yazarken çok düşünüyorum herhalde hep forumdan düşüyorum cevap ver tuşuna bastığımda.
Sedefcim kalk bir elini yüzünü yıka, giyin süslen, tak takıştır dışarı çık. kendine güzel bir öğlle yemeği ısmarla.
üstüne birazcık parkta yürü sonra otur havayı derin derin nefes alarak içine çek. yeşilliklere bak öylece.
sonra kendine kahve ısmarla. her yudumundan zevk alarak iç.
sonra açık havada düşün, ama kendi düşüncelerinden kaçmadan. neden sorusunu sor her düşüncene. gerçekte ne istediğini bul.
ayrıldığını farzet,sonra olacakları düşün. kendini nasıl hissedeceğini falan. sonra da ayrılmadığını farzet, olacakları düşün. neler hissedeceğini.
al eline artıları eksileri çıkar bu ilişkinin. gerçekten çok ciddi düşün, düşünmekten kaçma üstüne git kendinin.
Sedefcim sıkma tatlım canını , önceliki olarak sakin ol , ondan sonra yapacaklarını iyi düşün , eğer sen bu adamı seviyorsan ve ona güveniyorsan zaten bişey yapmayacağını bilirsin , ama kızdan nem kaptıysan bi kere seninkinin bi suçu olmasada sen onu yargılayacaksın . bence al karşına anlat derdini , ben bu kızdan hoşlanmıyorum , sen bacım desen bile beni ilgilendirmez , bir daha onunla görüşmeni istemiyorum diyeceksin ama sakin bir şekilde tamammı tatlımm
aynurcumm aynen bu dediklerini yaptim canim az öncee,, az önce aradi beni ve Ona
beni dinle $imdii dedimm, ben hoslanmiyordum o kizin vakitli vakitsiz arayip durmadan erkek arkadasini sormasindan ama sen bacimdir dedigin icin güvenimden sesimi cikarmadim simdiye kadar.. bu sabah gördügüm o mesajdan sonra birdaha hicbir sekilde bizi rahatsiz etmesini istemiyorum dedimm.. ben anlamam bacim kiz kardesim gibi laflardan dedimm..benim cevremden birisi tutupta ayni sebeplerle durmdan beni arasa sende rahatsiz olmazmiydin dedimm.. ayricaaa kizin sevgilisi burdaa yokta eglenme derdinemi düsmü$ dedim, ben sevgilimin erkek arkadasina beni bara götür desemmm ne dersinn yaa sen dedim.. o kizla beni muhatap etmek istemiyorsan benim ondan rahatsiz oldugumu söyle ve birdahada adini bile duymicamm o kizin, dedimm.. o da dediki, benim kimseyle biryere gittigimde gidecegimde yok, yine söylüyorum o benim dünya ahiret bacimdir dedii..
ben sana gittin demiyorum ama anlamam bundan sonra bacidan macidan dedim, duymicam adini daha, elin oglundan kizindan baci kardes olmazzzzzzzzzzz diyip sesimi yüksellttimm tabii sinirleee... tamamm olmaz bidaha dediii...
birazcik rahatladimmm:26:
kızlar nasılsınız,ben bugün biraz daha iyiyim,yazdıklarınız için sağolun,hiç darılmam gerçekler bunlar,ben dedimya takmıyorum artık,yahu bu seferde şuna bak ne arsız hiç üzülmüyor,deyip birde ona sinirleniyor,off alıştım birşey yokmuş gibi davranıyorum,üzmüyorum kendimi,çok iyisiniz.
sedefcim yazdıklarını okudum,üzüldüm,kızlara katılıyorum,hırsla kalkan zararla oturur,lütfen kendini daha çok üzeceğin şeyler yapma,bırak biraz sakin ol,derin nefes al canom,çık çarşıya gez dolaş,olmadı çık balkona,biraz düşün eğrisini doğrusunu,bak ben senin bu durumuna ilk defa yorum yapıyorum,bunu kendine yapma,sen çok değerlisin,seni çok sevdik biz,sen onu huzursuz etmemek için kendini bitiriyorsun değermi yaa bu erkek milletine,ölç tart canım,topla cesaretini,bir karar vermesini söyle,eminim senle evli olsaydı,o kız buna gerçekten cesaret edemezdi,başı bağlı görmüyor demekki,sakın darılma canım seni üzmek değil amacım,fikir vermek,de ona adını koyalım bu işin,sana şu kadar zaman veriyorum de,sen böyle alttan aldıkça o daha rahat yaşıyor,nasılsa halinden memnun diyor,kıyamam sana
lütfen ağlayıp harab etme kendini olurmu hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım.........
