May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar,

yazdıklarınızı okuyamadım henüz. anneme gittim öğleden sonra. 23.30 gibi döndük eve. marketten alınanları yerleştir, çamaşır as, ufak tefek toparla bu saat oldu. gözümden uyku akıyor. sabah okurum yazdıklarınızı pamuklar. inşallah güzel bir gün geçirmişsinizdir her açıdan. ben gözümün önünde çok canımın çektiği gofreti yemedim

uyumuşsunuzdur muhtemelen şu an, Sedef hariç :) İyi uykular kuzular.

nihayet okudum geçmişi.

Gülcüm kıyamam, hasta hasta o kadar azmedip yürüyosun ben de ukalalık yapıyorum. haklısın canım, yokuş yukarı da yürümüşsün elinde poşetlerle baya zorlamıştır seni. hastasın sen iyice geçmiş olsun. maşayla da elini yakmışın. aynı benim gibi şahdık şahbaz olduk. ben de geçen pazar uzun zamandır kullanmadığım maşayla zaten kısa olan saçlarımın önünü kıvırtayım dedim. nasıl sardıysam bi taraf kıvrıldı, diğer taraf içe fön çekmiş gibi sapıttı. bu beceriksizliğin üstüne ben de parmağımı yaktım. eşim de dedi hakikaten bi maşan eksikti diye :) menün gayet iyi. cıslardan da tat almıyomuşun, kıyamam. sen toparlan bir an önce. bamya seviyosan bol soğanlı limonlu bamya yap. acayip c vitamini var bamyada, eşime geçen yapmıştım toparladı.

Sedefcim çok güldüm evden çıkışım bir tören demişsin ya. koptum valla onu okurken. kuşum sporun çok iyi de öğlen yemeğinde sadece pilav yemek nedir Allasen? yanına bi salata yapaydn. tamam 5 kaşık az ama metabolizmanı sadece safi nişasta olan bi şeyle günün en önemli öğününde mahvediyosun. o kadar spor yapmışın akşam da protein almamışın, sadece meyve. çok kızıyorum sana ha. tembelliğinden hep :) ben dün anneme gittim canım, koşu bandına çıktım ama 60 dakika nerde, 20 dakika dayanabildim. bu ara kronik yorgunluk var bende ya. geçecek elbet.

Kızlar yöntemleriniz çok iyi çok güzel. benim bi fikrim var ek olarak. herkes ayın 1inde sorunlu bölgesini mezurayla ölçüp not etsin. ay sonu spor yapacağımız için incelme konusunda iyi bir veri olur. ne dersiniz?

Günaydin kizlarrr, sabah 09.00 da kalktim benimkine ütü yapmam gerekiyordu, o yüzden 15 dakika önceye kurdum saati, bi yandan da kahvalti hazirladim..kahvalti ve ütü fasli bitince benim yawru ku$ta gitti, beni yine yalniz birakti benimle ba$ ba$a

Ye$il cayimi aldim koca yarim kiloluk fincanimda, gectim televizyonun karsisina.. 1-2 saate kadarda kalkip sporumu yapacam, biraz yediklerimi sindirdikten sonra.

Kahvaltida : 2 dilim peynir, 2 tane siyah zeytin, bir tane yumurta, bir dilim siyah ekmek,domates salatalik ve bir fincan cay ( tatlandiricili )

Esraciiimmm haklisin dün kötü beslendim, sabah saglikli normak kahvalti yaptim, öglen 5 kasik pilav yedim ama lapa gibiydi, canimda isteyerek yemedim, istahsizdim dün biraz o yüzden yaninda ne yogurt ne salata yiyesimde gelmedi. ara ögünde yarim mandalina ve iki catal muz yedim..aksamda yine baya bir yemege karsi isteksizlik vardi,ugrasmakta istemedim o yüzden tembellik ettim, iki dilim kepek ekmegin arasina iki dilim peynir, 4 tane siyah zeytin, kücük bir domates ve kücük bir salatalikla sandwich yapip yedim aksam yemegi niyetine, aksam 21.00 de de süt ictim.., baya tatmin edici bir sekilde sporumuda yaptim.. Dün böyle gecti kizlar özetle

mezurayla ölcme fikri iyi ama bende malesef mezura yok, nereden bulabilirim bi arastirmam lazim, benimkine bir söylerim, bulursa alsin gelsin. bende ölcmek bilmek istiyorum kizlar aslinda cünkü saglam spor yapildiginda 5 kilo versen 10 kilo verilmis gibi görüntü oluyormus ve eger 1 kiloluk yag ve 1 kiloluk kas görünüsünün resmini bulabilirsem size eklicem buraya.. $ok olursunuzzzz ..
Gül yok, geziyor sanirim, sefan olsun

tatlım sporu erkene alman çok fayda edecek. bugün daha dikkatli beslenirsen telafi edersin dünü. çok spor yapıyorsun, çok ye ama proteinini ihmal etme. kas kaybetme o kadar uğraştıktan sonra canım.

canım terzide bulabilirsin, manifaturacı ver mıdır bilmiyorum ya da nalbur. oralarda bulabilirsin. sevgilin kesin bilir, hatta bulur sana. ihmal etme, seni çok motive edecektir.

