Allahım bu erkeklerin işe karışanı da hakikaten çekilmiyor. BEnim kocam da hemen ne çok tozlanmış buralar der. İşin kötü tarafı çalışırken daha çok içimden geliyordu bir şeyler yapmak. Şimdi hiç içimden gelmiyor. Allah sabır versin valla ikimize de.
Toparlan biraz daha canım. Kendini iyi hissetmeye çalış. Zor biliyorum ama bir yerden başla. Diyetin sporun önemi yok şuan. Sen sadece hayata dön, kendine dikkat et yeter.
Öpüyorum canım çok. Ben kaçayım. Sırtımda duruyor şimdi banyo. Görüşürüz canım, dikkat et kendine.
3 mil lesliemi yaptım kızlar. Dün akşam tartımı annemde unutmuşum. O yüzden ortalama kaloriler yazıcam yediklerime bugün. Sabah tost, şekersiz yeşilçay (200). Birazdan 1 kivi (50). Toplam 250 kalori almış olucam şimdilik.
Esracim masallahhhh bak daha 1 ay olmadi ve sen neredeyse 5 kilo daha hafifsin canim, zaman su gibi akip geciyor, kilolarindan böyle yavas yavas kurtulacaksin insallahhh, 4-5 kilo hicte kücümsenecek bir rakam degil, hemde $ok diyetler yapmayip cokta yorucu agir spor yapmayan bir insan bence harikaaaa.. hic pes etmeden devamm..
benim motivasyonum yerlerde sürünüyor bu son zamanlarda yasadiklarimdan ötürü, cünkü hersey anlamsiz gelmeye basladi birden gözümde, bütün cabalarimiz, isteklerimiz, yapmak isteyip kurdugumuz gelecek hayalleriii... öyle bir psikolojiye girdimkii sankii gelecek diye bir sey yokmus gibi geliyor, kurtulmam lazim biran önce bu sacma ruh halinden yoksa herseyi kaybedecem yavas yavas..
erkek arkadasimi 5 gündür cok ihmal ettigimi dün eve gittigimde cok iyi anladim, icim sizladi resmenn yaaaa, ben evden ondan önce cikiyorum, eve gittigimde komidinin üzerinde ütüyü gördüm, adamcagiz almis eline ütüyü, gömlegini pantolonunu kendi ütülemis,, ay resmen agladimmm, abartilacak bir durum degil ama bugünlerdeki ruh halimi bildigi icin sesini cikarmiyor, yoksa hayatta suskun kalmazdi.. yalniz yasarken bile ütü yapmayip kuru temizlemeye götüren adammm..
hemen elime telefonu aldim, __askim beni affett, bu son hafta aldigim kötü haberler sarsildim biliyorsun ve kendimi toparlayamadigim icinde istemeyerek seni cok ihmal ettim,ütünü kendin yapmissin, cok özür diliyorum senden, cok anlayislisin,, seni cok seviyorum__ yazdim.. oda sorun degil canim yazmis
sonra aradim, bu aksam yemek yeme, sana yemek pisirecem birlikte yiyelim dedim..kendimi affettirmem lazimdi nede olsaa:26:
kiymali patatesli bezelye, sarimsakli domates soslu patlican ve biber kizartmasi, et köfte, börülce salatasi, cacik yaptim.. i$ten eve döndügümde yemek yememistim onunla yeriz diye ve gececin 23. 30 unda o geldikten sonra oturup yemek yedik... abartili yemedim, aslinda cokta az yedim ama o saattee 1 lokma bile zarardir yanii.. bu affettirme yemegiydiii mecburdum eslik etmeye
hic vücudum yorulmadigi halde kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum, oturup filk acip izliyoruz göyaa, ben izleyemiyorumki dalip dalip gidiyorum, o uyandiriyor sürekli noluyor sana diye.. ruhum baya bir yorgun galiba beden yorulmasada.. artik bütün gözyaslarimi üzüntümü icime atip, asla belli etmicem, onu yaraliyorum saniyorum farkinda olmadan :-(
galiba yarindan itibaren sporumada geri dönecem,, ama bu hafta tartilmamin hicbir anlami yok kizlar cünkü en son tarti günümüzde aldigim yikici haber sonucu zaten kilimi bile kipirdatmadim, oldukca hareketsizdim, sadece oturdum düsünüp agladim, bir hafta sonucunda bir günde attigim adImI atmamisimdir heralde, ama toparliyorum mecburen artik ve geri dönüyorum yarindan itibarenn..
neyseeee benim yine cenemm düstüüü)
esracim senin KAYNANATÖR bugün geliyordu degilmi, Allah sana kolayliklar ve sabir versin canim, dua edecem senin icinnnn,, gelip gececekkk bak göreceksinnn..
