May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

ben 68.8 ile başladım diyete.en son 65.3 gördüm ama az önce yazdığım gibi bu gün 66.7 çıktım çok üzgünüm çokkkk((((((((((((

10.06.2012 kilo tablomuz
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 72,5..........................3,5................. .............55

Esra............100............................... 95,8...........................4,2................ ...............80

Gül...............73.............................. ..70,8.........................2,2.................. ..............64

Aynur..........102...............................8 6 ,8.........................15,2................... ..........75
mine.............68.8..............................65.3...........................3.5.............................60

selam yavrulaarr , sınavdan geldim kocişle güzel güzel kahvaltı yaptıkk , ama uykusuzum birazcık belki azcık uyuyabiliriimm

Günaydın kızlar, keyifler nasıl?

Sadede geleyim hemen. Tartıldım kilo bildirimi yapıyorum. 95.8 kg geldim bugün. Geçen hafta 97.0 kgidim. 1.2 kg daha hafifim. Buna da şükür tabi.

Eki Görüntüle 441100

harikasın bebişimm , tebriklerr

işte geldimmm burdayımm , tattaattttaaammm

ayyy aynı durumu ben geçen hafta atlattım kaynanamlar 10 gün kaldılar , onlar burdayken annemler geldi ablamalarla , ben 10 gün boyunca yediklerime karşın kilo almadım şekerimm , dikkat et sende kazasız belasız atlat bu durumu :129::129:

valla yavrular sabah tartılmadım ama siz bana düz hesap 87 yazın bu için , birde şu önerim olacak tartılma günü pazar değilde başka bir gün olsa olmazmıı ??? bana pek uymuyo maleseff kızlarr

Son düzenleme:
sabah 11:15 ; 1 haşlama yumurta,biraz patatesli omlet (çok yapmışım yazık çöpe gitmesin dedim), domates, salatalık, 8 küçük yeşil zeytin, 3-4 tane sucuk. ekmek bu kez az yedim 1,5 dilim sanırım :)
ara yok. öğle 15:15 ; avuçiçi kadar haşlama et, 3 kaşık bulgur pilavı, domates salatalık biber, öncesinde bolca meyve ( ahududu ve kiraz ) pazardan gelince yemekleri ısıtmayı beklemeden yumuldum meyvelere
ara yok. akşam 20:00 ; karalahana yemeği+bulgur pilavı+yoğurtlu semizotu salatası diye planlıyorum. yeşil erik+kayısı+kiraz da yerim kesin.

sabah kahvaltıdan sonra alışverişe gittik. oğluşa kısa kollu penyeler aldık. oyuncak aldık. dönüşte eve girmeden pazara gittik.
öğle yemeğinden sonra da markete yürüdük ailecek. tabi oğluş parkta oynayınca epey uzun sürdü dönmemiz. yani diyeceğiim o ki evde pek durmadığımızdan gelemedim buraya.

şimdi mutfak toplamam lazım. (sabah bulaşıkları,öğle bulaşıkları duruyor, makineyi boşaltamadığım için)

Aynur gazan mübarek olsun. darısı benim başıma. iradesizlik gösterir miyim diye korkuyorum. k.validem çok ikna edicidir :))) yemek konusunda :)

Benim korkum oğluşu her dakika takip etmem gerek. prize mi elliyor, bir yere mi uzanıyor falan diye. gerçi oğlum pek yaramaz değil ama ne yapacağı kestirilmez ki çocukların. pencere ve balkonlardan da korkuyorum tabi. başak hüsnükuruntusu işte :)

10.06.2012 kilo tablomuz
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 71,9........................4,1.............................55

Esra............100............................... 95,8.........................4,2...............................80

Gül...............73.............................. ..70,8.........................2,2..............................64

Aynur..........102........................... ....87...........................15.................................75

mine.............68.8..............................65.3........................3.5................................60

amin canım, tşk ederim iyi dileklerin için.

Allah bütün sevenleri nazardan saklasın.

Sedefcim yazının zurna kısmına çok güldüm. alem kızsın ya :) konuşup anlaşmanıza da çok sevindim.