bugün köfte cikardim buzluktan, köfte ve salata yapacam canim, spor yapmaya baslamisken dedigin gibi beslenmemide bozmamam lazim. galiba bu sefer basaracaz kizlarrr.. mezurayi hemen bugün söylicem canim, bende merak ediyorum cünkü ne kadar incelme olacagini..
kizlar sizde neler yaptiniz yazin olurmu. ayin birinde baslanacakti sözde ama ben sahtekarlik ediyorum, hemen gaza geldim biranönce basladimm

Son düzenleme:

canım ayın 1i dedik ama o zamana kadar cozutmak yok zaten. 1 hafta kaybettirir bu bize. başlaman süper o yüzden :)

ben de şimdi yoğurtlu kabak sote ve tavuklu salata yedim. baya besleyici bir menüydü. akşam yemeğine de 4 kaşık pilav ve bol salata yerim. spor yok benim bu hafta malesef

afiyet olsun canim, menü süper..spor neden yok bu hafta, rahatsizliktan yada vakitsizmisin,, yoksa canin mi istemiyor ?

Merhaba kızlar,
Kahvaltımı 08:00 de yaptım. 1 ,5 haşlanmış yumurta( yarısı oğluşunkinden kalan) 1 dilim çavdar ekmeği , domates, salatalık ve az peynir yedim. Bir küçük fincan nesafe içtim.

Oğluşu bıraktıktan sonra yürüyerek döndüm. Terlemeyim diye üstüme bişey almamıştım ama yine de terledim. Çantamda şalım vardı onu sardım boynuma omzuma. Ama saç diplerim bile terlemişti ve rüzgar değdikçe üşütüyordu. Eve gelince üstümü değişip yattım. Banyo yapsam iyiydi ama halim yoktu. 1,5 saat uyudum galiba. Cebim çaldı, yanlış numaraydı. Uyandırdılar beni boşuna. Geri uyuyamadım. Kalktım ve öğle yemeğimi yedim. Kuru fasülye ve cacık(bir diş sarımsaklı, soğanlardan fayda alamadım diye sarımsağa geçiş yaptım)+1 domates.Üstüne de double Türk kahvesi:))kupada içiyorum :)) yanında ceviz badem ve 2 karecik bitter.

Akşama ne yapsam bilmiyorum. Kabak var onu karnıyarık gibi mi yapsam ya da dün iceberg marul almıştım. Onunla salata yapayım. Eşim de gelirken dardanel ton balığı alsın. Olsun bitsin :)
Oğlum sabah ağlamıştı okula bırakırken, içime oturdu. 2 gündür sabahları çıkmak üzereyken anlayıp ağlamaklı oluyordu.(toplantıda bu konuda bilgilendirmişler, 2. Haftada ağlamalar başlar diye)
Oğluşa bir kek mi yapsam. Geçen gün fırından ekmek alırken brownie gibi bişey vardı bu nedir diye sordu. Almak istemedim, hangi marka mlz.leri kullandıklarını bilmediğimden. Ekmeği aldım ama ??
Sedefcim bi iyileşsem gezmelere de gidicem ama çok halsizim. Uzanıyom. Laptop bacaklarımı ısıttı terliycem yine ateş basıyooo. Adaçayı yapayım bi de kendime az sonra.
Evden çıkmak için süslenirken yorulup geri vazgeçmene ben de çok güldüm Sedefcim. Ben yeni yeni süslenmeye başladım. Okuldaki hatunları görünce.
Sabah nem vardı galiba evden çıkarken saçlarım güzel görünüyordu. Eve döndüğümde cadı gibiydim :))) dün fön çekmeye çalıştım maşayla. Saçlarım ince telli ve az. Hemen oluveriyor. Tabi kuaför fönü gibi dümdüz olmuyor . dün kaptırmışım kendimi bütün saçımı toplayıp uclarını dışa doğru yapayım dedim, tabi alışık değilim ayna ters gösteriyorya saça doğru değil kola doğru gitmiş maşa tutan elim.
İlginç olan şu an yanık olan değil yakan kolumda bir acı var. Şu bindiğimiz otobüsün kliması kolumu mu çarptı nedir.

Ayy yaz yaz bitmedi. Hastayımmm hastaaa hani bana pastaaa :) ay yok tad alma duyum da yok ki napcam pastayı. Pöfff

Nicer dicer alayım mı kızlar bir sitede indirimde 45 tl. ben soğanları küçük küçük doğrayamıyorum, reklamlarda çok pratik görünüyor. Belki kullanmışınızdır yorum bekliyorum

Mezura konusunu daha önce de konuşmuştuk Sedefcim, ip ile ölç, sonra çelik metre ile (evde vardır arkadaşının bence) kaç cm gelmiş diye ölçersin ipi. Ben de ölçeyim. Bi iyileşeyim de pilates yapıcam inşallah. Daha önceden Esracıma sözüm var ölççem diye zaten.

Hee Esracım sen niye bu hafta sporu boşladın bakem? Neden neden????

