azracim senin icinde üzüldüm, basin sagolsun, bende cocuk yasta babami kaybettim,babamin kaybindan sonra yasadigim en büyük aci buydu zaten :-( pazar gününden beri gözümde yas kalmadi, yemiyorum icmiyorum, dün aksam adet olmama en az iki hafta olmasina ragmen üzüntüden kan gelmeye basladi, gözlerim alti mosmor, bir iki güne kadar kabullenir toparlanirim saniyorum, insanoglu neye alismiyorkii :-(
esracim cok sagol destegin icin, cok iyisin.. insallah esinin yeni isi hayirli olur.. kayinvalidenlerde geldikleri gibi sorunsuz giderler insallahh, gecici bir süre ne de olsa canim, gelip gecer... dogru söylüyorsun dua etmekten ve kabullenmekten baska yapacak bisey yok, ama erkek arkadasima karsi mahcup oluyorum, üzüntümü gizlemeye calisiyorum ama basaramiyorum, dün geldi ve saklamaya calissanda gözlerin herseyi anlatiyor dedi, cünkü gercekten gözkapaklarim kurbaga gibi sismisti aglamaktan ve göz altim morardi.. bende lütfen yanlis anlama dedim, aciklama yaptim, bu uzun zamanlik bir hikayeydii sonucta ve ilk askti, o yüzden onun toprak altina girmesini yakistiramadim ve gercekten etkilendim dedim ama bu unutamadigim icin üz´üldügüm anlamina gelmiyorkii.. yok yanlis anlamiyorum ama toparla kendini dedi O da, hüzünlü sarkilar dinleme, Allah in takdiri dedii, olgun davraniyor ama birazda tepkisini sakliyor gibi geldi dün bana, o yüzden bu sabah toparlandim, daha iyiymisim gibi davrandim.. cünkü onun yanlis anlamasini, üzülmesini istememmm aslaaa..
yaa hicbiriniz beni anlayamazsinizki bu konudaa, yasanmis ve bitmis bir hikayeydi ama hicbir zaman tam anlamiyla bitememisti, cünkü biz hep severek ayrildik, imkanlar sartlar uymadi,Allah istemedi demekki.. cok sevdim inkarda etmiyorum hep aklimin gönlümün bi tarafi ona aittii :-(
ama olamayacagi icin artik kendimi harab etmeyip önüme bakmak zorundaydim ve erkek arkadasimda güveni sevgiyi buldum, insan belli bir yastan sonra A$ktan daha farkli bir seylere ihtiyac duyuyor,, güven ve sevgi a$kin önüne geciyor yanii..
yine basinizi agrittimmm., affedinn..... bikac güne kadar tekrar o neseli sedef geri döner merak etmeyinn...
selam kızlarr , okuldan geldimm , kahvaltı yaptım , hemen bi bakayım nasılsınız diye , Sedefcim seni çok merak ettim tatlım , biraz daha iyi olmana sevindim , ama nolursun çok yıpratma kendini , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahhh , dualarını eksik etme çünkü şuan sadece ve sadece duaya ihtiyacı var ...
Selam kızlar,
İki gündür ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya. Eşim evde ve biz deli gibi koşuşturmakla meşguluz. Bugün sağlık raporu lazımdı ve bizim gezmediğimiz hastane dispanser kalmadı. açıkçası aklım sizde ama bi türlü fırsat bulup yazamadım. Evde de yapılacak bir sürü işim var. Dün lesliemi yapabildim ama bugün fırsat olmadı malesef. Ayrıca yediklerime de dikkat edemiyorum iki gündür. Umarım biran önce düzene geçer her şey.
Sedefcim aklım hep sende. Arada telden bağlanıp okuyorum yazdıklarınızı. Canım dediklerin çok doğru. Senin için çok üzücü ama biran önce toparlanman lazım. Lütfen kendini toparlmaya çalış. Unutmayacaksın ama zamanla hafifleyecek bu acı umarım.
Gül sanırım İstanbulda. Aynur da biz yokuz diye yazamıyor bir şeyler garibim. Ecem kayıplarda, Azra gececi. Cemre de çok etkilendi sanırım Sedefin acısından, onun da eli yazmaya gitmiyordur bir şeyler.
