May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sedefcim takıldım sadece. maksat kendi yediklerimi örtbas edip seni ön plana atmaktı

sabah ile öğle arası ağzım hiç boş kalmadı. uzuuuun bir kahvaltı, çerez, portakal, oğluşun kalan omleti derken öğle yemeği vakti geldi :)))
dünden kalan balıkları yiyorum yanında mor soğan eşliğinde. hepten kokmak için :)))) doğal antibiyotik diye yiyorum soğanları. hem de mor oldukları için antioksidan almış oluyorum.

nihayet regl oldum bugün. üşümelerim geçti şimdi ateş basıyor. menapoz böyle bişey mi acep:) bayrama denk gelcek diye korkuyordum bu ay geç gelirse. sonraki ay sanırım 21 ekimde falan olurum (inşallah) böylece bayramda reglimin sonlarına denk gelir.

Sedefcim gel bizim ön balkonda bi kahve içelim. cam balkon yaptırmıştık. o kadar sıcak ki. çamaşır asmaya zor duruyorum. şu an direkt güneş alıyor ve sauna gibi aynı. iliklerine kadar ısınırsın.
ama yatak odasına girince bariz kış gelmiş dersin :)

ya kızlar benim saçlarım çok dökülüyor. resmen kafa derimi görür oldum ön ve yanlarda. ne kullansam? dışardan sürülen bişey mi, yoksa hap gibi bişey mi alsam içerden etki etsin diye.

GNC de sordum bi hap önerdi hsn formula diye bişey. onu mu alsam yoksa bioxcin gibi direkt saça sürülen ampuller mi?
sanki hap daha iyi olur gibime geliyor. a,c, d, e, b vitaminleri ve çinko vs içeriyor.

))))) biliyorum takildigini ama motivasyonumu kaybettiimm kizzz, nasil toparlanacazz bizz, spor bile yapmak icimden gelmiyor
Regl oldugun icin istahin acilmistir, cok normal, benimde gögüslerim agrimaya basladi, saniyorum yaklasti regl dönemim.
Bu arada bayramin ne zaman oldugundan bile hic haberim yokk inaninki bana kizlarr
Vallahi imkan olsa gelirdim, daha Türk kavemide icmedim.. yatak odasi ki$inda soguksa fenaa canimm, yaa bende kansizlik hep vardi zaten ama bu aralar cogaldimi nooldu bilmiyorum, cünkü mevsimin üzerinde üsüyorum.
Bu arada sana sacla ilgili en iyi önerecegim sey canim, seba med in sampuanini al ve bepanthen igne alip sampuanin icine kir birkac tane, banyo yaparken sac diplerine parmak uclarini kullanarak ( tirnaklari kullanmadan ) masaj yaparak yavas yavas yikayacaksin, saclarini kesinlikle yaglandirmayacaksin, hergün yika ve sac kremi kullaniyorsan eger kesinlikle saclarinin köklerine degil, sadece uclarina sür.. sac kremi sac köküne deydiginde saclari döküyor.
hergün yarim cay bardagi pekmez yiyeceksin.. A,E ve D vitaminleri icinde olan bir vitamin hapida al eczaneden, önerildigi sekilde kullan dökülme durana kadar canim..
benim ayrildigim esimle nisanlilik döneminde sorun yasadigimda stresten saclarimin yarisini kaybettim, agliyordum artik bu duruma üzüntümden ve bu anlattiklarimi uyguladim, cok kisa zamanda dökülmesi durdu.. haa bu arada bol sivi tüket, günde birkac sefer birkac dakika sac köklerine parmak ucunla masaj yaparak sac kökünün nefes almasini sagla.birde acilen git ve 1-2 cm de olsa kestir canlansin.. bu dediklerimi yaparsan kesinlikle bana tesekkür edeceksinn.. denenmistirrrrr tarafimdan

valla yazdıklarınızı sonuna kadar okuayamadım kızlar. bu nasıl diyet topiği laaa??! valla canım bir şeyler istiyo okudukça. Gülcüm bu performans için ayrı tebrik ediyorum snei canım. oğluş yememiş sen yemişin paso, toplantıda en şişko velii sen olcan

Sedefcim sen de gündüz makarna ye akşam sütlü tatlı. hem de iki gün üst üste. yoo yoo daha fazla sormucam çünkü kesin dahası da vardır onu yazcandır.

hıh ben de irmik helvası yedim akşam yarım porsiyon. valla üçümüzü de tebrik ediyorum. arkadaş bu nasıl iş yauuvv...

Sedefcim geçmiş olsun canım. bi türlü toparlanamadın. benim de eşim hasta. yeni ev bu havalrada bile buz. biz de utanmasak yakcaz kombiyi. senin de ev soğuk demek ki. dikkat et kendine canım.