Bugün okula farklı bir yoldan yürüyeyim de bamya alayım marketten o vakit. Hem C vitamini hem bağırsak boşaltıcı niyetine hi hihi ( pazara gitmiyoruz kaç haftadır, mevsimi geldi mi ki bamyanın?)
Kışlık bişeyler yapıyor musun Esracım? Sedef’e sormuyorum o Almanya’da nasıl yapsın.

Gülcüm sen feci hastasın ya. dikkat et gidip gelirken, bugün yine klima çarpmış bak.

nicer dicera ben de özeniyorum. kabaklar için özellikle. kabakları kibrit çöpünden az kalın doğrayıp çok az yağla fırınlıyorum. aynı kızartması gibi oluyor. üzerine yoğurt döküp yiyorum hiç kabak sevmediğim halde severek.

kıyamam ben oğluşuna ya. sen ona brownie yap. ya da sevdiği başka bi şey. alışacaktır canım zamanla, sen sakın düşürme süngünü.

bu hafta çok halsizim ben de canım. yapamıyorum spor niyeyse. dün başladım bitiremedim. haftaya inşallah.

canım ben bugün eşimle palamut alcam temizletip atıcam dondurucuya. ucuzlamışken güzel bir portein kaynağı olur diye. biraz barbunya koydum. annele bamya koymuştuk babam getirmişti memleketten ama bitirdik şimdiden. bamya delisiyiz eşim, ben ve annem. annem yine yeşil fasulyeyi az domatesle öldürüp koyuyor ama biz pek sevmiyoruz. kabak bulup üşenmezsen yine öyle incecik yemeklik doğrayıp atmak istiyorum ama yer olur mu bilmiyorum canım. domates sos yapabilirsin biberle ama yerin olur mu ki dondurucuda?

ohhh kizlar güle güle yiyin kislik hazirliklarinizi.. gülcüm asIL almanyadakilerin böyle seyleri türkiyeden dolu dolu yapipta getirmesi lazim ama benim hic o taraflarda bezim yok kiz, Türkiyede de yasasam hayatta ugrasmazdim.. galiba biraz gofti den bir ev hanimiyimm annem ve izmirdeki ablam domates bile yaparlar ki$ icin, ben hem anlamam hemde anlamak istemem yani.. benimki benden taaa aylar önce bi yaprak sarmasi istedii daha hala yapacam sözdeee, en azindan yapmaya calisacam ayy kendi söyledigime kendim güldümm ) ..zaten o kahvalti haricindeki ögünleri isyerinde yiyor, cok nadiren arar beni pilavla tavuk yapmami ister,yada buna benzer basit seyleri. kizlarr sorumluluk sahibi oldugum icin iyi bir calisan, iyi bir es ve iyi bir anne olabilirim, asii bir yapiya sahip oldugum icin cok mükemmel bir evlat oldugumu söyleyemem tabii kötüde bir evlat sayilmam ama aslaa mükemmel bir ev hanimi olamadim i$ güc yazlik ki$lik, indir kaldir konularinda kizlarrr yaaa,, evde sil süpür , toz al, banyoyu temizle gibi günlük isleri cok titiz ve temiz yapiyorum ama cam kapi koltuk isleri hayatta elimden gelmez, daha bügüne kadar hic yapmadimda... bir ay önce silmek icin fikir aldigim koltuk hala birileri gelsin silsin diye bekliyor galiba bu bizimkilerin sucu biraz, evin kücük kiziyim diye yaptirmazlardi kiyamazlardi,, birazda karakter meselesi tabii. ama öyle bir adama düstüm kiii, sürekli evde oldugum icin izin vermiyor birilerini cagirmama yardim icin..buyur burdan yak, benim gibi kel e onun gibi tarak

$uanda adet dönemine cok yaklastigim ve bagirsak sorunu yasadigim icin cok $i$ hissediyorum kendimi, en azindan bagirsak sorunumu cözer cözmez iple ölcecem, söz kizlar, unutursamda arada hatirlatin..
BUGÜN NE GiYSEM diye moda programi baslamisti, actim karsisina gectim, tam __1 saat 5 dakika__ bisiklet sürdüm, SIRILSIKLam ter icinde kaliyorum tabii ilk 10 dakika icinde, sporum bitincede dusa girmeden önce evi sildim süpürdüm yine. okadar bitkin hissediyorumki kendimi anlatamam. köfte ve salata yemistim saat 17.30 aksam yemegi olarak, ara ögünde yarim tane muz yedim. bundan sonrada sadece su, yesil cay ve aksam 21.00 gibi de 1 bardak süt icerim tarcin cubuklu..

