May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

selam kizlar,
sabah oglus yine agladi gec gittik okula. donuste yurudum. eve gelince de yigildim kaldim koltukta. sonra kalkip kahvalti hazirladm. 2 yumurta, peynir, 2 dilim cavdar ekmegi, 5 zeytin yedim. ustune biraz cerez yedim.

sonra kalkip saclarimi boyadim. saclarim kirli olmasina ragmen sac diplerim yaniyor.

beklerken supurge mi yapsam acaba. heryer hav olmus yine.

Sedefcim kaslarimi eve yakin bir kuafore aldiriyorum ama iyice sekli tuhflasmis. biri kalk gidelim diyo oburu otur oldugun yerde diyor. kafam mi yamuk len benim niye iki kasim ayni sekilde alinamiyor. duzgun alan bir yer bulana kadar almayip recep ivedik gibi mi gezsem aciba

yuruyus bandi bakcakmissin, iyi gezmeler canim.

Esracim kocis evdeymis, Allah diyetinde kolayliklar versin. simdiden iyi bayramlar canim.

napiyorsunuz bayramda? biz ya ist.a gidicez gorumceme, ya da onlar bize gelecek. bize geleceklerse evi temizlemem gerek. hic yapasim yok.

ayyy ben cok güzel ka$ alirim kizzz, keske yakin olsaydik ben alirdim senin ka$lari, benimkininde ka$larini ben temizliyorum, ortasini üstünü felan iple aliyorum, iki hafta önce biraz moralimi bozmu$tu, bana gece gece ka$larimi al dedi bari$maya bahane yaratabilmek icin, bende intikam almak icin gel dedim, kaslarini cok incelttigimi söyledim, al i$te sana gönül yazarin ka$lari gibi incecik yaptim intikam almak icin dedim. adamin kalbine inecektii ))))) eger öyle bisey yaptiysan seni pencereden asagiya atarim diyip ko$tu aynaya ahahahahayyyyy, o korku yetti zaten ona :-D
iki ka$ mutlakaki yüzde yüz ayni olmaz ama bakildigindada hemen farkedilmemeli aradaki fark. bozmuslardir kasini, cok gür degilse kaslarin altlarini uzat bisüre ve ka$ alan kuaförü degistir canim.ben ka$larimi kendim aliyorum, bozulma rizkide yok zaten benimkilerin cünkü permanent make up var ka$larimda, cevresinde cikanlari cekiyorum sadece, sekli $emali bellii yani
benimki ögleden sonra gelir, o giderken onunla birlikte cikarim ko$u bandi bakmaya galiba, zaten henüz kahve iciyorum, hic rahatimi bozmadim henüz yaniii
Ben kosu bandina bakacam sadece alip gelmicem, bi fikir sahibi olayimda benimkinide hizlandirayimmm, yoksa daha beni bu herüf 2-3 hafta oyalar. buaralar cok hareketsiz kaldim sIrtimdaki agridan ötürü, iki gündür iyiyim ama zorlamak istemedim hemen.bugün biraz zumba ve birazda leslie yaparim ortaya karisik.. yapilacak okadar cok sey varki bugün aslindaaaa, ben yayilmisim hic istifimi bozmuyorumm ama kavemi ictikten sonra yavas yavas $u koca popomu kaldirsam iyi olacakk artik

Bayram gelmis benim neyimeeee bacimmmmmmm, biraz bogazim dügümlenir bayram sabahii, ararim annemleri bayram kutlamasi icin, benimki bayram namazina gider gelir, onunlada bayramlasirim bayram harcligi hevesiyle dermi$simmm benim icin bayram bukadar ne yazikkiiii kizlar yaaa, bazen bakiyorumda burada aslinda cok yalnizimm..