kızlar nasılsınız ben geldim şükür buralardayım artık,ohhh maroton bitti en sonunda,bugün mutfağı temizledim,yarın banyo ve koridorlar var.evin halılarını serdik yarın holüde serdikmi işler bitti,şükür normal günlük hayata dönüyoruz artık.5 gündür ilk defa girdim bugün buraya,ev savaş alanı gibiydi,boya bitti ohhh,ama bizde bittik kızımla,eşim kılını kıpırdatmadığı gibi çokta bizi dün kızım hep ağladı,ben iş yaptım ona dokunmadım,bugünde kendim yaptım,çok yoruldu yavrum bitti,bu akşam burda bir arkadaşın sünnet düğünü var,kına yapılacak kızımı götürücem değişiklik olsun ona az oynariyi gelir,sizleri çok özledim yahu aman ben yokken çokta güzel şeyler olmamış,sedefcim başın sağolsun,ALLAH sabır versin,o haberi bende izledim koruması vefat etmiş dediler,ne bileyim senle alakası olduğunu,canım ölüm işte geldimi adres sormuyor,sırası gelen gidiyor sormuyorlar hazırmısın diye çok dua et sadece duana ihtiyacı var şimdi.toparladınmı kendini canım bak sen buranın bel kemiğisin sen açtın bu sayfayı sen topladın bizi buraya lütfen eski sedo olsun burada dimiii cano,esra ve gül iyidir inşallah dünya işte herkes bir imtihanla deneniyor,biri kayınpederine bakıcaktı biride kayınvalidesi gelecekti bir arkadaşta ismini unuttum oda ben gibi badana yapıyordu kolay gelsin herkese,misafir zordur olsun bereketi olur,sabır herşeyin ilacı kızlar,yarın mirac kandili,ben 2 gün oruçlu olucam inşallah borçlar çok,recep ayı bitiyor 1 tane tutamadım dişimi sıkıp tutmalıyım,spor yapamam ama artık normal beslenmeme dönüyorum,inşallah kilo almamışımdır.tartılmaya korkuyorum yaaartık burdayım şükür,
kızlar nasılsınız,ben anca fırsat buldum buraya geldim.evet yarın itibarıyla evde normal yaşantıya dönüyoruz şükür.aslında yapılacak çok şey var daha yorganlar havalandırılacak ,çekyat altları silinecek,vitrin dökülüp yerleşecek,aman evde iş bitermi neyse bir kaç gün dinleneyim ben onları çerez niyetine yaparım.ama çok canım sıkkın kızlar,eşim bana bugün daha bu eve badana yapmıyacaksın dedi,benim kahrımı çekemezmiş,az daha boğazımı sıkacakmış çok sinirlenmiş.ya bunları yazarken utanıyorum,o söylerken utanmıyor,dedim senmi yaptın bu işi,umru değil,dedim pis evdemi oturacan tutarsın badanacı o zaman,diyorki öyle otururum pislik içinde,yaa akşam akşam çok üzüldüm,ben uğraitım 1 hafta gece gündüz ellerim sızladı o elini bile kaldırmadı,birde bizi ne kadar üzdü eziyet etti,ama RABBİM görüyor,RABBİMDEN dilerim benden sonraya kalsın pislik içinde ölsün benim kıymetimi belki anlar.offf ne kadar ağır imtihan bu RABBİM eşle sınıyor beni yardım et bana lütfen bu mübarek gecede.oğlumu aramış ona şikayet etmiş beni annen bana yine saldırmaya başladı diye,oda arıyor,benim düzenini bozmayın her yaz bir sorun çıkarmayın diye,off geçen deniz kenarına götürdü burnumuzdan getirdi,orada hiç yokken kavga çıkardı,bize diyorki leş kargaları benim ölmemi bekliyorsunuz etimi didiklemek için değilmi diyor,bu nasıl söz şimdi,insan karısına çocuğuna böyle şey dermi,siz deyin bana bu hangi kitapta yazar kızlar.bizi mahvetti hayatımız bitti,ayrılıp kime gideyim,2 çocuğun geleceğini nasıl hiçe sayayım.ya umudum kalmadı hiç bir şeyden artık yaşamak zülüm bana ve çocuklarıma dua edin ne olur düzlüğe çıkarsın RABBİM bizi
canım yazdıkların ve mesajın için çok sağol.ALLAH razı olsun senden,ya ben kendimi geçtim artık çocuklarımı çok üzüyor onlarıda etkiliyor,oğluma hep beni şikayet ediyormuş,oda annem sana ne yapabilir o gariban deyince,sen anneni savunuyorsun bana dermiş,oğlumda baba sen bana annemi kötüledikçe ben sana kinleniyorum demiş,oğlum diyor ben ona artık söylüyorum küçükken söyleyemediklerimi yüzüne diyorum diyor,bende oğlum deme ona birşey,sen dedikçe o bize daha çok eziyet ediyor dedim.yavrum yarın üni.sınavına giricek,aradım morali çok bozuk,çocuğa sanki annenle ayrılıcaz demeye getirmiş,korkak o hiç bir şey yapamaz anca söyler dedim,ben sizi dağıtamam oğlum 21 yıl çektim kahrını evimi bırakıp gitmem sen üzülme neolur dedim,kafayı yicem ne yapıcam ben yaa nasıl bu hayatla başa çıkıcam yardım et RABBİM..............
