reglin mi yaklaşıyor Esracım?
ya da wc problemi var mı bu ara?
1 kivi bana 500 gr verdirmişti hatırlarsın
ödem ise kiraz sapı çayı iyi gelebilir.
oleeeyy 1 cm incelme ve de görüntüye yansıması. ikisi de süpeeeer tebrik ediyorum canım.
boşver tartıyı, görüntü önemli olan. yarın daha daha hafif çıkarsın ödem gittiğinde.
bugünü yazayım ben de;
site yavaşlamadan cevapları yazayım dedim. herhalde 1 saat oldu pc başına oturalı.
kahvaltımı da o esnada yaptım.
09:30 da başladım galiba; 1 haşlanmış yumurta, 2 domates, 2 salatalık, 9 küçük yeşil zeytin, az peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kupa yeşil çay (çubuk tarçın ilaveli)
7 kiraz + 5 yeşil erik.
dün gece oğluma sütünün üstüne yoğurt yedirmiştim 1 kase. babası uzanmıştı.. oğluş da üstüne uzandı. mide çok dolu olunca bir çıkarmaya başladı ama fışkırır tarzda ve burnundan da geldi. çok korktuk.
gündüz atlet ve şortla durmuştu ama ev 30 dereceydi. mideyi üşütmüş olamaz. neyse sonra geçti bi daha çıkarmadı.
koltuk örtüsü (Allahtan seriliydi) halı parke battı. onları temizledim sildim. makineye attım örtüyü. makineyi beklerken 11 dk. twister da döndüm. yani kısacası dün yaptığım rampalı,tempolu 1,5 saatlik yürüyüşün üzerine bir de ağda işkencesi üzerine pert olmuşken ilave kalori harcamış oldum böylece. netice 71,5 kiloyum da da daaa daaaaammmm
kivi kadar etkili bişey daha söyliyim mi ; pazı yemeği :)
ne biliim uzaklık deyince hemen yaram depreşti
eşimle 11 aylık evliyiz öncesindede uzaktan yürütülen 5.5 yıllık bir ilişkimiz var , ondan hemen üstüme alındımm
sen neredesin şekerim ? ailen nerede ?
kızlar sonunda geldim,nasılsınız keyifler nasıl,2 gündür havalar birden ısındı yerlere yapıştım resmen kalkamıyorum,burayıda ihmal etttim,hakkınızı helal edin emi.olimpiyatlar çok güzel geçti,ama hava 35 derece sıcak olunca,eğlence eziyete dönüştü,eve zor geldik,yandık kavrulduk,ama bol bol müzik dinledik.kızım çok eğlendi onun için değerdi.dün ve bugün hep yattım,gözlerimi açamadım.şimdi bile yanıyor gözlerim.adet düzenleyici ilacım bitti şükür,yarın ramazan borcuma niyetlenicem inşallah,perşembeye yağmur varmış buralarda,işe önce halılarla başlamam lazım.öyle halsizimki iş daha başlamadan bitirdi beni.dur bakalım nasıl yapıcam,hepinize iyi geceler...........:26::18:
Kızlar ben 23 mayısda başladım benide dahil edermisiniz
günaydın kızlar pazardan bu yana pek dikkat edemiyorum bahar temizliğine başladım 2 gündür çoookkk yorgunumsizler nasılsınız okuyamadım geçmişi
Menün her zamanki gibi harika canım. Çok istikrarlı gidiyorsun bence.
Oğlun kesin babasının üstüne dolu mideyle yattığı için kusmuştur. Midesini üşütmüş olsa kusmuğun kokusundan anlardınız canım. Yavrum ya, o da çok korkmuştur. Sen onu bugün parka falan götür annesi :)))
Yalnız dün hakikaten normalde 2000 harcıyorsan kesin 3000 harcamışsındır canım. Tebrik ederim, az kaldı 69a. Metabolizman da çok hızlandı kesin :) Kesin hızlı hızlı gelecek devamı.
YA ben pazı hiç yemedim. Neye benziyor tadı?
