Mavi Safir Taşı

kuzenimin eşine geçen hafta mavi safir kolye hediye ettim.şimdi ben kötülüğünü mü istiyorum kızın pessssss
Bu kadına da oglu hediye etmiş oglu kötülüğünü mü istiyor?? Lutfen dikkatli okuyun. Kaç kişi taşların özelliklerini bilerek hediye ediyor?

can aydogmusu ben severdim ta ki bana dogum haritasi bakmak icin 4 bin lira isteyene kadar ve kayinvalidemle kanka olduklarini ogrenene kadar artik hic takip etmiyorum. cok para odakli. kim bilir kafayi kime takti da soyledi diye dusundum okuyunca.

Arkadaşlar olayı sadece hastalık olarak değil de kötü gidişat olarak düşünsek??
Dediğim gibi kolyem hep boynumdadır genelde. Bu süreçte hayatın moka sardığı dönemler de oldu çok iyi gittiği dönemler de. Kolyem boynumdayken deprem oldu mesela, bütün izmiri sarsacak depremi benim kolye yapmamıştır heralde.

evdeki taşları ucuz ucuz yarın satalım diye kuyumcular derneği mi gönderdi sizi siteye anlamadım ki. şaka bir yana lütfen inanmayın böyle şeylere
Aslında altın da negatifi çağırıyor

Şaka bir yana da safirin maddi değerini bilmiyorum.

can aydogmusu ben severdim ta ki bana dogum haritasi bakmak icin 4 bin lira isteyene kadar ve kayinvalidemle kanka olduklarini ogrenene kadar artik hic takip etmiyorum. cok para odakli. kim bilir kafayi kime takti da soyledi diye dusundum okuyunca.
İyide yaptıgı işin parasını istemesi dogal değil mi? Daha uygun birine de baktırabılırsınız? Bu şey gibi açılışa Tarkan mı gelsin Mahmut Tuncer mi hesabı. Kayınvalıde olayını bilemem tabi.

dogal tabi. ama kimin ne kadar parasi var ona gore fiyat soylemek bana etik gelmiyor. ayrica kayinvalidemin mavi safir takilari var genelde yazin takar, bu dediginiz dogru olsa yani can aydogmus gercekten bunu %100 dogru olarak soylese kayinvalide o mavi safirleri dunyadan imha ederdi takmayj gectim. o yuzden eminim bir cikari icin soylemistir.

yine de herkes inanmak istedigi seye inanabilir tabi. enerji meselesi.

ama o 4000 e 2. el markalı pırlanta safirli kolye yüzük seti alınabiliyor.niye can aydoğmuş a verelim bu parayı al ben yiyemedim sen ye der gibi?

bu hayat pahalılığında topluca evde kalırız araba istersek
Bence kıymetlı oluruz ev istersek daha kıymetli oluruz çünkü insanoglu "sen ol yeter" diyeni değersiz, ev-araba-yat-kat altın isteyeni değerli görüyor. Şeyi pırlantadan mı acaba diye merak ediyor.

safir taşların çoğu sahte zaten ünlü markalarda bile.ordan yırtabilirz
Benimki hakiki ceyceyim ondan biraz tırstım. Aklima Lady Diana geldi onun nisan yüzüğü de safirdi. Marie Antoinette nin kolyesi safirdi. Bi de Titanik filminde okyanusun kalbi diye atmıştı o safir taşlı kolyeyi okyanusa ya...

Kiz gece gece niye actin bu konuyu. Evet belki bir etkisi vardir ama ben buna inanmak istemiyorum. Enerji gücüne inaniyorum. Olumlu düşünüyorum.

Netten buldugum faydalarini daha cok sevdim.

Böbrekleri kuvvetlendirir.Özgürlük hissi verir.Kalbi kuvvetlendirir.Tüm salgı bezlerini harekete geçirici özelliğe sahiptir.Aşkta sadakati sağlar, yanlış davranışları engeller.İnancı güçlendirerek kişiye güven verir.Sezgiyi kuvvetlendirir. Ruhsal yetenekleri arttırır.Sinirleri sakinleştirir ve konsantrasyonu artırır. Sinir sistemizi düzenler.Göz hastalıklarının tedavisinde etkilidir.Tiroid bezini aktifleştirir.Aklı ve zihni temizler, konstrasyonu ve hafızayı kuvvetlendirir.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Peki aldıgınızdan beri hayatınız nasıl? Olumsuz bişey yoksa inanmayın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…