May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

ayy kızlar kusura bakmayın ben bu ikonu bardaklarını tokuşturuyorlar sandım...hay allahh neyse anladın siz beni

kızlar bu akşam ki yemeğim çılbır, tavuğun gögsü sote hali yaysız tavada ve meşhur baharatlarımla birlikde bir barda zero.. ve vee lıght puding...

ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTERİM DÜN EŞİM BANA ELİPTİK BİSİKLETDEN SİPARİŞ VERDİ HERALDE 3 GÜNE KADAR GELİR.. BİLİYORSUNU BENİM SADECE KALÇA VE KOLLAR FAZLALIK GÖBEKDE OLMASI GEREKTİĞİ KADAR KOLAY DEĞİL YAAŞ 35.. ÖZETLE BU ALETDEN MEMNUN KALABİLİRMİYİM.. GOLD MARKASININ ÇOK İYİ OLDUĞUNU YAZMIŞLAR BİLEMEDİM GERÇİ GELİYOR ARTIKDA.. SİZLERDEN KULLANAN VARMI ACEP

Canım benim adım Esra. Sana da selam olsun :))

Sağol canım, keşke sen de burada olsan gündüzleri de beraber sohbet edebilsek. Gerçi ben bi 10 gün zor girerim gündüzleri sanırım. Malum kayınvalidemler geliyor yarın akşam.

Gülün kayınpederi rahatsızmış canım, kayınvalidesine yardım için İstanbula geldi bu hafta. Sanırım pazar ya da pazartesi gelir yanımıza.

Menün çok güzelmiş. Tatlını da yemişsin, oh.

Canım bisikleti Sedef kullanıyor sanırım etkin olarak. Okuduğunda yardımcı olacaktır o sana. Ama yüzeysel bilgilerime göre zaten eliptik en çok kalça, bacak ve kollar için etkili.

Günaydın kızlar,

Dün 1100 kalori aldım. Kilom 95.8, yani pazar günkü kilom. Bugün spor yapamam sanırım. Evi baştan aşağı süpürüp silmem lazım. Banyoyu da temizlemeliyim. Of yarın geliyolar ya. Reglime 10 gün var ama ara kanama yaşıyorum, sanırım stresten. Allahım sen yardım et.

selam canim, cok iyiyim dersem yalan olur ama iyi olacam yavas yavas eminimki. hergün eve gidiyorum msn ine sanki o acip okuyacakmis gibi notlar birakiyorum, biliyorum bunlari görecegini diyede kendimi avutuyorum..bugün persembe, gece onun ruhuna bir yasin suresini okicam Allah izin verirse.
haklisin Azracim erkek arkadasim cok olgun davrandi ama ona yalanda söyleyebilirdim bir tanidik öldü diyip, yanindada özgürce aglayabilirdim hem bu sayede,, ama güzelce anlattim ona, her insanin bir ilk aski vardir, hatta sende bana anlatmistin komsunun kizini lise zamaninda sevdigini dedim,, bende birzamanlar birini cok sevdim, annemden bile cok sevdim, yillarca bekledim ama Allah yazmayinca olmuyor dedim, yasanmis ve bitmis bir hikayeydi ama ilk askti, büyük bir askti diyip damardan girdim konuya.. oda üzüldü gencecik aslan gibi cocuk gitmis sonucta, birde ölmüs birini kiskanmanin manasiz olacagini düsündü galiba ama yinede ben bile bukadar anlayisli olamazdim..
erkek arkadasima cok dürüst davrandim herzaman, birde ona asla kiyamam, pamuklara sarmalayip sararim resmenn..aslinda bukadarda anlayisli biri degildi önceden, aksine asiri kiskancliklariyla beni bunaltirdi zaman zaman ama düzeliyor yavas yavas, güven duygusu cok önemli..
yine diyorum yaa, Ümite olan gäzyaslarim yanlis anlasilmasin, bu acinin nasil bisey oldugunu asla tarif edemem ve sizlerde yasamadiginiz icin anlamaniz mümkün degil ne kadar anlatsamsa. o yasanmis ama aslinda yasanamamis cok büyük bir ask hikayesiydii.. ikimizinde herzamanda icinde kaldi biseyler, bunu hic inkar etmedim zaten ama erkek arkadasima ihanet demek degil bu, cünkü o hikaye mazide kalmisti, mazinin gözyaslari diyelim.. nebileyim istee yaaa tarif edemiyorum ne oldugunu.. sadece biseyi biliyorumkii erkek arkadasimi cok seviyorum ama Ümit icinde icim yaniyorr, onun bedeninin toprak altinda olusunu kabul edemiyorum korkunc geliyor cok acii veriyor :-(

zaten icimi kimseye acamiyorumki burdan baska, belki bu yüzden bukadar karsilikli kahve icer gibi dertlesebiliyoruz burada, birbirimizi anlayabildigimiz icin,, sonucta herkesin bir sorunu var iste burada, kendi kardeslerimize bile anlatamadiklarimizi dertlesebiliyoruz.. hepinize tesekkür ederim anlayisli oldugunu ve sabirla dinlediginiz icinn, cünkü kafayi yemek üzereyim, burayada yazmasaydim iyice icimde birikecekti :-((

Sedeeefff hoşgeldin. Nasılsın canım?

