ben 68.8 ile başladım diyete.en son 65.3 gördüm ama az önce yazdığım gibi bu gün 66.7 çıktım çok üzgünüm çokkkkSedef senden de kilo bildirimi bekliyorum :)))
Gül sanırım bugün yola çıkıyor, günlüğünde öyle yazmış. Sık sık uğra gül, özlicez çok.
Cemre, Azra, Mine siz de gelin kilo bildiriminde bulunun :)))
Aynur bugün sinavda olacaktı gözetmen olarak sanırım. Seni de özledik Aynur.
8.30 gibi kahvaltımı yaptım. 25 gr kaşarla kepek ekmeli tost (161), 55 gr salatalık (9), şekersiz yeşilçay. Toplam 170 kalori. Bugün çok yoğun geçecek bakalım. İnşallah fırsat buldumkça yazıcam kızlar.
Günaydın kızlar, keyifler nasıl?
Sadede geleyim hemen. Tartıldım kilo bildirimi yapıyorum. 95.8 kg geldim bugün. Geçen hafta 97.0 kgidim. 1.2 kg daha hafifim. Buna da şükür tabi.
Eki Görüntüle 441100
Sedef senden de kilo bildirimi bekliyorum :)))
Gül sanırım bugün yola çıkıyor, günlüğünde öyle yazmış. Sık sık uğra gül, özlicez çok.
Cemre, Azra, Mine siz de gelin kilo bildiriminde bulunun :)))
Aynur bugün sinavda olacaktı gözetmen olarak sanırım. Seni de özledik Aynur.
8.30 gibi kahvaltımı yaptım. 25 gr kaşarla kepek ekmeli tost (161), 55 gr salatalık (9), şekersiz yeşilçay. Toplam 170 kalori. Bugün çok yoğun geçecek bakalım. İnşallah fırsat buldumkça yazıcam kızlar.
günaydın kızlar, eşim dün gece geldi. bugünü birlikte geçirelim ben sizi yarın(pzts) öğleden sonra işten izin alıp bırakayım dedi. hst.den pzts çıkacaklarmış.
10 yıl oldu evleneli ama ben hala çekiniyorum yaarahat olamıyorum yanlarında. k. validem çok güzel yemek yapar. eşinin damak tadını bildiği için de bize geldiğinde bile kendi yapar.
benim yaptıklarımı da beğenirler ama ben biraz az yağ kullanıyorum. onların da dikkat etmesi gerektiği halde tereyağ her yemeğe girer nerdeyse. kilo almaktan korkum ayrı yemek yapamam orda onların damak tadına göre yapınca da ben kilo alıp dönerim gibime geliyor. hee bi de çok et yerler. belki bakarsınız saf protein yemekten zayıflarım :) polyannagül
gelelim tartıya. dün gece wc ye çıktım. bu sabah sonuç; 70,8 dayrektli :)
10.06.2012 kilo tablomuz
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 72,5..........................3,5................. .............55
Esra............100............................... 95,8...........................4,2................ ...............80
Gül...............73.............................. ..70,8.........................2,2.................. ..............64
Aynur..........102.................................87..........................15................... ..........75
Sedef, Aynur, Cemre, Ecem, Azra, Akan-H, yeni kilolarınızı bildirin hadi
Canım çok üzüldüm kayınpederine. Allah acil şifalar versin, ömrün de sağlıklısını, acısız, hayırlısını versin. Şimdi anladım hassasiyetini canım. Gelirsin sen üstesinden, hiç endişelenme.
Diyet konusunda da endişelenme onlar ne yiyorsa yarısını yoğurtla yersen sıkıntı yaşamazsın bence. Zaten sen gayet disiplinlisin.
Eşin de çok anlayışlıymış, maşallah. Allah nazardan saklasın sizi.
kizlarrr herkesee günaydinn, biraz gec geldim kusura bakmayin ama pazar günleri böylee oluyor iste
kilo bildirimi yapayim bu 71.900 birazcik bagirsak sorunum var ama neysee, ne ciktiysa o yinede..
bu gün belki bir arkadasim gelebilir ögleden sonra, benimkide 2 saat sonra eve gelecek 1-2 saat takilip gider, sonrada arkadas gelirsee diye kalkip ortaligi toparlayip dusumu yapacamm hemen..
