May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

ayy canım, duygulandım valla. bugün kahvaltısını çıkarmadı ya ona şükrediyorum. toparladı galiba biraz.

senin hassasiyetinden anladım ki sen de çok iyi bir anne olacaksın. Allah istediğiniz anda sağlıcakla bekletmeden versin bebişinizi inşallah.

60 lı rakamları belki hafta görürüm, görür müyüm? görürüm görürüm. ama regl olcam bu h.sonu gibi, hatta belki yarın, belki yarından da yakın :)

Çok mutlu oldum ben şimdi :)) Allah herkese evladıyla sağlıklı huzurlu bir ömür versin, sana da inşallah canım.

Bence kesin görürsün. Çünkü regl döneminde vücut her gün ortalama 300 kalori daha fazla yakıyor kendiliğinden, yani 3 mil leslie kadar. Karbonhidrat isteğin çok artacak ve bu yüzden bağırsaklarındaki kötü bakteriler gaz üretecektir. Bir kase fazladan yoğurt eklersen gününe bunu da önlemiş olup kesin bir haftada 2 kilo verirsin bence :))

saol canim paylasimin icin..
ekmegi ben hayazimdan cikarali yillar oldu, evebelki ayda bir kere en fazla iki kere girer, yani düzenli ekmek alip tüketen birisi degilim, ama asla yemiyorum da demiyorum tabii, sadece yedigim zaman direk vücudumda ödem oluyor.. mesela cok nadiren sütlac yaparim tatlandirici ve light sütle. sütlaca koyulan pirincin toplami 150 gram felan ve bir keredede tüketmiyorsun belki her yedigin kaseye düsen pirinc miktari 15 gramdir ama bu bile beni etkiliyor düsün artik.. o yüzden asla yemiyorum demiyorum ama hayatimda ve ögünlerimde yok denecek kadar az yer veriyorum..yillardir bu böyle.
bazi haftalar hic kilo veremicez belki, belkide iki üc hafta boyunca gram gitmeyecek ama pes etmek yok, mutlaka bir yerde vücut tekrar tepki vermeye baslayacaktirr..ben bundan 9-10 sene öncesinde bir grip bile olupta istahim kesilse, bir haftada 3-4 kilo zayiflardim, simdi kaya gibi yerine oturmus kilolar, naapsamda hizli veremiyorum, eminimki benimde kilolarimdan kurtulmam 5-6 aydan asagi sürmeyecek belkide 1 sene.. ama bu sefer kendimi hazirladim, cccccoooookkkkkkkkkkkk zorda olsa zayiflamamiz pes etmek yok

annem ve teyzemler tombiktir. büyük ablam da öyle. ortanca hep zayıftır. ben de evlenene kadar hep zayıftım. hatta çocukluğumda oğlum gibiydim. çırpıcık :)
seninki iyi cesaret yaa, hem de yalnız başına. kimse bişey diyemez , beden senin bedenin, kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yaparsın.
ben ameliyata cesaret edemem. ama gitmezse bu sert basenlerim bölgesel incelme, akupunktur vs düşünüyorum.

evde birinin destek olması güzel oluyor diyet. dün gece tavuklu salata yaptım. eşim tadımlık yedi. kalktı sucuk pişirdi. ama bana kokusu bile gelmedi, demek ki ben oldum :)

tşk ederim canım. amin iyi dileklerin için. biz 4 kardeşiz. 3 kız 1 oğlan. erkek kardeşim bekar sadece. 4 torunları oldu annemlerin.
Allah sana da istediğin vakitte nasip etsin canım.

Tatlım dün akşamın çok güzel geçmiş, hem menü hem spor olarak. Hep böyle bak kendine :)))

Bugün de sabah sütünü tahılını almışsın, sebzeni meyveni yağlı tohumunu da gündüz alacaksın. Akşamda mis gibi protein. Başkası olsa az derdim bunlar ama sana değil biliyorum canım. Süpermiş valla.

