May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canim birkac gün vücudun alistiginin fazlasini yiyince ödem oluyor, heleki tatli seyler hemen ödem yapiyor. takma, iki günde tekrar eski kilona düsersin sen.
Bende evde sIkILmaya basladim yaa, cocugumuz olsa oyalanacak birsey olur, zaman gecer, böyle cok verimsiz hissediyorum kendimi, sadece tüketici gibi sanki

Son düzenleme:

valla ben de öyle hissediyorum sedefcim. sanırım ekim başı tekrar iş bakmaya başlayacağım. inşallah gönlümüze göre buluruz bi iş ikimizde.

Merhaba kızlar,
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Oğluşu okula bırakırken sınıf arkadaşının annesiyle karşılaştık.(geçen beni eve bırakan) oğluşları bıraktıktan sonra biz 3 kız :) (onun bir de 1 yaşında kızı var) gezmelere gittik. Okula yakın bir avm ye gittik. Tabi önce açılmasını bekledik arabada :)))
Bolca lafladık. O da başak burcu. Hatta kadın doğum doktorumuz da aynı doktor :))) avm açılınca onlar kahvaltı yaptılar (ben sabah yapıp çıkmıştım ve 4 saatim dolmamıştı) ben de Türk kahvesi içtim.
Sonra mağazaları gezdik. Giyim tarzımız da aynı gibi. Oğluşa masal kitabı vs aldım. Sonra öğle yemeği yedik ızgara tavuklu salata. Sonra da beni eve bıraktı. 09:00-15:00 arası sohbet edip gezmişiz. Eve gelip az dinleneyim derken oğluşu almak için evden çıkma saatim geldi. Tabi yürüyerek gittim.

Eve gel, oğluşu doyur, derken akşam oldu. Eşim geldi evde yemek yok:)) peynirli makarna yedik:))
Sonra oğluşun uyutmak için 2 saat yanında yatınca size uğramaya vakit kalmadı. Uyuyup kalmışım gece kalkıp bul.mak. çalıştırdım :)

Bu hafta hep yürüyerek gittim ama yürüyerek dönememiştim taaa kii bu güne kadar ve bugün nihayet yürüyerek döndüm. Su içinde kaldım yokuş yukarı baya yoruyormuş :)) yine gezmelere gidebilirdim ama bugün temizlik günüm oldu (çat kapı yrd. ablam geldi, günleri karıştırd:))) )

Sedefcim,Esracım öyle programlar izlemeyin. Negatif şeyleri seyretmeyin. Zaten havalar kapalı iyice bunalırsınız. Onun yerine işler güçler’i izleyin yaa. Dedim ya laa :)) ( bu son cümleyi izlerseniz anlarsınız)

Şimdi kalkıp yemek yapıciiiim. Dönerken markete uğradım dolma biber aldım. Öğle yemeği yapayım ablama. Biraz da ütü işine girişeyim. 16:00 da çıkarım evden. Öpttüüüüümmm sizi mucuk mucuk.

sosyal hayata hızlıca döndün Gülcüğüm, çok sevindim. gez, tadını çıkar. kendini daha iyi hisseder, motive olursun. hem yavaş yavaş dikkat de ediyorsun sanırım yediklerine :)

ay canım dün gece eşimle netten izlerken işler güçleri uyuyakaldım ben koltukta. sonunu izleyemedim, bu akşam tekrar izleriz sanırım. izlediğim kısmı bile öldürdü gülmekten beni. salih abi çok bomba. gerçi hepsi ayrı bir alem. evet evet böyle şeyler izlicem artıkın.

