canim birkac gün vücudun alistiginin fazlasini yiyince ödem oluyor, heleki tatli seyler hemen ödem yapiyor. takma, iki günde tekrar eski kilona düsersin sen.
Bende evde sIkILmaya basladim yaa, cocugumuz olsa oyalanacak birsey olur, zaman gecer, böyle cok verimsiz hissediyorum kendimi, sadece tüketici gibi sanki
Merhaba kızlar,
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Oğluşu okula bırakırken sınıf arkadaşının annesiyle karşılaştık.(geçen beni eve bırakan) oğluşları bıraktıktan sonra biz 3 kız :) (onun bir de 1 yaşında kızı var) gezmelere gittik. Okula yakın bir avm ye gittik. Tabi önce açılmasını bekledik arabada :)))
Bolca lafladık. O da başak burcu. Hatta kadın doğum doktorumuz da aynı doktor :))) avm açılınca onlar kahvaltı yaptılar (ben sabah yapıp çıkmıştım ve 4 saatim dolmamıştı) ben de Türk kahvesi içtim.
Sonra mağazaları gezdik. Giyim tarzımız da aynı gibi. Oğluşa masal kitabı vs aldım. Sonra öğle yemeği yedik ızgara tavuklu salata. Sonra da beni eve bıraktı. 09:00-15:00 arası sohbet edip gezmişiz. Eve gelip az dinleneyim derken oğluşu almak için evden çıkma saatim geldi. Tabi yürüyerek gittim.
Eve gel, oğluşu doyur, derken akşam oldu. Eşim geldi evde yemek yok:)) peynirli makarna yedik:))
Sonra oğluşun uyutmak için 2 saat yanında yatınca size uğramaya vakit kalmadı. Uyuyup kalmışım gece kalkıp bul.mak. çalıştırdım :)
Bu hafta hep yürüyerek gittim ama yürüyerek dönememiştim taaa kii bu güne kadar ve bugün nihayet yürüyerek döndüm. Su içinde kaldım yokuş yukarı baya yoruyormuş :)) yine gezmelere gidebilirdim ama bugün temizlik günüm oldu (çat kapı yrd. ablam geldi, günleri karıştırd:))) )
Sedefcim,Esracım öyle programlar izlemeyin. Negatif şeyleri seyretmeyin. Zaten havalar kapalı iyice bunalırsınız. Onun yerine işler güçler’i izleyin yaa. Dedim ya laa :)) ( bu son cümleyi izlerseniz anlarsınız)
Şimdi kalkıp yemek yapıciiiim. Dönerken markete uğradım dolma biber aldım. Öğle yemeği yapayım ablama. Biraz da ütü işine girişeyim. 16:00 da çıkarım evden. Öpttüüüüümmm sizi mucuk mucuk.
Merhaba kızlar,
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Oğluşu okula bırakırken sınıf arkadaşının annesiyle karşılaştık.(geçen beni eve bırakan) oğluşları bıraktıktan sonra biz 3 kız :) (onun bir de 1 yaşında kızı var) gezmelere gittik. Okula yakın bir avm ye gittik. Tabi önce açılmasını bekledik arabada :)))
Bolca lafladık. O da başak burcu. Hatta kadın doğum doktorumuz da aynı doktor :))) avm açılınca onlar kahvaltı yaptılar (ben sabah yapıp çıkmıştım ve 4 saatim dolmamıştı) ben de Türk kahvesi içtim.
Sonra mağazaları gezdik. Giyim tarzımız da aynı gibi. Oğluşa masal kitabı vs aldım. Sonra öğle yemeği yedik ızgara tavuklu salata. Sonra da beni eve bıraktı. 09:00-15:00 arası sohbet edip gezmişiz. Eve gelip az dinleneyim derken oğluşu almak için evden çıkma saatim geldi. Tabi yürüyerek gittim.
Eve gel, oğluşu doyur, derken akşam oldu. Eşim geldi evde yemek yok:)) peynirli makarna yedik:))
Sonra oğluşun uyutmak için 2 saat yanında yatınca size uğramaya vakit kalmadı. Uyuyup kalmışım gece kalkıp bul.mak. çalıştırdım :)
Bu hafta hep yürüyerek gittim ama yürüyerek dönememiştim taaa kii bu güne kadar ve bugün nihayet yürüyerek döndüm. Su içinde kaldım yokuş yukarı baya yoruyormuş :)) yine gezmelere gidebilirdim ama bugün temizlik günüm oldu (çat kapı yrd. ablam geldi, günleri karıştırd:))) )
Sedefcim,Esracım öyle programlar izlemeyin. Negatif şeyleri seyretmeyin. Zaten havalar kapalı iyice bunalırsınız. Onun yerine işler güçler’i izleyin yaa. Dedim ya laa :)) ( bu son cümleyi izlerseniz anlarsınız)
Şimdi kalkıp yemek yapıciiiim. Dönerken markete uğradım dolma biber aldım. Öğle yemeği yapayım ablama. Biraz da ütü işine girişeyim. 16:00 da çıkarım evden. Öpttüüüüümmm sizi mucuk mucuk.
