May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

arkadasim yanimda, ailem uzakta )

ne biliim uzaklık deyince hemen yaram depreşti

eşimle 11 aylık evliyiz öncesindede uzaktan yürütülen 5.5 yıllık bir ilişkimiz var , ondan hemen üstüme alındımm

sen neredesin şekerim ? ailen nerede ?

Selam kizlar,

Aksam yemegimi yazayim, gecmisi daha sonra okuyayim.
4 kasik pilav (200), bol salata (100), 52 gr light ton baligi (60).

Toplam 1070 kalori. Gece de ara ogun yaparim biraz meyveyle.

kızlar sonunda geldim,nasılsınız keyifler nasıl,2 gündür havalar birden ısındı yerlere yapıştım resmen kalkamıyorum,burayıda ihmal etttim,hakkınızı helal edin emi.olimpiyatlar çok güzel geçti,ama hava 35 derece sıcak olunca,eğlence eziyete dönüştü,eve zor geldik,yandık kavrulduk,ama bol bol müzik dinledik.kızım çok eğlendi onun için değerdi.dün ve bugün hep yattım,gözlerimi açamadım.şimdi bile yanıyor gözlerim.adet düzenleyici ilacım bitti şükür,yarın ramazan borcuma niyetlenicem inşallah,perşembeye yağmur varmış buralarda,işe önce halılarla başlamam lazım.öyle halsizimki iş daha başlamadan bitirdi beni.dur bakalım nasıl yapıcam,hepinize iyi geceler...........:26::18:

çok yorgunum, akşam mönümü yazayım hemen;

akşam 19:10 ; 1 tabak haşlanmış tavuk göğsüyle karışık yeşil salata +1 kaşık şehriye pilavı+ üstüne nescafe
üstüne 1,5 saatlik tempolu yürüyüş.

twister + bisiklet sürer miyim bilemiyorum. kaytarmak istiyorum.

Cemre merhaba, Allah kolaylık versin. bütün işlerini kolaylıkla halledesin inşallah. hee unutmadan sayfamıza bi liste yapıyoruz, başlangıç kilo/şimdiki kilo/hedef kilo şeklinde. sen de seninkileri yazar mısın?

Ecem sen de yaz ok?

kızlar çıkıyorum hemen yarın okuycam epey yazışmışsınız.

günaydın kızlar pazardan bu yana pek dikkat edemiyorum bahar temizliğine başladım 2 gündür çoookkk yorgunum sizler nasılsınız okuyamadım geçmişi

pazar 97.0
pazartesi 96.8
salı 96.9
çarşamba 97.2

Kızlar delirmek üzereyim. Son 4 gün kilo bu şekilde. Tamam pazartesi spora başladım, ödem normal. Ama benim yerimde saymam lazım, niye alıyorum anlamadım. Pes etmek yok ama. Bırakmıcam yakasını. Zaten başka bir seçenek de görmüyorum önümde.

Herkese günaydın bu arada. Sinirden hemen konuya daldım. Dünü 1100 kaloriyle kapadım.

Şimdi de kahvaltımı yaptım.

30 gr kaşarlı kepek ekmekli tost (200), 140 gr salatalık (20), şekersiz yeşilçay. Toplam 220 kalori.

Senin veridiğin her 1 kilo 2 kilo sayılacak. Bu azme şapka çıkarıyorum valla. Aynı şartlar altında olsaydık hakikaten kestiremiyorum ne yapacağımı. Sanırjm restorandan çıkmaz ve 150 kilo olurdum. Yalnız çok düşünceliymiş enişte, tebrik ettim kendisini. Allah nazardan saklasın ikinizi.

İnşallah şimdi berabersinizdir ve hiç ayrılmazsınız canım. Ben de eşim askerken bekledim yolunu 5.5 ay ölüm gibiydi. 5.5 yılı düşünemiyorum

Helali hoş olsun canım, hak ne demek :)) Çok sevindim güzel vakit geçirmenize. Bundan sonra sık sık gel ama, arıyor gözlerimiz seni.

