May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

evde oldugu dönemde insan miskinlesiyor canimmm, o yüzden icinden gelmiyor.. sirf tekrar i$ hayatina dönecegin icin zaten hic vazgecme bu zayiflama hirsindan canimm.. Allah bir an önce insallahhh emeline ulasmani nasip eylesinnn....

sana kolay gelsin canim, sende dikkat et kendine, öptüm..

Günaydın kızlar,

Nasıl keyifler? Hepiniz bir alemdesiniz, hiç keyfi yok buraların.

90 kilonun üzerindekiler grubuma kilo bildirmek için tartıldım bu sabah. 95.6 kg geldim. Geçen hafta da 96.5 kg idim. Geçen hafta 180 dakika, bu hafta 135 dakika lesliem var. Önceki hafta da 900 gr vermiştim, bu haftada. Sağlık olsun. İnşallah sporu tempoya koydukça hızlanır.

Dün 1050 kalori aldım. Akşam yemekte yeşil fasulye yemeği ve 2 çiğ köfte yedim. O çiğ köfteler su tuttu biliyorum, ama yemesem bu sefer çok az kalori almış olacaktım. Amaan neyse ya. Şu 10 günü bi atlatayım daha da hızlanacam. Bu arada boş bırakmak yok ama.

Eki Görüntüle 444954

Son düzenleme:
3 mil lesliemi yaptım kızlar. Dün akşam tartımı annemde unutmuşum. O yüzden ortalama kaloriler yazıcam yediklerime bugün. Sabah tost, şekersiz yeşilçay (200). Birazdan 1 kivi (50). Toplam 250 kalori almış olucam şimdilik.

Esracim masallahhhh bak daha 1 ay olmadi ve sen neredeyse 5 kilo daha hafifsin canim, zaman su gibi akip geciyor, kilolarindan böyle yavas yavas kurtulacaksin insallahhh, 4-5 kilo hicte kücümsenecek bir rakam degil, hemde $ok diyetler yapmayip cokta yorucu agir spor yapmayan bir insan bence harikaaaa.. hic pes etmeden devamm..
benim motivasyonum yerlerde sürünüyor bu son zamanlarda yasadiklarimdan ötürü, cünkü hersey anlamsiz gelmeye basladi birden gözümde, bütün cabalarimiz, isteklerimiz, yapmak isteyip kurdugumuz gelecek hayalleriii... öyle bir psikolojiye girdimkii sankii gelecek diye bir sey yokmus gibi geliyor, kurtulmam lazim biran önce bu sacma ruh halinden yoksa herseyi kaybedecem yavas yavas..
erkek arkadasimi 5 gündür cok ihmal ettigimi dün eve gittigimde cok iyi anladim, icim sizladi resmenn yaaaa, ben evden ondan önce cikiyorum, eve gittigimde komidinin üzerinde ütüyü gördüm, adamcagiz almis eline ütüyü, gömlegini pantolonunu kendi ütülemis,, ay resmen agladimmm, abartilacak bir durum degil ama bugünlerdeki ruh halimi bildigi icin sesini cikarmiyor, yoksa hayatta suskun kalmazdi.. yalniz yasarken bile ütü yapmayip kuru temizlemeye götüren adammm..
hemen elime telefonu aldim, __askim beni affett, bu son hafta aldigim kötü haberler sarsildim biliyorsun ve kendimi toparlayamadigim icinde istemeyerek seni cok ihmal ettim,ütünü kendin yapmissin, cok özür diliyorum senden, cok anlayislisin,, seni cok seviyorum__ yazdim.. oda sorun degil canim yazmis