Neyse kızlar. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
herkeste buara bir gevseme var, bir iki kisinin motivasyonu bozulunca saniyorum herkesi etkiliyor bu esracim,, neysee düzelecek insallah birkac gün icinde hersey ve yine devam edecez zayiflamaya calismaya.. dün gece baya bir atesim cikti, erkek arkadasim nöbetci eczane bakti internetten, gidip ates düsürücü alip geldi, bu sayede rahat uyuyabildim gece ama ölü gibi yatmisim, kac gündür uykumu alamamistim cünkü.. bugün daha iyiyimm. yaaa hepimiz birden bosvermeyelim kizlarr, yoksa ipin ucunu daha tutamayiz, 3 er 5 er kilolar vermisken devam edelim lütfenn..
Gül pazartesi gidecegini söylmisti istanbula, saniyorum hafta sonu ancak dönerr.. onun yerine istanbulda ben olabilmeyi öyle cok isterdimkiii, gidip bir an önce mezarinda onu ziyaret etmek istiyorum, ama bunu nezaman yapabilirim hic bilmiyorum :-(
Esracim esinin yeni isi insallah hayirlara vesile olur canim, insallah umdugundan fazlasini bulur orada..sende bu azim varken bukadar isinin arasinda yinede beslenmeni sporunu ihmal etmezsin eminimki..
hepinizi öpüyorum kizlar,mesaim bitene kadar arada bir gelir bakarim kimse varmi diye.. görüsmek üzere..
Çok sağol canım, hepimizin hakkında hayırlısı versin Allah. Bu koşuşturmada dikkat etmeye çalışıyorum Henüz bugün daha düzenli yiyebildim. Lesliemi de yaptım. Üstüne bir de temizlik, toz alma. Yarın da sadece büyük temizlik yapıcam. Şu an önceliğim kilo vermek değil Sedefcim. Kayınvalidemler kavgasız gürültüsüz bir gelip gitseler bana yetecek. Eşim acayip bilenmiş durumda. Sakinleştirmeye çalışıyorum ama geçmiyor son yaptıklarından sonra sinirleri. En son babası bizden borç almıştı. Onu falan vereyim geri diyeceğine gitmiş araba almış. Aman Allah onları bildiği gibi yapsın. Çok stresliyim canım. Öncelikli olmasa da dikkat etmeye çalışıyorum çok.
Hayat böyle canım, fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerle uğraşıp can sıkıyoruz. Halbuki ölümden başkası yalan. Gülmek de ağlamak da bizim için ama.
Kendine gel yavaş yavaş canım. Erkek arkadaşın da üzülüyordur, dahası sinir oluyo olabilir içten içe. Toparlanmaya çalış.
Günaydın kızlar,
Biraz önce kahvaltımı yaptım. 27 gr kaşarla kepek ekmekli tost (200), 60 gr salatalık (10), şekersiz çay. Şimdilik 210 kalori.
Saat 8 gibi de eşim evden çıkarsa hemen 3 mil lesliemi yapıcam.
Sabah tartılmadım. Korktum çünkü dün çok yedim, güneş çarması nedeniyle de kustum. Bugün muhtemelen su toplayacaktır vücudum. Dün akşam o kadar çok başım ağrıyıp midem bulandı ki. Allah bu sıcakta dışarda olanlara yardım etsin.
Kızlar hadi kendimize gelelim. Sedef de toparlanıyor yavaş yavaş.