Son düzenleme:
tekrarrr selammmmmmm, aksam üzerine dogru ciktim disari, marka vermicem ama baktigim magazadaki kosu bandi cok büyüktü ve cok pahaliydi, internettende bakmistim zaten gecenlerde, piyasadaki en pahalilardandi, onu almayi düsünmüyorum. benimki baksin artik, benim gidebilecegim en yakin magaza oyduu.. neyseeee cikmisken biraz yürümüs oldum, nefes almi$ oldummm, kavemide ictim döndümm.
bütün gün yediklerim : 3 tane zeytin, 2 dilim peynir, 1 tane haslanmis yumurta,1 dilim tam bugday ekmegi,domates-salatalik, iki kase mercimek corbasi, 1 kase yayla corbasi ( kaseler kücük ) ,1 tane salatalik, bir dilim ekmegin üzerine incecik bal sürdüm yedim..

Sirkeli balli suya devam ediyorum, 19 unda ba$lamistim, 3. gün bugün. ictikten baya bi süre boyu istah kesiyor kizlarr daha öncede dedigim gibi..son 3 gündür sIvI agirlikli beslendim, yarin izgara yicem cünkü yüzüm cöktü biraz, kas kaybetmek istemiyorummmmmm.
Bu arada internette okudugum kadariyla seker astasi olanlarin icmemesi gerekiyormus galaiba sirkeli balli suyu, yada doktora danisarak kullanilmaliymis, bilmiyorum böyle rahatsizligi olan varmi aranizda ama varsa dikkat edin diye unutmadan yazayim dedimm.
Regl olmama daha asagi yukari 1 hafta var ve benim gögüslerimde agri basladi bile, bugün hissedince hemen ödem cayi yaptim 2 litre kendime, büyük bir bardak ictim az önce.
neyseeee, ben azcik dizi izleyeyim yawru ku$umu beklerken.. geceniz güzel gecsin hatunlarr

iyi geceler kızlar,

öğle 80 gr ton balıklı bulgur pilavı yedim :) ee güzel oldu tadı. yetmedi bi tane daha açtım bu kez fazla geldi. akşam yemeği yemedim. onun yerine meyve yedim. 1 dilim kavun+çeyrek armut+çerez yedim.
bi de eşim taze ekmek almış, ondan azcık yedim.

sonra çayın yanına oğluşumla kurabiye yaptık, onun yaptıklarından yedim.. yemesem ayıp olurdu oğluşuma

bu reglimde iyice şımarttım kendimi :)

saçımı boyadım sonra evi süpürdüm. epey vakit geçmiş 1,5 saate yaklaşmıştı nerdeyse. şu an saçlarım siyah oldu Türk kahvesi rengiydi oysa. yani azcık kahvelik olmalıydı. neyse yıkadıkça açılır. zaten maksat beyazlarımın kapanmasıydı.

Sedefcim valla sen yakınımda oturuyor olsan, beni görsen, herhalde bir güzel elden geçirirdin. saç, baş, makyaj, giyim, kuşam, hürremlik dersleri verirdin bana :)
arkadaşına iyi ceza vermişin. kuzu gibi yatmış kucağına fırsat bu fırsat :))))

inceldiğini hissettiğini yazmışsın ya, bi de yüzünün çöktüğünü, ee sen kilo verdin o zaman. nasıl sabrediyon kız, ben olsam çoktan tartılırdım.

bayram konusunda buralar da aynı be yaa. daha doğrusu bizde aynıyız. belki de kös kös oturcaz evde. ama insan onu bile özlüyor. herkes bir koşturmaca içinde. bayramlar artık tatil anlamına geliyor. evde oturup veya tatile gidip kafa dinlemek ve dinlenmek istiyorlar. çalışanlar için bayram tatil demek neticede yani.

sirkeli ballı su ben de diyete başladığımda başlamıştım. ama o ara herşeye(karatay benzeri diyete, yürüyüşlere, çaylara) aynı anda başlayınca hangisi işe yaradı bilmiyorum.