kizlar bugün cok mutsuzumsabah gayet normal 1 haslanmis yumurta, iki parca peynir 1 dilim light ekmekle kahvalti yaptim.. sonra buzluktan yagsiz kiyma cikarmistim, salca, karabiber ve pulbiberle kavurdum onu.. sonra $eytana uydummmmmmm, tadini bile unuttugum makarnayi hasladim ve kiymayi ekledim, üzerinede yogurt sosu döküp koca bir tabak yedim yaninda süs biberi tursusuyla bugün hic ara ögün yapmadim halada tika basa toktumm, sonra gece gec saatte acikmayayim diye süt isitacaktim tarcin cubuklu,, birbaktimki yine $eytan beni dürtüyoooooo bir bardak sütü cezveye koydum, icine 2 tatli kasigi ni$asta ve bir corba kasigi hindistan ceviziyle tatlandirici ekledim pisirdim, üzerinede toz tarcin döktüm yedimm $imdi cok pismanimmmmmmmmmm
izledigim dizi bitmek üzere $uan ve bitince biraz spor yaparim vicdanimi rahatlatmak icin, sonrada du$a girecem benimki gelmeden..
Galiba bugünlerde herkes depresyonda,, tabiii bizim gezenti Gül haric
sıkılma canım, haketmiştin. boşver ödül olmuş bugün sana. kendini hırpalama boşver.
valla geçmiyor bu ruh hali naapsam. inşallah toparlanırız bir an önce canım.
Vallahiii beni bunaltan iki konu varr, biri kilo verememem, digeride evde oturmak hem hosuma gidiyor hemde biyandan bunaliyorum gibi bir his var icimde, bu konuda suan ne istedigimi bilemiyorum cünkü yillardir cok yogun gecti hayatim, evimde bir kahve icmeye firsatimin olmadigi zamanlarimi hatirliyorum bu senenin basina kadar. hic bukadar kendime ayiracak vaktim olmamisti, bi yandan cok hosuma gidiyor ama diger yandanda sIkILdigimi hissediyorum bazen.. kilolarimdan kurtulup bi tazelensem yenilensemmmmmm, i$ten güctende vazgectim simdilikkk... Allahhhimm duy nolurrr sesimizi
Gül inen Sedef, nerelerdesiniz kuzular. çok kaçırmayın ha bugün. öpüyorum ikinizi de. kendinize dikkat edin.
ben yarın annemi tekrar kontrole götürcem. gün boyu onla olurum. giremezsem nete merak neyin etmeyin
günaydinn canim Gül hala yok ama ben geldimm
daha pek bisey yemedim ama günün ilerleyen saatlerinde ne olur bilemiyorum))
Son iki gündür hic ara ögün yapmadim, SABAH KAHVALTI; ÖGLEDEN SONRA YEMEK VE AKSAMDA SÜTLÜ TATLI YEDIM CUMA VE CUMARTESI GÜNÜ..
bugünde yine standart kahvaltimi yaptim, yesil cayimi iciyorum, bir yandanda magazin haberlerini izliyorum
kuşum ama böyle olmaz ki. iki gün üst üste sütlü tatlı, hem de akşamları
gittin mi sen bakayım doktora, hormonlarına baktırmak için? diyetsiyenini de arayacaktın? boşa kürek çekiyorsun böyle canım. listene uymuyorsun.
günaydın kızlar,
07:15 de uyandık. ama okula gitmedik. oğluşum nezle olmuştu hala geçmedi. hapşırıp duruyor. diğer çocuklara bulaşmasın diye götürmedim.
şimdi kahvaltı yapıyorum.
siz nirlerdesiniz bakem?
Esracım sanırım anneni doktora götürüyorsundur şu an. geçmiş olsun canım.
Sedefcim, aa nerde bu kız, heh orda mutfakta , kızz yeme onu yeemeee cıssss, yakaladım di mi? :)))
ben de ayıptır süülemesi simit yedim beyaa. evin karşısında fırın var. ekmek almaya diye gittim, çavdar ekmeği daha çıkmamış mecbur tandır ekmeği aldım bi tane de simit aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?