Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

merhaba arkadasim, bu kürü yaparken 250 ml. yag yazmissiniz, fakat o yag asiri cok ! Az miktarda koysak olmaz mi :uhm:

merhaba arkadasim, bu kürü yaparken 250 ml. yag yazmissiniz, fakat o yag asiri cok ! Az miktarda koysak olmaz mi :uhm:

slm tabiki daha az yapabilirsin ama 250 ml bir bardak oluyor saclarin kisa ise daha az yapabilirsin he birde cok az yaparsanda mayayi eritene kadar uzun sürer =D

miktari kesinlikle önemli degil maya birde zeytinyagi sahane ikili mayanin yarisini da koyabilirsin istedigin gibi yani kolay gelsin

saclarim cok uzun degil ve asiri gür de degiller...baska kürlerde uyguluyorum, o yüzden o miktar bana cok fazla gelir canim a.s ... ben bir yolunu bulurum artik, cok sagol...ayrica bir arkadasimda merak etmis, kuru maya ile de olurmu diye ?

canım bunu hazırlasak da bır kac hfta kullansak etkısını kaybedermı ?

yok olmaz canim yas mayanin etkisi farklidir kuru maya ile bir kere yaptim sacim cok ama cok kötü oldu yas maya ile ise saclarim nemini kaybettmemisti

canım bunu hazırlasak da bır kac hfta kullansak etkısını kaybedermı ?

bence kaybeder ben yaptigim günü kullaniyorum ertesi güne bile saklamiyorum zaten cok kolay bir ilik bardak zeytinyagina bir yas mayayi eritip sacina sür bunda bekletilecek yada saklayabilecek birsey yok
hani turplu su olsa tamam turpu rendele yarim saat kaynat her gün yapasin olmaz ama mayada zahmet yok bence uyguliyacagin günü yap

mrb arkadaslar
cogunuz memnun kaldıgınızı sÖlÜyorsunuz saclarınız daha canlı durdugunuzu sÖylÜyorsunuz ama hıc bırınız uzadımı uzamadımı sÖylemıyorsunuz yada fotoraf paylasmıyorsunuz sıze yaradımı yaramadımı yazarsanız cok sevınırım

yok olmaz canim yas mayanin etkisi farklidir kuru maya ile bir kere yaptim sacim cok ama cok kötü oldu yas maya ile ise saclarim nemini kaybettmemisti

Merhaba zeycancim tamam yas maya denerim, ben ayrica daha hic kullanmadim, yorum yok o yüzden boshayallersmile

Suda erir gibi yagin icinde erimiyormus bu yas maya benneyaptımki sacima uygularkene zorluk cektim epeyce, döküldü hep ... folie ile sarip sarmamakta kararsiz kaldim ya ben simdi bilmiyorumkismile hava almazsa kötü olurmu diye korkuyorum !

hehe alinda sacini mayaladin zannedersem baya zorluk cekmissin vallah yagdami sudami daha cabuk eriyor bilemem ama zeytinyagi daha iyi besler evet bende ilk baslarda su ile yapiyordum ama sonra yaga döndüm

aaa yoksa sen zeytinyagini issitmadinmi ?

ISITMADINMI =D yok yani issitiysan eger cok tuafima gide erimemesi

evet canim ,7 saat bekletip yikadim artik, dayanamadim, yanlardan ensemden yaglar siziyordu. Yagli gürese cikacak pehlivanlar gibiydim kaydirigubbakcemile3 Su iledemi yapiliyordu bu islem :uhm: Ben zeytin yagi ile yaptim ... ssicak degil fakat ilikti. Maya sudaki gibi erimedi yagin icinde ! Hakiki zeytin yagi acaba ondanmidir bilmiyorumkismile Neyse saclarim hacimli oldu epey bir zemuszemus gayet güzel ... ben cok seyler kullandigim icin artik neyin faydali zararli oldgunu bilemez durumdayim ! Bugün kafama takildi, yanlis mi yapiyorum diye ? ,15 - 2 yila yakindir sacima haftada 2 defa sürekli yagdir otdur, bemikxdir ..v.s. uyguluyorum. Asiri yüklenmeden saclarima bir zarari dokunur diye korkmaya basladim artik. bilmiyorumkismile is yapacam diye göz cikartmayalimda ... :sinifsinif:

mrb canim yeni gördüm yazini
normal turpu biraz rendeleyim 3ßß dakika kaynattim sonra basimdan asagi döktüm ve havlu sardim sabaha kadar beklettim hep yatmadan önce yaparim gercekten süper sede dene olur bak yeterki inancin olsun canim :lepi:

cevap verdiğin için teşekkür ederim, ama bende işe yaramadı turp. şimdi sinemakili karışımı deniyorum birde mayalı süt içiyorum, bu defa bişiler olur inşallah :içelim:

cevap verdiğin için teşekkür ederim, ama bende işe yaramadı turp. şimdi sinemakili karışımı deniyorum birde mayalı süt içiyorum, bu defa bişiler olur inşallah :içelim:

mayali süt icmek mi yapma onu ne olur zararli olur allah korusun kim cikartmis onu ya yapma sakin miden zarar görebilir biotin hapi falan kullan yada sade süt ic süte sac icin faydali ama mayali süt olmaz yapma bunu kim cikarti bunu ya

mayali süt icmek mi yapma onu ne olur zararli olur allah korusun kim cikartmis onu ya yapma sakin miden zarar görebilir biotin hapi falan kullan yada sade süt ic süte sac icin faydali ama mayali süt olmaz yapma bunu kim cikarti bunu ya

Yoo, gâyet de oluyor, aylardır içiyorum, bir zararını da görmedim -ki hassas bir midem vardır. Faydasını da bizzat görüyorum.

Zararlı olabileceğini siz nereden çıkardınız?

Yoo, gâyet de oluyor, aylardır içiyorum, bir zararını da görmedim -ki hassas bir midem vardır. Faydasını da bizzat görüyorum.

ewet zararı olacağını sanmıyorum ki bitkisel sağlık uzmanları söylüyor bu şekilde için diye kafamıza göre çıkmadı yani saç tırnak cilt için öneriyolar :)

ya bu mayali süt icmek konusunu acan bile emin degildi icsek birsey olurmu diye soru sormustu baktim ki herkes bunu yapiyor ya siz mayanin ne oldugunu biliyormusunuz tamam faydalidir cok seye ama öyle cig cig icmekte degil ya

benim de konum var maya ile sac uzat diye saciniza maya sürerseniz daha fayda eder ama onu hele hele birde cig icmek olmaz bir güzellik uzmanimiz var forumda nikini unuttum ona bir danisin mayayi cig icmek bana hicte düzgün gelmiyor ama siz bilirsiniz tabi ben onu sirf sacimi uzatabilmek icin yapmam
okadar konular var neden bu yani yanlis anlamayin beni herkes istedigini yapar ama size zararli olacak ilerde

mayayi limona atiginiz zaman nasil da asit cikiyor
sizin de bi mide asidiniz var ona hic iyi degil
ben hemsirelik okudum ama bitiremedim sagligim el vermedigi icin mideye ney zararli neyy iyi az cok biliyorum inanin bana simdik fark etmeye bilirsiniz

ve saciniz uzuyorsa da bu mayali süt icmekten degildir maya hapini alin midenize zarar vermez ve o mükemmel sonucu verir sorunuz varsa özelden attiniz pek konularda gezinmiyorum

arkadaslaarr konu acılalı baya olmus. bu maya ve zeytınyagının sac uzamasına faydasını görenler varmııı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…