May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bende sizi gördüm daha iyi oldum bebeeemm

evet canım ben yaklaşık 95 kg civarında bi gelindim , evlendikten 5 ay sonra sonra 102 ye çıktım , şimdi çook şükür daha iyiyimm

olsun güzelim beee herkes bizim gibi olabilse keşke , boşşvverrr , emin ol bizler tombiş gelin olsakta gayet güzel gelinlerizdir :129::129::129:

canım albümümde fotolarım var , bakabilirsin

estagfirullah canım, sen bizim yarı diyetisyenimizsin. ne boş gezmesi.

valla bu kez kaçtım

3-4 badem neyine yetmiyor :-DDD

ayy bende çok acıkmıştım , eve gelince biraz türlü vardı yanına 2 kaşık bulgur pilavı yaptım , bir kasede ev yapımı yoğurt yedimm

Sakin öyle düsünme, gül ünde dedigi gibi sen bizi yanlis yoldan saptirmaya calismak gibi iyi birseyle mesgulsün..
ayrica iyi bir e$ olduguna inaniyorum, mutlaka iyide bir evlatsindir ailene, okumussun diplomani almissin iyi bir avukat olabilmek icinde biraz zamana ihtiyacin var..yani hersey olabilirsin ama asla bos gezen degill !!!!!!!!!

Sevdiğin insanla ne şekilde olursa olsun beraber olabilmek zaten çok büyük bir tatmin. Ama işte toplumun ideal bir yaşam tarzı, ideal bireyleri var. Sen uymazsan baskı yapıyorlar. Sağolsun eşim kimseye bi şey söylettirmedi ama onun canını baya sıktılar tahmin edebiliyorum. Sanki sevmenin bir kalıbı bir şekli var. Neyse senin de canını sıkmayayım canım şimdi.

Hemen girip bakıyorum albümüne canım. Cesaret edersem belki ben de koyarım daha sonra bikaç foto :)

Sağol canım benim. Ay ben çok mutlu oluyorum sen, siz böyle pozitif yüreklendirici olunca. NE şanslıyım ya :)

estagfirullah canım, sen bizim yarı diyetisyenimizsin. ne boş gezmesi.

valla bu kez kaçtım

Güle güle canım.

ayy bende çok acıkmıştım , eve gelince biraz türlü vardı yanına 2 kaşık bulgur pilavı yaptım , bir kasede ev yapımı yoğurt yedimm

Süpermiş canım, afiyet olsun.

afiyet olsun canim, resimleri merak ettim,. hemen bakacam müsadenle )

tabiside şekerlerr , buyrun bakın

yaa canim kimseyi takmayin, tamam esranin dedigine katiliyorum, insanlarin kafasinda bazi durumlar icin belli sekiller varr ama biseyi es geciyorlarkiiii, ne kadar dal gibide olsa gelin olurken birkac ay icinde kimsenin $i$meyecegi garnti degilkii.. kahrolsun bu düsüncesizce sevenleri ayirmaya kalkanlara yaaa, nerfet ediyorum anlayissizz ve baskalarinin kararlarina saygi duymayan insanlardan.. ben beni dogurup büyüten annemi bile karistirmam kararlarima, herkese saygi duyarim ama saygida beklerimm.. sallayin gitsin milletii !!!!
örnegin en yakin örnegi vereyimm. ben herzaman zayiftim, evlenirken 36 beden üzerimden düsüyorduu, ama benim rahmetli 120 kilo bi adamdii ve kisa sürede sismeye basladim, o 49 kilodaki citi piti kiz yerini 75-76 kilouk kendinden nerfet etmeye baslayan biri haline geldii.. yaniii demek istedigim hicbisey garantisinin olamayacagi gibi ömür boyu zayif kalmaninda bir garantisinin olmadiginin farkinda degil bazi insanlarr...
$ükürler olsunkii artik zayifliyoruzz )

Tatlım boyun kaç? Baya hoşsun 88 halinle, kesin uzunsundur :)))

Esracım boyum 1.65 öyle aman aman uzun değilim yani ama benim kas kemik dokum çok iyi ,nisanayının sonunda memlekete gittiğimde 88 iken ölçtürmüştüm , o zaman 53.5 kilo kas kemik dokusu çıkmışştı eşim dalga geçiyordu , Roberto Carlos gibisin aşkım , kaslı Rambo diyordu bana

Çok haklısın canım. Bu söylediklerinin üzerine denecek tek laf yok. Zayıf olmak, şişman olmak çözülebilecek sorunlar. Ama hayata at gözlüğüyle bakmak, vizyonu olmamak, hoşgörmemek malesef çözümsüz.

Beraber zayıflıyoruz valla. Eye of the tiger la gaza gelen rocky gibi hissediyorum kzılar ben sizle :))))

aynurcum baktim, cok hos cikmissin, Allah ömür boyu mutluluk versin canim..
$uanki kilon kac peki, kac kilo vermeyi basarabildin ?

Sedefcim sağol canımm ,Rabbim herkesi mutlu etsin inşAllahh

canım ben 102 ile başladımm , şimdi 86 civarında dolanıyorum , yaklaşık olarak 15-16 kilo verdim , 50 bedenden 42-44 bedene düştümm
artık oldukça yavaşladı kilo vermem ,napiimm sorun değil ben ayda 1 kiloyada razıyımm

ben fon müzüüüğüünüü veriyom alttan

dıt dıt dıt dırıdıttt

bu sitedeki kadinlarin geneli kilo vermis kizlarr, yani baktimda $öyle bir, yillardir site üyesi olanlar var ve eninde sonunda vermisler kilolari uzun süredede olsaa, demekki acilis notundada yazdigim gibi, birlikten kuvvet doguyormus.. defalarca zayiflamak icin ataklarda bulundum ama sizler sayesinde ilk kezz bukadar adim adim ilerleyerek ve vazgecmeden devam edebiliyorum ... binlerce kere tesekkürlerr hepinize

cok iyi kilo vermissin canim, sende aynen bizim gibi düsünüyorsun bu konuda sevindim.. bende ayda sadece yarim kilo bile daha hafiflemis olsam, yinede sükredecemm ama insallah herbirimiz ayda en az 3-4 kilo kaybederizz, yani gönül bunu istiyor :-D

evet evet ne versem kardır artık diye düşünüyorum , benim zaten bi yerden sonra kilo vermemde sıkıntı var , 13 yıldır adet düzensizliğim var ilaç içiyorum onun için , birde 2 kere felç geçirdim ve ikisindede ilaç tedavisine bağlı olarak çoookk fazla kilo aldım , o yüzden benim duraklama devrim yaklaştı hatta geldi diye düşünüyorum ama Allahtan ümit kesilmezz , bakacazz artık bi icabına

yaa zaten ben artık rejimde olduğumu düşünmüyorumm , ben bundan sonra bu şekilde yaşamıyı düşünüyorum :129::129::129:

Belli canım proporsiyonun çok düzgün. Kas yapında çok güçlüymüş. Yavaş yavaş da olsa gider artık kalanı merak etme.

Eşin çok komikmiş bu arada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…