çok korktu. bi de eşim panikledi, çocuk rahat nefes alsın diye kucaklayıp burnunu lavaboda silmeye, ağzını çalkalasın diye su vermeye falan çalıştı. daha beter korkuttu. zaten banyo yapmayı da o nedenle sevmiyor. anlık nefessiz kalınca çok panikliyor oğluşum. neyse ben müdahale edince korktu zaten çocuk napıyorsun diye az sesimi yükseltince :) bıraktı. ama gece 03:00 e kadar uyuyamadım. hava sıcak. oğluşun sadece karnını örtüyorum. dönüp açıyor. burnu tıkalı nefes alamıyor arada kalkıp yatağın öbür ucuna atıyor kendini falan derken sabah uyuyabildik biraz. eve güneş geçince götürücem parka. bi de gidip muz alalım marketten. göz altları çöktü sanki bir gecede. onu severek yiyor da.
pazının tadı ıspanağa benziyor gibi. pek ayırt edici tadı yok.
onun da sarmasını yapıyorlar. ama ben üşeniyorum hehehe :)
ay inşallah 69 görürüm ucundan ucundan. kenardan kenardan dandirindan dindindan :)
" yanlardan silahşör gibi basenler " işte benimki de onlardan. ameliyatla nasıl aldılar? lipo mu yaptılar? ayy korkarım ben, estetik ameliyatları gösteren bir kanal vardı orda izlemiştim. sonrasında da epey bi bakıma muhtaç kalıyor insan bebek gibi. sana kim baktı oralarda?
ben de eşimin iştahına uyunca aldım kiloları güzelce. dün öğlen aradı sana "etli ekmek" (Konya yöresinin) getireyim mi diye :)))) de git dedim ben de ona :)))
pazar 97.0
pazartesi 96.8
salı 96.9
çarşamba 97.2
Kızlar delirmek üzereyim. Son 4 gün kilo bu şekilde. Tamam pazartesi spora başladım, ödem normal. Ama benim yerimde saymam lazım, niye alıyorum anlamadım. Pes etmek yok ama. Bırakmıcam yakasını. Zaten başka bir seçenek de görmüyorum önümde.
Herkese günaydın bu arada. Sinirden hemen konuya daldım. Dünü 1100 kaloriyle kapadım.
Şimdi de kahvaltımı yaptım.
30 gr kaşarlı kepek ekmekli tost (200), 140 gr salatalık (20), şekersiz yeşilçay. Toplam 220 kalori.
İyiyiz canım. Yokluğun farkediliyor. Arada uğra yanımıza. Kendini de çok yorma. Bugün ben de başlıcam bakalım nasıl olacaksa o iş :))
Sendemi brütüssss, herkes temizlik yapiyorr)
en nefret ettigim sey ev isleriii ve daha dün kizlarla bu konuya deginmistikkk :-S
neysee amac temizlikte olsa kalori kaybediyorsunuz, iyi yönünden bakip polyannacilik oynamakta fayda görüyorum :-D
ne yapalım sedefcim iş başa düşünce yapılıyor birde çocuk olunca akşama kadar ölüyorum :) kadın olmak çok zor çokkkk
valla kalori kaybediyorum ama yerine koymayıda ihmal etmiyorum düzensi besleniyorum bu aralaro yorgunluğun üstüne yemek yapmak zor geliyor hep pratik şeyler malesef
esracimmm günaydin, nasilsinn...
kilonun fazla cikmasinin sebebini ben daha önceki hareketsiz yasamina spor katmana bagliyorumm, cünkü kaslarin sisiyorr, birde ekmek fazla tüketmeyinnnn, en cok ödemi ekmek ve pirinc yapiyorr, bak konuda bana güvenin..
senin yerinde olsa sadece sabah kahvaltisinda 1 dilim ekmek yerim ve onun yerine kendimi zorlar haslanmis yumurta beyaz peynir felan yiyerek doymaya calisirimm canim..
kasar yeme beni dinlersen, beyaz peynir yee..kilo aldigini sanmiyorumm canim, sadece ödem tutuyorsun cünkü bukadar kalori alarak dikkat ederek ve azda olsa spor yaparak kilo alman mümkün degil.. bugün baska ekmek yemee, yemeklerinin yaninda kesinlikle pirinc yeme iki üc gün, bak nasil hafigleyeceksin gör.. beni direk etkileyen üc sey pirinc, ekmek ve patatestir..
bu arada kiwinin isinize yaramasina cok sevindimmm kizlarrrrrrr..
kilo olayina kafani takma, zaten senin birakmayacagindan eminim. bende gül e katiliyorum bu konuda, sen hepimizden hizli kilo vermeye baslayacaksin bak gör.. sen bugünde iki kiwi yee ve pirincle ekmegi kes bir iki günn ..
sağol canım biyerden başlamak gerekiyordu yavaş yavaş bitirecem inşallah:) sonrasında hergün burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?