Gülcüm snein de keyfin yok sanırım. atibiyotik niyetine soğan yemişsin, üşüttün mü yoksa sende? dkkat et canım kendine. bu arada saç dökülmesi için Sedef'in tarifler işe yarar kesin. bi de gncden biotin ve çinkoyu alıp beraber kullanabilirsin. hem saç dökülmesine hem tırnak kırılmasına iyi geliyormuş. içerden besler bu da saçlarını. bir blogda çok iyi geldiğini okumuştum.

ben bugün annemle hastanedeydim kızlar. sonra maaşını çekmeye gittik, bi sürü kuyruk. banka işleri falan pestilim çıktı. öğlen patates yemeği yedim, sinir oldum kendime. akşam da bamya yemeği üstüne irmik tatlısı. anlayacağınız ben de hiç memnun değilim kendimden. neyse dikkat edin siz kendinize. öpüyorum çok sizi.

Esracim Vallahi haklisinn, kesinlikle toparlanmamiz lazim, sporu ihmal ettim birkac gündür, bugün zumba yapmayi denicem önce evi toparlar temizlerim, vücut zaten isiniyor temizlik sonrasi, hemen ardindan biraz zumba ve bisiklet sürerim.sonra dus alip bir kave icmeye cikari,,cok sIKILdim cünkü, belki benimkinin yanina gider orada icerim.

Kahvaltim : 1 dilim light ekmek, iki parca peynir, domates, salatalik, 3 tane siyah zeytin, 1 fincan tatlandiricili cay
bugün tavuk yapar yerim yanmaz tavada, dünde tavuk yemistim, yakinda gidaklamaya baslicam böyle giderse

ters psikoloji haaa, yemezler aga :)))

şaka bi yana haklısın Esracım yaa, ne desen haklısın. benim kendimi toplamam lazım, bu ara hep cıss yiyorum.
bir çözüm buldum, artık yediğim cıssları buraya yazmayacağım

dün tam iyileştim artık derken akşam yemeğinden sonra daha beter oldum. burnum da akmaya başladı. ateşim çıktı vs. o nedenle diyet yerine bol vitamin almaya bakıcam.
önce eşim nezle oldu, sonra oğlum, şimdi de ben. bugün okula götürdüm artık oğluşu. dönüşte yürümeyemedim. çok terliyorum zaten ateşim var bi de reglim diye.
ama okulun etrafında 25 dk yürümüşüm. yakın bir yerde kahvaltı yapacaktım ama daha yeni açıyorlardı. git evine rahat rahat ye dedim ve eve döndüm.

lor peynirli omlet, az ekmek ve zeytin yedim. uyusam iyi olacak aslında. akşam veli toplantısının en şişko elemanı eksik kalmasın di mi Esram

bir iyileşeyim siz o zaman görün beni. bisiklete ve twister a geri dönücem. veya pilatese.

bu kış en azından kilo almadan geçsin, fakat inceleyim pilatesle.

öğlene akşama ne pişireyim bilmiyorum. bakliyat mı ıslatsam, düdüklüde pişiririm yetişir sanırım.

insan ne yiyeceğini şaşırıyor ya. hee dün dr.öz show da izledim. poposu büyük olan kötü yağları bırakmalıymış. göbeği büyük olan da karbonhidratı iyi olanla değiştirmeliymiş.
göbeği büyük olanların bağırsakları ve kalbi yağla kaplanıyormuş. ama iyi tarafı çabuk eritiliyormuş. ama popo yağı daha dirençliymiş.

saç konusuna gelince o hap olanı alayım ben saçıma yaramasa bile kışın iyi destek olur içindeki vitaminler. arada Sedefimin söylediği bakımları da yaparım.
saç bakım yağı aldım, nivalis markasının. onu da her banyodan yarım saat önce sürücem.

Esracım doktora sordunuz mu lavanta kürünü?

Sedefcim zumba eğlenceli bişeye benziyor. hem ruha hem bedene :) iyi gelir bence.

ki$in bile bukadar hasta olmuyor insan canim yaa, bahar hep hastalik havasi, herkes bahar aylarini sever bende nefret ederim.giyinsen terliyosun, soyunsan üsüyosun cok gecmis olsun, meyve caylari ic 3-4 fincan ve yesil cayda tüket hergün, gercekten lionlu yesil cayin faydasi oluyor.
biraz yoruldum dinleneyim diye oturdum, zumba actim bakiyorum en iyi video hangisi diye, benimki gelsin öglen, gidince bi zumba atalim bakalim aslinda kizlar eger tembellik etmesek tatli pasta ekmek,tuz ve yag tüketimini dengeleyerek sadece sporla bile zayiflamak mümkün. ama 3 gün yapip bes gün kaytariyoruz arkada$$$

