Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

vallah senin orayi tanimiyorum ama biotin 5 mg satan her yerde var onu al sonra isirgan cay posetlerini al birde turp gerisini bosver yok yilan yagi imis falan evet senin ve benim yasadigim yerde yoktur kesin bizde olan seylerle yetinelim ben 3 poset isirgan cay posetini 1 litre sicak suda demliyorum ve sacima döküyorum simdikde demledim dökecem turpu da kaynatip sogutup döküyorum birde biotini de suyla aliyorum bu kadar maya yi yapmiyorum biliyorum konuyu ben actim ama benim icin ilk sirada turp sonra biotin sonra isirgan sonra maya =D tuaf dimi ama olsun sende yap lütfen saclarimiz uzasin birde bizim ellimizde olan sey yani yap cekinme ben her gün yapiyordum biliyorsun bende sabirsizim aslinda ama saclarim konusunda yapmadigim sey kalmadi birtek sabretmiyordum uzamiyor diye birakiyorum ama en önemli seyi unutmusum SABRETMEYI sabret bak gör nasil uzuyor ..........yerimseniben

Son düzenleme:
bende koycam ınsallah turplu su kullanıyorum 1 ay olsun bende koycam bekleyın benı

kızlar bende mayayı kullandım saç dökülmesi için
bende işe yaradı haftada 2 kez yapıyorum gözle görülür şekilde iyileşme var

kızlar bende yapıcam bunu ama bazı sorularım olucak bi tane yaş mayamı kullanıcaz
ve bu yaş mayayı ne kadar suyun içinde ezicez
ayrıca su ılıkmı olucak soğukmu
cevaplarınızı bekliyorum

kızlar bende yapıcam bunu ama bazı sorularım olucak bi tane yaş mayamı kullanıcaz
cevaplarınızı bekliyorum

1 tane mayayı göz kararı koyduğun (saçının uzunluğuna göre - çünkü tüm saçına süreceksin), kaynattığın zeytinyağında eriteceksin.

kızlar bende mayayı kullandım saç dökülmesi için
bende işe yaradı haftada 2 kez yapıyorum gözle görülür şekilde iyileşme var

senin adina cok sevindim iyiki yaramis
ben bir arkadasin pisman oldugunu okuyunca konuyu kapatacaktim daha fazla kimse zarar görmesin diye ama yaradigini sende söyledin rahatim simdi sagol =)

cevaplarınızı bekliyorum

canim ben bir bardak yani 250 ml lik ilik zeytinyagina 1 yas mayayi atiyorum eritiyorum sanro karistirip sacima uyguluyorum tümüne ama gecede beklettiyorum ve sabahda yikiyorum bu kadar opuyorumnanaktan

hımm tamam o zaman başlarda suda eritin falan yazıyodu
ama zeytinyağında daha iyi olur bakımda yapar aynı zamanda
yumurta koyulurmu peki

Peki maya + zeytinyağı deneyenler ne gibi sonuçlar aldı?
Ben hâlâ yapıyorum ve çok memnunum, sonuna kadar arkasında dururum bu maskenin :)

Peki maya + zeytinyağı deneyenler ne gibi sonuçlar aldı?
Ben hâlâ yapıyorum ve çok memnunum, sonuna kadar arkasında dururum bu maskenin :)

hehe süper o zaman :lepi:

ben zeytinyagiyla daha büyük etki gördüm canim sade sudan daha iyi bence hem saclarimi yumusatti devam o zaman sırnaşık şey

TABI TABI UZATTI ZATEN UZATTIGI ICIN BURAYA YAZDIM HEM UZATIYOR HEMDE BESLIYOR BIRDE YUMUSATIYOR YANI BIRE BIR BU MASKE AMA ÖBÜR MASKELERI EZMEM ONLARDA SÜPER BENCE

turkbayragi

Son düzenleme:
bakım konusunda tamamda peki saç uzatma konusundada sonuç verir mi???

Açıkçası canım saç uzatma konusunda kendi saçımda bir sonuç gözlemleyemedim maya + zeytinyağı maskesinde.

Ama kırıkları, yıpranmaları öyle iyi onarıyor ki... Sonuçta saçlarımızı uzatırken diğer yandan da bakımını yapıp yıpranmamasını sağlamalıyız. Kırıklar da almış başını gitmişse özellikle bir yandan uzatıp diğer yandan koparak kısalmasına izin vermemek lazım :) Arada bir de aldırmak lazım tabi kırıkları :)

zeycan'ın da dediği gibi diğer maskeleri de ezemeyiz sonuçta :)

O yüzden ben de haftada 1 maya + zeytinyağı, gerikalan günlerde de turplu suya başlayabildim artık düzenli olarak :)

hepinize teşekkür ederim yarından itibaran iki maskeyede başlıyorum inşallah işe yarar benim saçlarım çok kıvırcık ve kabarık duruyo bide sert belki zeytin yeğı falan yumuşatır turplada uzatırım:teytey::teytey:

Benimkilerde de biraz yıpranma kaldı en son, eskisi gibi süpürge gibi değil artık :) Uzattığım için fazla uçlarından almıyorum, yarım veya 1 cm falan kesiyorum uçlarından. Saçlarım belimde ve daha aşağıya istediğim için kasıyorum bu kadar :)

Saçların yumuşar ve uzar umarım senin de yerimseniben

Kesinlikle Katiliyorum 100 % dogru sırnaşık şey

turkbayragi

Ben bu gün 3 tane maske yaptim sırnaşık şey

ilk maske ISIRGAN OTU SUYU idi onu saat 12 de yaptim saat 15 de yikadim sade su ile ardindan bizim KARA CAYI sacima döktüm onu da 15 ten 17 ye kadar beklettim saclarimi yine yikadim sonra 17 de PIRINC SUYUNU sacima döktüm hala kafamda :roflol:

ya bütün gün saclarim islak kaldi canim sikildigindan yaptim az sonra da yine yikayip yilan yagi ve zeytinyagi karisimimi isitip saclarima uyguliyacagim :dance:
:teytey:
ya ben ille sacima birsey sürmem lazim resmen hastalik gibi ya birde sade bir maske ile yetinemiyorum cok olmasi lazim ama uzun zamandir mayayi yapmadim onuda yapip bi saclarima iyice güc vermem lazim he birde kara cay da saca iyi geldigini fark ettim :lepi:

yeni tecrübe diyeyim turkbayragi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…