May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

)) alemsinnn..
bu hafta en cok veren sendin ama, ben tüm hafta sadece 400 gram verebildim :-D

evet şekerim işte o benimm, rica ederimm ne demekk

ben düzenli bitki çayı içmiyorum , ara ara canım isteyince içiyorum , düzenli içince tembel olan bağırsaklarım hepten yerinde say moduna geçiyorlar çünkü

israrla ye diyorsunn yaniii.. bir aksilik cikmazsa yapip yicem canim istediii evettt :-D
eger plan degismezse üsenmeyip yapacam insallah..

Bunu kesin uygulucam canım, süpermiş ya. Alemsin valla :) Ayrıca az versen nolcak asıl bundan sonra çok vericez.

Ne güzel tatil varmış hafta içi :)) Haftasonunu da iple çek, süper şeyler görcez tartıda :))) Ayrıca hep beraber sonuna kadar, siz erken bile ulaşsanız gelirsiniz buraya biliyorum :))

kızlar adım Aynur ,yaşım 28 , öğretmenim, memnun oldumm

Biz de çok memnun olduk canım. Ben de 28 yaşındayım, avukatım ama şimdilik evdeyim, adım da Esra :)

Bu çayın içinde rezene ya da sinameki yok canım. Ben de içmiyorum o çayları. Bu metabolizmayı hızlandırıp ödem atmak için. Çok beğendim ben. İçinde mate, yeşilçay, kekik, ısırgan otu, funda yaprağı, kiraz sapı, biberiye vardı sanırım. Tavsiye ederim.

israrla ye diyorsunn yaniii.. bir aksilik cikmazsa yapip yicem canim istediii evettt :-D
eger plan degismezse üsenmeyip yapacam insallah..

Bunu yediğin halde geçen haftadan daha çok kilo vereceksin bu hafta, var mısın iddiaya?

Hehe kesin ben kazanacam. Bak görürsün. Ama bu akşam sporu ihmal yok :))))

yok ihmal etmicem sözz.. ama ben gec vakitte yapabiliyorum, eve gidince hemen biseyler yiyorum vakit gec olmasin diye, biraz dinleniyorum, bazen uyuyorum bir iki saat.. sizin saatle 22.00 yada 22.30 gibi yapabiliyorum sporumu.. burada 21.00 yada 21.30 yani
ayrica umarim sen kazanirsin esracimm umarimmmm :-D

Yatmadan hemen önce yapmadıktan sonra sorun yok bence. Kaslarını dinlendirecek, vücudunu soğutacak vaktin olur o saatten yatana kadar. Süper bence. He he yaşasın :)))

Yatmadan hemen önce yapmadıktan sonra sorun yok bence. Kaslarını dinlendirecek, vücudunu soğutacak vaktin olur o saatten yatana kadar. Süper bence. He he yaşasın :)))

yok erken yatmak gibi bir sansim yokki canim, en erken uyudugumuz gece 2, genelde 3 ten sonra yatiyoruz, bende uykusuz kalmamak icin mecburen isten sonra biraz kestiriyorum :-D

yok erken yatmak gibi bir sansim yokki canim, en erken uyudugumuz gece 2, genelde 3 ten sonra yatiyoruz, bende uykusuz kalmamak icin mecburen isten sonra biraz kestiriyorum :-D

Canım o zaman eve gidince hemen yat istersen. Yeyip yatmak pek tavsiye edilmiyor çünkü. Hem aç yatınca vücut depodan harcıyor enerjisini. Kalkınca da makarnanı yapar yersin. Birkaç saat sonra da sporunu yaparsın.

Kızlar bugünün sonunda diyette 15 günüm doluyor. 13 gündür 9 aylık hamile göbeğinden bir gıdım azalmamış göbeğim, bugün 7 aylık hamile seviyesine düştü sanki. Spordan bu kesin. Çok mutlu oldum.

2. ara olarak 17 gr hurma (50) yedim. Şimdilik 710 kalori etti. Birazdan eşim gelip beni anneme bırakacak. Onda da doğru düzgün bana göre yemek yokmuş. Light ton balığı aldım yanıma. Salata yapıp katacağım. Bugün sanki 1000i zor dolduracağım. Ama kendimi zorlamıcam 1200 diye. Dün biraz fazla kaçırdım sayılır.

Canım o zaman eve gidince hemen yat istersen. Yeyip yatmak pek tavsiye edilmiyor çünkü. Hem aç yatınca vücut depodan harcıyor enerjisini. Kalkınca da makarnanı yapar yersin. Birkaç saat sonra da sporunu yaparsın.

uyandiktan sonra yiyince buseferde cok gec yemis olurum, zaten yedikten sonra uyumam biraz zaman aliyor, birde hergünde düzenli illaki uyumuyorum eve gidince,anlayacagin yukari tükürsen sakal asagi tükürsen biyik ))

uyandiktan sonra yiyince buseferde cok gec yemis olurum, zaten yedikten sonra uyumam biraz zaman aliyor, birde hergünde düzenli illaki uyumuyorum eve gidince,anlayacagin yukari tükürsen sakal asagi tükürsen biyik ))

Canım nacizane tavsiyem, uyandıktan sonra geç bile olsa yemen daha iyi. Çünkü yemeği yeyince kan birkaç saat mideye toplanıyor. Uyuyunca da tam hazmedilemiyor yediklerin. Senin tekrar uyumandan 4 5 saat önce olması geç olduğu anlamına gelmez canım. Öbür türlü yeyip yatarsan hazmedemeden sindirime gidecek hemen yiyecekler. Ee gece boyunca da 6 saat hiçbi şey yemeyince bu sefer metabolizman yavaşlayacak. Bence kalkınca ye ama sen bilirsin yine de.