Görüyyomusunn bizim kizii, artik bizim elimize gecmeyecekkkk ay cok sevindim canim, cik biraz disaridaki hayati tanii, unutmussundur uzun zamandir evde oglusla ilgilenmekten. gecen anlatmistim yaa, ortanca ablamin bütün arkadas cevresi hep böyle oglunun anneleri, ne aktiviteler yapiyorlar bir bilsen,basip gezilere gidiyorlar bütün sinif anneleriyle, göyaaa sözde cocuklarin sosyallesmesi icin ama aslinda bu olay annelere yariyor, geceler düzenliyorlar, AVM lere gidiyorlar.. ortanca ablam biraz giriskendir, sever arkadas cevresi olsun, gitsin gelsin, gezsin.. ben öyle degilim, az insanla görüsürüm, ve eglence anlayisim cok baskadir.. o baya bi hayat dolu masallahh, onunla tatile gittik ikimiz, hic cani sIkIlmiyor insanin onunla ))

neyseee baya iyi olduu sana bu vakit bollugu, sevindim adIna..
artikk bir is bulma vakti geldi esra ve benim icin canim yaa, sIkILdik, verimsiz bir tüketici oldugumuzu düsünmeye basladik öyle degil tabikide ama alismisim ben 10 yildir non-stop calismaya, ilk kez böyle bir bosluk yasiyorum

kizlar bugün cok mutsuzum sabah gayet normal 1 haslanmis yumurta, iki parca peynir 1 dilim light ekmekle kahvalti yaptim.. sonra buzluktan yagsiz kiyma cikarmistim, salca, karabiber ve pulbiberle kavurdum onu.. sonra $eytana uydummmmmmm, tadini bile unuttugum makarnayi hasladim ve kiymayi ekledim, üzerinede yogurt sosu döküp koca bir tabak yedim yaninda süs biberi tursusuyla bugün hic ara ögün yapmadim halada tika basa toktumm, sonra gece gec saatte acikmayayim diye süt isitacaktim tarcin cubuklu,, birbaktimki yine $eytan beni dürtüyoooooo bir bardak sütü cezveye koydum, icine 2 tatli kasigi ni$asta ve bir corba kasigi hindistan ceviziyle tatlandirici ekledim pisirdim, üzerinede toz tarcin döktüm yedimm $imdi cok pismanimmmmmmmmmm
izledigim dizi bitmek üzere $uan ve bitince biraz spor yaparim vicdanimi rahatlatmak icin, sonrada du$a girecem benimki gelmeden..
Galiba bugünlerde herkes depresyonda,, tabiii bizim gezenti Gül haric

buarada belirtmek istedigim birsey var kizlarrr, bol su tüketince ve yesil cayda 2-3 fincan icinde selülitlere cok faydasi dokunuyor.. bunu farkediyorum dünden beridir

sıkılma canım, haketmiştin. boşver ödül olmuş bugün sana. kendini hırpalama boşver.

valla geçmiyor bu ruh hali naapsam. inşallah toparlanırız bir an önce canım.

sıkılma canım, haketmiştin. boşver ödül olmuş bugün sana. kendini hırpalama boşver.

valla geçmiyor bu ruh hali naapsam. inşallah toparlanırız bir an önce canım.

Vallahiii beni bunaltan iki konu varr, biri kilo verememem, digeride evde oturmak hem hosuma gidiyor hemde biyandan bunaliyorum gibi bir his var icimde, bu konuda suan ne istedigimi bilemiyorum cünkü yillardir cok yogun gecti hayatim, evimde bir kahve icmeye firsatimin olmadigi zamanlarimi hatirliyorum bu senenin basina kadar. hic bukadar kendime ayiracak vaktim olmamisti, bi yandan cok hosuma gidiyor ama diger yandanda sIkILdigimi hissediyorum bazen.. kilolarimdan kurtulup bi tazelensem yenilensemmmmmm, i$ten güctende vazgectim simdilikkk... Allahhhimm duy nolurrr sesimizi

Son düzenleme:

canım seni öyle iyi anlıyorum ki. neredeyse aynı durumdayım. evde bunalıyorum artık. kafamı olmadık şeylere takıp kendimi üzüyorum. oysa biraz daha kilo verebilmek için evdeyim. kararlılıkla istediğimiz şeye odaklanmalıyız. ben iş arayacağım bi süre sonra. çünkü hem çok seviyorum evde olmayı, hem sıkılıyorum.

sen de önce kilolarına yoğunlaş canım. evde olmanın bi amacı olsun. her bulduğun fırsatta spor yap. istediğin kiloya düşünce de işe başla. hem kilolarından kurtulmuş olursun hem de evde sıkılmazsın böylece. inşallah birkaç aya biter bu iş.