kızlar nasılsınız,hafta sonu galiba biraz sakince burası,oyyy şuan belim kopuyor,kızımla yorulduk,daha erken yapıp bitirirdik ama komşunun sünnet mevlüdü vardı,oraya gittik.2.5 saat sürdü,geldik hemen giriştik,şimdi bu gece dinleneyim,sabah boyaya nasıl başlıcam bakalım,neyse yanımda fındığım var,onada kıyamıyorum yaa,koca adam elini sürmüyor,hastayım dayip geziyor eve gelip yatıyor,sürekli uyuyor,dün dedim bizi az deniz kenarına götürsen,yat yat bunaldım,enerjim olursa bakarım dedi,eve geldi tabi hiç umut yok,ben kalktım kızıma pizza yaptım,yemek yedi,arkadaşının arabası tamir edilecekmiş,bununda elinden geliyor,gitti yaptı onu,bizim gezmenin lafı bile olmadı.alıştık artık biz kıızmla böyle yaşamaktan,tek başımıza izin vermiyor,gitmemize,yani bu dağ başında onsuz bir yere gidemiyoruz,onunda hiç umru değiliz,bizi ailesi olarak görmüyorki,yaa ben alıştımda kızım enerji dolu,hayat dolu,hiç anlamıyor onu ve beni,burasi deniz kenarı oturduğumuz yerde herkes hergün gider denize,geilncede anlatırlar deniz şöyleydi diye,offf off,yavrum anne diyor götürse keşke,biliyorum orada burnumuzdan getirecek ama yinede değişiklik güzel oluyor,bende yavrum ne yapayım götürmüyor,sevmiyor bizi işte.kızlar yine yazdım çokça canım sıkıldı dün,yaz günü insan istiyor gezmek.
kızlar ben tartılmadım çünkü regliyim,en son tartılmıştım onu yazayım inşallah kilo almadan aranıza dönerim.63.3 şimdiki kilom,başlangıç,64.8, hedef 62 iyidir olursam
hepinize iyi geceler.............

Sedefcim iddiayı ben kazandım. Geçen hafta 400dü, bu hafta o kadar strese düzensizliğe rağmen 600 gr eksidesin. Metabolizman az daha hızlansın kesin daha da artacak.

İtinayla zırna döşenir diyosun yani :))) Hallolmuş bence mesele canım. Artık kendini hiç üzüp sıkma. Sen çok net koymuşsun tavrını ortaya, sevgilin de anlamış.

Bu arada süpürge meselesinde de çok iyi yapmışsın. Tepemize çıkıyorlar ya.

Canım onun çoğu ödemdir, bikaç güne eksiye düşersin. Hiç bozma moral motivasyonunu.

Hoşgeldin canım, haftaya kesin ekside olacaksın bence. Kızlara uyarsa bana da uyar başka gün canım. Ben her gün tartılıyorum zaten :))

Sedef sen ne diyorsun bu konuda?

Canım benim, sıkmamaya çalış canını. Biliyorum zor ama yapısı öyle demek ki eşinin. HEr şey bir an önce yolunu bulur umarım canım.

GÜLCÜM menün yine harika. Oğluşun da yeni ciciler almış, yesinler onu :) Kendine çok dikkat et yarın görüşemezsek.

Kızlar ben bugün 1050 kalori aldım. Öğlen çiğ köfte dürüm akşam da ayranla zeytinyağlı fasulye yemeği yedim. Öğlen alışveriş merkezinde memlekete götürecek hediyeler baktık. Öğleden sonra da salonumun halısını yıkadım nihate. Çok yorucuydu anlayacağınız.

kizlar suan sabaha yaklasiyor, ne yazikki sizlere iyi oldugumu söyleyemicem,, ilk askimin ölüm haberini aldim bugün..hayatimin en büyük a$kiydii,cok sevdik evlilik hayalleri kurduk yillarca ama basaramadik, Allah yazmamis ve yenik düstük vaktiyle ayriliga, yinede kabullenemiyordu ariyordu arada bir, en son 3 ay kadar önce aradi ve cok iyi giden bir iliskim oldugunu söyledim ve üzülmüstü kapatti telefonu..evlenip yuva kurma, evlat sahibi olma hayallerimiz vardi ve o $uanda morgta cansiz yatarken benim gözüme uyku girmiyor, cok agladim cok yiprandim, haberi internette haber okurken tesadüfen ögrendim, neyseki yanimda bir kizarkadasim vardi, fenalik gecirdim,,hic iyi degilim hala uzunca bir sürede iyi olabilecegimi sanmiyorum :-(

Ben aglarken gece erkek arkadasim geldi, durumu anlattim, ilk askimdi dedim, biteli cok oldu ama özeldi benim icin dedim.. senin kesip attigin tirnagi bile bütün dünyadaki erkeklere degismem dedimm, sakin yanlis anlama bu gözyaslarimi ama bu haber cok üzdü beni,cok gencti ve birzamanlar cok sevmistim ilk askimdi dedim, ölüm ona yakismadi diyince, erkek arkadasim cok olgun karsilasi.. üzme kendini ölüm hepimize cok yakin dedi, haberleri izlememi yasakladi görüp üzmeyeyim kendimi diye.. Allah razi olsun cok olgun ve anlayisli karsiladi..

