ben diyete başlayım diye günlük açtığımda diyet stresiyle 3 tane magnum yemiş ertesi gün 74 kiloyu görmüştüm. ne yapsam nasıl etsem derken ertesi gün diyeti diye bir yazı okudum.
orda yediğimiz şeyler 24 saatten önce yağa çevrilmez yazıyordu ve ertesi gün protein ağırlıklı beslenin diyordu. uyguladım ve 72,5 kg a düştüm geri. ve böylece diyete asılabildim.
niye yazdım bunları?
başlangıç kiloma 74 yazayım da verdiğim kilo çok görünsün diye, en az ben vermiş görünüyorum tabloda
Şimdi hatırladım canım, kilo vermek menisküsüne de iyi gelmiştir diye konuşmuştuk. İnşallah gerilemiştir, biraz daha verince tamamen geçer.
Ben de kesmiyorum. Ödem için doğadanın 7 otlu çayı var, onu içiyorum. Dün az içtim hemen azaldı kilo vermem.
Çok sağol canım yardımın için.
Yoğurdu 3/4 su bardağı kullan, 50 kalori. Kıymayı 4 yemek kaşığı kullan, 200 kalori. Makarnayı da 6 kaşık kullan 150 kalori. Toplam 400 ediyor. Gece geç yatıyorsun zaten. Bence süper bir akşam yemeği olur. Sevgilin gelene kadar da sporunu yaparsın. Süper bence. Ben de zaten 350-400 kalori alıyorum akşam yemeğinde.
Saflığım gülümsemene vesile olmuş :)))) Çok sevindim canım.
ben diyete başlayım diye günlük açtığımda diyet stresiyle 3 tane magnum yemiş ertesi gün 74 kiloyu görmüştüm. ne yapsam nasıl etsem derken ertesi gün diyeti diye bir yazı okudum.
orda yediğimiz şeyler 24 saatten önce yağa çevrilmez yazıyordu ve ertesi gün protein ağırlıklı beslenin diyordu. uyguladım ve 72,5 kg a düştüm geri. ve böylece diyete asılabildim.
niye yazdım bunları?
başlangıç kiloma 74 yazayım da verdiğim kilo çok görünsün diye, en az ben vermiş görünüyorum tabloda
yaa kizlar siz isi gücüü yapmis gecmisiniz bile kösenizee, bende burda otur Allah oturrr sIkILdim yaa, gitmek istiyorummmmmmmmm, bu hafta persembe günü bir günlük dini tatil var, yarin aksamida iple cekiyorum, keskeee cumayida tatil yapsalardii yaaa, ne güzel 4 gün yayilirdim evde)
gül cüm ellerine saglik cok süper bu tablo i$ii, önümüzdeki haftalarda insallah __neydik ne olduk__ deriz tabloya bakar bakar :-DD
chickpeas sende hosgeldin canim, herzaman bekleriz ..
clutch ben cok yavas ve zor kilo veriyorum canimm, o yüzden sen 80 e gelene kadar ben belki daha 65 e ancak gelmis olurum, yani benimkide aylar sürecek gibi geliyor bana.. cok yiyen insanlar kalorilerini kistiklarinda hizla kilo kaybediyor ama bende ne yazikki öyle olmuyor, biliyorsun durumu i$tee :-/
ilk 5-6 kilo gidecek hemen ama belki birkac hafta duracak kilo vermem, kii insallah bu defa öyle olmazz.. hem ben hedef kiloma ulassam bile yine takilirim canim bos zamanlarimda saniyorumkii, hem sizlere alistim hemde koruyabilmek icinde bi süre daha hala motivasyona ihtiyacimiz olacak kilolari verincede dimi ama
kızlar adım Aynur ,yaşım 28 , öğretmenim, memnun oldumm
evet şekerim işte o benimm, rica ederimm ne demekk
ben düzenli bitki çayı içmiyorum , ara ara canım isteyince içiyorum , düzenli içince tembel olan bağırsaklarım hepten yerinde say moduna geçiyorlar çünkü
israrla ye diyorsunn yaniii.. bir aksilik cikmazsa yapip yicem canim istediii evettt :-D
eger plan degismezse üsenmeyip yapacam insallah..
ilk kez bir iddeayi kaybetmeye raziyim clutchh :-D
Hehe kesin ben kazanacam. Bak görürsün. Ama bu akşam sporu ihmal yok :))))
yok ihmal etmicem sözz.. ama ben gec vakitte yapabiliyorum, eve gidince hemen biseyler yiyorum vakit gec olmasin diye, biraz dinleniyorum, bazen uyuyorum bir iki saat.. sizin saatle 22.00 yada 22.30 gibi yapabiliyorum sporumu.. burada 21.00 yada 21.30 yani
ayrica umarim sen kazanirsin esracimm umarimmmm :-D
Yatmadan hemen önce yapmadıktan sonra sorun yok bence. Kaslarını dinlendirecek, vücudunu soğutacak vaktin olur o saatten yatana kadar. Süper bence. He he yaşasın :)))
yok erken yatmak gibi bir sansim yokki canim, en erken uyudugumuz gece 2, genelde 3 ten sonra yatiyoruz, bende uykusuz kalmamak icin mecburen isten sonra biraz kestiriyorum :-D
Canım o zaman eve gidince hemen yat istersen. Yeyip yatmak pek tavsiye edilmiyor çünkü. Hem aç yatınca vücut depodan harcıyor enerjisini. Kalkınca da makarnanı yapar yersin. Birkaç saat sonra da sporunu yaparsın.