Ay ne çok bilmişlik yaptım. Nefret ettim kendimden valla.

Sedefcim ben heran çıkabilirim. Tekrar yazamazsam kendine dikkat et. Güle de selam söyle. Gerçi kendi okur. Bugünü de kazasız belasız bitiriyoruz inşallah :))))

ahahahayyyyyy, yaa delisinnnnn ne nefret etmesiii, biz ayni dertten muzdaripler neden bir araya toplandik, dogru bildigimiz yanlislardan kurtulalim, birbirimize destek olalim felan diyeee..
dedigin sey cok dogruu tabikidee ama eve gittigimde gercekten ac oluyorum, mesela suanda aciktim baya bi :-D
yani gidince ilk basta kayrinimi doyurasim geliyorrr, mesela desemki bugün, önce yatip bir iki saat dinleneyim, sonrada yemek yerim, desemmm, direk migdem beynime hükmedecekk ve kizimmmm ne yatmasiiii, bugünde uyumayiverr, ye mis gibi yemeginii, otur dizini seyretttt __ diyecek beynim migdeme ve bu savasiii herzamanki gibi beynim kaybedecekkk :-DD
dogru söyledigini bile bile, yanlis yaptigimi bile bileeee yinede yenik düsecegimi biliyorum ve o yüzden söz veremiyorumm ;-@

bu arada bugünküü makarna sevdami yarina ertelemek zorunda kaldimm, cünkü az önce benim Ta$firin aradii ve eve ugrayip yine bana yiyecek biseyler birakmi$ eve,, eskiden gece gelirken yemek getirirdii, simdi dikkat ettigimi bildigi icin aksam isten dönünce yiyeyim diye biseyler yaptirip eve birakiyor. kendisi Türk ama Italyan restaurantlari var,aslinda hic ugrasmasamda olur yani yeme icme isiylee :-D

Annenin ellerinden öpüyorum canimm, ben tüm ailemden annemden herkesten uzagim bibasima burda, aslinda benim yawru ku$u bukadar dilimden düsürmeme sebebimde belkide bu olabilir, o burada benim e$im, dostum, sevgilim, annem, kardesim.. herseyim bi tek o var yakinimdaa.birde yillardir uzun bir yalnizliktan sonra gelince hayatima, dünyamin merkezi oldu saniyorum fazlasiylaa..
yalnizlik zor, en dibine kadar yasadimm. yakinlarinizin yakininizdayken kiymetlerini bilin derimm.. cok öpüyorum, görüsmek üzere en gec yarin )

Ay ne güzelllll. Pizza, makarna, tiramisu, panna cota.... Sedef senin işin çok zor ya. Valla, Allah yardımcın olsun. Ben olsam var ya. Hayatta bu şartlar altında gram veremezdim. Tebrik ediyorum. Bence sen onu tatil gününe bırak. Öğle vakitlerinde yer uyumazsın. Böylesi daha iyi boşver. Benim de canım çiğköfte istiyo ama haftaya pazartesine bırakıyorum. Böyle böyle yol alıcaz zaten.

Sen bildiğin gibi yap tatlım. Dediğin gibi uyumucam deyip sonra sızıp kendinden nefret etmek daha kötü. Hem aç uyunmuyor ya.

Kıyamam ya, üzülme sakın. Aman yakın olunca dertleri hiç bitmiyor Sedef. Biliyorum varlıklarının verdiği huzurla yaşattıkları sıkıntılar kıyas edilemez. Ama uzak olunca salt sevgi özlem oluyor. Bir arada kaliteli vakit geçiriyorsun. Bazen eşim diyor çok bunaldıysan gidelim yurtdışına. O çok hevesli, burada hakettiği parayı kazanmadığını düşünüyor. Ama işte. Hiç üzülme sakın, Sevgilin var hem :)))

Görüşürüz canım. Akşam telden yazarım belki yediklerimi. Görüşmek üzere, ben de çok öpüyorum.

evet isim zor gercekten, eskiden onun restaurantina müsteri olarak giderdim hic birbirimizi tanimiyorke, kader bizi baska bir yerde karsi karsiya getirdi ve önceden yiyipte para ödedigim o yemeklere suanda para ödemedigim halde özgürce yiyemiyorum, iyimii :-DD
cok aci koyuyor insana :-D
pizza yemeyeli bir ay olmustur en azindan, makarnada artik pek getirmiyor diyetimi bozmamak icin, ya disardan tavuk alir bana yada kendi isyerinde üzerinde hindi yada tavuk gögsü olan salatadan getirir.. yaniii bi kendimi koyversemmm vermek söyle dursun, birde üstüne alirim heralde :-/

bukadar yemekten bahsettik iki misli aclik hissetmeye basladim :-(

Son düzenleme:

dediklerin cok dogruu, bukadar uzaktan bile arada bir birbirimizi yiyoruzz yaniii düsün sen artik gerisini :-DDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…