Sedefcim kaslarimi eve yakin bir kuafore aldiriyorum ama iyice sekli tuhflasmis. biri kalk gidelim diyo oburu otur oldugun yerde diyor. kafam mi yamuk len benimniye iki kasim ayni sekilde alinamiyor. duzgun alan bir yer bulana kadar almayip recep ivedik gibi mi gezsem aciba
yuruyus bandi bakcakmissin, iyi gezmeler canim.
Esracim kocis evdeymis, Allah diyetinde kolayliklar versin. simdiden iyi bayramlar canim.
napiyorsunuz bayramda? biz ya ist.a gidicez gorumceme, ya da onlar bize gelecek. bize geleceklerse evi temizlemem gerek. hic yapasim yok.
iyi geceler kızlar,
öğle 80 gr ton balıklı bulgur pilavı yedim :) ee güzel oldu tadı. yetmedi bi tane daha açtım bu kez fazla geldi. akşam yemeği yemedim. onun yerine meyve yedim. 1 dilim kavun+çeyrek armut+çerez yedim.
bi de eşim taze ekmek almış, ondan azcık yedim.
sonra çayın yanına oğluşumla kurabiye yaptık, onun yaptıklarından yedim.. yemesem ayıp olurdu oğluşuma
bu reglimde iyice şımarttım kendimi :)
saçımı boyadım sonra evi süpürdüm. epey vakit geçmiş 1,5 saate yaklaşmıştı nerdeyse. şu an saçlarım siyah olduTürk kahvesi rengiydi oysa. yani azcık kahvelik olmalıydı. neyse yıkadıkça açılır. zaten maksat beyazlarımın kapanmasıydı.
Sedefcim valla sen yakınımda oturuyor olsan, beni görsen, herhalde bir güzel elden geçirirdin. saç, baş, makyaj, giyim, kuşam, hürremlik dersleri verirdin bana :)
arkadaşına iyi ceza vermişin. kuzu gibi yatmış kucağına fırsat bu fırsat :))))
inceldiğini hissettiğini yazmışsın ya, bi de yüzünün çöktüğünü, ee sen kilo verdin o zaman. nasıl sabrediyon kız, ben olsam çoktan tartılırdım.
bayram konusunda buralar da aynı be yaa. daha doğrusu bizde aynıyız. belki de kös kös oturcaz evde. ama insan onu bile özlüyor. herkes bir koşturmaca içinde. bayramlar artık tatil anlamına geliyor. evde oturup veya tatile gidip kafa dinlemek ve dinlenmek istiyorlar. çalışanlar için bayram tatil demek neticede yani.
sirkeli ballı su ben de diyete başladığımda başlamıştım. ama o ara herşeye(karatay benzeri diyete, yürüyüşlere, çaylara) aynı anda başlayınca hangisi işe yaradı bilmiyorum.
bağırsak sistemim normalime döndü Sedefcim, yani tık yok, reglin etkileri geçiyor(reglimde bu sefer az oldu sanki yaa)
hee sen bi ara kivi yiyip çözerdin hemen. tartı günü öncesi yiyelim he he :))))))
BAYRAMLIK aldınız mı kendinizeçocukken ne önemliydi yaa bayramlık.
ben iç giyim ciciler ısmarladım ama yetişmeyecek herhal(nasıl başardıysam mevcut beyazlarımı gri mavi gibi bişey yapmışım son yıkayışımda, bişeyin boyası homojen bi şekilde boyamış)
yarın biraz gezip bi pantolon alayım kendime. iyice eskitmişim bacakları sürte sürte iç baldır kısımlarının rengi açılmış bi tanesinin. bi tanesinin paçalarını parçalamışım.
hiç kestirmediğimden paçadan. ya da elbise alıp hanım hanımcık olayım :)
dün geceden uykusuzum gidip uyuyayım artık.
öperim ve kaçarım bacılar
Esracım bi ce ee deseydin, geziyonuz mu hep kocişinle?
Aynurcum hayırlı yolculuklar dilerim. diyetinde kararlı davranmadan ötürü de ayrıca tebrik ederim.
selam kızlar,
keyifler yerindedir inşallah. ben çok yorgunum. 2 gündür banka işlerini ancak hallettik. düğünden kalan altınları falan bozdurup bankaya attık. birkaç aksilik oldu ama hallettik. henüz bayram temizliği yapmadım, bugün inşallah. eşim evde ve ben hiçbir şey yapamıyorum. çamaşır bile yıkayıp asamıyorum. dün lor peynir bozulmadın diye poğaça yaptım, çoğunu komşulara verdim ama ben de yedim tabi biraz. eşim onu yaparken sufle istediğini söyledi, ona da sufle yaptım. 4 kaptan birini ben, 3ünü o yedi. bu sabah tabi yine artı. ama kararlıyım bayramda daha abur cubur yok.
Gülcüm ne zaman derseniz o zaman tartılalım. ben zaten her sabah tartılıyorum. girip yazamıyorum ama telefondan okuyorum sizleri. kendinize iyi bakın kızlar, iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?