May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sen çok haklısın canım gösterdiğin tepkide. Ben de aynı tepkiyi verirdim böyle bir şey yaşasam. Eşimin evli bir arkadaşı vardı işten. Çok yakınlık gösteriyordu. Güya bana da hep selam gönderirdi. Bir gün karşılaştık kız yüzüme bakmadı. O gün dedim eşime bu kızla bir daha samimi olmanı istemiyorum. O da anladı beni ve çözdük meseleyi. Diyeceğim o ki haklısın fazlasıyla.

Kafana takma şimdi gelecekte olacakları. Sen işine diyetine sporuna yoğunlaş. Ne yapacağını o zaman gelince düşünürsün. Şimdi bu güzel günlerini zehir etme bence bunları düşünüp. Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah.

yaa kadin hissediyorr ama bunu erkege ilk basta kabul ettiremiyor, ne kadar hakli oldugumuzu mutlaka anliyorlar ama sonundaa.. o yüzden bana cok büyük tepkiler veremiyor kizgin oldugumda cünkü bugüne kadar konu ne olursa olsun hep benim sözüme geldii, bir kerede yanilsan sasarim diyorr.. zaten bence kizin arkadasi gittiginden beridir kizin aramalarinin sIklasmasindan ve bu bara gidelimmi yazan mesajdan sonra benimkide bu durumdan huylandii.. neysee, bugün bu durumu sonuna kadar cözüme kavusturacam insallaaahhh..
Kardesinin gelme mevzusunuda suanda cok kafaya takmiyorum cünkü kesinlesmis bisey yok ortada ama gelirse benim rahatim kacar ve huzurumuzda tabikii..
insallah dedigin gibi herseyin hakkimizda hayirlisi olur Esracim :106:

Bizim sezilerimiz kesinlikle daha güçlü onlardan. Eninde sonunda geliyolar sözümüze. Saygı duyuyorlar tabi senin anlattığın gibi görünce bu durumu. Halledersin sen, biliyorum.

Canım kendine çok dikkat et. Ben kaçayım şimdi. Sonra görüşürüz.

tamam canimm, iyi geceler diliyorum sana, bende dizi izliyorum, kalkip bi dus yapmaliyim artikk daha gec olmadan,,tarti günümüzde görüsmek üzeree :18:

kızlar merhaba sedefcim iyi olmana ve bize haber verdiğine çok sevindim.senin için rahat edip,mutlu olduğuna göre bize söz yok canımın içi,kolay değil emek verilmiş uzun bir ilişki var ortada,hemen sil at diyemeyiz,,inşallah hakkında hayırlısı olsun,eğer için rahat edecekçe çözüm bulmuşsun işte,engelle elinden geleni yap bir tanem.zaten güzelce açıklamışsın yani sorun çözülmüş aranızda.hah şöyle gül biraz bak ne güzel iki kalp vemenevşe olmuşsun kızz,terfi etmişsin bacım,darısı başımıza,bak ne güzel yanında aklı başında arkadaşımız var,peygamberimiz s.a.v.istişare ediniz buyurmuş,yani birbirinizle fikir alışverişi yapınız demiş,inşallah burada yazılanlar sana faydalı olmuştur cano.kızlar isimlerinizi daha aklımda tutamıyorum,ama sizi çok sevdim,yav ne güzel bacı kardeş gibi dertleşiyoruz demiii çakalllarcanım rumuz güzelbirgündü herhal,inşallah kayınpederin bir an önce sağlığına kavuşur,ama gidip yardımcı olman büyük incelik,yazılarından da zaten öyle olduğun anlaşılıyor.çocukla kolay olmaz ama ne yapalım canım gelin olmak zorsen ALLAH rızası için yap koy sandığına tatlım elbet çıkıcak karşına.diyetinde az sekteye uğrasa sorun etme,evde herkez yapar ama marifet dışarıda yapmak,bak canım ben bundan yaklaşık 8 yıl kadar önce tartıda 76 kiloyu gördüm ve şok oldum sonra sıkıca başladım,6 ayda 9 kilo verdim,ama ne azim aynen şimdiki gibi,görümcemler hafta sonu pikniğe gelirdi,eh yaş pasta alırlardı bize bizde boş gidilmez bilirsin,ben onlara hepsini servis edelim ben sizden sonra onu yiyemem derdim,işte öyle yaparak kaç yıldır 65 görmüyorum,insan beyni alışıyor herşeye,bir zaman sonra yemiyorsun bile,aman ne yazdım.bugün daha iyiyim,kızımla yatak odasını bazayı gardorubu düzenledik,ütü yaptık,yarın sabah marotona halılarla başlıyorum,aman yapıcam yaa,boya,ben çok titizim öyle yarım yamalak iş yapamam,aklıma koyduğumu yaparım maalesef,keşke biraz pasaklı ve umarsız olsam ama yok huy işte.bana dua edin size anaca akşamları bakabilirim belki hepiciğinizi çok öptüm şekerler

Kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun. Yavaş yavaş yap çok yorma kendini. İçin rahat etmiyor demek ki, yap da rahatla canım.

