Mavi Safir Taşı

kuzenimin eşine geçen hafta mavi safir kolye hediye ettim.şimdi ben kötülüğünü mü istiyorum kızın pessssss

Ya şöyle diyeyim google a mavi safir kötü mü yazıp yorumları okuyun belki hurafe ama ben bu tarz şeylere inanıyorum.
İyi mi yazıp okuduklarimiza inanmayıp kötü mü yazıp okuduklarimiza mı inanacağız peki? Hangisinin doğru olduğunu ve hangisine inanmamız gerektiğini kim belirliyor? Sorgulasanız mı acaba biraz?

Mavi safirli bir kolyem var, eşim hediye etmişti evlilik yıldönümümüzde. Yıllardır takarım hiç intihar düşüncem olmadı, hayatım gayet yolunda. Hayatımda kötü şeyler de oldu, iyi şeyler de ama bunların kolyeyle bir ilgisi yoktu. İnanmayın böyle saçma sapan şeylere.

kötü bir şey olmadı di mi bak doğruyu söyle

Öpüyorum alnından

Dogrudur. Belki yazılanlarl ön yargımı yıkarım.

Çünkü hasta olanda o var.
şimdi ben taşlara düşkünümdür minik boyutlarından hepsinden var ben de safir zümrüt yakut elmas.ee önemli bir hastalıkta geçirdim bilenler bilir sitede.peki bunu evdeki taşlara mı bağlayayayım?mantığıma sığmıyor .taşları hayatında görmemiş köydeki zeynep teyze de aynı hastalıktan hastanemdeydi

Zeynep teyzeye de nazar degmistir komşusuna sorsan.

Arkadaşlar olayı sadece hastalık olarak değil de kötü gidişat olarak düşünsek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…