merhaba canim, nasilsin? ben sana birsey sormak isiyorum, kondisyon bisikleti kullaniyorsun sende saniyorum, ne kadar siklikla ve ne zamandir kullaniyorsun, herhangi bir faydasini gördünmü ?
Günaydin kizlarrr, bugün regl oldum, sabaha kadar karin agrisi cektim ve halada cekiyorum..Vallahi kahvalti masasini toplayip girdim battaniyenin icine yine uzaniyorum, durumum vahimm kizlaaarrrr
galiba bugün diyet güme gidebilir bugün, tatli krizlerine girecem gibi görünüyorr :18: ama azicik agrilarim dinince kalkip evi temizlemem lazim mutlaka ve ardindanda sporu ihmal etmicemm..
Esracim bu arada zumbaya baktim, cok eglenceli görünüyorr. denemekte fayda var canim, bende saniyorum bi denerim,hem moralde olur bize
sizlerr nasilsiniz bakalimm hatunlar, nerdesiniz yine
merhaba
ben diyete ilk başladığımda şubata kadar felan leslie yaptım gerçekden çok faydasını görmüştüm
ama günde enaz 40 dk yapıyordum çogu zaman 1 saati buluyordu
kondisyon bisikletini bir ara hergün en az 30 dk yapıyordum
düzenli diyetve düzenli bisiklet binmeyle gidiyor ama kolbel incelmiyor gibi geliyoo
sadece bacak azcıkda altkarın çalışıyor gibi geldii
leslienin faydasını gördün demek canım. ben de yapıyorum bir süredir. benim karnım sorunlu o bi gitse, diğerlerini takmıyorum o kadar.
merhaba
ben diyete ilk başladığımda şubata kadar felan leslie yaptım gerçekden çok faydasını görmüştüm
ama günde enaz 40 dk yapıyordum çogu zaman 1 saati buluyordu
kondisyon bisikletini bir ara hergün en az 30 dk yapıyordum
düzenli diyetve düzenli bisiklet binmeyle gidiyor ama kolbel incelmiyor gibi geliyoo
sadece bacak azcıkda altkarın çalışıyor gibi geldii
canım sıkma kendini diyet konusunda, ama usunu da bırakma. öğleden sonra araöğünün canının istediği bir tatlı olsun ama başka tatlı yeme. hele gece hiç yeme canım.
evi de her gün temizliyosun, utandım kendimden :)
kızlar nasılsınız
ablamı pazar günü yol ettim,ev bomboş kaldı daha alışamadım yokluğuna
o bendeyken midemde ve karnımda ağrı başladı,üstüne gitmedim geçer dedim ablamın gitmesine 3 gün kala başladı.canımda çok üzüldü ne yapsak doktora götürsün eşin dedi,cuma günü başladı geçer dedim,araya hafta sonu girdi,zaten adamın yüzüme baktığı yok evde 5 karış suratla gezdi,sana demiştimya arabamız bozuldu,ist,arkadaşının arabasıyla gidicez diye,neyse almış parçasını,eve gelince takmış,aradan geçti zaman dedim o parça oldumu arabaya dedi yaptım araba çalıştı,araba tamir olmuş bana demiyor,ablamı pikniğe götürtmek isterim diye söylemiyor,canım çok sıkkın zaten,ablam geldi kaldı 1 hafta,deniz balkonumuzdan görünüyor,götürmedi bir kere yeğenimi denize sokamadım,ablam zaten evinden çıkmıyor.ist,kızı bir gezdiremedim,hafta sonu eniştem geldi,o bile gelince götürmedi,ne yapalım benim kaderimde böyle her şeyi yutmak sabır,birde üstüne bu hastalık çıktı,dün işe giderken kızımla bizi bıraktı,sağlık ocağına gittik,birde bana diyor bana neden demedin ağrıyı çektin,bir şey denmiyor başlıyor bağırmaya off off,neyse doktor bakteri kapmışsı,bayat yemekten olur soğuktan olur dedi,iğne verdi antibiyotik verdi,şuan hala çok ağrım var,kaç gündür yatıyorum,işler öyle duruyor.buraya hiç gelemedim,nete gelince alt komşum ev bakmaya gitti,evini tamamen taşırsa net gider,eşyasının bir kısmı kalırsa belki kalır hiç belli değil..gelen arkadaşlar hoşgelmiş,iyileşeyim net kalırsa burdayım inşallah.......
