Mavi kablo,kırmızı kablo...

Sevgiliniz eski kız arkadaşı için hala birşeyler hissediyor, sizden de ayrılabilmeyi düşünmüşse sizsiz hayatı göze almış demek ki, böyle biriyle mutlu olamazsınız, siz şimdi askerdeki birine bu yapılmaz diye ona kıyamazsınız ama gün gelir o size en zor gününüzde bile olsanız kıyar... Benzer durumu yıllar önce yaşadım inşallah siz yaşamazsınız

çok da sevmiyorken yol yakınken bırak bak ailenin görüşü belli sana ters sen bu adamla evlendiğin zaman aile ile de mecbur bağ kuracaksın çocuk yetiştirdiğin zaman öyle bir ortamda yetişecek bunları düşün ben istemezdim

Aileler zor durumda olursa elbette yardım edilir,sağlık olur icralık olur kaza olur,fakat bekarken yapılan bir borç var ödemesi de uzun sürüyorsa siz evlenince eğer çalışıyorsanız bu borcu sizede ödetmeye çalışırlar.

Babası çalışmıyorsa geliri yoktur,evlenince 2 evi geçindirecek geliri var mı arkadaşının yoksa nasılsa eşim de çalışır yardım eder mi diye düşünüyor.

Ailelerin anlaşamaması hadi idare edilir,sonuçta sürekli görüşecek halleri yok,ama düşünmen gereken başka birşey var arkadaşın eski sevgilisini hala seviyor sen ayrılmazsan o ayrılacak.

Şaka mı yapıyorsunuz. Eski sevgilisini asla ama asla unutamamış rüyasında görüyor adam yahu daha ne olsun. Bunu size söyleyebilmesi tamamen ayrı bir boyut. Sakın bununla ciddi bir yola girme.

Yahu bu işe yarama öz adamları nereden buluyorsunuz, erkek nüfusu mu azaldı, allh aşkına kaç kurtar kendini, kendine denk eski sevgili takıntısı olmayan bir adam bul. Seni başkasını henüz bulamadığı için böyle oyalıyor, salla gitsin

Sizin için daha hayırlı olacak bir insan hayatınızda olsun bence . Sonu belli ayrılık . Ya sizden ya da karşı taraftan olacak bu adım . Süreci uzatmanın anlamı Yok bence .

Merhaba. Bu balina oyunu nedir neden kötü deniliyor? Cahilliğime verin:)
Oyunda görevler varmış şunu yap bunu yap diye her talimatı yerine getiriyomuşşun ve görevlerden biri de intihar etmek. Mesela koluna bıçakla balina çizenler falan olmuş. İntihar eden gençler çıkıyo hergün haberlere

Aa yok artık Allahım sen aklımızı koru. Teşekkür ederim cevabınız için

Ayrıl soğumuşken bu ilişki seni yorar çok yıpratır.Alttan alacağın kadar almışsın kişiliğinden taviz verme.Eski sevgilisini görünce ağlamalar,rüyalarına girmeler...O zaman eski sevgilisiyle mutluluklar ona sen yoluna bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…