ayy canim cok gecmis olsunnn yaa, üzüldüm bak simdi, benim ailemde türkiyenin en sicak illerinden birinde oturuyorlar, benide iki sefer günes carpti hemde cok kisa mesafede,, ayy sanki beynimi biseyle ezmisler gibi agriyordu felakett
gercekten toparlanmaliyizz canim, yoksa kesinlikle kacarsa bu ipin ucu yine tutamayiz yani.. ben hafta sonuna kadar müsade istiyorum sizden, cünkü ne kadar istesemde kolum kanadim kalkmiyor, ise bile gec kaliyorum düsünün artik. yiyesim gelmiyor bisey zorlayarak yedigimde zatenenerji verecek kadar yeterli olmuyor, enerji almadanda birde spor yapamam.. zaten sagligim cok iyi degil bugünlerde, iki üc gün daha kendimi toparlayip yine kaldigim yerden devam edecem sözz ama yine sayfamizi bos birakmam yani burdayimm.. bizim kizlar bizden etkilendi dagildilar baksana gelmiyorlarr :26:
insallah yine kayip vermeden yola devam edebiliriz Esracim
biz erkek arkadasimla birbirimize hic yalan söylemeyecegimize söz vermistik, aslinda bir yakinim öldü, ona üzüldüm de diyebilirdim ama bugüne kadar gercekten yalan söylemedim ona hic ve yine söylemek icimden gelmedi.. herkesin bir ilk aski vardir ve özeldir, ki ben bu kaybettigim cocugu cok korkunc sevdim, dillere destan olacak kadar cok sevdim vaktiylee, arkadasimada güzelce anlattim durumu..senin kesip attigin tirnagi bile suanda bütün dünyadaki erkeklerin hicbirine degismem, o gercekten vaktiyle büyük saf bir askti, yasandi ve bitti.. diyerek güzelce anlattim , ondan beklemedigim kadar cok anlayisli davrandi sagolsun.üzülmemi istemiyor, hüzünlü sarkilar dinleme dedi, Allah rahmet eylesin dedi.. bende sasirdim zaten, ben olsam bukadar anlayisli olamazdim.. ilk 3 gün elimde olmadan aglama krizlerine girdim, belli etmemeye calismak gibi bir sansim yoktu gözlerimin halinden.. gercektende yikti beni bu haber Esracim.. ama yinede dün kendimi toparlamaya calistim, onu üzmeyi asla istemem, gözümde dahada yüceldi zaten bu olgunluguyla, canim benimm yaaaaa..
Kayinvalidenlere gelince ben bilirim bu durumlarin ne kötü hisler oldugunu, farkli sekilde bende kayinvalide sorunu yasamistim eski esimde, eski esimde senin kocan gibi ezdirmedi beni, hatta evimize bile bir kere bile sokmadi ama yapmadigi hicbirsey kalmadi uzaktan bile bize..eski esimle bosanali yillar oldu ama hala annesiyle konusmadigini duydum, cünkü affedilir seyler yapmamisti.. Allah görsün ne diyeyim, ne dua ederim nede beddua bu saatten sonra, nasilsa herkes ettigini cekecek burdada diger taraftada canim..
esinde istemiyorsa size nasil gelmek istiyorlarki daha yaa, offfff tam sinir durum.. ama sen sakin ol, hic karisma benim tavsiyem aralarina, zatn onlar kozlarini bi sekilde paylasacaklardir esin bukadar gerginsee, baree ihaleee sana kalmasin)
Kendini biraz ferah tut lütfen canim, inankii hersey istedigin gibi ilerleyecek biraz akilli davran, karisma ve sen mükemmeli oynaa, esinde zaten görüyor egriyi dogruyu sonucta, sen sakin olmayi basardikca esinin gözünde dahada yüceleceksin kesinlikle ama yinede Allah o sabri versin insallahh.. sevindim en azindan sporunu yapabilmene bu durumda bile
Çok takdir ettim erkek arkadaşını canım. Bahsediyodun sen, belli ki kıskanç birisi sana hayat tarzını değiştirtiğine göre. Ama içinde kopan fırtınalara rağmen sana destek olmuş. Allah sizi hiç ayırmasın inşallah.
Bense sakinim canım. Üzülüyorum ama belli etmiyorum eşime. Kaç kez gelmeyin dedi anne babasına. Ama bu insanlar yüzsüzün önde gideni. Çok ayıp biliyorum böyle söylemek ama öyleler. Eşim kovucam bu sefer geldiklerinde diyor. Ben de sakinleştirmeye çalışıyorum. Geldiklerinde de böyle davranıcam. En son istediğim şey eşimin ailesiyle o noktaya gelmesi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
insallah tatsizliklar yasanmadan anlar ve giderler, belliki esini cok üzmüsler canim. ne diyeyim istee aile var ailee varr.. insan aile dendimi, cocugunun iyi gününede kötüsünede destek olan fedakar insanlar canlandiriyor gözünde.. bak canim bende eski esimin annesinde gördüm bunlari, kadinin evlatlarina yaptigi kötülügü düsmanina yapmaz insan, o yüzden senin böyle demeni kendini bilmez insanlar hemen yargilayabilirler, biliyorsun isgüzar cok ama ben cok iyi anliyorumm senii, bazen insani cileden cikariyorlarr, yasadim anliyorum o yüzden..