bisiklet sürerek zayiflamayla ilgili herkes baska birsey söylüyor, bende birkac aydir kullaniyordum ama dedigim gibi cok düzenli yapmamistim, düzenli yaptigimda 2 haftada bile harikalar yaratiyor diyebilirim ama artik sadece bisiklet sürmicem canim, 45 dk bisiklet, 15-20 dk doktorun verdigi sIKILasma hareketlerini yaparim,, birde dün Esranin tavsiye ettigi Zumba yi denemeye calisacam,,sporsuz kesinlikle sonuclar istenildigi gibi olamiyor..
bencede canım sporsuz olmuyor eger leslie yapmadıysan onuda tavsiye ederim bide slim in 6 vardı oda iyi
45 dk bisikletin arkasına 15 dkda leslie,slimin6 yada zumba yaparsan mükemmel olur
zumba güzel ama ben başaramadımayak uyduramadım
bugün 30 dk bisiklet bnerek spora başladımarkasınada 50şer sıkılaşma hareketi yaptım
internetten arastirayim o dediklerinide bir bakalim, zumbaya dün baktim cok eglenceli görünüyor ama bilmiyorum tabii basarabilirmiyim
haa birde sana önerebilecegim doktorun verdigi bir ödem cayi var canim,, hergün 2 bardak iciyorum faydasini görmeye basladim.. ilgini cekerse tarifini verebilirim
Günaydinnn kizlar, iki gündür hic halim yok, agrilarim varr adet döneminde oldugum icin ve ödem var fazlasiyla, hic rahat degil canim..dün dondurma yedim tatli krizine girdigim icin ama yemek felan yiyemedim hic, dün sabah kahvaltisini yaptim sadece normal bir sekilde, aricinde dondurma, tarcinli süt ve meyveyle beslendim..bugün yine diyet listesine uyuyorum ama neyseki.
Yarin benim a$kimin dogum günü, yarin gece disari cikip canli müzik yapan bir mekanda biraz egleniriz, $imdilik planlar öyle.. henüz bir hediyede almadim, bugün ak$am üzeri cikip bakacam hediyelik bi$eyler, ne alacagim hakkinda da henüz hicbir fikrim yok :26:
henüz sporumu yapamadim, uzaniyorum öylee halsiz halsizzz tv karsisinda,aksama birakmak istemiyorum sporu artik aslinda kizlar yaaaa,bir kahvemi icip kendime gelsem iyi olacak galiba
sizler neler yaptiniz bakalimmm
kızlar nasılsınız,ben bugün biraz daha iyiyim,son iğnem biticek bu akşam,ya benim iğne fobim var bakamıyorum ona,çok korkardım eskiden, migren başka türlü geçmeyince zorla alıştım,bu iğne çok yakıyor,bacağım uyuşuyor adeta olsamda kurtulsa.,neyse şükür ilaçlar vesile oluyor iyileşiyorum.yarın şöyle mutfağımı bir güzel temizlicem,çarşaflar yıkanıcak ev silinicek,oyyyy 1 haftadır yatmaktan oldukça bunaldım,artık hayatın içine katılmak karışmak istiyorum,sağlık gibisi varmı,bugün netten kızıma ve oğluşuma çok güzel dantel modelleri buldum,bilgisayara kaydettim,maaş da bol bol ip alıcam,sırayla hepsini yapıcam,eee artık yapmanın zamanı geldi,ablamın orada çok hoş iğne oyası işler varmış,taksitle onlarıda alıcam yavaş yavaş,kız geldi 16 yaşına doğru dürüst çeyizi yok ucundan başlayım,zaten bir yandan çeyrek alıp atıyorum işte böyle paylaşayım dedim.ohh ne güzel paylaşımlar yapılmaya başlamış,karamelek arkadaşımız aramıza hoş gelmiş,ne güzel bir yoldaşımız daha oldu.sedefcim çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,sen şimdi davul gibi şişmişsindir dimibende aynı oluyorum o dönemde neyseki geçici.dondurmadan bişiy olmaz kızz afiyet olsun,benimde bu hastalıktan sonra karnım içeri çekildi,midem bulanıyor doğru düzgün yemek yiyemiyorum.bi iyileşeyimde gerisi önemli değil,h....adi ben gittim
canım ben istiyorum tarifi
selam canım, geçmiş olsun. dikkat et kendine. kendini hırpalama hem dondurma için. regl olmamama rağmen ben de yedim dün bi külah :)) toparlarsın sen için rahat etmez hemen :)
eniştemizin doğum günü kutlu olsun. Allah size güzel bir ömür bahşetsin beraber geçireceğiniz. eğlenmenize bakın, gezin tozun :))
ben dün dışardaydım canım. çok yürüdüm, çok yedim. dışarda 4kmye yakındır yürüdüğüm. anneme gidince koşu bandında da yürüdüm 3.5 km. kilom ama dün sabahkinin aynı, 87.9 kg. iştahımı bi kontrol etsem o da hızlanacak ama işte. yediklerimi de yazayım, adettendir. ayın ortasını iple çekiyorum bu arada senin için :))
sabah; 2 madlen çikolata, kepek ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (toplam 275 kal.)