eger arkadasim gelmezse yine aksam üzerine dogru takilirim.. yazdiklarinizi okudum.. gül cüm süper düsünmüs enistemizzz, fazla takma 1 haftadir gelir gecer dee gitsinn.. bende hic rahat edemem anliyorum senii aslinda ama ne diyimm $imdii,, offff yaaaa iki ihtiyarlaa kocaaa bir hafta elin evinde nasil gecerrrr... diyip moralmi bozayim yanii.. mecbur polyannacilik oynicazzbunun adI polyanna olsun ))
Esraacimm süperr veriyorsun bencee masallahhh, azimli hatunsunsun
cemrecim saol canim yazdiklarina, temizlik imandandirrr yap gitsin icinden geliyorsaa, Vallaa benim icimden hic gelmiyorr, tam aksineee zorla yapiyorum inankii.. benimki az önce ise gittii, gitmeden öncede lafii caktii yinee, $u yerleride bi süpürsekk ne iyi olur degilmi dedii, bende kizdim haftada iki kere süpürüyorumm, daha napim dedim, ayrica bi erkek ev isine karismazz, sen önce kendi üzerine düsenleri kusursuz yapta sonra kadin isine karis dedimm, ters ters bakti gitttiii
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA unutuyordum atz kaldinnn, dün gece eve geldigindee konustumm, bak ben yanilmam, daha önce hic yanilmadim biliyorsun dedim, bu kizin niyeti hic saglam degil dedim, ayrica benim yerime sen kendini koy, ayni tepkiyi vermezmiydin dedimm.. bizim birlikte oldugumuzu bile bile uygunsuz zamanlarda arayip bu tarz mesajlar yollamasi cok ta masum gelmiyor bana dedim..
O da dediki sen biliyorsun benim karakterimi, ben kimsenin karisina kizina, sevgilisine böyle bisey düsünecek karakterde bir adam degilim ve o yazsada hicbiryere bugüne kadar gitmedim gidecegim de yok dedii.. gitmedigini biliyorum dedim ama eger bana bir arkadasim hayatimda biri oldugunu bile bile böyle davransa, ben aninda uyarirdim ve birdaha yapamazdiii dedimm.. sana kizdigim tek noktada bu dedimm.. O da yarin ben ona uygun bir dillee rahatsiz oldugumuzu anlatmaya calisirimm dedii..
tabiii bu arada ben rahat dururmuyummmmkizin numarasini sildim ve mesaj yollayamamasi icinde engelledimm numarasinida aldim kendi telefonuma kaydettimm, bilmiyorum ararmiyim ama galiba aramicammmm.. insallah cözülmüstür yoksa o gitmek istedigi zurna barin zurnasini....... agzina sokarim yaniii
slm şekerler .bir kaç gündür pek fazla boş vaktim olamıyor. okuma devam geçmişi 58. sayfadayım daha o yüzden pek katılamıyorum online olduğunuzda sohbetlere.bu gün benim canım sıkkın biraz ama yaaa.dün lahmacun yedim.düğünümüz vardı.kına gecesi çerezler nohut ekmekleri falan aştım kendimi suçluyum evet. ama insan bir günde 1.400 gr fazla çıkarmı tartıda. normalmi sizce bu yaaa.çok gıcık oldum çokkkkk((((((((
selam yavrulaarr , sınavdan geldim kocişle güzel güzel kahvaltı yaptıkk , ama uykusuzum birazcık belki azcık uyuyabiliriimm
harikasın bebişimm , tebriklerr
işte geldimmm burdayımm , tattaattttaaammm
ayyy aynı durumu ben geçen hafta atlattım kaynanamlar 10 gün kaldılar , onlar burdayken annemler geldi ablamalarla , ben 10 gün boyunca yediklerime karşın kilo almadım şekerimm , dikkat et sende kazasız belasız atlat bu durumu :129::129:
valla yavrular sabah tartılmadım ama siz bana düz hesap 87 yazın bu için , birde şu önerim olacak tartılma günü pazar değilde başka bir gün olsa olmazmıı ??? bana pek uymuyo maleseff kızlarr
kızlar nasılsınız,hafta sonu galiba biraz sakince burası,oyyy şuan belim kopuyor,kızımla yorulduk,daha erken yapıp bitirirdik ama komşunun sünnet mevlüdü vardı,oraya gittik.2.5 saat sürdü,geldik hemen giriştik,şimdi bu gece dinleneyim,sabah boyaya nasıl başlıcam bakalım,neyse yanımda fındığım var,onada kıyamıyorum yaa,koca adam elini sürmüyor,hastayım dayip geziyor eve gelip yatıyor,sürekli uyuyor,dün dedim bizi az deniz kenarına götürsen,yat yat bunaldım,enerjim olursa bakarım dedi,eve geldi tabi hiç umut yok,ben kalktım kızıma pizza yaptım,yemek yedi,arkadaşının arabası tamir edilecekmiş,bununda elinden geliyor,gitti yaptı onu,bizim gezmenin lafı bile olmadı.alıştık artık biz kıızmla böyle yaşamaktan,tek başımıza izin vermiyor,gitmemize,yani bu dağ başında onsuz bir yere gidemiyoruz,onunda hiç umru değiliz,bizi ailesi olarak görmüyorki,yaa ben alıştımda kızım enerji dolu,hayat dolu,hiç anlamıyor onu ve beni,burasi deniz kenarı oturduğumuz yerde herkes hergün gider denize,geilncede anlatırlar deniz şöyleydi diye,offf off,yavrum anne diyor götürse keşke,biliyorum orada burnumuzdan getirecek ama yinede değişiklik güzel oluyor,bende yavrum ne yapayım götürmüyor,sevmiyor bizi işte.kızlar yine yazdım çokça canım sıkıldı dün,yaz günü insan istiyor gezmek.