Esracim üzerindeki halsizligi atip biran önce toparlanirsin umarim canim, buarada bamya yi bende cok severim, hemdee cokkkkkkkk

Gül hakkaten cok feciii kaptirmissin kendini, gecmis olsun canim. o bahsettigin seyin ne oldugunu bilmiyorum ama bende kücük bir tane dograyici var, yemek yapan olmayinca oda kullanilmak icin bekleye bekleye yillaniyor. hic sogan dograyamam, birak dogramayi soyamam bile, allerjim var, gözümü dahi acamayacak duruma geliyorum, bahsederken bile yandi gözlerim sanki :18: buarada kolundaki agri ma$ayi tutarken , tuttugun elinle, farkinda olmadan fazla sIkarak tutmandan kaynaklaniyor olabilir bence.. farketmeden kaslarini sIkIyorsun ve o sekilde birkac saniye havada kalinca tutuluyor ilk seferinde.

yine döktürmüsümmmm, Allah size okurken sabir versin artik biraz dinlenecem, bugün galiba dizi olarak KöTÜ YOL vardi, onu izlerim. sporu erken saatte yapmak aksamlari huzurlu tv karsisinda el ense kebap yapmak demekmi$ megerseee, artik gündüzleri vaktim oldugu sürece kesinlikle gec saate birakmam

İyi geceler kızlar. Adaçayı iyi geldi. Şimdi yine içtim . bu gece rahat uyuycam galiba. İnşallah sabaha atlatmış olurum.
Oğluşu almaya giderken yine yürüdüm, pes etmedim yani. Gerçi almaya giderken kolay da, bırakıp gelirken yokuş oluyor ve epey zorluyor.

Eve gelince oğluma yaptığım makarnadan yedim yarım tabak.(çok acıkmıştım yemek yapmaya halim yoktu)
Biraz dinlendikten sonra kıyma kavurdum tatar yapmak için. Mutfak topladım vs derken baktım saat 19:00 u geçiyor. Yine tatar (makarna+ sarımsaklı yoğurt+kıyma)yersem geç saatte yine makarna yemiş olcam deyip makarna yerine 2 tane kabak doğradım küp küp ve onu soteledim z.yağında, sonra ona kavrulmuş kıymadan ekleyip sarımsaklı yoğurtla yedim.

Kabaklar suya dönmez mi buzluktan çıkarınca Esracım? Ya da çekirdek kısmını mı çıkarmak gerek öyle olmaması için? Benim derin dondurucum yok. Buzdolabının aldığı kadarıyla yaparım. Konserve domates ve menemen yapmıştım geçen kışa girerken. İyi oluyor yaz domatesinden kışın yemek yapmak. Bi de kahvaltılık sos yapmıştım ama o kadar uğraş boşa gitti. Fosurdadı sos olanlar. Kapaklar mı iyi tutmadı bilmiyorum. Hee bi de tarhana yapmıştım ama çok ekşi olmuş. Çok mu mayalandı çok mu kuruttum acep hiç bilmiyorum. Düşündükçe aklıma geliyor, barbunya ve taze fasülye de koymuştum, fasülyeyi rengi gidecek kadar haşlayıp poşetlemiştim.
Palamut iyi fikirmiş. parçalayıp küçük öğünler halinde poşetleyip atmalı buzluğa.

Sedefcim benim yengem Türkiye’ye gelince acayip bir nevale hazırlayıp dönerdi. Hatta amcamla bavul taşıma konusunda tartışırlardı. Çok ağır olurdu bavulu :))

Ev işlerine gelince ben de aynıyım. 2 güne geri eski haline dönecek şey için o kadar emek harcamayı sevmiyorum. Bazen yemek yapmak bile istemiyorum daha yeni topladım mutfağı diye.
Ama alışmamışız hep çalışmışız ondan. Çalışan insan eve dönünce dinlenmek istiyor. Bi de işyerindeki işlerin yanında ev işleri fasa fiso geliyor. Ama birilerinin yapması gerekiyor o fasa fisoları :) kura çekiliyor ve çalışsa da çalışmasa da kadına düşüyor o işler ne hikmetse :))

Ben evim şahaneyi seyrediyorum. fikir ve Fiyat öğreniyorum :) yeni evimize taşınırken perde halı olaylarına girmedik. Salonumun hala güneşlikleri yok ve perdelerinin bir kısmı eski salondan uzun tül, bir kısmı (ortada cumba kısma denk gelen) cam hizasında dantel perde :)) eve misafir çağırmaya utanıyorum. Koltuklar desen; çoktandır oturma yerleri ile sırtları ayrı telden çalıyor. Yani evin epey işi var. Dolap eksiğimiz de var. Hala bazı şeyler kutularda duruyor. Halılarımız yeterli gelmedi. Kışın ısınabilmek ve oğluşun üşümemesi için( hep halıda oynuyor) daha büyük halılara ihtiyacımız var. Mutfağıma bir köşe takımı istiyorum. Duvarların da boyanması gerek. Yatak odama bir dolap ve yatak başına aplik istiyorum. Hep istemekle kalıyorum ama

amaaan sağlık olsun olur zamanla,, yavaş yavaş.. bu halimize şükür. Bu kadar yazdığıma bakmayın, evimi seviyorum. Eşim de ben de çok süs sevmeyiz zaten. Sadelikten yanayız. Biraz uyumlu bir sadelik sağlayabilirsem tam olacak :)))

Ooo geç olmuş yatayım artık. Sabah 07:15 de uyanıyoruz. Öperim ve kaçarım kızlar…

Selam kızlar,
Yine destan yazmışsınız :))