Ben de yarın halı yıkıcam öğleden sonra. Şimdi marketten kosla oxi action aldım spreymiş halılar için. Onla sildim lekeler biraz geçti. İnşallah yıkayınca tamamen geçer.

Kızlar ben de sabah kilomu bildirdikten sonra giremezsem kendinize dikkat edin. Görüşmek üzere.

Günaydın kızlar, keyifler nasıl?

Sadede geleyim hemen. Tartıldım kilo bildirimi yapıyorum. 95.8 kg geldim bugün. Geçen hafta 97.0 kgidim. 1.2 kg daha hafifim. Buna da şükür tabi.

Sedef senden de kilo bildirimi bekliyorum :)))

Gül sanırım bugün yola çıkıyor, günlüğünde öyle yazmış. Sık sık uğra gül, özlicez çok.

Cemre, Azra, Mine siz de gelin kilo bildiriminde bulunun :)))

Aynur bugün sinavda olacaktı gözetmen olarak sanırım. Seni de özledik Aynur.

8.30 gibi kahvaltımı yaptım. 25 gr kaşarla kepek ekmeli tost (161), 55 gr salatalık (9), şekersiz yeşilçay. Toplam 170 kalori. Bugün çok yoğun geçecek bakalım. İnşallah fırsat buldumkça yazıcam kızlar.

Kızlar hala yoksunuz (( Ben gitmeden inşallah bildirimde bulunursunuz.

Ara; 1 kavala kurabiyesi (80), şekersiz yeşilçay.

Toplam 250 kalori şimdilik.

günaydın kızlar, eşim dün gece geldi. bugünü birlikte geçirelim ben sizi yarın(pzts) öğleden sonra işten izin alıp bırakayım dedi. hst.den pzts çıkacaklarmış.

10 yıl oldu evleneli ama ben hala çekiniyorum yaa rahat olamıyorum yanlarında. k. validem çok güzel yemek yapar. eşinin damak tadını bildiği için de bize geldiğinde bile kendi yapar.
benim yaptıklarımı da beğenirler ama ben biraz az yağ kullanıyorum. onların da dikkat etmesi gerektiği halde tereyağ her yemeğe girer nerdeyse. kilo almaktan korkum ayrı yemek yapamam orda onların damak tadına göre yapınca da ben kilo alıp dönerim gibime geliyor. hee bi de çok et yerler. belki bakarsınız saf protein yemekten zayıflarım :) polyannagül

gelelim tartıya. dün gece wc ye çıktım. bu sabah sonuç; 70,8 dayrektli :)

10.06.2012 kilo tablomuz
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 72,5..........................3,5................. .............55

Esra............100............................... 95,8...........................4,2................ ...............80

Gül...............73.............................. ..70,8.........................2,2.................. ..............64

Aynur..........102...............................86 ,8.........................15,2................... ..........75

Sedef, Aynur, Cemre, Ecem, Azra, Akan-H, yeni kilolarınızı bildirin hadi

Ellerine sağlık canım. Bak şu reglin bitsin kesin görceksin 69u.

Bugün de burdasın oleyy Aman boşver ne bulurlarsa yesinler. Hiç de çekinme. O kadar yardıma gidiyosun, 2 gün de eksik kalsın damak tatları. Hiç ödün verme kendi beslenme stilinden. Sonuçta hepiniz için en çok da onlar için en sağlıklısı daha az yağlı yemek. Hem o kadar sularına gidersen tepene çıkarlar. Hem de alışkanlık ederler bu emrivakileri. GErçi üstüme vazife değil ama ben olsam böyle düşünür, yapardım canım.

kızlar ben şimdi mükellef bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.

eşime az önce patatesli omlet(oğluş seviyor ben haşlama yerim yine) yapcam dedim sonra pc ye geldim. eşim geldi yanıma dedi ki; orda mı hazırlıyorsun omleti güzel olmaz, sanal olur

Esracım, k.pederimin çok katı bir yeme alışkanlığı var. sevmediği şeyi asla yemiyor. peynir ekmek yiyor onun yerine.
bi de durumu çok kötü. akciğer kanseri. iyice kötüleşiyor. o nedenle; o ne isterse o. k.validem de çok yıpradı 2 senedir.

neyse hadi ben kaçtım. öperek tabi

not: 69 lu rakam göremedim ama daha reglim bitmedi ki

Canım çok üzüldüm kayınpederine. Allah acil şifalar versin, ömrün de sağlıklısını, acısız, hayırlısını versin. Şimdi anladım hassasiyetini canım. Gelirsin sen üstesinden, hiç endişelenme.