Esracım, gıcık kelimesi direkt eşimi çağrıştırdı. ben ona kızdıkça içimi word e dökerim. şifre koyarım sonra da unuturum dosya adlarından biri de gıcık
1 hafta tatiliniz başlamış ne güzel. gezin tozun eğlenin canım işler bitince. kiloya takılma, daha regl sonrası 3.güne gelmedik. blok yapacan sen bak gör.

aslında kızlar bayrama girmeden mi tartılsak? bayramda tatlı matlı kaçırırız sonra da 1 kasımda hepimiz daha kilolu çıkmayalım??

lady in red Aynurcum, nasılsın? dukanın nasıl gidiyor? neler yiyon neler içiyon bi anlatsana?
biz de yapalım mı ne dersin?

bayramda eşinin yanına gitcektin di mi? başladın mı hazırlıklara ?

bağırsak sistemim normalime döndü Sedefcim, yani tık yok, reglin etkileri geçiyor (reglimde bu sefer az oldu sanki yaa)
hee sen bi ara kivi yiyip çözerdin hemen. tartı günü öncesi yiyelim he he :))))))

BAYRAMLIK aldınız mı kendinize çocukken ne önemliydi yaa bayramlık.
ben iç giyim ciciler ısmarladım ama yetişmeyecek herhal (nasıl başardıysam mevcut beyazlarımı gri mavi gibi bişey yapmışım son yıkayışımda, bişeyin boyası homojen bi şekilde boyamış)
yarın biraz gezip bi pantolon alayım kendime. iyice eskitmişim bacakları sürte sürte iç baldır kısımlarının rengi açılmış bi tanesinin. bi tanesinin paçalarını parçalamışım.
hiç kestirmediğimden paçadan. ya da elbise alıp hanım hanımcık olayım :)

dün geceden uykusuzum gidip uyuyayım artık.
öperim ve kaçarım bacılar

Son düzenleme:

Saclarini güle güle kullan, daha rengi acilir onun bayrama kadar yikaya yikaya, gerci böylede güzeldir eminimki, acilmasada olur :115:
yaratici hatunnnn, simdide ton balikli bulgur pilavini ögrendik sayendeee kizz, bende hep kafama göre yaparim yemekleri genelde ( kirk yilda bir yaparsam tabiiii ) senin oglusunun parmaklarini yerim bennn, adam olmus mutfakta yardim ediyorrrr, kurabiye niyetine kendini citir citir yedirtecekkk yaramazz :118:

mutlaka bir el atardim kizzzz, bi arkadasim var ama o baya baya zevksiz bir kizz, cok zayif, ne giyse yakisacak ama giyinmeyi bilmiyor, kendi ellerimle alip alisverise götürmüstüm, özel bir gece vardi ve sayemde esii de dahil herkes $oktaydi kizi gördüklerinde.. ama o kiz harbi dökülüyor yaniii, okadar imkanin icinde ve fazla kilo sorunu olmayan biri nasil kendine öyle acimasiz davranir anlamiyorum :44:
evettt günlerdir cok dikkat ediyordum yedigime ictigime canim ama ilk kez bu sabah herzaman yedigimin iki misli kahvalti yaptim, moralim bozuldu bende hincimi kahvaltidan cikardim galiba ben daha evvelde bahsettigim gibi tuvalete gidip geldikten sonra bile tartilirdim ama 300 - 500 gram, 1-2 kilo eksildigimi görmek pek tatmin etmiyorki beni artik, o yüzden heyecanlandirmiyor artik benii galiba bacimm. inanki benim baskül dolapta hic aklima dahi gelmiyor tartilmak ama ayin 1 inde tartilacam tabiki.. haaa birde ne yazikki tarti günü benim regl günlerime denk geliyor, simdiden $i$ti zaten vücudum ..
kizzz zaten öyle dedigime bakma, pek sevmem bayramlari ben, catkapi gelen misafirler felan hic bana göre degil
sirkeli balli suyu nasil iciyordun peki sen canim, günde kac kere ne miktarda nasil suya ?
ben sabah ac karnina, yemek yemeden önce ve gece yatmadan önce iciyorum.. 1 cay kasigi bal, 1 yemek kasigi sirke ve ilik suya karistiriyorum
internette cok arastirdim, zaten 2-3 yildir duyuyordum ben bunu ama yapmamistim, insanlar mucize bir icecek felan diye bahsediyor, binlerce kisiden okumusumdur bugüne kadar bu yorumu, 100 kisinin icinden tabiki bir kiside cikip bende yaptim faydasini görmedim demis yorumlarda, belki bendede bir fayda saglamayabilir ama cok faydaliymis, eger zayiflamama katkisi olmasa bile tamamen birakmayip, belki iki günde bir bir bardak icebilirim faydasindan ötürü