Sedefcim aslında konserve ve dondurulmuş şekilde bir sürü sebze var marketlerde. domates sos ve banya dışındakilere pek gerek olmuyor. bamyalar çok büyük oluyor genelde marketlerde, domates sos da bulunmuyor pek. kaybın yok yani kışa hazırlanmadığından :)) kız çocuk bi sarma istemiş kaç aydır yapmamışsın aylardır. yap be kuzum yazık.
valla ben de günlük silme süpürmeye özenirim ama kapı baca silmeye kadın çağırıyorum. onlarla uğraşamıyorum ya.
Ben de anneme gidince bugün ne giyseme bakarak yürüyorum koşu bandında. bayılıyorum hakan akkayanın huysuzluğuna :))

Gülcüğüm bugün daha iyisindir inşallah canım. düzel artık kıyamam. dünkü beslenmen süper olmuş. öğlen makarna yemişin akşam kabak. valla ben de yeni yeni soteliyorum kabağı, bayılıyorum. yaz başından beri neden yemediysem.
Canım valla çekirdeklerini doğramayınca sulanmaz herhalde kabak. ama haklı olabilirsin, kurutmak daha mantıklı olabilir.
Sen de baya baya kış hazırlığı yapmışsın geçen sene ama rast gitmemiş bi kısmı. pes etme canım, kışın sebze başka türlü yenmiyor.
Evin içinde sadelik hakikaten daha hoş oluyor canım. hoşlanmıyorum ben abartı evlerden. belki işe başlarsan rahatça yaparsın bunları. işe başlamak da sana çok iyi gelecektir canım.

ben de bugün annemle çarşıya çıkıcam kızlar. taze sebze alayım. balık yaparız belki yine akşama.
bu sabah ki kilom 86.6 kg bu arada kızlar. inşallah ekim ayına 86.0 kgla başlayabilirim.
Siz de dikkat edin yediklerinize. öpüyorum kocaman

Kizlarrr günaydinnnnnnnn, yazdiklarinizi okudum, beni hic aratmamissiniz destanlari yazmi$siniz

Gülcüm önemli olan kendi evinin icine girmen, bosuna kira ödemiyorsun ya, esyalar zamanla olur.. Allah bütün olmayanlara da nasip etsin insallah. bende evin dekorunun sade ama $Ik olmasini tercih edenlerdenim. Duvarini boyatacagin zaman sana tavsiyen kesinlikle beyaz yapma,eve agir ve daha $ik bir görüntü verecek bir renk sec.benimki ben Türkiyedeyken yatak odamizi lila rengi yapmis, lila rengi nevresim takimi almis, lila ve kristal rengi karisik bir ahize taktirmis, lila rengi perde almis ve yine lila rengi mumluklarla hali almis.. neyseki yatak odasnda mobilya takimimiz beyaz yoksa lilaya bogacakmis bizi görünce cok sevindim böyle bir süpriz yapmak istemesine ama eger ben varken degistirseydik yatak odamizi biraz daha icime sinecek seyler alabilirdim tabiii, ne kadar anliyorum deselerde erkekler anlamiyor bu islerden okadarda
Vallahi canim ben bu i$i cözemedim, calisan kadin mi olmak daha keyifli yoksa ev hanimi olmak mi ? evde el ense kebap yapmak ayri bir zevk ama calisan aktif bir hayatinda ayri bir zevki var..bence aslinda en güzeli kendi isinin patronu olmak, insallah hedefim bu hayirlisiyla.. buarada yediklerine dikkat etmeye bile baslamissin, tekrar gaza gelebildik galiba hepimizzz kizlarrr cok sükür.bir iki hafta icerisinde yokus yukari cikmak bile simdiki kadar etkilemez canim, hemde eminimki yürüdükce kendini bedenen ve ruhen daha iyi hissediyorsundur.kücücük bir semsiye bulundur hep yaninda,yagmur cok fazla yagmadiktan sonra binme dolmusa otobüse..

Esraaa bende bayiliyorum o Hakan Akkaya ya, özge ulusoyda cok hosuma gidiyor, cok zarif bir bayan.onlari gördükce zaten pedallere asildim dün Dogru canim haklisin herseyin konservesi var bütün marketlerde, dogranmis ve tüm domates konserveside var burada heryerde ve cokta ucuz.
Benimki sarmayi istedigini bile unuttu Esracim artik, bigün yapsam sen sarma istemistin diye pisirdim desem, ne zaman istedim diye $a$irir galiba Onlar mutfaktaki elemanlarina manti bile yaptirip yiyorlar öglen yemekleri icin kendilerine, ne canlari isterse onu yiyor benden daha fazla, o yüzdende rahat davraniyorum saniyorum:26:
tekrar 86 yi görmene cok sevindim canim.. darisi 70 li rakamlari görmene canim.. baligin buaralar Türkiyede ucuzladigini görmüstüm haberlerde, cok akillica bolca alip buzluga atmak.güle güle yiyin canim.