Sedeeefff nerdersiiin? menevşeee gel hadi. daha iyisin di mi?
Cemre anladığım kadarıyla nasıl mutlu olacağını bilmeyen bir eşin var. ya da sürekli ilgi üstünde olsun o sürekli mızmızlansın istiyor. doğru mu?
Aynur ben de amma atmışım ilkokul diye. meğer isyanı birikmiş ergenlere ders veriyormuşsun. napıcaksınız tatilde?
Esracım, oğluşumun çantası küçük sırt çantalarından. 2 günlük ist. ziyaretlerimizde oyuncaklarını, terliğini ve çizgifilm cd lerini koyarız diye aldım.
şaşkın oğluşum sakız çiğnemeye yeni başladı. eline alıp uzatmayı da yeni keşfetti. bi de arabalarına yapıştırıyor. sonra hepsini bana temizlettiriyor.
mönümü de yazayım; öğle : 15:00 ;
1 tabak kara lahana yemeği + dereotlu salatalıklı maydonozlu limonlu sarımsaklı yoğurt
nescafe yanında 5 badem:) + 10 antep fıstığı
Kızlar bugün düzensiz beslendim ben de Sedef gibi.
Kahvaltı saat 11, lorlu tost salatalık (185)
Ara saat 15, 1 kivi, 1 hurma (100)
Akşam yemeği saat 17, 1 karnıyarık (300), 35 gr beyaz ekmek (90), 50 gr su böreği (325).
Ara saat 18, 1 kavala kurabiyesi (80).
Toplam 1080 kalori. Umarım bugünü kapatmışımdır. Eşim sana dondurma alcam deyip duruyo. Hayır diyorum ama teşebbüs ederse karşı koyamam sanırım.
Annemdeyiz şimdi, akşam yemeğini tahmin edebileceğiniz gibi burda yedik. Pişman mıyım? Biraz :))) Ama metabolizmamı şaşırtmışımdır diye avutuyorum kendimi.
Gülcüm sen anlattıkça gözümde canlanıyor oğlun. Maşallah çok tatlıdır kesin. Yerim onu ben.
Menün yine çok güzel canım.
Sedefcim iyi olmana çok sevindim. Hep iyi ol canım. Daha da iyi ol. emin ol yarın bundan daha kolay olacak. Hem o aramış seni, demek ki ne kadar üzüldüğünü anlamış. Kız konusunda haklısın. Ben kadından kanka, bacı olacağını düşünmüyorum. Sen onun icabına bakarsın madem istiyorsun bu kadar çok.
Eşimin kız kardeşi biz yeni evliyken bizimle kaldı 6 ay. Aslında 1 yıl kalacaktı ama karıştırdı ortalığı. Ben hiç önyargılı değildim, gelsin kalsın dedim. Arkadaş olur bana. Neyse kız geldi, teriyesizlikler, saygısızlık gırla. Bir gün eve erken geldim, baktım benim odayı karıştırıyor, eşyalarımı izinsiz kullanıyormuş meğerse. Annesine babasına anlattık durumu. Annesi dediki karıştırmış da altınını incini mi çalmış. Ben tabi bi de çalsaydı bari diyebildim ancak.
Daha neler göreceksin canım. Allahtan gelen erkek kardeş. Ama yine de çekilecek çile değil. Dediğin gibi zamanla sen bunalacaksındır zaten. Allah yardımcın olsun.
