dediklerin cok dogruu, bukadar uzaktan bile arada bir birbirimizi yiyoruzz yaniii düsün sen artik gerisini :-DDDD
aahh aahh uzaktan ikişkiyi yürütmek , hakkaten büyük çaba isteyen bir şey...
arkadasim yanimda, ailem uzakta)
evet isim zor gercekten, eskiden onun restaurantina müsteri olarak giderdim hic birbirimizi tanimiyorke, kader bizi baska bir yerde karsi karsiya getirdi ve önceden yiyipte para ödedigim o yemeklere suanda para ödemedigim halde özgürce yiyemiyorum, iyimii :-DD
cok aci koyuyor insana :-D
pizza yemeyeli bir ay olmustur en azindan, makarnada artik pek getirmiyor diyetimi bozmamak icin, ya disardan tavuk alir bana yada kendi isyerinde üzerinde hindi yada tavuk gögsü olan salatadan getirir.. yaniii bi kendimi koyversemmm vermek söyle dursun, birde üstüne alirim heralde :-/
bukadar yemekten bahsettik iki misli aclik hissetmeye basladim :-(
ne biliim uzaklık deyince hemen yaram depreşti
eşimle 11 aylık evliyiz öncesindede uzaktan yürütülen 5.5 yıllık bir ilişkimiz var , ondan hemen üstüme alındımm
sen neredesin şekerim ? ailen nerede ?
kızlar sonunda geldim,nasılsınız keyifler nasıl,2 gündür havalar birden ısındı yerlere yapıştım resmen kalkamıyorum,burayıda ihmal etttim,hakkınızı helal edin emi.olimpiyatlar çok güzel geçti,ama hava 35 derece sıcak olunca,eğlence eziyete dönüştü,eve zor geldik,yandık kavrulduk,ama bol bol müzik dinledik.kızım çok eğlendi onun için değerdi.dün ve bugün hep yattım,gözlerimi açamadım.şimdi bile yanıyor gözlerim.adet düzenleyici ilacım bitti şükür,yarın ramazan borcuma niyetlenicem inşallah,perşembeye yağmur varmış buralarda,işe önce halılarla başlamam lazım.öyle halsizimki iş daha başlamadan bitirdi beni.dur bakalım nasıl yapıcam,hepinize iyi geceler...........:26::18:
Kızlar ben 23 mayısda başladım benide dahil edermisiniz
günaydın kızlar pazardan bu yana pek dikkat edemiyorum bahar temizliğine başladım 2 gündür çoookkk yorgunumsizler nasılsınız okuyamadım geçmişi
Tatlım benim kısa süreli hedef kilom 80, uzun süreli olan 55. Sen 80i yaz, siz ben 80 olana kadar beni bırakıp gidersiniz bile hedefinize ulaşıp((
Şaka şaka :) Bir an önce kavuşun hedefinize de arada gelirsiniz yanıma.
Afiyet olsun canım. Zaten bi şeyi nasıl 40 defa çiğner insan.. Gıcık oluyorum öyle mıy mıy yavaş yiyenlere. Her işleri öyle oluyor. Gerçi ben de öyle yesem bu kiloda olmazdım herhalde. Eşim de öyle ya. Önceden aynı miktarda yemeği onunki yarısına gelmeden yerdim. Şimdi onun yediğinin yarısını 10 saniyede yiyorum :))))
Ay evet leslienin basenler. Korkmuyo değilim ama keşke ben de o kadar incelsem de basenim çok olsa. Kadın büyük kasları çalıştırdığı için kasları şişmiş galiba. Baldırları da kalın. Pilates yapsa geçer ama bence :))) Ay ne bilmiş dedikoducu oldum ben. :)))
Pilates hareketleri var basenler için canım. Araştırsan bulursun. Yüz üstü yatıp bacaklarını kaldırarak popoyu sıkıştırıyosun. Popo kalkıyo böylece. Süperman hareketi diye gugıllarsan çıkar karşına. Deneyebilirsin bence.