benim regl de kapida :18:.canim bagirsak sorunu diyip geciyoruz ama insanin bagirsaginda 5 kiloya kadar gaita ( bok ) birikebiliyormus kabizlik döneminde. bukadar ictigim corbaya, aldigim sivilara ragmen hala bile iyi degil bagirsaklarim yaaa, tas kesildi yine. simdi kayisi cayi yaptim iki tane kendime, 1 tane ise yaramiyor, 2 tane kesin lawmal görevi görüyor puffffffffff koktuuuu beaaaaaaaa
ac karnina iki kiwi yiyip üzerine su icince süper etkiydi evettt, evde kiwi yok suan, olsa yerdim bakk, birde yogurdu ac karnina yemekte iyi geliyor bagirsaga aklinizda bulunsunn, bagirsak bilimci sedeften incilerrr
ben bu popoyu eritmeden don bile almicam kendime hayirli olsun canim aldiklarini güle güle kullan. elbisede al kendine, severim ben cicili bicili elbiseleriii, hep elbise giyerim yazin zaten.

Selam yavru ceylanlarr

nassınız bakayımm benden iyilik , vee tatill başlassıınnnn

yarın akşam aşkıma doğru yola çıkacamm

dukkan amcamın ekmeğini neyini yapacam , onlarıda götürecem yanımda , bozmak yok ASLA

öperim herkeşlerii

İyi geceler kızlar,

Sabah saatin zili çaldı ben de geri kapattım. Sonra uyuyup kalmışım. Okula 20 dk geç gittik.
Çalıştığım zamanları hatırladım. Ne zor gelirdi kalkmak.

Oğluşu okula bıraktıktan sonra Heykel e gittim. Geçenlerde denemelik aldığım koltuk örtüsünden aldım bu kez ikili koltuğuma. Sonra biraz avm de dolaştım.kahvaltı yapmadan çıktığım için konsantre olamadığımdan bıraktım gezmeyi. Oturdum avm de bir simit evine. Ama karışık tost ve çay ile yaptım kahvaltımı. Simit yemedim güya ama tostun ekmeği beyaz ekmekti ve yağlıydı. Yetmedi biraz da başka bi yerde kahve ve cıss yedim.sonra Watsonsa girdim epey oyalandım. Sonra biraz market alışverişi yapıp tranvayla eve döndüm. Az oturduktan sonra akşam yemeği için kuru patlıcan ve biberleri kaynar suda beklettim. Onlar yumuşarken iç harcını hazırladım, doldurdum ama pişirmeye vakit kalmadı ben de dolaba koydum. Bir tane dardanel ton açtım biraz maydonoz ve küçük bir dilim çavdar ekmeği ile yiyip hazılanmak için kalktım hemen. Yağmur yağıyordu inceden inceden. otobüse bineyim diye düşünüyordum ama hazırlanana kadar güneş açtı. Ben de yürüyerek gittim yine okula böylece.