uyandiktan sonra yiyince buseferde cok gec yemis olurum, zaten yedikten sonra uyumam biraz zaman aliyor, birde hergünde düzenli illaki uyumuyorum eve gidince,anlayacagin yukari tükürsen sakal asagi tükürsen biyik))
Canım nacizane tavsiyem, uyandıktan sonra geç bile olsa yemen daha iyi. Çünkü yemeği yeyince kan birkaç saat mideye toplanıyor. Uyuyunca da tam hazmedilemiyor yediklerin. Senin tekrar uyumandan 4 5 saat önce olması geç olduğu anlamına gelmez canım. Öbür türlü yeyip yatarsan hazmedemeden sindirime gidecek hemen yiyecekler. Ee gece boyunca da 6 saat hiçbi şey yemeyince bu sefer metabolizman yavaşlayacak. Bence kalkınca ye ama sen bilirsin yine de.
Ay ne çok bilmişlik yaptım. Nefret ettim kendimden valla.
ahahahayyyyyy, yaa delisinnnnn ne nefret etmesiii, biz ayni dertten muzdaripler neden bir araya toplandik, dogru bildigimiz yanlislardan kurtulalim, birbirimize destek olalim felan diyeee..
dedigin sey cok dogruu tabikidee ama eve gittigimde gercekten ac oluyorum, mesela suanda aciktim baya bi :-D
yani gidince ilk basta kayrinimi doyurasim geliyorrr, mesela desemki bugün, önce yatip bir iki saat dinleneyim, sonrada yemek yerim, desemmm, direk migdem beynime hükmedecekk ve kizimmmm ne yatmasiiii, bugünde uyumayiverr, ye mis gibi yemeginii, otur dizini seyretttt __ diyecek beynim migdeme ve bu savasiii herzamanki gibi beynim kaybedecekkk :-DD
dogru söyledigini bile bile, yanlis yaptigimi bile bileeee yinede yenik düsecegimi biliyorum ve o yüzden söz veremiyorumm ;-@
bu arada bugünküü makarna sevdami yarina ertelemek zorunda kaldimm, cünkü az önce benim Ta$firin aradii ve eve ugrayip yine bana yiyecek biseyler birakmi$ eve,, eskiden gece gelirken yemek getirirdii, simdi dikkat ettigimi bildigi icin aksam isten dönünce yiyeyim diye biseyler yaptirip eve birakiyor. kendisi Türk ama Italyan restaurantlari var,aslinda hic ugrasmasamda olur yani yeme icme isiylee :-D
Annenin ellerinden öpüyorum canimm, ben tüm ailemden annemden herkesten uzagim bibasima burda, aslinda benim yawru ku$u bukadar dilimden düsürmeme sebebimde belkide bu olabilir, o burada benim e$im, dostum, sevgilim, annem, kardesim.. herseyim bi tek o var yakinimdaa.birde yillardir uzun bir yalnizliktan sonra gelince hayatima, dünyamin merkezi oldu saniyorum fazlasiylaa..
yalnizlik zor, en dibine kadar yasadimm. yakinlarinizin yakininizdayken kiymetlerini bilin derimm.. cok öpüyorum, görüsmek üzere en gec yarin)
Ay ne güzelllll. Pizza, makarna, tiramisu, panna cota.... Sedef senin işin çok zor ya. Valla, Allah yardımcın olsun. Ben olsam var ya. Hayatta bu şartlar altında gram veremezdim. Tebrik ediyorum. Bence sen onu tatil gününe bırak. Öğle vakitlerinde yer uyumazsın. Böylesi daha iyi boşver. Benim de canım çiğköfte istiyo ama haftaya pazartesine bırakıyorum. Böyle böyle yol alıcaz zaten.
Sen bildiğin gibi yap tatlım. Dediğin gibi uyumucam deyip sonra sızıp kendinden nefret etmek daha kötü. Hem aç uyunmuyor ya.
Kıyamam ya, üzülme sakın. Aman yakın olunca dertleri hiç bitmiyor Sedef. Biliyorum varlıklarının verdiği huzurla yaşattıkları sıkıntılar kıyas edilemez. Ama uzak olunca salt sevgi özlem oluyor. Bir arada kaliteli vakit geçiriyorsun. Bazen eşim diyor çok bunaldıysan gidelim yurtdışına. O çok hevesli, burada hakettiği parayı kazanmadığını düşünüyor. Ama işte. Hiç üzülme sakın, Sevgilin var hem :)))
Görüşürüz canım. Akşam telden yazarım belki yediklerimi. Görüşmek üzere, ben de çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?