Hic kimse gelmemiss :44:
Bugün hicbirsey yapmadim, dün gece Allah kabul ederse dualar okudum, sonrada uyku tutmadi, sabah 6 ya geliyordu uyudugumda. 10.00 da kalktim, mercimek corbasi yaptim ve saat 1 e dogru yine uyumusum 4 saat. simdide sürünüyorum resmen. hicbirsey yapmak icimden gelmiyorrrm, evde isler var, camasirlari bile atmadim makineye.. miskinnnnnnn miskinnnnnnnnnn oturuyorum.hicbirseyin tadi yok
canım nasılsın yazından pek iyi değilsin,daha toparlanamadınmı,artık iyi ol canım,yeter kendini harab ettiğin ölenle ölünmezki,hepimizin başına gelecek,ölüm ibret almak içindir kuzum,bak bugün miraç kandilinin gündüzü çok faziletli bol ihlas suresi oku dua et bağışlanma dile RABBİMİZDEN ,bizde kızımla birlikte borcumuza niyet ettik,ben idare ederim ama o dayananıksız,bugün burda arkadaşın sünnet mevlidi vardı,gittik dua bitti,millet yerken biz tabaklarımızı aldık geldik.şimdi yemek yaptım bende güveçte etli türlü,birde kızım rus salatası istedi onu yapıcam çorbam var,salata yaparım yeter değilmi.hadi bakayım sende kalk çamaşırlarını at makineye,şöyle evini mis gibi sil toz al,birde çay yada kahve yap kendine ohhhh,bende bugün resmen dinlendim canım iş yok güç yok,oğlumla konuştum,sınavı iyi geçmiş,sevindim,mutlu oldum.
Sedefff ben de menevşe olmuşum :)))))
Merhaba kızlar,
Nasılsınız bakalım? Sayfamız çok yavaş ilerliyor ya. Ben de uğrayamadım hiç. Neyse ki bugün kayınvalidemler tatile gidiyor. Sanırım haftaya pazartesiden önce gelmezler. Bir gece kalıp gitmelerini umuyorum.
Sedefcim, Cemrecim, Gül ve diğer kızlar, hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. Allah hepimize hayırlı, güzel, sıkıntısız günler nasip etsin inşallah. Cemre ve Sedef sizin için özellikle dua ettim tüm gece. Allah yardımcınız olsun inşallah, hepimizin.
Bu sabah 25 gr kaşarla kepek ekmekli tost (185), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay. Toplam 200 kalori. Bugün tartılmak istemedim. Belki yarın tartılırım.
Hepimiz bu hafta acilen toparlanmalıyız Sedefin dediği gibi. Gül de gelicek sanırım zaten bugünlerde. Derhal hepimiz bir disipline girmeliyiz.
ayyy cok iyi yaaa tatile gitmeleriiiiiiiii, gözün aydin, 10 gün basinda kalmayacaklar en azindan
benim yine regl yaklasti, belirtileride gelmeye basladi zaten ama yinede dün tartildim hernekadar dikkat edemesem ve spor yapamasam tüm hafta.. neyseki kilo almamisim ama verememisimde tabii...
masallahhh sana Esracimm tam gaz devam ediyorsun, hIrsIna saglik
ben gül ün dün gelmis olabilecegini düsünmüstüm yaa aslinda, dedimki kocasi hafta sonu gider alir gelir kizii ama galiba birakmadilar :-(((((((
Canim benim Allah senden razii olsun, cok iyisinn, seninde Allah ne muradin varsa versin, insallah fazla kilolarimizdan kurtarsin Allah bizleri, dua ettim bunun icin bile o gece)
Saolasin bizleri düsünüpte ellerini Allah a actigin icin
ben o gece yüregi yanmis tüm ailelere Ümitin ailesine ve bana bir serinlik ve sabir vermesi icinde dua ettim, ertesi günü daha iyi hissettim kendimi. Allah hepimizin yardimcisi olsunn canim, sorunsuz hic kimse kesinlikle yok zaten, mühim olan Allah dert vermesin...
Saniyorum bu hafta motivasyonumuzu tekrar ayaga kaldirriz Esracim.. Gül de gelseydii, Cemre de bu hafta daha müsait zaten..diger kizlarda bizleri tekrar burada görünce gelirler.. Pinarla Dilan zaten hepten kayip, onlar daha gelmezler gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?