Kızlar ben 23 mayısda başladım benide dahil edermisiniz

Tabi Azracım, sık sık yaz, seve seve dahil ederiz seni de :)

günaydın kızlar pazardan bu yana pek dikkat edemiyorum bahar temizliğine başladım 2 gündür çoookkk yorgunum sizler nasılsınız okuyamadım geçmişi

İyiyiz canım. Yokluğun farkediliyor. Arada uğra yanımıza. Kendini de çok yorma. Bugün ben de başlıcam bakalım nasıl olacaksa o iş :))

asla bırakmak yok, biz kilo versek bile burda senin yanında oluruz. hem ne malum belki sen bizi geçersin.

40 defa çiğnemek nerdeee 10 defa çiğnemeden bile iniyor mideye bazen lokmalar:) geviş getirir gibi ne öyle 40 defa çiğne çiğne çiğnee, o zaman bütün gün masadan kalkamayız.
ben yavaş yerim ama o kadar da değil :)

vücut yapısı demek ki öyle kadının. ya da sporcuydu belki önceden. onların erkek gibi kasları oluyor baldırlarında. özellikle koşucuların.

popom sıkı jenifer lopez gibin :) bi bakayım süperman hareketlerine. E.Şallı selülitsavar cd si elime ulaşsın bi yapmaya başlayım sanırım basenlerim de erir yaptıkça (inşallah)

valla bazı yazdıklarını ben orda burda okumadım. ya da gözümden kaçtı. demek ki sen bu işte ustasın. yarı diyetisyen seni :) bi de çok mantıklı bi şekilde anlatıyorsun.

hamileyken bende hamilelik şekeri çıkmıştı. diyetisyene gönderildim. (neyse ki diyet ile hallettik, insüline gerek kalmadı) diyetisyen liste verdi. mesela meyvenin yanında süt veya ayran yazıyor.
ama benim canım istemediğinden içmiyordum çoğu zaman.
sonra bi araştırayım derken şunu öğrendim ki; süt ve ayran meyveden alınan şekerin kana hızla karışmasını engelliyor yavaşlatıyormuş. yani şunu adam gibi söyleseler olmaz sanki. illa biz mi arayıp bulcaz.

yani demek istediğim bu örnekteki gibi bilgiler alıyorum senden.

" yanlardan silahşör gibi basenler " işte benimki de onlardan. ameliyatla nasıl aldılar? lipo mu yaptılar? ayy korkarım ben, estetik ameliyatları gösteren bir kanal vardı orda izlemiştim. sonrasında da epey bi bakıma muhtaç kalıyor insan bebek gibi. sana kim baktı oralarda?

ben de eşimin iştahına uyunca aldım kiloları güzelce. dün öğlen aradı sana "etli ekmek" (Konya yöresinin) getireyim mi diye :)))) de git dedim ben de ona :)))

Çok teşekkürler canım, yetişemezsem de ayrılmıcam peşinizden :)))
Masa konusunda da çok haklısın canım. Zaten sandalyeler rahat değil koltuklar kadar. Sanırım böyle böyle anlaşılıyor ne kadar rahata düşkün olduğum :)))

Bence kesin koşucu falan o dediğin gibi. Başka türlü açıklanamaz o kadar ince ve yağ oranı az bir üst bedene göre o alt beden.

Ay ne güzel sıkı popo. Basenlerin de azdır o zaman, kuruntu yapıyorsundur sen.

Süt hadi neyse de ayran hiç olmaz ya meyveyle, damak tadım kabul edemiyor :)) Çok mantıklıymış ama sebebi. İlla meslek sırrı gibi saklayıp artislik yapacaklar. Çok teşekkürler canım ya, insan ömrü boyunca kilolu olunca az buçuk öğreniyor teoriyi. Teorim iyi de pratiğim zayıf benim :))))

Bayılırım etli ekmeğe ya ( Dün gün boyu canım çiğköfte istedi. Akşam annemdeydim. Kuzenim aradı gelirken çiğköfte alayım mı diye. Alma dedik. Almış getirmiş. Vantilatörün önünde kokusu burnuma dola dola, süpermiş diye diye yediler. Ama ben yemedim. Bu sefer ben de çok kararlıyım. Valla seni de tebrik ederim canım.

reglin mi yaklaşıyor Esracım?

ya da wc problemi var mı bu ara?

1 kivi bana 500 gr verdirmişti hatırlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…