sonra aradim, bu aksam yemek yeme, sana yemek pisirecem birlikte yiyelim dedim..kendimi affettirmem lazimdi nede olsaa:26:
kiymali patatesli bezelye, sarimsakli domates soslu patlican ve biber kizartmasi, et köfte, börülce salatasi, cacik yaptim.. i$ten eve döndügümde yemek yememistim onunla yeriz diye ve gececin 23. 30 unda o geldikten sonra oturup yemek yedik... abartili yemedim, aslinda cokta az yedim ama o saattee 1 lokma bile zarardir yanii.. bu affettirme yemegiydiii mecburdum eslik etmeye
hic vücudum yorulmadigi halde kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum, oturup filk acip izliyoruz göyaa, ben izleyemiyorumki dalip dalip gidiyorum, o uyandiriyor sürekli noluyor sana diye.. ruhum baya bir yorgun galiba beden yorulmasada.. artik bütün gözyaslarimi üzüntümü icime atip, asla belli etmicem, onu yaraliyorum saniyorum farkinda olmadan :-(
galiba yarindan itibaren sporumada geri dönecem,, ama bu hafta tartilmamin hicbir anlami yok kizlar cünkü en son tarti günümüzde aldigim yikici haber sonucu zaten kilimi bile kipirdatmadim, oldukca hareketsizdim, sadece oturdum düsünüp agladim, bir hafta sonucunda bir günde attigim adImI atmamisimdir heralde, ama toparliyorum mecburen artik ve geri dönüyorum yarindan itibarenn..
neyseeee benim yine cenemm düstüüü )
esracim senin KAYNANATÖR bugün geliyordu degilmi, Allah sana kolayliklar ve sabir versin canim, dua edecem senin icinnnn,, gelip gececekkk bak göreceksinnn..

Çok sağol canım, bizimki damlaya damlaya göl olur hesabı. 1 ay 3-4 kilo, 1 ay 2-3 kilo kurtulcaz inşallah tüm kilolardan.

Geliyolar canım, öğleden sonra biniyolar uçağa. Yemeğimi yaptım, tatlımı yaptım. Bi pilavla cacık kaldı. Onları da akşam yaparım. Geldikleri gibi gitsinler inşallah.

Canım çok iyi yapmışsın bu akşam ki yemeği. Sana da moral olmuştur. Hayat böyle işte canım. Küçücük bir an oluyor, aklımıza geliyor ihmal ettiklerimiz. Hiç bir şey yapmak istemiyorum diyorsun ama erkek arkadaşınla olan bağın, onu ihmal ettiğin düşüncesi hemen seni bi şeyler yapmaya sevketmiş. Buna da şükür Sedefcim. Ya o olmasaydı hayatında. Ya hiçkimsen olmasaydı. Lütfen sahip olduklarını düşün ve onlar için kendinden vazgeçme. Kolay değil, bir günde eski haline dönmeni beklemez kimse. Sen yavaş yavaş kendine gelsen yeter.

Canım bu hafta Gül de yok. Ben de rahat olmucam kaynanamlar burda. Diğer kızlar desen kayıplar. O yüzden bu pazar tartılmayalım. Haftaya bakarız beraber.

kızlar nasılsınız ben geldim şükür buralardayım artık,ohhh maroton bitti en sonunda,bugün mutfağı temizledim,yarın banyo ve koridorlar var.evin halılarını serdik yarın holüde serdikmi işler bitti,şükür normal günlük hayata dönüyoruz artık.5 gündür ilk defa girdim bugün buraya,ev savaş alanı gibiydi,boya bitti ohhh,ama bizde bittik kızımla,eşim kılını kıpırdatmadığı gibi çokta bizi dün kızım hep ağladı,ben iş yaptım ona dokunmadım,bugünde kendim yaptım,çok yoruldu yavrum bitti,bu akşam burda bir arkadaşın sünnet düğünü var,kına yapılacak kızımı götürücem değişiklik olsun ona az oynar iyi gelir,sizleri çok özledim yahu aman ben yokken çokta güzel şeyler olmamış,sedefcim başın sağolsun,ALLAH sabır versin,o haberi bende izledim koruması vefat etmiş dediler,ne bileyim senle alakası olduğunu,canım ölüm işte geldimi adres sormuyor,sırası gelen gidiyor sormuyorlar hazırmısın diye çok dua et sadece duana ihtiyacı var şimdi.toparladınmı kendini canım bak sen buranın bel kemiğisin sen açtın bu sayfayı sen topladın bizi buraya lütfen eski sedo olsun burada dimiii cano,esra ve gül iyidir inşallah dünya işte herkes bir imtihanla deneniyor,biri kayınpederine bakıcaktı biride kayınvalidesi gelecekti bir arkadaşta ismini unuttum oda ben gibi badana yapıyordu kolay gelsin herkese,misafir zordur olsun bereketi olur,sabır herşeyin ilacı kızlar,yarın mirac kandili,ben 2 gün oruçlu olucam inşallah borçlar çok,recep ayı bitiyor 1 tane tutamadım dişimi sıkıp tutmalıyım,spor yapamam ama artık normal beslenmeme dönüyorum,inşallah kilo almamışımdır.tartılmaya korkuyorum yaaartık burdayım şükür,

Canım geçmiş olsun, bitirmişsin tüm temizliği. Misler gibi olmuştur evin, güle güle otur.