KAHVALTIDA : iki parca peynir, bir tane yumurta, cok az domates ve salatalik, 3 kasik yogurt ve bir fincanda acik cay..
Simdi yesil cayimi iciyorum. birde kahvemi icip sporumu yapacam, dün öyle yorgundumkii kizlarr,spor yaptiktan hemen sonra ev isi yapinca birden fena bitkin düstüm, benimki eve geldiginde cok bitkinim, baya yoruldum bugün dedigimde bana bakti ve güldüüü , evdede hayat cok yorucu olmali, haklisin dedi

Son düzenleme:
kızlar merhaba, oğluşu okula bıraktığımdan beri Heykel'de dolaşıyorum. 15:05 de eve zor geldim. otobüs çok dolandı, trafik vs.
hemen duşa girdim. sonra ton balıklı salata yedim hazır paket ama miktarı çok azdı. superfresh'in egeli ton balığı salatası paketinden.
üstüne biraz cıss yedim. yazmıyorum ki canınız çekmesin. kahve içtim ve saçımı kurutup giyinip hemen geri çıkmam gerek.
akşama destansı şekilde yazarım. öperim kaçarım kızlar...

)))))))))))))) uzmanlar buldugunuz her firsatta insan icine cikin diyor, inan bana oglusun okula basladigindan beridir cok daha enerjik ve neselisin ( hasta olmana ragmen ) yada banami öyle geliyor ? ben ne yazikkii insanlardan kacar oldum, güvenmiyorum kimselere Gül, yani yalniz yasadim yillarca ve saniyorumki bu insanlardan kacma olayida bi nevi kendini koruma psikolojisimiydiki acaba :26: her ne olursa olsun iyi etmiyorummm, farkindayimm ve cok cokkkkk seviniyorum senin adinada canim hayata karismaya basladigin icin.......
Bursalisin saniyorum öylemi ? Heykel diyince Bursa mi acaba dedim.. Bursaya 3-4 sefer gelip gitmisligim var, ameliyatlarimi orada olmustum:18:
Ben yine 1 saat bisikletimi sürdüm, birazdanda kalkip sacma sapan hareketler yapmaya calisacam, artik rumba mi olur zumba mi olur bilemiyorum
bugün hic disari cikmadim, yarin bende cikip bir carsi boyu dolanirim, bir kahve icerim , azicik nefes almam lazimm
Sen her kahve yazdiginda benim canim bir kere daha icmek istiyor, aklima düsürüyosunnnnnn :26:
Kizzzz sen masallah baya bir U dönüsü yaptin birden bire yemek listelerindee.ton balikli salatalar felannn bir kere daha

Anca gelebildim kızlar,
Esracım bamya bulamadım marketlerde, h.sonu pazarlara bakayım bir de. tarhana sos olaylarına girmem ama menemen , domates sos, fasülye iyi oluyor. Bu h.sonu malzeme alayım bari. (kavanoz, sıfır kapak da lazım) kışın hep kereviz, pırasa, lahana, ıspanak yenmiyor. Şimdi amaaan desek de kışın çok lezzetli geliyor yaz sebzesi yemek. Veya misafir geldiğinde farklı bişey yapayım dediğinde hazır olmuş oluyor.

Düzelemedim gitti yaa, ama hep terleyip klimalı ortamlara girmekten oluyor. Sırtım tutulmuş galiba şimdi de. h.sonu en azından dinleneyim de iyileşeyim biran önce. Pilatese başlamalıyım.

Bugün çarşıda gezerken baktığım kıyafetlerin (indirimdekilerin) hep xs veya s olanları kalmış. Veya göbeğim çıkar, popom çıkar diye elemekten uygun bişey bulamıyorum. Hal böyle olunca alışverişten vazgeçiyorum ve ailemizin en fit üyesi oğluma bişeyler alıyorum.

SEdefcim Bursa’da yaşıyorum. Yoksa fsm bulvarındaki esteticare’de mi oldun ameliyatlarını? Aaa belki de o dönem teğet geçmişizdir birbirimize.kaç sene oldu?

Arkadaşın ne güzel sürpriz yapmış sana. Kendine güvenmiş demek ki . cesaret işi onun yaptığı. Çoğu erkek altından kalkamaz öyle işlerin. Hatta çoğu kadın. Misal ben :) hala salona ne renk hakim olmalı bilemiyorum. Koltuk yüzü, perdeler, halılar hep uyumlu olmalı ve bir renk tonunda karar kılmalıyım.Şu an saman rengi ve açık yeşil hakim.

Kızlar izlediğimiz programlara çok güldüm sonradan. Siz bugün ne giysem’i izleyin. Ben soframız programını izleyim. Kimin aklı nerde belli oluyor :))

Sedefcim beni de bugün alışveriş çok yordu. Senin evde spor ve ev işi yapman gibi.

Sırayla mesajları okuyup eksik cevap yazmayım diye bakıyorum. O nedenle kopuk kopuk oluyor idade ediverin.

İnsan içine çıkmaya bir başladım pir başladım. Ama güven sorunu bende de var. ben başta soğuk dururum gözlemlerim sonra ısınırım. Veya ilk günden canım cicim olmak sahte gelir. Bi de yalnızlığa alışınca özlüyorum evimin yalnızlığında sakin sakin oturup düşüncelere dalmaları veya bir filme kaptırmayı.

U dönüşü yaptın demişin ya Sedefcim pek u dönüşü yapamadım daha doğrusu 2 kere u dönüşü yaptım:)) karman çorman düğüm oldum. çünkü bugün cıss lar yedim de yedim :))

Kahve diyince aklıma geldi, bugün 1 tl ye kahve satan büfe gördüm. Ben ordayken 5 müşterisi oldu. Acayip iş yapar di mi? Hani şu bardakta haşlanmış mısır satanlar gibi.

