünüyorum:)zemuszemus
canım ben bu haftada nesfit diyeti yapıcam..önümüzdeki pazartesi ve salı pirinç lapası yapıcam çarşambadan pazarada sebze diyeti yapıcam...örneğin semiz otu yapraklarını ayıklayıp üzerine sarımsaklı yoğurt eklicem bir öğün onu yicem..az haşlanmış tazefasülyeyi limonlayıp yicem.mesela ıspanağı haşlayıp onuda sarımsaklı yoğurtla yicem..böyle düşünüyorum sebze diyetini,pişirmeden yada az pişmiş.içinde yine tuz ve yağ olmucak..akşamlarıda sadece marul roka maydonoz tere gibi yeşillikleri salata yapıp hafif limonlayıp yicem.gene 6 dan sonra bir meyve yada yoğurt olmadı bir kase cacıkla akşamı kapatıcam..
katılmak istersen önümüzdeki pazartesiden itibaren beraber başlarız listemi de istersen paylaşırım seninle..
tatlım inceltici yağ dediğin ne öğrenebilirmiyim
Canım inceltici yağı teyzemin arkadaşı Almanya'dan getirdi.
Bunun içinde bitki özleri olduğunu söyledi.
Aslına bakarsan içinde biberiye yağı lahana yağı zeytin yağı gibi sıkılaştırıcı yağlar bulunuyormuş.
Zaten bu yağ bittiğinde bende böyle bi kaç yağı karıştırarak uygulamayı düşünüyorum.
Hepsinin de espirisi şu yani streç filmle sarıldığı için terlemeyi sağlamak. boshayallersmile
Geçelim bugüneee:lepi:
Sabah tartıldığımda 55 kiloyu gördüm sonundaa :sm_cool:
Bu da beni öyle gaza getirdiki annecimin sabah kendi elleriyle hamurunu açıp yaptığı gözlemeyi yağlatmadım yarısını yedim sadece bu benim için çok büyük bişey a.s
Zaten gözleme büyük değildi bayanssulusmile
Eee doymadığım için kepekli unla dün yaptığım krepimin yarısınıda yedim...domatesleee cokacimcoook
Sonra yağımı sürüp belime,yürüyüşe çıktım burda A-101 market biraz bize uzakta oraya kadar gittim Seda Sayanın kozmetik ürünlerinin indirime gireceğini duymuştum bugün üşenmedim gittim aldım.
Ondan bundan al derken 18 TL yi bırakıp geldim ohaoldumsmile
Toplam yarım saat yürüyüş yapmış oldum.
Şimdi zencefilli çayımı içiyorum :içelim:
Şimdi 56ya doğru göstersede (kahvaltı yaptığım için) sabah 55i gördüm ya seviniyom işte:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?