bugün bi sürü iş güç var kızlar. bi daha giremeyebilirim. iyi bir haftasonu geçirirsiniz umarım. gül yok gerçi, sanırım hala geziyorrrr

Kızlaaaarrrr,
Dün size yazdıktan sonra biber dolması yaptım bulgurla karışık. Sonra yayla çorbası yaptım. Sonra da kek yaptım:) onları yiyip çıktım evden hızlı hızlı oğluşu almaya yürüdüm. Tranvay istasyonundan da geçiyorum yani merdiven inip çıkıyorum alt geçit gibi. Baya sırtım terlemiş oluyor. Dönerken taksiye değil otobüse bindik bu hafta. Hem o saatte otobüsümüz boş geliyor. Rahat rahat oturarak dönüyoruz evimize. Bi de klimayı canavar gibi çalıştırmasalar iyi olacak. Hem terle üstüne de klimalı ortam iyi olmuyor. Hastalanmak üzereyim. Bi de yağmurlar başladı havalar iyice serinledi. Sanırım çok kısa bir süre böyle yürüyerek alabilicem oğlumu. Oyyy çok yazdım hee. spor kısmını bırakıp diyete geçeyim;
Olan olmuş düşünüp üzülmeyin. Ben de yedim birsürü cısss. Ama şişim şu an ve geri 70 li rakamları gördüm bu sabah. 70,2 kg ama kesinlikle kekten ödem yaptım. Bi de reglim çok yaklaştı herhalde acayip üşüyorum. Üşümelerimin başladıktan 2-3 gün içinde geliyor. Bi de çok yorgunluk çöküyor.
Kiraz sapı kaynatsam iyi olacak.. eşimle oğlum araba turundalar. Bu sabah 07:20 de uyandık oğluşla.
h.sonu düzeni bozmamak lazım yoksa h.içi nasıl uyanıcaz di mi :) erken kalkar erken yatar oldum. İnşallah metabolizmama faydası olur.
Bugün gezmedim henüz:) oğluşa kıyafetler almam gerek. Hep kısa geliyor kolları, boyları.Sezon sonlarında alaydım iyi olacaktı kışlıkları. Ama çıkamıyordum ki evden. Bundan sonra alırım artık.

Benimkiler geldi (oğluşla babası). Öptüüüm ve kaçtım kızlar. Annem gelcekmiş aradı az önce. Akşama uğramaya çalışırım. Tabi gezmelere gitmezsem :)))

Günaydin kizlarrrr, dünki o psikolojiden sonra sabah hic aclik hissetmedim, zar zor yedim iki parca peynir, 4 tane siyah zeytin ve bir dilim light ekmek, haa birde iki kasik yogurt yedim.. simdi yesil cayimi iciyorum..
Esracim Vallahi bugün benimde okadar cok isim varki, üseniyorum ama mecburum, süpür, sil, tozlar, banyo, mutfakta fazla i$im yok neyseki. az önce nevresim takimlarini attim makineye.. yanii bugün A dan Z ye köklü temizlik varrr.. neysee en azindan spor olur bize Esracimmmmmm. Canim hic kafani bozma bu kilo i$ine, ben eminimki sen basaracaklsin, zaten 10 kilonun üzerinde kilo verdin, buda büyük bir basari, biz hala iki ileri bir geri yerimizde sayiyoruz.olur böyle arada bir gevsemeler.

Güll sefannn olsunnnn, iyi ediyorsun, biraz sosyallesmene sevindim canim, emin olki bu ruhunada yansiyacak, zateleneceksin.. bakacaksinki bi süre sonra modayi bile takip etmeye basliyorsun.. saka degil bu , evde oturan insan her konuda köreliyor, bildiklerini bile zaman icinde unutmaya basliyor ve kendine olan güvenini zaman icinde yitirmeye basliyor. Artik oglus büyüdüüü, devir senin devrinnnn

neyseee kizlarr, ben yesil cayimi ictikten sonra bian evvel koyulayim $u islereee.öpüyorum sizlerii, gelirim yine biara

Gülcüğüm benim de canım dün deli gibi kek istedi gündüz. gece de poğaça. gündüzü muzlu süt yapıp savuşturdum. gece de yemedim. ama bu akşam davet var, sanırım yerim yine az da olsa.

dikkat et kendine canım. terliyken üşütmek çok fena. bi hasta olursan toparlanamazsın Allah korusun. inşallah güzel bir haftasonu geçirirsiniz hep beraber.