Hosbuldum Esramm yaa, iyi olmaya calisiyorum, daha iyi olacak bikac güne insallah..
Lütfen takma kafani yaa, offffffff biliyorum sinir bir durum ne diyecegimide bilemiyorumkii, bukadar sorunlu insanlara bir gün bile katlanmak zorken, birde 10 gün kalacaklarmis ama gececekk nasilsa diye telkin et kendini, hicte hizmet edecem diye kendinide fazla yipratma canim, oldugu kadarina sükretsinlerr..
ben saygimi bana sevgisini verene gösterrrimmm, kücücük cocukta olsaaa bazen yasini almis insanlardan daha olgun davraniyorlar, ama iste anlatamiyorsun derdini cok iyi biliyorum ahkam kesmek isteyen insanlariii BÜYÜGEE SAYGIII !!! diyee, büyüklügünü bilirde olgun davranirsa zatenn o saygiyi sevgiden görür........

Sedef zaman her şeyin ilacı. İnşallah zamanla azalacak acın dinmese de. Sen yaz bize canım. Belki için rahatlar biraz.

İyi ol canım. Daha da iyi olacaksın inşallah.

Onları takmıyorum kafama canım. Bugün biraz daha rahatım. Ne olacaksa olsun napayım. Eşim için yapıyorum bu temizliği de. Laf gelmesin diye. Hergün kendimize ne yapıyorsam yapıp koyucam önlerine, çok bile.

Yaşlanmanın tek avantajı bu ya canım. Ne halt ederlerse etsinler saygı bekleyebiliyorlar. Sonuna kadar bunu kullanıyor işte bazıları. Allah görüyor, başka ne desek boş.

Bilmiyorum cok inanclimisin ama sen dualarini et canim, evde yokmussun gibi davran, sIk disini azicik, kii eminim bunu yapacaginada,, nasilsa 10 gündür gecer diyip dayan.. cok sinir bi durum biliyorum.. bin kere ma$allahhhhh kii e$inherseyin farkinda..öyle insanlar taniyorumkiii ailesi ne yaparsa yapsin asla karisinin tarafinda durmayann..
bak benim bu erkek arkadasimda haddinden fazla aileci bir insan, bizimde isler ciddiye binse asla senin kocan gibi arkamda durmazz, sen susacaksin der, yani bu konudada anlayisli olabilecegini pek sanmiyorum ama bellide olmaz tabii, sasirtti yani beni son durumlar
Insallahhh kolaylikla ve cabubak atlatirsin sorun cikmadan önündeki 10 günü..
bu arada Gül üde özledik

Ediyorum zaten dua canım. Allah kimseye pişman olacağı şeyler yaptırmasın. Eşime de bunu diyorum hep. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin.

Sevgilinle ilgili öyle düşünme canım. Biz nişanlanmadan benim eşim de annesine babasına laf söyletmezdi. Ne zaman ki beklediği hiçbir şeyi yapmadılar, biz evlenirken onlar ne koparsak derdine düştüler o zaman farketti eşim asıl yüzlerini. Ve çok zor oldu bunu kabul etmesi. Çokça uyardı annesini babasını. Ama ısrarla kendilerinden başkasına saygı duymamaya, bizi çocuk yerine koymaya devam ettiler. En son bu noktadayız işte canım. Ben eminim ki sevgilin seni çok seviyor ve annesi de olsa kimsenin sana haksızlık yapmasına izin vermez.

Evet ya, Gül ne yaptı acaba? İnşallah pazar falan gelir. Ama ben ne kadar girebilirim yarından sonra nete bilmiyorum. Telden yazarım artık o da çok sıkıcı ama.

Son düzenleme:
Sabah tost, salatalık, yeşilçay (205)
Ara yarım muz (55)
Öğle 2 köfte, karpuz (240)
Ara yarım muz (70)

Şimdilik menüm böyle, 570 kalori. Akşam da anneme gidicez yemeğe. Sanırım bugün 1000i ancak bulurum.

oda buaralar sIkIntI yasiyordur mutlaka, bebegide kücük henüz, yaslimi baksin cocuguna mi baksin.. neyseki masallah onunkiler iyiymis canim..
canim benimkinede her zaman diyorum bukadar verirsem bende iyi olurum diye, ailesine yaptigi harcama kendine yaptigindan kac misli fazla,, artik para olarak görmeye baslamis kücücük yigenleri bile,, daha cocuk minicik ve telefonda amcasina diyorki __ ne zaman geleceksin bize para getireceksin diyor__Düsün artik yaniii, minnacik cocuk bile o gözle bakmaya baslamis..ben karismiyorum evli olmadigimiz icin ama tabiii bukadar gereksiz yaptiklari hosumada gitmiyor, ben evde bir lokma biseyi atmazken, fuzuli elektrik su tükenmesin diye dikkat edip, sago sola para harcamayimdee extra masraf cikarmayim diye düsünürken, öbür taraftan baktiginda bütün milleti bu besliyor masallahh
annesi fedakarliklar yapmis helali hos olsundaaaa, kardesinin kapinin önünde duran arabasina kadar bu düsünüp alirsaaa siz olsaniz sizde dellenirdinizz kizlarr yaaaaaaaaaa :-@ evli felan olsak bu düzen ya degismek zorunda yada ben cekemem yaniiii, calisacaz diye ikimizde birbirimizin yüzünü görmüyoruz dogrudüzgünnn, diger tarafta pekte muhtac olmadiklari haldeee durmadan para beklesinlerrr,,, ohhhh ne alaaa memlekettttt...

