Günaydin kizlarrr, sabah 09.00 da kalktim benimkine ütü yapmam gerekiyordu, o yüzden 15 dakika önceye kurdum saati, bi yandan da kahvalti hazirladim..kahvalti ve ütü fasli bitince benim yawru ku$ta gitti, beni yine yalniz birakti benimle ba$ ba$a
Ye$il cayimi aldim koca yarim kiloluk fincanimda, gectim televizyonun karsisina.. 1-2 saate kadarda kalkip sporumu yapacam, biraz yediklerimi sindirdikten sonra.
Kahvaltida : 2 dilim peynir, 2 tane siyah zeytin, bir tane yumurta, bir dilim siyah ekmek,domates salatalik ve bir fincan cay ( tatlandiricili )
Esraciiimmm haklisin dün kötü beslendim, sabah saglikli normak kahvalti yaptim, öglen 5 kasik pilav yedim ama lapa gibiydi, canimda isteyerek yemedim, istahsizdim dün biraz o yüzden yaninda ne yogurt ne salata yiyesimde gelmedi. ara ögünde yarim mandalina ve iki catal muz yedim..aksamda yine baya bir yemege karsi isteksizlik vardi,ugrasmakta istemedim o yüzden tembellik ettim, iki dilim kepek ekmegin arasina iki dilim peynir, 4 tane siyah zeytin, kücük bir domates ve kücük bir salatalikla sandwich yapip yedim aksam yemegi niyetine, aksam 21.00 de de süt ictim.., baya tatmin edici bir sekilde sporumuda yaptim.. Dün böyle gecti kizlar özetle
mezurayla ölcme fikri iyi ama bende malesef mezura yok, nereden bulabilirim bi arastirmam lazim, benimkine bir söylerim, bulursa alsin gelsin. bende ölcmek bilmek istiyorum kizlar aslinda cünkü saglam spor yapildiginda 5 kilo versen 10 kilo verilmis gibi görüntü oluyormus ve eger 1 kiloluk yag ve 1 kiloluk kas görünüsünün resmini bulabilirsem size eklicem buraya.. $ok olursunuzzzz ..
Gül yok, geziyor sanirim, sefan olsun
tatlım sporu erkene alman çok fayda edecek. bugün daha dikkatli beslenirsen telafi edersin dünü. çok spor yapıyorsun, çok ye ama proteinini ihmal etme. kas kaybetme o kadar uğraştıktan sonra canım.
canım terzide bulabilirsin, manifaturacı ver mıdır bilmiyorum ya da nalbur. oralarda bulabilirsin. sevgilin kesin bilir, hatta bulur sana. ihmal etme, seni çok motive edecektir.
bugün köfte cikardim buzluktan, köfte ve salata yapacam canim, spor yapmaya baslamisken dedigin gibi beslenmemide bozmamam lazim. galiba bu sefer basaracaz kizlarrr.. mezurayi hemen bugün söylicem canim, bende merak ediyorum cünkü ne kadar incelme olacagini..
kizlar sizde neler yaptiniz yazin olurmu. ayin birinde baslanacakti sözde ama ben sahtekarlik ediyorum, hemen gaza geldim biranönce basladimm
canım ayın 1i dedik ama o zamana kadar cozutmak yok zaten. 1 hafta kaybettirir bu bize. başlaman süper o yüzden :)
ben de şimdi yoğurtlu kabak sote ve tavuklu salata yedim. baya besleyici bir menüydü. akşam yemeğine de 4 kaşık pilav ve bol salata yerim. spor yok benim bu hafta malesef
canım ben şimdi kaçıyorum. az evi toparlayayım. kendine dikkat et. öptümmm
kızlar merhaba, oğluşu okula bıraktığımdan beri Heykel'de dolaşıyorum. 15:05 de eve zor geldim. otobüs çok dolandı, trafik vs.
hemen duşa girdim. sonra ton balıklı salata yedim hazır paket ama miktarı çok azdı. superfresh'in egeli ton balığı salatası paketinden.
üstüne biraz cıss yedim. yazmıyorum ki canınız çekmesin. kahve içtim ve saçımı kurutup giyinip hemen geri çıkmam gerek.
akşama destansı şekilde yazarım. öperim kaçarım kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?