Sedef daha iyiydi en son, bugün hiç uğramamış meraklandım ben de.

Gül daha dönmedi sanırım, iyilerdir hepsi inşallah.

Benimkiler indi uçaktan otobüse bineceklermiş şimdi taksiye binmek yerine. Eşime duyurtuyolar ki gidip alsın diye ama gitmedi. Allahın pintileri, mezara götürecekler o paraları. Ay o kadar gerginim ki, bi gitselerdi bi an önce.

Bu hafta tartılmayabiliriz canım. Öyle konuşmuştuk Sedefle.

Cemrecim cok sevindim evinin islerini boyayi badanayi bitirdigine, yorulmussundur ama en azindan icine sine sine oturursun canim.. güle güle kirlet.. merak etme toparlanacam yavas yavas,Dua ediyorum bol bol, hakkim gectiyse helal ediyorum icimi rahatlatmaya calisiyorum bu sekilde,annesini ariyorum, onunla konusunca cok iyi geliyor bana.. tesekkür ederim canim destegin ve söylediklerin icin, hepimiz buranin bel kemigiyiz canim, inanki biriniz bile ugramadiginizda tadi tuzu kalmiyor buranin, bu hafta herkesin gecerli bir bahanesin vardi ama gül hafta basi gelecek, bende hergecen gün daha iyi oluyorum,daha fazla vakit ayirrim firsat buldukca, esrayi 10 gün kadar unutabiliriz, kayinvalidesi geldi malesef uzaktan.. .. neyse gelir gecer sonucta 10 gün yani..

Esracimm Allah kolaylik kolaylik versin canim,aklim sende inankii :-(

Kizlar herkese Hayirli Kandiller diliyorum.. Allah gönlünüzün muratlarini hayirlisiyla nasip etsin sizlere..
Ben bugün Allah nasip ederse Yasin okicam gece ölmüslere ve Ümit e :-( belki biraz rahatlatir sevenlerinin dualari ölmüslerin ruhunu..
Allah bu hayirli gecede duysun sesimizi insallah, herseyin hayirlisini nasip etsin, kii bazen sitemle karisik isyan etsekte bazi seyler yolunda gitmediginde, isteklerimiz olmadigindaa.. O yinede herseyin hayirlisini nasip ediyorrr, gecte olsa anliyor insan bunu..
Kizlarr yillar evvel Ümitle tanistigimda cok büyük askla baglandim O na, ikimizde cok sevdik ama bir türlü ne birlesebiliyorduk nede ayrilabiliyorduk.. gece gündüz gözümün ya$i kurumuyordu, O da bana Deniz neden biz kavusamiyoruz diyorduu... Kizlarr size yemin ediyorum yanima geldigi zaman bana evlenme teklif ettii, sen buradayken ben orada huzurlu olamiyorum, ayri olmuyor dedii, benim hayattaki en cok istedigim seydi onunla evlenmek, bi kuru lokma ekmege, bir göz odaya bile raziydiimmmm ozamanki aklim ve sevdamla, yeterki o yanimda olsun diyordum veee bennnn gönlümden eveeeeeeeeeeettttt cigliklari attigim haldee agzimdan hayir :-( cikti.. ayni sekilde o da öylee, ben yalvarip yakardigimda onuda birseyler uzaklastiriyorduu.. Yeminnn ediyorumkiii sizee, ayrildigimiz dönemlerden birinde, aradan zaman gectikten sonra birgün beni aradi ve ne dedi biliyormusunuzzz __ Deniz birsey var ve olmuyor dedi, bilmiyorum ne oldugunu ama istiyorumm ama basaramiyorumm, birseyler engel oluyor dedii, aslinda aramizda hicbir engelde yoktukii, sadece Allah istemiyordu, nasip degilmis...
Neysee, birgün öyle cagresizimkkiiiii, buraya geldi yalvar yakar bana evlenme teklif ettii, sonra cok kisa bir süre sonra hersey yine bozuldu ve tamamen cagresizlikler icinde aci cekiyordumm,diyorum yaa korkunc seviyordum onu ben..
dedimki kendime kizim biseyler yapmalisinn.. Dua kitabini aldim önüme, Allah tan medet umdum.. 4444 dua diye gecen bir Salat-i Tefriciye duasi var.. ben onu baska bir dilegim icin okumustum ve daha bitmeden imkansiz dedigim sey olmustu.. aklima o geldi ve direk niyat edip okumaya basladim..
Allah im dedim, Ümitle benim en hayirli en iyi olabilecek bir zamanda ve hakkimizda hayirliysa eger bu evlilik, evlenip ömür boyu sürecek mutlu huzurlu bir yuva kurmamizi nasip et, eger 10 yil sonra evlenmemiz hayirliysa ben yine beklerim __ diye dilek tutup 4444 sefer okumak icin niyet edip basladim..
yemin ederim her bir duayi okurken gözyaslari icinde okudugumu hatirliyorum, yalavarip aglayarak okuyordum..ve 3-4 gün icerisinde okuyup bitirdim duayi.. yillar oldu biz kavusamadik.. halbuki herkes bu duanin faziletini konusuyorken neden kabul olmuyorki diye düsünüyordum zaman zamann..
Yillar gecti aradan ve O nu kaybettiiiimmm, öldü gittii :-( ve anliyorumkiii her $erde bir hayir aramak lazimmiiss,, simdi babasiz bir evlat yetistirmek zorunda kalacaktim belki, evli olsaydik kafayi yerdim, ozaman hic dayanamazdim acisina..
Demem o kii kizlarrr, dualarinizi ederken dileklerinizi tam tutun, Allah tan eksik istemeyin, her zaman en basta HAYIRLISIni dileyinnnn, belki ben ozaman eksik dilek dileseydim Allah tan belkide simdi cok daha aci olacakti hersey benim ve ailesi icin, iyikide ne olursa olsun ama olsun dememisimm,, iyikide hayirlisiyla olsun demisimm........