Kızlar ücretsiz meslek kursları var burada. Web tasarımına gitsem diyorum. Eşim de ipad yazılımını öğren diyor. Kitap aldım ios programlamaya giriş diye. Eşim program yazmanın çok zevkli olduğunu söylüyor. Bence de öyledir . acaba öğrenebilir miyimkine? bilgisayar konusunda alt yapım yok . kullanıcıyım sadece ahaha:))

Esracım sen ne yaptın? Gittiniz mi annenle sebze almaya. Balıkları hüplettin mi bakalım?

Sabah:08:30 peyniirli omlet, 1 ceviz 4 badem (ekmek yemedim acelemiz vardı)
Öğlen 15:30 ton balıklı salata+siyah üzüm+ kahve + cıss
Akşam; 18:30 tatar :)) sonra 1 saat market alışverişi üzerine ananas, üzüm, cıss, ceviz badem

hee sporum da ; oğluşu bıraktıktan sonra saat 09:00-15:00 arası çarşılarda gezmek. (nihayet 5-6 gözlükçü dolaşıp nihayetinde gözlüğümü tamir edebilecek bir yer buldum, tamir eden çocuğu alnından öpesim geldi ama neyse :))) )
+ oğluşu almaya giderken hızlı hızlı yürümek. bacaklarım çok ağrıyor şimdi yaa
Adaçayı içtim, şimdi de yeşilçay içip uyuyacağım.

öperim ve kaçarım.

peh peh peh peh peh...

ne kadan da uzun yazmışınız kızlar yine ya... bi gün evde olmuyorum yazdıkça yazıyorsunuz :))

Ay Sedefcim senin ne kadar ince ve düşünceli bir sevgilin varmış. yengeç burcu muydu o ya :)) ama erkeklerin zevkleri kadınlar kadar gelişmiş olmuyor ev dekorasyonunda haklısın. yine de çok güzel olmuştur odanız eminim. maşallah
Çalışma konusunda şunu söyleyeyim, yaklaşık 1 yıldan fazla zamandır çalışmıyorum, aradaki kısa tecrübeyi saymazsak. bana çalışmamak yaramıyor. çalışmak çok daha tatmin edici hem maddi hem de manevi açıdan.
Sevgilinin işi çok tehlikeliymiş yauvv :)) her istediğin yemeğe anında ulaşabilmek
bu arada listen yine çok iyi canım, kendini yorma ama çok. bitkinlik bu mevsimde oluyor hep ya.

Gülcüm dün annem aldı bamya, kilosu 5 liraydı. ama iriydi biraz. bizim oraların bamyasını tutmuyor. başka yerde 8 liraya vardı ama o da iriydi. onlardan alacağına bir yemeklik superfreshin ayıklanmışını almak daha mantıklı aslında. yaz sebzesi hakkat iyi oluyor kışın. ben de sevmiyorum o saydığın sebzeleri ıspanak dışında.
klimalar hakikaten feci yapıyor insanı. bizim esnafımızda, şoförümüzde klima kültürü yok. dışarısı 20 derecyken klima açıyorlar ya. arap yağı bol bulunca işte. sen dikkat et canım kendine. hep yanında hırka şemsiye taşı Sedefin dediği gibi.
Kız sen soframız mı izliyon, aferin. Allahtan yine de çok yemiyorsun. ben onları izlesem fil olurummmm.
kız yoksa senin eşin de mi yazılımcı :)) benimki de bana öğretmek istiyor da ben pek yanaşmıyorum. ama sen yaparsın bence. web tasarımı da ipad yazılımlar da gayet revaçta bu ara. hangisine yatkınsan başla bence canım. menün de akşamki yemeğin tatar olmasına rağmen iyi :) erken yemişsin, süper.

ben de dün annemle çarşı gezdim, ona bir şeyler aldık kızlar. balık aldık sonra akşam kuzenleri de çağırdık. çipurayı buğulama, hamsiyi fırın yapmıştım. çipuradan umutluydum ama hamsiyi daha çok beğendiler tabi. akşam helva ve parfe yedim. olur o kadar :)) kuzenimin eşi ne kadar çok zayıflamışsın dedi, en son gördüğünden 3-4 kg daha azımdır sadece. güzel bir akşamdı yoruldum ama...