kızlar ben tartılmadım çünkü regliyim,en son tartılmıştım onu yazayım inşallah kilo almadan aranıza dönerim.63.3 şimdiki kilom,başlangıç,64.8, hedef 62 iyidir olursam
hepinize iyi geceler.............
başın sağolsun bitanemkizlar suan sabaha yaklasiyor, ne yazikki sizlere iyi oldugumu söyleyemicem,, ilk askimin ölüm haberini aldim bugün..hayatimin en büyük a$kiydii,cok sevdik evlilik hayalleri kurduk yillarca ama basaramadik, Allah yazmamis ve yenik düstük vaktiyle ayriliga, yinede kabullenemiyordu ariyordu arada bir, en son 3 ay kadar önce aradi ve cok iyi giden bir iliskim oldugunu söyledim ve üzülmüstü kapatti telefonu..evlenip yuva kurma, evlat sahibi olma hayallerimiz vardi ve o $uanda morgta cansiz yatarken benim gözüme uyku girmiyor, cok agladim cok yiprandim, haberi internette haber okurken tesadüfen ögrendim, neyseki yanimda bir kizarkadasim vardi, fenalik gecirdim,,hic iyi degilim hala uzunca bir sürede iyi olabilecegimi sanmiyorum :-(
Ben aglarken gece erkek arkadasim geldi, durumu anlattim, ilk askimdi dedim, biteli cok oldu ama özeldi benim icin dedim.. senin kesip attigin tirnagi bile bütün dünyadaki erkeklere degismem dedimm, sakin yanlis anlama bu gözyaslarimi ama bu haber cok üzdü beni,cok gencti ve birzamanlar cok sevmistim ilk askimdi dedim, ölüm ona yakismadi diyince, erkek arkadasim cok olgun karsilasi.. üzme kendini ölüm hepimize cok yakin dedi, haberleri izlememi yasakladi görüp üzmeyeyim kendimi diye.. Allah razi olsun cok olgun ve anlayisli karsiladi..
Canim cok aciyor, henüz 34 yasinda aslan gibi gencecik bir beden cansiz artik.. haberlerden duymussunuzdur,, pop sarkicisi Bengü trafik kazasi gecirdii ve korumasi öldü haberini.. O ölen koruma benim Ümit imdi :-((
inanamadim, istanbulu ailesini aradim, kuzeni cikti ve haberin dogru oldugunu söyledii.. saatlerdir kendimde degilim,,yasadigim duygulari, icimdeki aciyi asla tarif edemem.. Vaktiyle annem karsi cikiyordu bu iliskiye, annem bile üzülüp agladi bu kötü habere..
ÖLÜM ONA HiC YAKI$MADIII..MEKANI CENNET OLSUN :-((((((((((
kizlar suan sabaha yaklasiyor, ne yazikki sizlere iyi oldugumu söyleyemicem,, ilk askimin ölüm haberini aldim bugün..hayatimin en büyük a$kiydii,cok sevdik evlilik hayalleri kurduk yillarca ama basaramadik, Allah yazmamis ve yenik düstük vaktiyle ayriliga, yinede kabullenemiyordu ariyordu arada bir, en son 3 ay kadar önce aradi ve cok iyi giden bir iliskim oldugunu söyledim ve üzülmüstü kapatti telefonu..evlenip yuva kurma, evlat sahibi olma hayallerimiz vardi ve o $uanda morgta cansiz yatarken benim gözüme uyku girmiyor, cok agladim cok yiprandim, haberi internette haber okurken tesadüfen ögrendim, neyseki yanimda bir kizarkadasim vardi, fenalik gecirdim,,hic iyi degilim hala uzunca bir sürede iyi olabilecegimi sanmiyorum :-(
Ben aglarken gece erkek arkadasim geldi, durumu anlattim, ilk askimdi dedim, biteli cok oldu ama özeldi benim icin dedim.. senin kesip attigin tirnagi bile bütün dünyadaki erkeklere degismem dedimm, sakin yanlis anlama bu gözyaslarimi ama bu haber cok üzdü beni,cok gencti ve birzamanlar cok sevmistim ilk askimdi dedim, ölüm ona yakismadi diyince, erkek arkadasim cok olgun karsilasi.. üzme kendini ölüm hepimize cok yakin dedi, haberleri izlememi yasakladi görüp üzmeyeyim kendimi diye.. Allah razi olsun cok olgun ve anlayisli karsiladi..