yine cenem düstü
Hepinize hayirli kandillerr........

kızlar nasılsınız,ben anca fırsat buldum buraya geldim.evet yarın itibarıyla evde normal yaşantıya dönüyoruz şükür.aslında yapılacak çok şey var daha yorganlar havalandırılacak ,çekyat altları silinecek,vitrin dökülüp yerleşecek,aman evde iş bitermi neyse bir kaç gün dinleneyim ben onları çerez niyetine yaparım.ama çok canım sıkkın kızlar,eşim bana bugün daha bu eve badana yapmıyacaksın dedi,benim kahrımı çekemezmiş,az daha boğazımı sıkacakmış çok sinirlenmiş.ya bunları yazarken utanıyorum,o söylerken utanmıyor,dedim senmi yaptın bu işi,umru değil,dedim pis evdemi oturacan tutarsın badanacı o zaman,diyorki öyle otururum pislik içinde,yaa akşam akşam çok üzüldüm,ben uğraitım 1 hafta gece gündüz ellerim sızladı o elini bile kaldırmadı,birde bizi ne kadar üzdü eziyet etti,ama RABBİM görüyor,RABBİMDEN dilerim benden sonraya kalsın pislik içinde ölsün benim kıymetimi belki anlar.offf ne kadar ağır imtihan bu RABBİM eşle sınıyor beni yardım et bana lütfen bu mübarek gecede.oğlumu aramış ona şikayet etmiş beni annen bana yine saldırmaya başladı diye,oda arıyor,benim düzenini bozmayın her yaz bir sorun çıkarmayın diye,off geçen deniz kenarına götürdü burnumuzdan getirdi,orada hiç yokken kavga çıkardı,bize diyorki leş kargaları benim ölmemi bekliyorsunuz etimi didiklemek için değilmi diyor,bu nasıl söz şimdi,insan karısına çocuğuna böyle şey dermi,siz deyin bana bu hangi kitapta yazar kızlar.bizi mahvetti hayatımız bitti,ayrılıp kime gideyim,2 çocuğun geleceğini nasıl hiçe sayayım.ya umudum kalmadı hiç bir şeyden artık yaşamak zülüm bana ve çocuklarıma dua edin ne olur düzlüğe çıkarsın RABBİM bizi

