Mavi Safir Taşı

Sakıncası yoksa fiyatını sorabılır mıyım? Çok mu degerlı bi taş?
valla ben kuyumcudan bin küsür tlye aldim ama orjinal midir, normal değeri nedir bilmiyorum açıkçası
sadece hoşuma gittiği için gittim beğendim taşı hakkında bilgi de almadim
burda konu görünce algıda seçicilik oldu

Saçmalık yaf deli misiniz

Altı üstü taş bu ne iyilik ne kötülük getirir

Satürn de kötü değildir ayrıca. Satürn zamanın efendisidir, aynı zamanda haritada dersleri gösterir. Bir kez başınıza bir olay gelir, ders alırsınız, devam edersiniz. Aynı olay önünüze gelip aynı hatayı yapmazsanız akıllandığınızı gösterirseniz Satürnün öğrettiği dersi öğrenirsiniz. Hayatta her alanda dersler var, aşkta, kariyerde, ailede hepsinde emek koymak var, ders almak var, akıllanmam da var aynı hatayı yapmak da var. Hayat güllük gülistanlık değil ki, emeksiz yemek olmaz.

Konuya gelirsem düzgün bir insan olursun, düzgün davranırsın veya saçmalıklar yapıp başka insanlara zarar verirsin. Hayat sen ne yaparsan o, insan beyni iradesi vicdanı olan bir canlı.
Bunun gezegenle ne alakası var??

etrafında minik pırlanta var mı altını var mı en az 14 ayar.o zaman mümkün değil 1000 kusüre orjinali

Yer altında binlerce yıl sıkışan ve mineral tepkimelerine göre rengi değişerek oluşan bir materyal nasıl bizi negatif etkileyebilir? Çakıl taşının farklı versiyonu bu. En fazla kıskançlıktan çatlayanların nazarına gelirsin. Astrolog öyle diyorsa Şamanizmde diyorki toprağın altında güneş görmeden oluşan şeyler size yalnız kötülük getirir. Hadi bakalım gitsin altınlar , pırlantalar , elmaslar zümrütler , hadi

etrafında minik pırlanta var mı altını var mı en az 14 ayar.o zaman mümkün değil 1000 kusüre orjinali
rahatladım o zaman hahah kötülük filan istemem
etrafında taş var, altın fakat pırlanta değil. aslında görüntüsü hoşuma gittiği için aldım. mavi safir taşlı diye geçiyor ama ne ben orjinal mi diye sordum ne onlar orjinal dedi. taşlarla ilgili de çok bir bilgim yok.

C ceycey0406 şaka falan bir yana da cidden çok değerli bi taş mı normalde orijinali?
büyüklüğüne ve kalitesine bağlı diğer taşlar gibi.renkleri de var bu safirin sadece mavi rengi yok.bendekiler çok değerli değil boyutundan dolayı bir lady di değilim yaniii ya da prens charles ın gelini

büyüklüğüne ve kalitesine bağlı diğer taşlar gibi.renkleri de var bu safirin sadece mavi rengi yok.bendekiler çok değerli değil boyutundan dolayı bir lady di değilim yaniii ya da prens charles ın gelini
Neyse sonu öyle olmasın belki karatı önemlidir

Mavı safır tasım vardı uygulamada sattım kullanmıyorum dıye bana da hedıye gelmıstı. Sattıgımdan berı pandemı oldu borc oldu aılede hastalıklar oldu vefatlar oldu. Belkı de ben seytanı bı karakterım bana ıyı gelıyordu bılmıyorum. Dusununce satmadan once hersey ıyıymıs aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…