Mrb Arkadaslar,
Maya ile Sac Uzatma konuyu 3 ay önce acmistim ve ilk yazimi degistirmek istedim
Maya tecrübelerime göre saci gercekten uzatiyor dökülmesi azaliyor gürlestiriyor
yapilisi :
bir bardak yani 250 ml ilik zeytinyagina 1 yas mayayi atiyorum eritiyorum ve sacimin tümüne uyguluyorum geceye kadar bekletiyorum sabah yikiyorum ama gece bekletmek istemeyenler de 2 saat bekletseler yeterli olur
merhaba arkadasim, bu kürü yaparken 250 ml. yag yazmissiniz, fakat o yag asiri cok ! Az miktarda koysak olmaz mi :uhm:
slm tabiki daha az yapabilirsin ama 250 ml bir bardak oluyor saclarin kisa ise daha az yapabilirsin he birde cok az yaparsanda mayayi eritene kadar uzun sürer =D
miktari kesinlikle önemli degil maya birde zeytinyagi sahane ikili mayanin yarisini da koyabilirsin istedigin gibi yani kolay gelsin
slm tabiki daha az yapabilirsin ama 250 ml bir bardak oluyor saclarin kisa ise daha az yapabilirsin he birde cok az yaparsanda mayayi eritene kadar uzun sürer =d
miktari kesinlikle önemli degil maya birde zeytinyagi sahane ikili mayanin yarisini da koyabilirsin istedigin gibi yani kolay gelsin
canım bunu hazırlasak da bır kac hfta kullansak etkısını kaybedermı ?
saclarim cok uzun degil ve asiri gür de degiller...baska kürlerde uyguluyorum, o yüzden o miktar bana cok fazla gelir canim a.s ... ben bir yolunu bulurum artik, cok sagol...ayrica bir arkadasimda merak etmis, kuru maya ile de olurmu diye ?
canım bunu hazırlasak da bır kac hfta kullansak etkısını kaybedermı ?
yok olmaz canim yas mayanin etkisi farklidir kuru maya ile bir kere yaptim sacim cok ama cok kötü oldu yas maya ile ise saclarim nemini kaybettmemisti
mrb arkadaslar
cogunuz memnun kaldıgınızı sÖlÜyorsunuz saclarınız daha canlı durdugunuzu sÖylÜyorsunuz ama hıc bırınız uzadımı uzamadımı sÖylemıyorsunuz yada fotoraf paylasmıyorsunuz sıze yaradımı yaramadımı yazarsanız cok sevınırım
Nasıl yaptın tarifini verir misin?
Sen bebek kafası büyüklüğünde turbu ne kadar suda haşladın? BEnde turbu denemiştim ama sonuç alamamıştım. Dün manavda kocaman siyah ve parlak renkli turplar vardı dayanamadım küçüklerinden aldım ve yaptım. Olmazsa bugün gideyim yeniden alayım büyüklerinden . İnşallah uzar bu benim için onur meselesi oldu artık :gitme:
cevap verdiğin için teşekkür ederim, ama bende işe yaramadı turp. şimdi sinemakili karışımı deniyorum birde mayalı süt içiyorum, bu defa bişiler olur inşallah :içelim:mrb canim yeni gördüm yazini
normal turpu biraz rendeleyim 3ßß dakika kaynattim sonra basimdan asagi döktüm ve havlu sardim sabaha kadar beklettim hep yatmadan önce yaparim gercekten süper sede dene olur bak yeterki inancin olsun canim :lepi:
cevap verdiğin için teşekkür ederim, ama bende işe yaramadı turp. şimdi sinemakili karışımı deniyorum birde mayalı süt içiyorum, bu defa bişiler olur inşallah :içelim:
mayali süt icmek mi yapma onu ne olur zararli olur allah korusun kim cikartmis onu ya yapma sakin miden zarar görebilir biotin hapi falan kullan yada sade süt ic süte sac icin faydali ama mayali süt olmaz yapma bunu kim cikarti bunu ya
Yoo, gâyet de oluyor, aylardır içiyorum, bir zararını da görmedim -ki hassas bir midem vardır. Faydasını da bizzat görüyorum.
Zararlı olabileceğini siz nereden çıkardınız?
Yoo, gâyet de oluyor, aylardır içiyorum, bir zararını da görmedim -ki hassas bir midem vardır. Faydasını da bizzat görüyorum.
Zararlı olabileceğini siz nereden çıkardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?