canim benimmm, bu anlattiklarin beni cok üzüyor, Allah kimseye huzursuzluk vermesin..
bugün bol bol dua et, kii zaten edersin inanclisin.. Allah tan umut kesilmez Cemrecimm, herkesi dedigin gibi birseylerle siniyor bu hayatta Rab bim.. cok üzücü ve zorr, farkindayim ama inanki ne diyecegimide bilemiyorumkiii.. ekonomik özgürlügü olan bir kadin olsan sana diyecek cok seyim var, cünkü seninki gercekten yalnizligi hakediyor ama ekonomik özgürlügün yoksa seceneginde cok az canim.. yani diyebilecek hicbirsey bulamiyorumki Allah yardimcin olsun demekten baska..
Mutlaka cikacaksindir ferahaa canimmm, sabret bakalim baska cagre gercekten yoksa..Allah onu bildigi gibi yapsin yaaaaa böyle bir gecede bile beddua aliyor pislik

canım yazdıkların ve mesajın için çok sağol.ALLAH razı olsun senden,ya ben kendimi geçtim artık çocuklarımı çok üzüyor onlarıda etkiliyor,oğluma hep beni şikayet ediyormuş,oda annem sana ne yapabilir o gariban deyince,sen anneni savunuyorsun bana dermiş,oğlumda baba sen bana annemi kötüledikçe ben sana kinleniyorum demiş,oğlum diyor ben ona artık söylüyorum küçükken söyleyemediklerimi yüzüne diyorum diyor,bende oğlum deme ona birşey,sen dedikçe o bize daha çok eziyet ediyor dedim.yavrum yarın üni.sınavına giricek,aradım morali çok bozuk,çocuğa sanki annenle ayrılıcaz demeye getirmiş,korkak o hiç bir şey yapamaz anca söyler dedim,ben sizi dağıtamam oğlum 21 yıl çektim kahrını evimi bırakıp gitmem sen üzülme neolur dedim,kafayı yicem ne yapıcam ben yaa nasıl bu hayatla başa çıkıcam yardım et RABBİM..............

Huzur kadar güzel sey yok yaaa, ne bicim insan bu..gül gibi yuvasinin kiymetini bilmiyor. insanlarin baslarinda ne dertler varken haline sükretmeyi bilmeyip huzur bozuyor pislik.. kusura bakma canim ama nefret ettim tanimadan

Hic kimse gelmemiss :44:

Bugün hicbirsey yapmadim, dün gece Allah kabul ederse dualar okudum, sonrada uyku tutmadi, sabah 6 ya geliyordu uyudugumda. 10.00 da kalktim, mercimek corbasi yaptim ve saat 1 e dogru yine uyumusum 4 saat. simdide sürünüyorum resmen. hicbirsey yapmak icimden gelmiyorrrm, evde isler var, camasirlari bile atmadim makineye.. miskinnnnnnn miskinnnnnnnnnn oturuyorum.hicbirseyin tadi yok

canım nasılsın yazından pek iyi değilsin,daha toparlanamadınmı,artık iyi ol canım,yeter kendini harab ettiğin ölenle ölünmezki,hepimizin başına gelecek,ölüm ibret almak içindir kuzum,bak bugün miraç kandilinin gündüzü çok faziletli bol ihlas suresi oku dua et bağışlanma dile RABBİMİZDEN ,bizde kızımla birlikte borcumuza niyet ettik,ben idare ederim ama o dayananıksız,bugün burda arkadaşın sünnet mevlidi vardı,gittik dua bitti,millet yerken biz tabaklarımızı aldık geldik.şimdi yemek yaptım bende güveçte etli türlü,birde kızım rus salatası istedi onu yapıcam çorbam var,salata yaparım yeter değilmi.hadi bakayım sende kalk çamaşırlarını at makineye,şöyle evini mis gibi sil toz al,birde çay yada kahve yap kendine ohhhh,bende bugün resmen dinlendim canım iş yok güç yok,oğlumla konuştum,sınavı iyi geçmiş,sevindim,mutlu oldum.

Canim dün sabaha karsi okudum eger Allah kabul ederse Yasin suresini ve Fatiha..bugün 7 mevlüdü vardi. bir hafta bittii..bende bugün daha iyiyim..yazdim onun msn ine zaten __görüyorsun degilmi oradan, görüpte herzamanki gibi pis pis sIrItiyorsundur $u insanoglunun haline.hayretler icinde kalmiyormusun herkesin ne de cabuk yokluguna alismaya baslamasina__ diyee
insaniz canim,yemeye uyumaya, hatta yeri geliyor bukadar erkenden gülmeye bile devam ediyoruz.. olan gidene oluyor..