Buarada veli toplantisi yapilma sebebini sen gitmeden ben sana diyeyim, $unumuz eksik, bunumuz tamamlanmali, para toplanmali vs........ bunlarin ardi arkasi kesilmezzzzz bi türlüü.. yoksa daha cocuklar kicini koymadan ne toplantisi olacakmis kiii.. yigenlerimden tecrübeyle konusuyorumm )))))))

selam zuzular,

ay siz bana alınıp kızdınız mı, yerüm yerüm :) ee çok yiyoruz ama kızlar napayım. bi de yazıyonuz buraya :)

Gülcüm sana da geçmiş olsun. dikkat et canım, bi yerleşince gitmiyor hastalık. sabah kahvaltıyı düzgün yapmışız :)) 25 dakika da yürümüşüz, süper. ama kış için hedefin niye öyle. 5 kgmı sen havada karada verirsin. ikna ederiz biz zaten seni. bu arada spor için de oğluş okulda, fırsat bulursun kendine artık. lavanta kürünü sormayı unuttuk bu arada canım. ben de diyorum neyi unuttum ben. bi dahakine sorayım kesin. benim hem karında yağlar hem popoda. off çok gıcık bir durum. canım bakliyat yemeklerini öğlen, sebze ya da et yemeklerini akşam ye. bakliyatlar taze barbunya bile olsa çok su tutuyor akşam yendiğinde. bulgur pilavı ya da diğer bulgur yemekleri de akşam yenmemeli bence ya da çok az yenmeli. çok su tutuyor bulgur da.

Sedefcim inşallah bugün daha iyisindir. temizlik zumba derken kendini şımartma fazlına geçecekmişsin, küvette keyif ve kahveyle. ha şöyle valla, insan kendini şımartınca daha motive oluyor. dediğinde de çok haklısın canım, sadece spor bile çok etkili az dikkat etsek.

ya ben de tembellik tembellik içimden gelmiyor bir iş. şimdi bir evi süpürcem sonra yemek yapıcam. ton balıklı salata, şehriye çorbası ve sebzeli bulgur pilavı. ben çorba içmem herhalde, bulgur pilavını da en fazla 4 kaşık yerim.

öpüyorum ikinizi de. kendinize iyi bakın ve çoook yemeyin kızlar :))

bu mevsim geçişleri zamanı gelince elde bavulla dolaşmak gerek. sabah kışlık, öğlen yazlık, akşam yine kışlık giymek için yedek taşımak lazım çantada Sedefcim.
ama benimki kesinlikle terleyip klimalı otobüse binmekten oldu.
ben sabah oğluşa uzun kollu giydirdim. okula gittiğimde baktım başka çocuklar kısa kollu, askılı elbiseli vs.
veli toplantısına babası katılacak. ben oğluşu alıp eve dönücem mecbur. (toplantıya çocukları götüremiyormuşuz)
bakalım ne diyecekler. ben çocuklarla ilgili bize ödev verecekler diye düşünüyorum. polyanna Gül ikonu.

öğlen 15:00 de öğle yemeği yedim. çok uydurma bir yemekti :) akşama da kuru fasülye ıslattım.

Sedefcim sen rejime başladığında bir çorba içiyordun. onunla ilgili sayfa açılmış.. ayranlı detox diye. ordn alıntı yaptım;

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

tatlım ben bunu bayram ertesi yaptım 1 gün olarak ve bayramda çok yediğimden 800 gr mı ne gitmişti ertesi gün. ama o hafta doğru düzgün kilo veremedim. muhtemelen vücut kaybettiği sıvıyı yeniden aldı o hafta boyunca. bu çorba günde 1 öğün, hatta akşamları süper olur ama 2 gün üstüste çok su kaybettirir vücuda.

Son düzenleme:
yazdıklarım uçmuş. ben çıkmak zorundayım sonra tekrar yazarım.

aağıdaki alıntıyı yine bu forum sitesinden aldım.. Sedefcim senin böyle bir çorban vardı di mi mercimekli yoğurtlu?
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

geldim kızlar. oğluşu almaya yürüyerek gittim. kim korkar hain reglden, hain nezleden dedim:) (tampon kullandınız mı hiiç? yeri gelmişken sorayım dedim,)
otobüste yine klima açıktı ama hemen kendime şal, oğluşa sweatshirt giydirdim.