Canim cok aciyor, henüz 34 yasinda aslan gibi gencecik bir beden cansiz artik.. haberlerden duymussunuzdur,, pop sarkicisi Bengü trafik kazasi gecirdii ve korumasi öldü haberini.. O ölen koruma benim Ümit imdi :-((
inanamadim, istanbulu ailesini aradim, kuzeni cikti ve haberin dogru oldugunu söyledii.. saatlerdir kendimde degilim,,yasadigim duygulari, icimdeki aciyi asla tarif edemem.. Vaktiyle annem karsi cikiyordu bu iliskiye, annem bile üzülüp agladi bu kötü habere..

ÖLÜM ONA HiC YAKI$MADIII..MEKANI CENNET OLSUN :-((((((((((

başın sağolsun bitanem(((((((((((((((((

Sedefim başın sağolsun. Allah ona rahmet eylesin. Çok gençmiş, çok üzüldüm canım. Toparla kendini. Hangimize ne olacağını hiç bilemiyoruz 2 dakika sonra.

canim cok aciyor, tarifi imkansiz. az önce akrabalariyla konustum, annesi perisanmis,.. bütün gece uyuyamadim, sürekli agliyorum..gercekten ölüm hic yakismadi ona, cok gencti, cok sevmistik zamaninda birbirimizi, herzamanki gibi yine beni üzdüü..ömrüm boyunca unutamayacagim bir aci yasatti bana..ben inanmak istemiyorum, kabus gibi..
tesekkür ederim kizlar teselli verdiginiz icin :-(

biraz dahaiyimisin canım((((ALLAHın takdiri ne yapalım.üzülmemek mümkün değil tabi ki ama kalanlara hayat devam etmek zorunda...

Sedefcim başın sağolsun canım benimm , nedendir bilinmez ama ben o gün haberde izlediğimdede sanki bir yakınımmışcasına üzülmüştüm , Allah tahmet eylesin canım ,mekanı cennet olsun , ağla içini boşalt ama kendini harap etme , yapabileceğin en iyi şey ardından dua etmek olur bebeğim , tekrardan başın sağolsun ...

daha iyi degilim, sürekli agliyorum, her gecen dakika daha cok koyuyor sanki insana, cok fena bir aci, dayanilir gibi degil..gencecik aslan gibi cocuktuu, bi tanisaniz sizde yakistiramazdiniz ölümü, ömrüm boyunca icimden cikmayacak bu aciii, beni daha öncede cok aglatti ama bu cok baskaa, cok fenaaa :-(((((((((

Sedef onun huzur bulabilmesi için yapabileceğin tek şey isyan etmemek. Çok zordur, tahmin ediyorum. Ama hayat devam ediyor kuzum. Keşkeler hiç çıkmıyordur aklından. Lütfen kendini bırakma. Kaderde varmış demek ki canım bunu da yaşamak.

cenaze namazini izledim az önce internetten Esra, ailesini aradim yine, Tabuta koymuslar cenaze namazini kiliyorlardi görüntülerde..gözümün yasi dinmiyor, iki üc tane sarkimiz vardi taa ozamanlardan dinleyip agliyorum, gercekten büyük aci, asla böyle birsey olabilecegini düsünemezdimm, ben onun herzaman kiymetini bilmistim,cok caba gösterdim, ilk askimdi ama olmadi istee, Allah yazmadimi olmuyor, üzüntüden ateslendim, hicbiseyde yiyemiyorum, galiba bu haberi kabullenene kadar birkac gün dengem bozulacak iyice, gecede uyumadim.. daha fazla üzüntümü arkadasimada yansitmak istemiyorum, cünkü ben olsam tahammül edemezdim asla bu duruma..
Hakkim gectiyse helal olsun ona :-(

Canım benim. Hayat böyle işte. Hiç bitmeyecek gibi hor davranarak yaşıyoruz hem kendimize hem sevdiklerimize. Oysa kimseye kalmıyor bu dünya.

Üzülme desem çok anlamsız biliyorum. Ama toparlan canım, hayat devam ediyor. Kendini üzmenin, bırakmanın kimseye bir faydası olmuyor. Sevdiğin insanlar var, kendin varsın hayata bağlanmak için sebep.