Kizlarrr günaydinnn, yazdiklarinizi okudum, simdi cevaplayim
Gül benim gittigim hastane Cekirgede canim, en son gecen sene mayis ayinda gelmistim ama öncesindede birkac sefer gelip gittim, bursanin carsisina gitmistim bikeresine, oradan aldigim ayakkabi ve canta hala duruyor ve hatta kullandigim cüzdanim bile bursadan ) bu yazda gelmeyi düsündüm cünkü ani bir kararla abimin biri bursaya tasinmis, arkasindanda yurt disinda olan diger abim bursada isyeri acip oraya tasinmis.onlari görmeye gelecektim ama kismet olmadi.. hayat ne tuhaf kizlarr, bursayla hicbir alakamiz yokken tavsiye üzerine ben gittim geldim defalarca bir doktora ve simdi de ailemizin iki üyesi oraya yerlesti.
Ben hic yemek programlarina bakmiyorum kizlar yaaa, tokken bile canim biseyler istiyor sanki izledigimde, gül 1 ekimden 1 kasima kadar sende bugün ne giysemi izleeee, bak nasil gaza geleceksin Ivana Sert ve özge ulusoy un zerafetini görünce
buara bence alisveris yapmayin kizlar yaa, bu mevsimde cok pahali olmaz mi? hem bayrama yakin zamanlar hemde kis aylarina ilk girilen ayda pahali olur. ayricaa 1 ay sonra belki bir beden daha incelmis olucaz
Gülcüm cok iyi bir fikir bece, oglusu okula biraktigin vakitler icerisinde böyle bir kurs süper olur, ayrica neden ögrenemeyecekmissinkiiii, bilen herkes nasil biliyor. benim büyük ablamin kizida üniversiteyi yeni bitirdi.Ben yazin Türkiyeye gittigimde daha yeni ise girmisti,is tecrübesi kazanabilmek icin yazilimci olarak basladi bakalim bir yerinden, süperzeka bir kizdir masallah, anadolu lisesini bile birincilikle bitirmisti. Mutlaka yap birseyler canim, sanada iyi gelir. benim akiberimde gelecek aydan sonra yavas yavas belli olacak artik. bende belki okula baslayabilirim, daha evvel bahsetmedim henüz kesin olmadigi icin ama bir randevum var gelecek ayin icinde.o randevudan sonra gidecegim yönü yavas yavas belirleyecem artik.
Vallahi Esracim aslinda tehlikeli isi cünkü italyan mutfagi üzerine restaurantlari var ama adam okadar yiyor yiyor yine masallah manken gibi. erkeklerin metabolizmasi kadinlardan daha hizli calisiyor.. birde benimki asla ekmeksiz doymaz, makarna bile yese yaninda ekmek yer, neredeyse pizzayi bile ekmek arasi saracak
Bazen canim öyle cok pizza istiyorkiii, arayipta getir diyesim geliyor. mesela dün aksam dizi izlerken Allahim bi aciktimmmmmm, dedimkii kizin yarim tane pizza yesen nolacakkii, söyle getirsin götür en azindan yarisini:18: sonra kendi kendimi telkin ettimm, kalktim disimi fircaladim oyalandim felan vakit gecsin diye, yesen nolacak kizim dedimm, ucunda yine acikmak yokmu sonucta felan diye kendi kendimi sakinlestirdim ve kendimle verdigim savasi ben kazandim, nefsim degil
Esracim senin o 3-4 kilo fark var dedigin bence cok daha fazla kendini gösteriyordur, cünkü iskembeyi doldurarak yemiyorsun artik, dengeli yiyordun, ister istemez karnindada bir kücülme olmustur.bence sen bu 1 ay icerisinde en azindan 5 kilo daha hafiflersin canim.kasim ayina kadar 80 e düssen düsünsene birrrrr, neredeyse 20 kilo vermis olacaksin ve cok büyük bir rakam buuu yaa
ayyy gaza geldim yine,umarim bende bi 3-4 kilo verrrim 1 ay bitiminde Buarada birsey oudum gecen burada karabugday diye, o nedir yaa, hic görmedim daha önce, cok zayiflattigini söylüyorlar ?

Yaaa kizlar bende cok sevindim sasirdim tabii düsünüpte ben yokken evde süpriz degisiklikler yapmaya calismasina.. oturma odasindada degisiklik yapmis ufak tefek, perdeyi degismis, televizyonlugu degismisti, birde yatak odasini komple degismisti ama keske yinede beni bekleseydiiiiii, o nekadar ince düsündüm uyum sagladim desede ben cok daha $Ik birseyler yapabilirdim.. Haklisin Esracim erkekler bizler gibi olamiyor ne yazikkii dekorasyon ve ince islerde.. bende aslinda süper degilim bu konuda ama kötüde sayilmam, izmirde yasayan ablam bu konuda ic mimarlara tas cikarirrr. nisanliyken evlerini sifirdan yaptirdilar, duvarlari fayanslari, kapi gecisleri bile, renk uyumlari, yani eve girdiginde diyosunki kesinlikle bu evi ic mimara vermisler diyosun. birgün izmirden bir elbise aldim, düz askili yazlik bir elbise. eve geldik ablam aldi önüne elbiseyi, birde igne makas incik boncuk getirdi , bende napacak diye bakiyorum :18: yarim saat sonra verdi elime ve taniyamadim, uygun sayilacak bir fiyata almistim iki yaz önce, o elbiseyi öyle bir hale getirdiki gören oldukca pahali bir elbise sanmaya basladii becerikli ve zevkli hatundur.

Gelelim bugüne KAHVALTIDA : 3 tane zeytin, 2 dilim peynir,domates, salatalik, 3 kasik yogurt, 2 dilim ekmek ve acik cay.
daha yesil cay icmedim, simdi kahvemi yaparken bir yandanda yesil cayimi yaparim..
kahvemi ve yesil cayimi ictikten sonra 1 saat bisiklet sürüp dus yapip cikarim, biraz nefes alayim disarida, bir kahve icip dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…