akşam yemeğimi 19:00 da yiycem. kuru fasülye+ soğan:)

selamm kizlarrrrrr, geldim, islerimi yarim yamalak halledip azicik sporumsu bisiler yapip dusumu alip ciktim, biraz dolandim, benimkine ugradim kahve icip geldim. yürümü$ oldum hicolmazsa.
Gül ben 10 yildir sadece tampon kullaniyorum, yani ilk evlendigimden beridir.okadar rahatkii, kesinlikle tavsiye ediyorum kullanmayanlara.. regl döneminde insanin akli oturdugu kalktigi yerlerde kalmiyor
evett canim ben bugday ve yesil mercimegi isliyordum sonrada haslayip icine yogurt ekliyordum, pul biber, biraz tuzla tatlandiriyordum, azicikta kuru nane.. tadi güzel oluyordu ama Esraninda dedigi gibi böyle seylertek besin olarak alinmamali ama sabah ve öglen normal yeyip, aksama bir iki kase corbayla gecistirerek zayiflamak icin cok uygun.. ilk diyete basladigimda cok fazla kilo veremesemde vücudum baya incelmisti ve farkediliyorduu, yine öyle bir azim gelse ke$ke kizlarr yaaa

acaba diyorumm 1 ekimden 1 kasima kadar kendi icimizde bir zayiflama yarismasida biz mi düzenlesekk nee:26:

varım ben Sedefcim, bayılırım hem de. bana yarış olsun :)))

ama benim kilom senle gülden fazla olduğu için normal şartlarda daha fazla veririm. bence sen gülle yap asıl yarışı. bakalım ne kadar vercez o ay?

ayy hadii Valla ba$layalimm, yoksa bisey yapacagimiz yok, birde yüzsüzlük edip yedigimizi ictigimizi bile yazmaya basladik, iyice dalgaya aldik olayiii )))
bakarsin hirs yapariz daha cok asILIriz senin kadar verebilmek icin Esracimmm Simdi onay gelsin hemennnn cikiyorum bisikletin üstüneee
Gülll okur okumazzz bildir canimm sende görüsünüde, bi sende hee de hemen baslayalim

ya canım öyle kızıyorum ki kendime. sanki ideal kiloma ulaştım da iki gün normal yiyorum, üç gün kaçamak. daha çok uzun benim yolum. sizde de aynı şey söz konusu. hedefimiz yazı formda geçirmekti anlaşılan. neyse canım, dediğin gibi 1 ekim milat olsun. o zamana kadar da ben 85i siz de 69u görün inşallah. sağlığımıza yazık en az 10 kilo fazlayla geziyoruz üçümüz de.

Ala$$tikkk kizlarrr,, Gül ko$ulsuz $artsiz kabul etmi$ farzediyorum senii deee Ben sabah itibariyle 1 ekime hazirlik yapiyorum, planimi programimi bundan sonra saatli yazip cizip uygulayacam kizlarr,, ben her isimi hep cok gec vakitlere birakiyorum tembelligimden, sonrada dar vakite bisürü yapilmasi gereken $eyi görünce üsenip yerime oturup kaliyorum öylee.
bu sefer cok calisacammm, en büyük söz olsunnnn

zaten metabolizmamız da kendimiz gibi günün çok geç saatlerinde hızlanıyor, işin başına geçiyor. erken kalkıp, sabah çok kuvvetli kahvaltı yapıp işe koyulmak lazım canım. anlaştık valla. bundan sonra yazalım o gün elimizden geldiğince ne yeyip ne içtiğimizi, ne yaptığımızı.

Tamammm canimm, bak sana ister söz, ister yeminnn.. bu sefer caymak yok, hertarafimdan terler akana kadar yoracam kendimi.. yazi kacirdikk, baree kI$ aylarini güzel kar$ilayalimmm

Tamammm canimm, bak sana ister söz, ister yeminnn.. bu sefer caymak yok, hertarafimdan terler akana kadar yoracam kendimi.. yazi kacirdikk, baree kI$ aylarini güzel kar$ilayalimmm

benden de söz :) eşim uyandı da terlemiş üstünü değiştik. sen spora gittin herhalde Sedefcim. kusura bakma canım. görüşürüz sonra yine.

benden de söz :) eşim uyandı da terlemiş üstünü değiştik. sen spora gittin herhalde Sedefcim. kusura bakma canım. görüşürüz sonra yine.

yok canim, spora gitmedim ama sen cikinca bende cikip benimkinin yarin giyeceklerini ütüleyip hazirladim.. benimki isten gec geliyor biliyorsunuz, daha gelmesine en az iki saat var, simdi biraz zumba yapmaya calisacam, yine beceremezsem belki leslie yaparim üzerinede belki 20-30 dk bisiklet sürerim. artik yarindan itibarende erken saatte yapacam sporumu..

Güllll ugrarsann sende bi ona mesaji at canim bu 1 ekim - 1 kasim diyet ve spor yarisinii
öpüyorum kizlarrr, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…