Çok teşekkür ederim canım, ne haddime. Ordan burdan duyulan şeyler :)))
Tablo güzel olur da ben beceremem sanırım. Yapabiliriz ama bence.
evet canim benim rahmetlide ba$akti, simdikide ba$ak ;-/
hem cok kolaylar hemde zorlar, rahmetli vurdumduymaz ve pis pasakliydi ama bu simdiki tam tersi
ne istediklerini bilmez olmalari onlari zor kilannn ama seviyorum yaaaa keratayiii, varsin birazda zorluklari olsun ta$firiniminnnn ;-DD
canim benim üstüm 38 altim 42 ydi sen düsün artik ve eger ilk yazimi okuduysannn yanlarimda silah$ör gibi sivri basenlerim vardi ve ameliyatla aldirdim, simdi cok orantili ve bicimli duruyor eskisine kiyasla, bazi insanlar tepki veriyor ama benim hayatimda yaptigim en iyi birkac seyden biriydi o basenlerimden kurtulmak..
vallaa canim 6 sene yalniz yasadim ben ve gercekten daginikti evim, sadece bizim kizlar felan gelecekse toparlar temizlerdim. oldum olasi sevmem ben evle alakali seyleri, mutfakti yemekti, temizliktiii yemektii..hele ütüüüü, hic becerememmmmm ama malesef 2-3 aydir yapmaya calisiyorum ( oda basima kaldi :-/ )
iyikide cocugum yokmus ozamanlar, iyice topu dagitirdim yanii :-D birde marifet gibi anlatiyoruzzz ;-/
iyi fikir canim ama nerden alacamki burda bilmiyorum, bi sorayim bizim kizlara ilk firsatta aldiracam mutlaka
Yatmadan hemen önce yapmadıktan sonra sorun yok bence. Kaslarını dinlendirecek, vücudunu soğutacak vaktin olur o saatten yatana kadar. Süper bence. He he yaşasın :)))
Sedefcim ben heran çıkabilirim. Tekrar yazamazsam kendine dikkat et. Güle de selam söyle. Gerçi kendi okur. Bugünü de kazasız belasız bitiriyoruz inşallah :))))
asla bırakmak yok, biz kilo versek bile burda senin yanında oluruz. hem ne malum belki sen bizi geçersin.
40 defa çiğnemek nerdeee 10 defa çiğnemeden bile iniyor mideye bazen lokmalar:) geviş getirir gibi ne öyle 40 defa çiğne çiğne çiğnee, o zaman bütün gün masadan kalkamayız.
ben yavaş yerim ama o kadar da değil :)
vücut yapısı demek ki öyle kadının. ya da sporcuydu belki önceden. onların erkek gibi kasları oluyor baldırlarında. özellikle koşucuların.
popom sıkı jenifer lopez gibin :)bi bakayım süperman hareketlerine. E.Şallı selülitsavar cd si elime ulaşsın bi yapmaya başlayım sanırım basenlerim de erir yaptıkça (inşallah)
valla bazı yazdıklarını ben orda burda okumadım. ya da gözümden kaçtı. demek ki sen bu işte ustasın. yarı diyetisyen seni :) bi de çok mantıklı bi şekilde anlatıyorsun.
hamileyken bende hamilelik şekeri çıkmıştı. diyetisyene gönderildim. (neyse ki diyet ile hallettik, insüline gerek kalmadı) diyetisyen liste verdi. mesela meyvenin yanında süt veya ayran yazıyor.
ama benim canım istemediğinden içmiyordum çoğu zaman.
sonra bi araştırayım derken şunu öğrendim ki; süt ve ayran meyveden alınan şekerin kana hızla karışmasını engelliyor yavaşlatıyormuş. yani şunu adam gibi söyleseler olmaz sanki. illa biz mi arayıp bulcaz.
yani demek istediğim bu örnekteki gibi bilgiler alıyorum senden.
" yanlardan silahşör gibi basenler " işte benimki de onlardan. ameliyatla nasıl aldılar? lipo mu yaptılar? ayy korkarım ben, estetik ameliyatları gösteren bir kanal vardı orda izlemiştim. sonrasında da epey bi bakıma muhtaç kalıyor insan bebek gibi. sana kim baktı oralarda?
ben de eşimin iştahına uyunca aldım kiloları güzelce. dün öğlen aradı sana "etli ekmek" (Konya yöresinin) getireyim mi diye :)))) de git dedim ben de ona :)))
ben yatmadan hemen önce yapıyorum. sonra ağrıdan uyuyamıyorum :) bazen kitap okuyorum 10 dk.
pazar 97.0
pazartesi 96.8
salı 96.9
çarşamba 97.2
Kızlar delirmek üzereyim. Son 4 gün kilo bu şekilde. Tamam pazartesi spora başladım, ödem normal. Ama benim yerimde saymam lazım, niye alıyorum anlamadım. Pes etmek yok ama. Bırakmıcam yakasını. Zaten başka bir seçenek de görmüyorum önümde.
Herkese günaydın bu arada. Sinirden hemen konuya daldım. Dünü 1100 kaloriyle kapadım.
Şimdi de kahvaltımı yaptım.
30 gr kaşarlı kepek ekmekli tost (200), 140 gr salatalık (20), şekersiz yeşilçay. Toplam 220 kalori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?