valla ben kuyumcudan bin küsür tlye aldim ama orjinal midir, normal değeri nedir bilmiyorum açıkçasıSakıncası yoksa fiyatını sorabılır mıyım? Çok mu degerlı bi taş?
Netten baktım asagı yukarı pırlanta gibi sanırım.Sakıncası yoksa fiyatını sorabılır mıyım? Çok mu degerlı bi taş?
hepimizin hayatında olumsuzluklar da oluyor güzel şeylerde.taşa bağlamak saçmalık değil mi?taşı olanın başı belada olmayan rahat mı o zaman?Peki aldıgınızdan beri hayatınız nasıl? Olumsuz bişey yoksa inanmayın zaten.
etrafında minik pırlanta var mı altını var mı en az 14 ayar.o zaman mümkün değil 1000 kusüre orjinalivalla ben kuyumcudan bin küsür tlye aldim ama orjinal midir, normal değeri nedir bilmiyorum açıkçası
sadece hoşuma gittiği için gittim beğendim taşı hakkında bilgi de almadim
burda konu görünce algıda seçicilik oldu
C ceycey0406 şaka falan bir yana da cidden çok değerli bi taş mı normalde orijinali?etrafında minik pırlanta var mı altını var mı en az 14 ayar.o zaman mümkün değil 1000 kusüre orjinali
rahatladım o zaman hahah kötülük filan istememetrafında minik pırlanta var mı altını var mı en az 14 ayar.o zaman mümkün değil 1000 kusüre orjinali
büyüklüğüne ve kalitesine bağlı diğer taşlar gibi.renkleri de var bu safirin sadece mavi rengi yok.bendekiler çok değerli değil boyutundan dolayı bir lady di değilim yaniii ya da prens charles ın geliniC ceycey0406 şaka falan bir yana da cidden çok değerli bi taş mı normalde orijinali?
Neyse sonu öyle olmasın belki karatı önemlidirbüyüklüğüne ve kalitesine bağlı diğer taşlar gibi.renkleri de var bu safirin sadece mavi rengi yok.bendekiler çok değerli değil boyutundan dolayı bir lady di değilim yaniii ya da prens charles ın gelini
bilemiyorum hiç 1 karat ve üstü takım olmadıı.zengünlerrr düşünsünnNeyse sonu öyle olmasın belki karatı önemlidir
1 karat az mı benim tek oldu o da 0.08karat taşı görmek için büyüteçle bakıyoruz.bilemiyorum hiç 1 karat ve üstü takım olmadıı.zengünlerrr düşünsünn
benimkilerde mini miniler boşver takalım canımız sağolsunnn1 karat az mı benim tek oldu o da 0.08karat taşı görmek için büyüteçle bakıyoruz.
Sen nereden bileceksinDoğal taşların enerjilerine bi yere kadar inanırım ama bu sizce de ütopik olmamış mı?
Her şey hurafe değil ama insanı bu kadar etkilemez doğal taşlar.Taşların da renklerin de enerjileri var bence. Her şeye de hurafe diyenleri anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?