Bugün daha iyiyim, toparlaniyorum ama dün uyuyamadik sabaha kadar, sabah 6 felan vardi yattigimizda.saat 10.00 uyandim bir corba yaptim ama yemedim tekrar yattim, kalktigimda aksama geliyordu..hicbirsey ellemedim, öylee miskinlik yaptim bugün

oglunun sinavinin iyi gecmesi süper haber, sevindim canim.. kiz süper yemekler yapmissinnnn, agzim sulandi Vallaa
bende cok acim yaaa, bu saat oldu yemek yemedim, benimki gelirken karisik izgara alacagini söyledii, ben bir haftadir iyice koyverdim olayii, ne spor kaldi ne diyett.. hepimiz dagildik aslinda baksana, hicbirimizde motivasyon kalmadii, cok kötüü yaaa :-(
HEMEN TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ KIZLARRRRR

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakalım? Sayfamız çok yavaş ilerliyor ya. Ben de uğrayamadım hiç. Neyse ki bugün kayınvalidemler tatile gidiyor. Sanırım haftaya pazartesiden önce gelmezler. Bir gece kalıp gitmelerini umuyorum.

Sedefcim, Cemrecim, Gül ve diğer kızlar, hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. Allah hepimize hayırlı, güzel, sıkıntısız günler nasip etsin inşallah. Cemre ve Sedef sizin için özellikle dua ettim tüm gece. Allah yardımcınız olsun inşallah, hepimizin.

Bu sabah 25 gr kaşarla kepek ekmekli tost (185), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay. Toplam 200 kalori. Bugün tartılmak istemedim. Belki yarın tartılırım.

Hepimiz bu hafta acilen toparlanmalıyız Sedefin dediği gibi. Gül de gelicek sanırım zaten bugünlerde. Derhal hepimiz bir disipline girmeliyiz.

ayyy cok iyi yaaa tatile gitmeleriiiiiiiii, gözün aydin, 10 gün basinda kalmayacaklar en azindan
benim yine regl yaklasti, belirtileride gelmeye basladi zaten ama yinede dün tartildim hernekadar dikkat edemesem ve spor yapamasam tüm hafta.. neyseki kilo almamisim ama verememisimde tabii...
masallahhh sana Esracimm tam gaz devam ediyorsun, hIrsIna saglik
ben gül ün dün gelmis olabilecegini düsünmüstüm yaa aslinda, dedimki kocasi hafta sonu gider alir gelir kizii ama galiba birakmadilar :-(((((((

Canim benim Allah senden razii olsun, cok iyisinn, seninde Allah ne muradin varsa versin, insallah fazla kilolarimizdan kurtarsin Allah bizleri, dua ettim bunun icin bile o gece )
Saolasin bizleri düsünüpte ellerini Allah a actigin icin
ben o gece yüregi yanmis tüm ailelere Ümitin ailesine ve bana bir serinlik ve sabir vermesi icinde dua ettim, ertesi günü daha iyi hissettim kendimi. Allah hepimizin yardimcisi olsunn canim, sorunsuz hic kimse kesinlikle yok zaten, mühim olan Allah dert vermesin...

Saniyorum bu hafta motivasyonumuzu tekrar ayaga kaldirriz Esracim.. Gül de gelseydii, Cemre de bu hafta daha müsait zaten..diger kizlarda bizleri tekrar burada görünce gelirler.. Pinarla Dilan zaten hepten kayip, onlar daha gelmezler gibime geliyor

Benim regl de başlayacak yakında canım. Off zaman ne çabuk geçiyor. Neyse her regl arasında 2-3 kilo vermiş olcaz.

Bu hafta kesinlikle çok motive devam edicez Sedef. Bak o kadar üzüntüye, düzensizliğe kilo almamışsın. İnşallah bundan sonra da hep vericez.

Ara da 30 gr köme (100) yedim. Öğle yemeği olarak da ton balıklı salata (250) yedim. Şu ana kadar 550 kalorideyim. Sabah yarım saat koşu bandında yürüdüm, yarım saatte de 2 mil leslie yaptım. Sedefcim sen de gidince yap sporunu. Sahi Aynur da kayıplarda bak. Gül de gelse bir an önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…