ben öyle oto püsüre killanan bir insan degilim ama bu kiz son zamanlarda iyice beni cileden cikardi canimm, birde özellikle onun evde oldugu vakitlerde yapiyor, kii biliyorsun ne kadar ters zamanlarda evde oldugunu adamin, gece geliyor zaten ve özellikle 12 den sonra yaziyor yada daha yataktan cikmayacagi bi saatte erkenden sabahlari.. olamaz yanii. cok fena huylandimm.. ayricaasen kimsindee benim erkek arkadasima zurna bara gidelimmiii diyorsunn yaaaaa, ben bile demiyorum adamm............. ayyyyyyyy yine dellendimmmm bennnn aklima gelinceee,,
esinin kiz kardesine gelince oda harbi seytanmis yanii, ayyyyyyyyyyyyy kurtulmussunn neysekii...zor bu insanlarla ugrasmak zorrrrrrrrrrrrr
erkek kardesinin gelecegi kesin degil, getirmeye kalksa bile en az 5-6 ay sürer ama hala birlikte olursak harbiden benim icin hicte kolay olmazz ve ne yaparim bilemiyorum suanda
benimde canim dondurma istiyor, yazayimda gelirken alsin banaa..
bencede sasirtmissindir icin rahat olsunn, zaten fazlakaloride almamissinkiii, rahatsiz olacak bir durum yok canim..afiyet olsun........
Sakin ol canım, istediği kadar iş atsın. Senin sevgilin pas vermez ona.
Aman o düşünsün güzelim gelirse kardeşi. Annemlere söyler diye tırsar belki. Senin tuzun kuru boşver. Baktın sıkıldın başka eve çıkmaya bahane olur. Tabi tüm bunlar gelirse söz konusu hiç sıkma şimdiden canını.
Dondurma çok kalorili değil zaten canım. 1 top 50 bilemedin 60 kaloridir. Ama o da çikolata sossuz gitmiyor ya :))) Aman neyse. Sen ye, sıkıntı olmaz az yemişsin zaten bugün.
İnşallah öyledir canım. Yarın sabah ak koyun kara koyun belli olur :)))
aynurcumm aynen bu dediklerini yaptim canim az öncee,, az önce aradi beni ve Ona
beni dinle $imdii dedimm, ben hoslanmiyordum o kizin vakitli vakitsiz arayip durmadan erkek arkadasini sormasindan ama sen bacimdir dedigin icin güvenimden sesimi cikarmadim simdiye kadar.. bu sabah gördügüm o mesajdan sonra birdaha hicbir sekilde bizi rahatsiz etmesini istemiyorum dedimm.. ben anlamam bacim kiz kardesim gibi laflardan dedimm..benim cevremden birisi tutupta ayni sebeplerle durmdan beni arasa sende rahatsiz olmazmiydin dedimm.. ayricaaa kizin sevgilisi burdaa yokta eglenme derdinemi düsmü$ dedim, ben sevgilimin erkek arkadasina beni bara götür desemmm ne dersinn yaa sen dedim.. o kizla beni muhatap etmek istemiyorsan benim ondan rahatsiz oldugumu söyle ve birdahada adini bile duymicamm o kizin, dedimm.. o da dediki, benim kimseyle biryere gittigimde gidecegimde yok, yine söylüyorum o benim dünya ahiret bacimdir dedii..
ben sana gittin demiyorum ama anlamam bundan sonra bacidan macidan dedim, duymicam adini daha, elin oglundan kizindan baci kardes olmazzzzzzzzzzz diyip sesimi yüksellttimm tabii sinirleee... tamamm olmaz bidaha dediii...
birazcik rahatladimmm:26:
Sedeeefff nerdersiiin? menevşeee gel hadi. daha iyisin di mi?
Cemre anladığım kadarıyla nasıl mutlu olacağını bilmeyen bir eşin var. ya da sürekli ilgi üstünde olsun o sürekli mızmızlansın istiyor. doğru mu?
Aynur ben de amma atmışım ilkokul diye. meğer isyanı birikmiş ergenlere ders veriyormuşsun. napıcaksınız tatilde?
Esracım, oğluşumun çantası küçük sırt çantalarından. 2 günlük ist. ziyaretlerimizde oyuncaklarını, terliğini ve çizgifilm cd lerini koyarız diye aldım.