Canim cok aciyor, henüz 34 yasinda aslan gibi gencecik bir beden cansiz artik.. haberlerden duymussunuzdur,, pop sarkicisi Bengü trafik kazasi gecirdii ve korumasi öldü haberini.. O ölen koruma benim Ümit imdi :-((
inanamadim, istanbulu ailesini aradim, kuzeni cikti ve haberin dogru oldugunu söyledii.. saatlerdir kendimde degilim,,yasadigim duygulari, icimdeki aciyi asla tarif edemem.. Vaktiyle annem karsi cikiyordu bu iliskiye, annem bile üzülüp agladi bu kötü habere..
biraz dahaiyimisin canımcanim cok aciyor, tarifi imkansiz. az önce akrabalariyla konustum, annesi perisanmis,.. bütün gece uyuyamadim, sürekli agliyorum..gercekten ölüm hic yakismadi ona, cok gencti, cok sevmistik zamaninda birbirimizi, herzamanki gibi yine beni üzdüü..ömrüm boyunca unutamayacagim bir aci yasatti bana..ben inanmak istemiyorum, kabus gibi..
tesekkür ederim kizlar teselli verdiginiz icin :-(
kizlar suan sabaha yaklasiyor, ne yazikki sizlere iyi oldugumu söyleyemicem,, ilk askimin ölüm haberini aldim bugün..hayatimin en büyük a$kiydii,cok sevdik evlilik hayalleri kurduk yillarca ama basaramadik, Allah yazmamis ve yenik düstük vaktiyle ayriliga, yinede kabullenemiyordu ariyordu arada bir, en son 3 ay kadar önce aradi ve cok iyi giden bir iliskim oldugunu söyledim ve üzülmüstü kapatti telefonu..evlenip yuva kurma, evlat sahibi olma hayallerimiz vardi ve o $uanda morgta cansiz yatarken benim gözüme uyku girmiyor, cok agladim cok yiprandim, haberi internette haber okurken tesadüfen ögrendim, neyseki yanimda bir kizarkadasim vardi, fenalik gecirdim,,hic iyi degilim hala uzunca bir sürede iyi olabilecegimi sanmiyorum :-(
daha iyi degilim, sürekli agliyorum, her gecen dakika daha cok koyuyor sanki insana, cok fena bir aci, dayanilir gibi degil..gencecik aslan gibi cocuktuu, bi tanisaniz sizde yakistiramazdiniz ölümü, ömrüm boyunca icimden cikmayacak bu aciii, beni daha öncede cok aglatti ama bu cok baskaa, cok fenaaa :-(((((((((
Sedef onun huzur bulabilmesi için yapabileceğin tek şey isyan etmemek. Çok zordur, tahmin ediyorum. Ama hayat devam ediyor kuzum. Keşkeler hiç çıkmıyordur aklından. Lütfen kendini bırakma. Kaderde varmış demek ki canım bunu da yaşamak.
cenaze namazini izledim az önce internetten Esra, ailesini aradim yine, Tabuta koymuslar cenaze namazini kiliyorlardi görüntülerde..gözümün yasi dinmiyor, iki üc tane sarkimiz vardi taa ozamanlardan dinleyip agliyorum, gercekten büyük aci, asla böyle birsey olabilecegini düsünemezdimm, ben onun herzaman kiymetini bilmistim,cok caba gösterdim, ilk askimdi ama olmadi istee, Allah yazmadimi olmuyor, üzüntüden ateslendim, hicbiseyde yiyemiyorum, galiba bu haberi kabullenene kadar birkac gün dengem bozulacak iyice, gecede uyumadim.. daha fazla üzüntümü arkadasimada yansitmak istemiyorum, cünkü ben olsam tahammül edemezdim asla bu duruma..
Hakkim gectiyse helal olsun ona :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?