Esra like this.

ayyy ben de çok mutlu oldum ama, inşallah dediğin gibi olur. 2 kilo heeee, hadi inşallah. yoğurt mayaladım, stoklarım hazır :)
bisiklet sürmek sıkıntılı oluyor regl iken. anca twister da dönerim ilk günler.

selam kızlarrr

okuldan çıktım çarşıda banka işlerimiz vardı , onlarla uğraştık eşimle , öğleden sonra hala yapacaklar var , bitmedi yanii

sizler nassınızzz bakam ??

) ben almanyadayim, ailemde türkiyede yasiyorlar canim..
cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum canim, Allah yardimcin olsun ve en yakin zamanda kavustursun insallah..

sağol şekerimm , eşimle evlendiğimizden bu yana birlikteyiz çoook şükürr, Rabbim kimseyi sevdiğinden sevdiklerinden ayrı koymasın inşAllaahh

Son düzenleme:

Benimkiler de oturdu valla ühühü (( Ama pes etmek yok. Acayip kararlıyım bu sefer. Sizde de görüyorum bunu. Sizin de desteğinizle oldu valla bu kararlılık. İnşallah sonuna kadar hep böyle devam edecek, hep beraber.

Çok iyiyiz tatlım, seni gördük daha iyi olduk :)

Sen de mi benim gibi kilolu bir gelindin acaba? Ben 88 kiloydum evlenirken. Uktedir aslında içimde hala. Sanırım böyle olduğunu tahmin ederek seni daha bi yakın hissediyorum kendime.

cok güldüm sucuk olayina :-DD
Vallaa sucugu cok severim, cok hafif pisiriyordum yagsiz, kendi yagi cikiyor zaten, sonra ketchupa batirip yiyordumm öyle ama dolaptaki sucuklar bozulmasin diye buzluga kaldirmistim ve haftalardir elimizi bile sürmedik..
Sucuga bile hayir diyebildigine göree evett sen olmussun :-D ama ben yinede senin boyuna göre cok kilolu olabilecegine inanmiyorum,
evet yaaaa doktorlarimda benim bu cesaretime sasip kaliyorlar, cok samimi tanidiklarim hepsi ve ameliyathanede ben ameliyat masasindayim ve henüz anestezi yapilmadan önce sakalasip gülüyorduk bile :-DD ama ilginc olanda onca ameliyatlari yaptiran ben dikis alinacagi zaman tantana cikarrim :-DDD ameliyati göz görmüyor yaaa, gönülde katlaniyor sanirim ))))))))))

Sedefle bu hafta geçen haftaya göre daha çok kilo vereceğine dair iddiaya girdik. Senle de girelim istersen, bi aksilik olmazsa kesin 1,5 kilo belki daha fazla vermiş olacaksın regl bitiminde bence :)

oleyyyyyyyyyyyyy, onayi aldim sonundaaa :-DDD

güneş gitti hafif esinti var. ben oğluşla markete gidip gelcem. sonra oğluşa çorba yapcam . sonra öğle yemeğimi yiycem.

öğle ; 14:00 suları; dünkü tavuklu salata ve 1 kase sütlü yulaf ezmesi vee nescafe ama bu kez içine acıbadem aroması katılmış halinden :) dün markette gördüm dr oetker'in. bi de limon aroması var. cam numune parfüm şişleri gibi kutularda. eskiden olsa hemen kek yapar denerdim nasıl olcak diye. ama şimdi kahveye katıcam hehehe :) beğenmezsem 5 badem yerim ama Sedeef :)

öperiim ve kaçarım

Ay kızlar yine çenem düştü. Yazıp yazıp sizi de oyalıyorum. En iyisi gidip buzdolabını mutfak dolaplarını falan temizleyeyim. Sizin de işiniz vardır. Biriniz dünya tatlısı oğlu, diğerinizin işi. Bense boş gezen, hatta gezmeyip paso yayan :)))

selam canim hosgeldin, Vallaa ben her zamanki gibi aksam 6 ya kadar cakilip kaldim yerime i$te ;-/
yani yapabildigim pek bisey yok, sayenizde vakit geciyor iki muhabbet edipte :-D
yanlis anlamisim hala ayrisiniz sandim, Allah ömür boyu hicbirimizi ayirmasin sevdiklerimizden insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…