şaşkın oğluşum sakız çiğnemeye yeni başladı. eline alıp uzatmayı da yeni keşfetti. bi de arabalarına yapıştırıyor. sonra hepsini bana temizlettiriyor.
mönümü de yazayım; öğle : 15:00 ;
1 tabak kara lahana yemeği + dereotlu salatalıklı maydonozlu limonlu sarımsaklı yoğurt
nescafe yanında 5 badem:) + 10 antep fıstığı
Aynur o zaman her anın değerini bilin ağustosa kadar , carpe diem :)
Sedefcim moralinin daha iyi olmasına sevindim. Aynur güzel anlatmış. haklıyken haksız çıkarma kendini. sakin sakin..
hem senin arkadaşın, sevgilisinin arkadaşıyla gece yarısı yazışan kıza yüz vermez herhalde. arkadaşımın aşkısın şarkısındaki gibi.
ama tabi sen gözlemle yine de. kızı cebinden silmen daha büyük problemlere neden olabilir. bana güvenmiyor musun, telefonumu mu karıştırdın vs gibi. bi de böyle düşün.
ben bütün yaza yetecek kadar dondurma yedim kızlar. pişmanım :) ama o sayede diyete asıldım.
diyet demişken; akşam 19:45 , 1 antrikot haşlama, 3 kaşık kepekli makarna, 3 kaşık mantar yemeği + 6 erik+ 1/2 yeşil elma + 6 badem+10 antep fıstığı
abarttım bende bu akşam. ama nedeni var; akşam bir tel. geldi, stres oldum. k.pederim rahatsız. İst. da tedavi görüyor. 2 haftada bir hst.ye yatırılıyor. k.validem de ona bakarken çok yoruluyor.
benim 1 hafta yardıma gitmemi istemiş k.pederim.(eşim bugün gitmişti oraya, iş için gidip yanlarına uğramıştı)
sorun değil seve seve giderim. en ufak bir faydam olsa mutlu olurum. ama ben başka evde hele ki çocukla çok zorlanıyorum yaa.
size hergün yazamayabilirim belki de diyetim de bozulacak. bi de güya pilates yapacaktım. biraz canım sıkıldı.
sağlık olsun. k.pederim ve k. validemin durumu daha mühim. ben yine dikkat ederim di mi? hadi bana moral verin.
Aynur o zaman her anın değerini bilin ağustosa kadar , carpe diem :)
Sedefcim moralinin daha iyi olmasına sevindim. Aynur güzel anlatmış. haklıyken haksız çıkarma kendini. sakin sakin..
hem senin arkadaşın, sevgilisinin arkadaşıyla gece yarısı yazışan kıza yüz vermez herhalde. arkadaşımın aşkısın şarkısındaki gibi.
ama tabi sen gözlemle yine de. kızı cebinden silmen daha büyük problemlere neden olabilir. bana güvenmiyor musun, telefonumu mu karıştırdın vs gibi. bi de böyle düşün.
ben bütün yaza yetecek kadar dondurma yedim kızlar. pişmanım :) ama o sayede diyete asıldım.
diyet demişken; akşam 19:45 , 1 antrikot haşlama, 3 kaşık kepekli makarna, 3 kaşık mantar yemeği + 6 erik+ 1/2 yeşil elma + 6 badem+10 antep fıstığı
abarttım bende bu akşam. ama nedeni var; akşam bir tel. geldi, stres oldum. k.pederim rahatsız. İst. da tedavi görüyor. 2 haftada bir hst.ye yatırılıyor. k.validem de ona bakarken çok yoruluyor.
benim 1 hafta yardıma gitmemi istemiş k.pederim.(eşim bugün gitmişti oraya, iş için gidip yanlarına uğramıştı)
sorun değil seve seve giderim. en ufak bir faydam olsa mutlu olurum. ama ben başka evde hele ki çocukla çok zorlanıyorum yaa.
size hergün yazamayabilirim belki de diyetim de bozulacak. bi de güya pilates yapacaktım. biraz canım sıkıldı.
sağlık olsun. k.pederim ve k. validemin durumu daha mühim. ben yine dikkat ederim di mi? hadi bana moral verin.
Canım menün yine çok güzel. Sana hep bunu yazıyorum :)))
Canım sen gayet aklı başındasın. Bu kadar olabilir gördüğüne göre hakediyorlar demek ki. Allah bozmasın inşallah. Gittiğinde onları kıramayıp gittiğini ama senin için de çok zor olduğunu hissettir. Zaten oturmuş bir ilişkiniz vardır ama bunu fırsat bilip abartmalarına izin verme derim.
Diyet konusunda da endişelenme, sen kesin kendine hakim olur, dikkat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?