Çok iyiyiz tatlım, seni gördük daha iyi olduk :)
Sen de mi benim gibi kilolu bir gelindin acaba? Ben 88 kiloydum evlenirken. Uktedir aslında içimde hala. Sanırım böyle olduğunu tahmin ederek seni daha bi yakın hissediyorum kendime.
Ay kızlar yine çenem düştü. Yazıp yazıp sizi de oyalıyorum. En iyisi gidip buzdolabını mutfak dolaplarını falan temizleyeyim. Sizin de işiniz vardır. Biriniz dünya tatlısı oğlu, diğerinizin işi. Bense boş gezen, hatta gezmeyip paso yayan :)))
güneş gitti hafif esinti var. ben oğluşla markete gidip gelcem. sonra oğluşa çorba yapcam . sonra öğle yemeğimi yiycem.
öğle ; 14:00 suları; dünkü tavuklu salata ve 1 kase sütlü yulaf ezmesi vee nescafe ama bu kez içine acıbadem aroması katılmış halinden :) dün markette gördüm dr oetker'in. bi de limon aroması var. cam numune parfüm şişleri gibi kutularda. eskiden olsa hemen kek yapar denerdim nasıl olcak diye. ama şimdi kahveye katıcam hehehe :) beğenmezsem 5 badem yerim ama Sedeef :)
öperiim ve kaçarım
Ay kızlar yine çenem düştü. Yazıp yazıp sizi de oyalıyorum. En iyisi gidip buzdolabını mutfak dolaplarını falan temizleyeyim. Sizin de işiniz vardır. Biriniz dünya tatlısı oğlu, diğerinizin işi. Bense boş gezen, hatta gezmeyip paso yayan :)))
bende sizi gördüm daha iyi oldum bebeeemm
evet canım ben yaklaşık 95 kg civarında bi gelindim , evlendikten 5 ay sonra sonra 102 ye çıktım , şimdi çook şükür daha iyiyimm
olsun güzelim beee herkes bizim gibi olabilse keşke , boşşvverrr , emin ol bizler tombiş gelin olsakta gayet güzel gelinlerizdir :129::129::129:
canım albümümde fotolarım var , bakabilirsin
ayy bende çok acıkmıştım , eve gelince biraz türlü vardı yanına 2 kaşık bulgur pilavı yaptım , bir kasede ev yapımı yoğurt yedimm
Sakin öyle düsünme, gül ünde dedigi gibi sen bizi yanlis yoldan saptirmaya calismak gibi iyi birseyle mesgulsün..
ayrica iyi bir e$ olduguna inaniyorum, mutlaka iyide bir evlatsindir ailene, okumussun diplomani almissin iyi bir avukat olabilmek icinde biraz zamana ihtiyacin var..yani hersey olabilirsin ama asla bos gezen degill !!!!!!!!!
estagfirullah canım, sen bizim yarı diyetisyenimizsin. ne boş gezmesi.
valla bu kez kaçtım
ayy bende çok acıkmıştım , eve gelince biraz türlü vardı yanına 2 kaşık bulgur pilavı yaptım , bir kasede ev yapımı yoğurt yedimm
afiyet olsun canim, resimleri merak ettim,. hemen bakacam müsadenle)
Sevdiğin insanla ne şekilde olursa olsun beraber olabilmek zaten çok büyük bir tatmin. Ama işte toplumun ideal bir yaşam tarzı, ideal bireyleri var. Sen uymazsan baskı yapıyorlar. Sağolsun eşim kimseye bi şey söylettirmedi ama onun canını baya sıktılar tahmin edebiliyorum. Sanki sevmenin bir kalıbı bir şekli var. Neyse senin de canını sıkmayayım canım şimdi.
Hemen girip bakıyorum albümüne canım. Cesaret edersem belki ben de koyarım daha sonra bikaç foto :)
Sevdiğin insanla ne şekilde olursa olsun beraber olabilmek zaten çok büyük bir tatmin. Ama işte toplumun ideal bir yaşam tarzı, ideal bireyleri var. Sen uymazsan baskı yapıyorlar. Sağolsun eşim kimseye bi şey söylettirmedi ama onun canını baya sıktılar tahmin edebiliyorum. Sanki sevmenin bir kalıbı bir şekli var. Neyse senin de canını sıkmayayım canım şimdi.