Akşam yemeğinde kuru dolmaları biraz abarttım. Çoktandır yapmamıştım, çok da güzel olmuştu dayanamadım. Zaten sabah ağır çıkmıştım yarın hepten ağır çıkıcam :18:

Son düzenleme:
Sedefcim ben sirkeli ballı suyu çok düzenli içemedim. hatta ben onlara ilaveten çörekotu yağı,toz zerdeçal falan da ekliyordum. bana etki eden bence makarna ve hamurişini ve tatlıları bırakmak olmuştur. bi de 4 saat aralar.

hadi benim image mackerim ol Sedefcim :) basenli birine ne yakışır? 44 beden

bugün yine bişey alamadım. geziyorum beğeniyorum ama kendi üzerimde düşünemiyorum. deneme kabininde soyununca gördüğüm fazlalıklar canımı sıkıyor.
basen göbek selülit vs. bir gün oturup (gezmelerden geri kalıp) gardolabımı elden geçircem. giyince beğenmediğim ne varsa vericem biyerlere. sonra kalanlara kombine edebileceğim kıyafetler alacağım.
4 görümcem var, 3 ü moda ikonu gibi giyinir.(çıtı pıtı oldukları için) en büyükleri daha sade giyinir. onunla benzeşiyoruz :)

bahsettiğin zevksiz arkadaşın belki de depresyondadır. veya zor beğeniyordur. benim sorunum kilolu halimi beğenmemek ve o nedenle bişey almak istememek. bir kısır döngü içindeyim. kilo veremeyip moralimi bozuyorum sonra giyecek bişey bulamayıp moralimi bozuyorum. moral bozukluğuna da en iyi çözüm yemek içmek oliyiii

MAY-GIRLS !

tartı gününü bayramdan 1 hafta sonrasına atalım mı?

bayram şişkinliğimiz gitmiş olur, hem de Sedefin regl şişkinliği gitmiş olur.

Son düzenleme:
Esracım bi ce ee deseydin, geziyonuz mu hep kocişinle?

Aynurcum hayırlı yolculuklar dilerim. diyetinde kararlı davranmadan ötürü de ayrıca tebrik ederim.

selam kızlar,

keyifler yerindedir inşallah. ben çok yorgunum. 2 gündür banka işlerini ancak hallettik. düğünden kalan altınları falan bozdurup bankaya attık. birkaç aksilik oldu ama hallettik. henüz bayram temizliği yapmadım, bugün inşallah. eşim evde ve ben hiçbir şey yapamıyorum. çamaşır bile yıkayıp asamıyorum. dün lor peynir bozulmadın diye poğaça yaptım, çoğunu komşulara verdim ama ben de yedim tabi biraz. eşim onu yaparken sufle istediğini söyledi, ona da sufle yaptım. 4 kaptan birini ben, 3ünü o yedi. bu sabah tabi yine artı. ama kararlıyım bayramda daha abur cubur yok.

Gülcüm ne zaman derseniz o zaman tartılalım. ben zaten her sabah tartılıyorum. girip yazamıyorum ama telefondan okuyorum sizleri. kendinize iyi bakın kızlar, iyi bayramlar.

Günaydınn güzellerr

harika bir sabahtan herkese sevgilerr , valla çok heyecanlıyım kocacıma gidecem diye , ooyyhh ergenler gibi oldum hakkatten

hepinizi öperim , bir daha yazamazsam şimdiden herkese hayırlı , mutlu , huzurlu bayramlaarrr , hepinizi seviyorum & öpüyoruummm

Esracım bi ce ee deseydin, geziyonuz mu hep kocişinle?

Aynurcum hayırlı yolculuklar dilerim. diyetinde kararlı davranmadan ötürü de ayrıca tebrik ederim.

Gülcüüümm sağolasın canım benimm

karar olayına gelince , bu sefer asla yılmak yok , heleki bu kadar güzel sonuçlar aldığımı görünce daha bi gaza geliyorumm
şunu anladım ; hayat abur cubursuz , çikolatasız , tatlısız da geçiyormuş , 15 gündür bi tane baklava yedim hepsi bu

Esoşumm altınlar , paralar falann , oo sabancıyız maşAllaahh

kuşumm yeme o cıssları yeme , nolur bak duraklatıyolar seni , sende biliyorsun

kuşlar bende her sabah tartılıyorum ama sabah çok erken okula gidiyorum , ancak öğleden sonra bildirim yapabilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…