Sedefcim bugün hiç gelemedim buralara ama aklım hep sendeydi. Eşim izinli perşembeye kadar. İş değiştireceğin için evrak koşuşturması, annesi babası gelecek cuma günü, temizlik, hazırlık derken gelemedim hiç. Canım keşke yanında olabilsem. Toparlanmaya çalış. Takdir-i İlahi. Diyecek çok da bir şey yok.Allah gani rahmet eylesin ona. Sevdiklerine de sabırlar versin.

kızlar 2 gündür giremiyorum.. badana işine kalkıştık çokkk yorgunum.. ama sizleride merak ettim bir bakim dedim.. biliyorsunuz genelde gece giriyorum.. geçmişin hepsini okuyamadım..
Gül'cüm benim şimdi 21 gün oldu 4 kilo vermişim bu sabah tartıldım.. dukan ekmeği hemen veriyorum.. 2 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 3çorba kaşık yulaf kepeği 5 çorba kaşıgı buğday kepeği 1 kabartma tozu bunları iyice karıştır ve en son yulaf ezmesi ekle bunun miktarını sen ayarlıyosun kek kıvamından çok az katı şekline gelicek.. sonra ben fazla büyük olmayan bir borcamın içine yağlı kagıt serip içine döküyorum 180 derece pişiriyorum..yaklaşık 15.. 20 dakika sürüyor..çok tutma sert olmasın sonra çıkartıp kesip saklıma kaplarında muhafaza ediyorum..çokk basit aslında uzun anlattım galiba

clutch cum haklısın ama gündüz hiç boş vaktim olmuyor..aslında yaratsam iyide olur..çünkü geçmişi çok fazla okuyamıyorum.. sohbetlerinizde fransız kaldım

sedefcim başınsağolsun.. hepimiz ölümü tadacağız..bende 2.5 sene önce aniden babamı kaybettim şok ölümdü.. dünyadaki tek ve herkesden önce gelen babamı kaybettim.. çokk zorr..
seni anlayabiliyorum.. benimde eskiden bir erkek arkadaşım kıbrısa gitmişti orda vefat etmişti 23 yaşlarındaydı o zaman..demek istediğm yakın yada çok uzak bunu yaşayacagız ha başımızın cundaki ha çokk uzaktakii..aslında hiçç soğuk kanlı biri değilim.. ama en büüyük değrerinizi kayedince sanıram böyle olunuyor...

azracim senin icinde üzüldüm, basin sagolsun, bende cocuk yasta babami kaybettim,babamin kaybindan sonra yasadigim en büyük aci buydu zaten :-( pazar gününden beri gözümde yas kalmadi, yemiyorum icmiyorum, dün aksam adet olmama en az iki hafta olmasina ragmen üzüntüden kan gelmeye basladi, gözlerim alti mosmor, bir iki güne kadar kabullenir toparlanirim saniyorum, insanoglu neye alismiyorkii :-(

esracim cok sagol destegin icin, cok iyisin.. insallah esinin yeni isi hayirli olur.. kayinvalidenlerde geldikleri gibi sorunsuz giderler insallahh, gecici bir süre ne de olsa canim, gelip gecer... dogru söylüyorsun dua etmekten ve kabullenmekten baska yapacak bisey yok, ama erkek arkadasima karsi mahcup oluyorum, üzüntümü gizlemeye calisiyorum ama basaramiyorum, dün geldi ve saklamaya calissanda gözlerin herseyi anlatiyor dedi, cünkü gercekten gözkapaklarim kurbaga gibi sismisti aglamaktan ve göz altim morardi.. bende lütfen yanlis anlama dedim, aciklama yaptim, bu uzun zamanlik bir hikayeydii sonucta ve ilk askti, o yüzden onun toprak altina girmesini yakistiramadim ve gercekten etkilendim dedim ama bu unutamadigim icin üz´üldügüm anlamina gelmiyorkii.. yok yanlis anlamiyorum ama toparla kendini dedi O da, hüzünlü sarkilar dinleme, Allah in takdiri dedii, olgun davraniyor ama birazda tepkisini sakliyor gibi geldi dün bana, o yüzden bu sabah toparlandim, daha iyiymisim gibi davrandim.. cünkü onun yanlis anlamasini, üzülmesini istememmm aslaaa..

yaa hicbiriniz beni anlayamazsinizki bu konudaa, yasanmis ve bitmis bir hikayeydi ama hicbir zaman tam anlamiyla bitememisti, cünkü biz hep severek ayrildik, imkanlar sartlar uymadi,Allah istemedi demekki.. cok sevdim inkarda etmiyorum hep aklimin gönlümün bi tarafi ona aittii :-(
ama olamayacagi icin artik kendimi harab etmeyip önüme bakmak zorundaydim ve erkek arkadasimda güveni sevgiyi buldum, insan belli bir yastan sonra A$ktan daha farkli bir seylere ihtiyac duyuyor,, güven ve sevgi a$kin önüne geciyor yanii..
yine basinizi agrittimmm., affedinn..... bikac güne kadar tekrar o neseli sedef geri döner merak etmeyinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…