Hemen girip bakıyorum albümüne canım. Cesaret edersem belki ben de koyarım daha sonra bikaç foto :)
tabiside şekerlerr , buyrun bakın
tabiside şekerlerr , buyrun bakın
Tatlım boyun kaç? Baya hoşsun 88 halinle, kesin uzunsundur :)))
yaa canim kimseyi takmayin, tamam esranin dedigine katiliyorum, insanlarin kafasinda bazi durumlar icin belli sekiller varr ama biseyi es geciyorlarkiiii, ne kadar dal gibide olsa gelin olurken birkac ay icinde kimsenin $i$meyecegi garnti degilkii.. kahrolsun bu düsüncesizce sevenleri ayirmaya kalkanlara yaaa, nerfet ediyorum anlayissizz ve baskalarinin kararlarina saygi duymayan insanlardan.. ben beni dogurup büyüten annemi bile karistirmam kararlarima, herkese saygi duyarim ama saygida beklerimm.. sallayin gitsin milletii !!!!
örnegin en yakin örnegi vereyimm. ben herzaman zayiftim, evlenirken 36 beden üzerimden düsüyorduu, ama benim rahmetli 120 kilo bi adamdii ve kisa sürede sismeye basladim, o 49 kilodaki citi piti kiz yerini 75-76 kilouk kendinden nerfet etmeye baslayan biri haline geldii.. yaniii demek istedigim hicbisey garantisinin olamayacagi gibi ömür boyu zayif kalmaninda bir garantisinin olmadiginin farkinda degil bazi insanlarr...
$ükürler olsunkii artik zayifliyoruzz)
aynurcum baktim, cok hos cikmissin, Allah ömür boyu mutluluk versin canim..
$uanki kilon kac peki, kac kilo vermeyi basarabildin ?
Çok haklısın canım. Bu söylediklerinin üzerine denecek tek laf yok. Zayıf olmak, şişman olmak çözülebilecek sorunlar. Ama hayata at gözlüğüyle bakmak, vizyonu olmamak, hoşgörmemek malesef çözümsüz.
Beraber zayıflıyoruz valla. Eye of the tiger la gaza gelen rocky gibi hissediyorum kzılar ben sizle :))))
Çok haklısın canım. Bu söylediklerinin üzerine denecek tek laf yok. Zayıf olmak, şişman olmak çözülebilecek sorunlar. Ama hayata at gözlüğüyle bakmak, vizyonu olmamak, hoşgörmemek malesef çözümsüz.
Beraber zayıflıyoruz valla. Eye of the tiger la gaza gelen rocky gibi hissediyorum kzılar ben sizle :))))
Sedefcim sağol canımm ,Rabbim herkesi mutlu etsin inşAllahh
canım ben 102 ile başladımm , şimdi 86 civarında dolanıyorum , yaklaşık olarak 15-16 kilo verdim , 50 bedenden 42-44 bedene düştümm
artık oldukça yavaşladı kilo vermem ,napiimm sorun değil ben ayda 1 kiloyada razıyımm
cok iyi kilo vermissin canim, sende aynen bizim gibi düsünüyorsun bu konuda sevindim.. bende ayda sadece yarim kilo bile daha hafiflemis olsam, yinede sükredecemm ama insallah herbirimiz ayda en az 3-4 kilo kaybederizz, yani gönül bunu istiyor :-D
Sedefcim sağol canımm ,Rabbim herkesi mutlu etsin inşAllahh
canım ben 102 ile başladımm , şimdi 86 civarında dolanıyorum , yaklaşık olarak 15-16 kilo verdim , 50 bedenden 42-44 bedene düştümm
artık oldukça yavaşladı kilo vermem ,napiimm sorun değil ben ayda 1 kiloyada razıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?