Sedefcim kolay gelsin. bi sürü işin varmış. yap da hafta içi rahat et. hem spor olur dediğin gibi. inşallah bi an önce kurtulacaz hep beraber fazlalıklardan.

ben de güya iş yapacaktım bugün. ama kardeşim çarşı iznine çıkmış, annem geldi bize. kameradan konuştuk. şimdi de ufak tefek işleri halledip akşama hazırlanacam. bugün daha giremezsem çok öptüm ikinizi de.

Gül inen Sedef, nerelerdesiniz kuzular. çok kaçırmayın ha bugün. öpüyorum ikinizi de. kendinize dikkat edin.

ben yarın annemi tekrar kontrole götürcem. gün boyu onla olurum. giremezsem nete merak neyin etmeyin

Gül inen Sedef, nerelerdesiniz kuzular. çok kaçırmayın ha bugün. öpüyorum ikinizi de. kendinize dikkat edin.

ben yarın annemi tekrar kontrole götürcem. gün boyu onla olurum. giremezsem nete merak neyin etmeyin

günaydinn canim Gül hala yok ama ben geldimm
daha pek bisey yemedim ama günün ilerleyen saatlerinde ne olur bilemiyorum ))
Son iki gündür hic ara ögün yapmadim, SABAH KAHVALTI; ÖGLEDEN SONRA YEMEK VE AKSAMDA SÜTLÜ TATLI YEDIM CUMA VE CUMARTESI GÜNÜ..
bugünde yine standart kahvaltimi yaptim, yesil cayimi iciyorum, bir yandanda magazin haberlerini izliyorum

kuşum ama böyle olmaz ki. iki gün üst üste sütlü tatlı, hem de akşamları

gittin mi sen bakayım doktora, hormonlarına baktırmak için? diyetsiyenini de arayacaktın? boşa kürek çekiyorsun böyle canım. listene uymuyorsun.

Ne desen haklisin canim, son 3 gündür listeye uymadim sabah kahvaltilarinin disinda, ekmek tüketimini artirmadim, hatta belki toplamda aldigim kalori diyet listesindekindende az olabilir, cünkü hic ara ögün yapmadim, kahvaltiya sadik kaldim, ve sülü tatlimi light sütle ve kalorisiz tatlandiricidan yaptim ( doktorun verdigigi tatlandirici ) yani fazla kalorili bir tatli degil, sadece liste disina ciktim ne yazikki. nedendir bilmiyorum ama vermem gereken bu 15 kiloyu hic veremeyecekmisim gibi bir psikolojiye kapildim buara

merhaba tatlılarım :)

valla benim de canım dondurma isteyip duruyor. zaten çaklıt, kek yiyip duruyorum.

en son nerde kalmıştım. cmts annem gelecek diye patatesli soğanlı yoğurtlu bir tuzlu kek yaptım. yapmakla kalmayıp yedim de bi güzel. sonra oğluş tavuk yesin diye yumurta ve una bulayarak tavuk dilimleri kızarttım ve onu da yedim tabi. cmts günü ne yaptığımızı hatırlamıyorum. annem 17:00 gibi gitti. eşim işteydi. sonra ne yaptık hatırlamıyorum yaa. çamaşır astığımı hatırlıyorum sadece. heee bi de akşam şarküteri alışverişine gittiydik.

gelelim bugüne. sabah kahvaltımızı yaptık 09:30 da. sonra avm ye gittik, gezdik epey, sonra etli ekmek yedik. yetmedi ben bi de oğluşa söylediğimiz karışık ızgara tabağını yedim.
bunlar da yetmedi akşam oğluş yesin diye palamutu una bulayıp kızarttım ve onu da yedim. yedim de yedim bu h.sonu yaa.

avm de gezerken kahve içtik. oğluma çikolatalı kek dilimi aldık ve yarım bıraktı. 4 saatim dolmadı diye yiyemedim ya laa ben onu bi onu yiyememişim. he he he

kışa girerken normal olmalı bu abartmalar. vücut ayar çekiyor kendine. ısınmak için extra enerjiye ihtiyaç duyuyor.