Diyet konusunda da endişelenme onlar ne yiyorsa yarısını yoğurtla yersen sıkıntı yaşamazsın bence. Zaten sen gayet disiplinlisin.

Eşin de çok anlayışlıymış, maşallah. Allah nazardan saklasın sizi.

kizlarrr herkesee günaydinn, biraz gec geldim kusura bakmayin ama pazar günleri böylee oluyor iste

kilo bildirimi yapayim bu 71.900 birazcik bagirsak sorunum var ama neysee, ne ciktiysa o yinede..

bu gün belki bir arkadasim gelebilir ögleden sonra, benimkide 2 saat sonra eve gelecek 1-2 saat takilip gider, sonrada arkadas gelirsee diye kalkip ortaligi toparlayip dusumu yapacamm hemen..

eger arkadasim gelmezse yine aksam üzerine dogru takilirim.. yazdiklarinizi okudum.. gül cüm süper düsünmüs enistemizzz, fazla takma 1 haftadir gelir gecer dee gitsinn.. bende hic rahat edemem anliyorum senii aslinda ama ne diyimm $imdii,, offff yaaaa iki ihtiyarlaa kocaaa bir hafta elin evinde nasil gecerrrr... diyip moralmi bozayim yanii.. mecbur polyannacilik oynicazz bunun adI polyanna olsun ))

Esraacimm süperr veriyorsun bencee masallahhh, azimli hatunsunsun

cemrecim saol canim yazdiklarina, temizlik imandandirrr yap gitsin icinden geliyorsaa, Vallaa benim icimden hic gelmiyorr, tam aksineee zorla yapiyorum inankii.. benimki az önce ise gittii, gitmeden öncede lafii caktii yinee, $u yerleride bi süpürsekk ne iyi olur degilmi dedii, bende kizdim haftada iki kere süpürüyorumm, daha napim dedim, ayrica bi erkek ev isine karismazz, sen önce kendi üzerine düsenleri kusursuz yapta sonra kadin isine karis dedimm, ters ters bakti gitttiii

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA unutuyordum atz kaldinnn, dün gece eve geldigindee konustumm, bak ben yanilmam, daha önce hic yanilmadim biliyorsun dedim, bu kizin niyeti hic saglam degil dedim, ayrica benim yerime sen kendini koy, ayni tepkiyi vermezmiydin dedimm.. bizim birlikte oldugumuzu bile bile uygunsuz zamanlarda arayip bu tarz mesajlar yollamasi cok ta masum gelmiyor bana dedim..
O da dediki sen biliyorsun benim karakterimi, ben kimsenin karisina kizina, sevgilisine böyle bisey düsünecek karakterde bir adam degilim ve o yazsada hicbiryere bugüne kadar gitmedim gidecegim de yok dedii.. gitmedigini biliyorum dedim ama eger bana bir arkadasim hayatimda biri oldugunu bile bile böyle davransa, ben aninda uyarirdim ve birdaha yapamazdiii dedimm.. sana kizdigim tek noktada bu dedimm.. O da yarin ben ona uygun bir dillee rahatsiz oldugumuzu anlatmaya calisirimm dedii..
tabiii bu arada ben rahat dururmuyummmm kizin numarasini sildim ve mesaj yollayamamasi icinde engelledimm numarasinida aldim kendi telefonuma kaydettimm, bilmiyorum ararmiyim ama galiba aramicammmm.. insallah cözülmüstür yoksa o gitmek istedigi zurna barin zurnasini....... agzina sokarim yaniii

slm şekerler .bir kaç gündür pek fazla boş vaktim olamıyor. okuma devam geçmişi 58. sayfadayım daha o yüzden pek katılamıyorum online olduğunuzda sohbetlere.bu gün benim canım sıkkın biraz ama yaaa.dün lahmacun yedim.düğünümüz vardı.kına gecesi çerezler nohut ekmekleri falan aştım kendimi suçluyum evet. ama insan bir günde 1.400 gr fazla çıkarmı tartıda. normalmi sizce bu yaaa.çok gıcık oldum çokkkkk((((((((

hb canım tşkler:))))))::::))))))))

tşkler:))) yok tatlım bitmedi ama yılmadan zevkle okumaya devammm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…