Evet gercekten erkek arkadasim beni bile sasirtacak kadar olgun davrandi okadar kiskanc olmasina ragmen ama yinede sabrini zorlamamam lazim farkindayim, o yüzden icime akitmaya basladim gözyasimi onun yaninda, onun üzülmesini yada aklina kötü seyler getirmesini istemem.. zaten diyorum ya Ümitle hikayemiz yarim kalarak bitmisti, ikimizde vazgecemedik hic birbirimizden ama basaramadikta, o yüzden yillarca uzayip gitti iliskimiz, bitti artik derken yine basliyorduk.. yasasaydi ve benim hayatimda kimse olmasaydi yine baslayacakti zaten kesinlikle, en son 3 ay önce aradiginda durumu anlatip sonra numarami degistirmistim ulasamasin diye, sonradan aradimi hic bilmiyorum :-(
az önce Ümit in annesini aradim. hüngür hüngür aglayarak konustum, aslinda kendimi sakinlestirmistim kadincagizi üzmemek icin sakin davranacaktim ama basaramadim Esra :-( sen benim kizimsin, ümitimden kaldin bana dedi, ölene kadar asla unutamam oglunu dedim, yanima gel kizim dedi, ne zaman istersen ara yada gel dedi.. gelicem zaten dedim, ümit in mezarini ziyaret etmek istiyorum dedim, götürrüm seni dedi :-( Sen benim kizimsin dedi kadincagiz o agliyor ben agliyorum, ilk firsatta gitmeliyim mezarina, icim rahat degil, cok isterdim cenazede bulunabilmeyi :-(
Annesi dediki, kizim kavusamamanizda asla aile faktörü yok dedi, sakIn aklina gelmesin bizim istemeyip engel oldugumuz felan dedi. asla öyle bisey düsünmedim, zaten biliyorum karsi gelmediginizide iliskimize ,ama kismet degilmis i$te, ölene kadar asla unutmicam oglunu dedim.. Anneside dediki arkasinda gözü yasli e$, birde evlat biraksaydi hepimizin ici daha cok yanardi yavrum, senin sevdigini biliyordum ama bukadar sevdigini düsünememistim dedii .. cok aci bir konusmaydi ama yinede iyi geldi bana annesinden bunlari duymak..
kendimi erkek arkadasima karsi suclu hissediyorum ama elimde degilki, bunu size asla tarif edemem nasil bir duygu oldugunu..hicbir zaman tamamen bitememis yarim kalmis bir askti O.. icimde acisi özlemi, hatirasi herzaman yasayacak benimle birlikte :-( cok acii cooookkkkkkk :-((((
kimselere anlatamiyorum icimi, burda döküp kafanizi sisiriyorum iste kizlar affedin lütfen ama bazen insanin cevresindekiler bile anlamiyorki, anlatamiyorsun kendini..
Belki size cok sacma gelecek ama benim gözyaslarimi onun gördügünü, yasadigim üzüntüyü aciyi hissettigini düsünmek istiyorum ve öldügü günden beridir hergün onun msn ine notlar yaziyorum aglayarak, sanki okuyacakmis gibi icimi döküyorum :-(
Allah onun mekanini cennet etsin, ailesine ve banada sabirlar versin insallah :-(((((
Canım hepimiz insanız. Ben anlıyorum seni. Evet hayatın başka bir yönde gitmiş, şimdi bir sevgilin var. Ama bu mazideki bir ilişkiyi hala kalbinde tutamayacağın anlamına gelmiyor. Kendini hırpalama ve suçlu hissetme. Kendini yargılama, kim ne düşünür diye düşünme. Hakkınızda böylesi hayırlıydı demek ki. Onun ömrü bu kadarmış ve kader işte kavuşamamış olmanız seni belki çok daha büyük bir acıdan kurtarmış. Ya şimdi bir çocuğunuz olsaydı. Annesi çok haklı. Sizin kaderinizde bu varmış.
Emin ol annesinin de içi rahatlamıştır Sedef. Acısına ortak olan birini görmek rahatlatıyor insanı. Aynı acıyı yaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun canım.
merhaba sedef,
ilk defa yazıyorum ama grubu kurduğunuzdan beri takip ediyorum sizi gül'ün sayfası sayesinde. Allah sabır versin canım, kolay değil yaşadığın. Yazdıklarını okurken benim bile gözlerim doldu, senin gözyaşlarını tutman çok zorUmarım en kısa zamanda toplarsın kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?