hasta gibiydim bolca kış çayı içtim kızlar ve bolca mor soğan yedim. ve sanırım atlattım.

karışık yazıyorum aklıma geldikçe. acayip sivilcelendim neden aciba :) reglim de gelemedi bir türlü.

salı günü veli toplantısı var. ilk veli toplantım. ne giysem acaba; deli gömleği mi

ay yatayım en iyisi. yarın yine erken kalkcaz. öptüm ve kaçtım.

günaydın kızlar,
07:15 de uyandık. ama okula gitmedik. oğluşum nezle olmuştu hala geçmedi. hapşırıp duruyor. diğer çocuklara bulaşmasın diye götürmedim.
şimdi kahvaltı yapıyorum.

siz nirlerdesiniz bakem?

Esracım sanırım anneni doktora götürüyorsundur şu an. geçmiş olsun canım.

Sedefcim, aa nerde bu kız, heh orda mutfakta , kızz yeme onu yeemeee cıssss, yakaladım di mi? :)))

ben de ayıptır süülemesi simit yedim beyaa. evin karşısında fırın var. ekmek almaya diye gittim, çavdar ekmeği daha çıkmamış mecbur tandır ekmeği aldım bi tane de simit aldım

Ayyyyy beni cok yiyorr gibi lanse etmissinizzz, cok üzüldümmm yaaaaaa )) kizzz Vallaa billaaa iki gün makarna yedim ama öglen yemeginde yedim ve bir tabak makarna yani alti üstü, onunda yarisi yogurttuuu zatennn , aksam yemegi niyetinede canim tatli seyler istiyor diye yemek yemeyip light sütle sekersiz ( dogal tatlandiriciyla ) sütlü tatli yaptim, yanii zaten benim her gün büyük bir bardak süt icmem gerekiyor, onu tatli olarak degerlendirdim.. veee Vallahi normalde diyette almam gereken kalorinin altinda kalori aldim ama dogrruuu yanii motivasyonumu kaybettimmmmmmmm, sanki bosa kürek cekiyormusum gibi hissedip gevsedim.

bu sabah benimkini firina yolladim ekmek alsin diye, bir tanede simit almis benim sevdigimi bildigi icin, bugün bir dilim light ekmek yerine ceyrek simit yedim, kalanini benimki yedi..
sabah 1 haslanmis yumurta, iki parca peynir, domates,ceyrek simit ve bir fincan cay ictim. simdi yesil cay iciyorum. inanmayacaksiniz ama 1.90 lik koca adam ve benim toplam tükettigimiz ekmek sadece 1 tane simitti koca kavaltida..

galiba idrar yollumu üsüttüm, cok hafif bir yanma hissediyorum, bol bol sivi aliyorum zaten ama yarina saniyorum doktora gidecem eger gecmezse. aslinda doktor hemen bizim evin karsisinda, doktora gitmekten nefret ediyorum diye hep erteliyorum gitmem gerekse bile. birde haddinden fazla üsüyorumm ben kizlarr yaaaaa,yani daha ki$ gelmedi ama ayagimda corap,üzerimde altli üstlü polar takimla oturuyorum ve üzerimdede polar battaniyee , Vallahi utanmasam kaloriferi bile acacam yani daha simdidennn :18: galiba kansiz mi kaldim nee

Bugün hic is yapmicam, disarida cikmayi düsünmüyorum, spor da yapmicam,bol bol sivi alip, meyve caylari icip, battaniyenin altinda isinacam, sonra banyoda sicak su yapip girecem icine, deniz tuzu koyacam icinede sicak suyun. güzel sicak bir du$, bütün günümü böyle gecirecem yani kizlar..
Senin oglusada sanada gecmis olsun Gül cüm.. en nefret ettigim hava baar havasidirr, illaki hep hasta olurum baharlarda,toparlanamiyorum.

Kiz bu arada hakkaten götürmüsün ne bulduysannn sivilcelenmende bence son günlerde yagli yiyecekleri tüketmenden kaynaklaniyor olabilir..

ayyy yine destan döktürmüsümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…