ayyy yokk yokkkkkkkkkkk ömür törpüsü bu islerrrrrrrrrrrrr

diyete kaldigin yerden devam etmeye calismana cok sevindim canimm

Canım of seninki daha betermiş. Tabi siz yurtdışında olunca milletin gözü paranızda. Off hakikaten çok zor bir durum. Bak gör sevgilinle evlenmeye kalksan sırf bu yüzden karşı çıkar kulp bulurlar. Yazık ya, hakikaten anlayamıyorum ben bu mantığı. Sen bence 2 kere düşün bu durumda evliliği.

diyete kaldigin yerden devam etmeye calismana cok sevindim canimm

Aslında bi salı günü 1400 kalori aldım canım. O gün de hep dışardaydık ve yiyebileceğim en sağlıklı şeyi yedim. Onun dışında bi spor yapamamak dert oldu bu hafta. Pazartesi ve çarşamba yaptım. Bi de yarın yaparım inşallah.

Sen de toparlan canım bir an önce. Buralar öyle sıcak ki resmen buharlaşıyoruz. 1 gr fazlası bile olsa eziyet yazın fazla kilo.

Bi banyom kaldı temizlenecek. Gidip onu temizleyeyim ardından da duş. Off Sedef ya. Nefret ediyorum temizlikten yapmaktan.

Son düzenleme:

hanii daha öncede bahsetmistim yaa, eger ayni eve gecmeseydikk hep gözümde ayni olacakti hersey, simdi yasayip görüyorum ve görmeyede devam ettikce neler olur bilemiyorum.. yanii en güzel karar buydu benim bu iliskide ileri derecelere gidersek yapabilirmiyim yapamazmiyim diye anlamam icin...
ailesi beni korkutuyor canim, cok fark var ben ve onun ailesi arasinda, benim aliskin olmadigin seyler birilerinin bana müdehale etmesi, laf sokmasi.. bunlar kesin yaparlar bunuu eminimmmmm, annesi zaten pek rahat veren bir tip degilmis, durmadan temizlik felan yaptiriyormusss yaaaaaaaaaaa :-S
ben en gec hafta basina kadar toparlarim canim, bugün az daha iyiyim, bir iki güne kadar dahada kabullenirim,, olan gidene oluyor istee, kalanlar kaldigi yerden devam ediyor hayatina mutluda olsa mutsuzda :-( suanda hala gözlerim bulanik görüyor, cok fazla iyi oldugumu söyleyemem diyet ve spor icin, bir iki gün daha lazim bana galiba..
aslinda canim bu sporunu aksatman felan yada bir iki gün biraz kalorinin üstüne cikman iyi bile olmustur belki, vücudunu sasirtmak lazim arada bir..senin basaracagindan kesinlikle eminim ben..
Ev islerinden bende nefret ediyorum, heleki bu hafta yasadiklarimdan ötürü evde hicbisey yapmadim, en son pazar günü temizlemistim arkadasim gelecek diye, mutfak daginikti dün, arkadasim kizdi artik kibarca, aksama kadar oturuyorsun ofiste ve eve gelip hicbisey yapmamissin diye,, bende $akaya vurdum i$i,, yarin öglen eve ugradiginda, hazir bende yokken biraz toparlarsin ortaligi dedim, ters ters bakti yine herzamanki gibii ))
yaa beni öldürecekk yaaa, ben yataktan ciktimmii ise hazirlanacam diye kalktigim yeri düzeltmiyorum ama o mutlaka yatagi düzleyip öyle evden cikiyor iyimiiii )
benim gibii bir kele, onun gibi bir $apka yaniii

Allahım bu erkeklerin işe karışanı da hakikaten çekilmiyor. BEnim kocam da hemen ne çok tozlanmış buralar der. İşin kötü tarafı çalışırken daha çok içimden geliyordu bir şeyler yapmak. Şimdi hiç içimden gelmiyor. Allah sabır versin valla ikimize de.

Toparlan biraz daha canım. Kendini iyi hissetmeye çalış. Zor biliyorum ama bir yerden başla. Diyetin sporun önemi yok şuan. Sen sadece hayata dön, kendine dikkat et yeter.

Öpüyorum canım çok. Ben kaçayım. Sırtımda duruyor şimdi banyo. Görüşürüz canım, dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…