öğlen; küçük hamburger, ayran (350 kal.)
ara; 3 top 1 külah dondurma (375 kal.)
akşam; 6 kaşık etli bamya, 2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek (400 kal.)
ara 1; 1 tatlı kaşığı zile pekmezi (50 kal.)
ara 2; 1 küçük yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kal.)
Selam canim, cok iyi yaaa, 87 li rakamlari görebilmissin sonundabisürü yürüyü$ yapmi$sin masallah, ayrica dün yediklerin sanki cokmu$ gibi görünüyor ama aldigin kalori cok degil, dengeli yaniii yine
tatli krizlerine girdim iki üc gündür, bugün bir dilim ya$ pasta yedim, dün ekmege cikolara sürdüm yedim, ve reglin ilk iki gününde birer tane dondurma yedim ama son 3 gündür yemek yiyemiyorum tabii, bende kalori sInIrIni a$madim ama listeme harfiyyen uyamadim. yarin tekrar listeye harfiyyen uyulacak
Bu arada ödem cayinin tarifini istemissin canim, daha önce yazmi$tim buraya ama simdi ugrasma aramakla diye sana kopyaliyorum hemen, ben faydasini görüyorum ictigimde, umarim sende görürsün canim..
Ödem çayı
• Yarım orta boy yeşil elma (kabuklu dilimleyin)
• Yarım limon (kabuklu dilimleyin)
• 1 çay kaşığı tane karanfil
• 1 çay kaşığı tane karabiber
• 1 kabuk tarçın
• 2 litre su
Hepsini 5 dakika kaynatıp, süzün. Buzdolabında muhafaza edin. Günde 2 su bardağı soğuk veya ılık tüketin.
kizlarrr selammmmmmmm, nasilsiniz bugün ? benim a$kimin dogum günü bugün dünde dedigim gibi, benim cok sevdigim bir arkada$im var bana yakin biryerde oturuyor, dünden onunla sözlesmistik bugün bana gelecekti bi kahve icecektik evde ve sonrada disariya cikacaktik ögleden sonra ama yine beni ektiiii$in ilginc tarafi kendi arayip cok özledim görüselim diyor, sonrada benimle sözlestigi gün illaki ba$ka programlarda yapiyor, kiziyorum, cünkü bugün kalktim kahvaltidan sonra heryeri temizledim, hazirlandim, birde benimki eve geldi öglen cuma namazina gitmek icin, namazdan gelirken pasta almasin söyledim adamada arkadasim gelecek diye, bi baktim telefon ve yine iptal, kizdigimida söyledim ve bidaha aslaaa kendimi yormammmm daha onun icinnn, ayippp yaaa, ben yapmam böyle kimseye, kimsenin yapmasida ho$uma gitmiyor acikcasii !!!!!!
neysee bende kahve yaptim askimla birlikte yedik pastayibirazdan carsiya gidecem alisveris icin, hazirlanmistim zaten arkadasim gelecek diye, yarim saate kadar cikarim. yarim saat-45 dk kadar yürümüs olurum, gelincede spor yapip sonra dusumu alip hazirlanirim, gece programimiz var dogum günü icin..
neysee, umarim sizlerde iyisinizdir kizlar, öpyüorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?