vallah senin orayi tanimiyorum ama biotin 5 mg satan her yerde var onu al sonra isirgan cay posetlerini al birde turp gerisini bosver yok yilan yagi imis falan evet senin ve benim yasadigim yerde yoktur kesin bizde olan seylerle yetinelim ben 3 poset isirgan cay posetini 1 litre sicak suda demliyorum ve sacima döküyorum simdikde demledim dökecem turpu da kaynatip sogutup döküyorum birde biotini de suyla aliyorum bu kadar maya yi yapmiyorum biliyorum konuyu ben actim ama benim icin ilk sirada turp sonra biotin sonra isirgan sonra maya =D tuaf dimi ama olsun sende yap lütfen saclarimiz uzasin birde bizim ellimizde olan sey yani yap cekinme ben her gün yapiyordum biliyorsun bende sabirsizim aslinda ama saclarim konusunda yapmadigim sey kalmadi birtek sabretmiyordum uzamiyor diye birakiyorum ama en önemli seyi unutmusum SABRETMEYI sabret bak gör nasil uzuyor ..........yerimsenibendüzenli olarak bi şey kullansam ben de şunu yaptım diye foto koyarım ama ben hiç bi şeyde sabır gösteremiyorum öyle:) turplu su uğraştırıyo diye düzenli yapamıyorum, diğer şeyleri de biliyosun bizim bulma ihtimalimiz düşük, malum gurbet
tekrar bi şey değil cnm, lafı bile olmaz:)
Buyrun kızlar, Zeycan'ın saçlarıbuyrunnnnnnnnn
21.07.2009 21.08.2009 21.09.2009
kızlar bende yapıcam bunu ama bazı sorularım olucak bi tane yaş mayamı kullanıcaz
ve bu yaş mayayı ne kadar suyun içinde ezicez
ayrıca su ılıkmı olucak soğukmu
cevaplarınızı bekliyorum
kızlar bende mayayı kullandım saç dökülmesi için
bende işe yaradı haftada 2 kez yapıyorum gözle görülür şekilde iyileşme var
kızlar bende yapıcam bunu ama bazı sorularım olucak bi tane yaş mayamı kullanıcaz
ve bu yaş mayayı ne kadar suyun içinde ezicez
ayrıca su ılıkmı olucak soğukmu
cevaplarınızı bekliyorum
hımm tamam o zaman başlarda suda eritin falan yazıyodu
ama zeytinyağında daha iyi olur bakımda yapar aynı zamanda
yumurta koyulurmu peki
yok yok yumurtasiz
tamam canım çok teşekkürleropuyorumnanaktan
Peki maya + zeytinyağı deneyenler ne gibi sonuçlar aldı?
Ben hâlâ yapıyorum ve çok memnunum, sonuna kadar arkasında dururum bu maskenin :)
Peki maya + zeytinyağı deneyenler ne gibi sonuçlar aldı?
Ben hâlâ yapıyorum ve çok memnunum, sonuna kadar arkasında dururum bu maskenin :)
bakım konusunda tamamda peki saç uzatma konusundada sonuç verir mi???
Açıkçası canım saç uzatma konusunda kendi saçımda bir sonuç gözlemleyemedim maya + zeytinyağı maskesinde.
Ama kırıkları, yıpranmaları öyle iyi onarıyor ki... Sonuçta saçlarımızı uzatırken diğer yandan da bakımını yapıp yıpranmamasını sağlamalıyız. Kırıklar da almış başını gitmişse özellikle bir yandan uzatıp diğer yandan koparak kısalmasına izin vermemek lazım :) Arada bir de aldırmak lazım tabi kırıkları :)
zeycan'ın da dediği gibi diğer maskeleri de ezemeyiz sonuçta :)
O yüzden ben de haftada 1 maya + zeytinyağı, gerikalan günlerde de turplu suya başlayabildim artık düzenli olarak :)
hepinize teşekkür ederim yarından itibaran iki maskeyede başlıyorum inşallah işe yarar benim saçlarım çok kıvırcık ve kabarık duruyo bide sert belki zeytin yeğı falan yumuşatır turplada uzatırım:teytey::teytey:
Açıkçası canım saç uzatma konusunda kendi saçımda bir sonuç gözlemleyemedim maya + zeytinyağı maskesinde.
Ama kırıkları, yıpranmaları öyle iyi onarıyor ki... Sonuçta saçlarımızı uzatırken diğer yandan da bakımını yapıp yıpranmamasını sağlamalıyız. Kırıklar da almış başını gitmişse özellikle bir yandan uzatıp diğer yandan koparak kısalmasına izin vermemek lazım :) Arada bir de aldırmak lazım tabi kırıkları :)
zeycan'ın da dediği gibi diğer maskeleri de ezemeyiz sonuçta :)
O yüzden ben de haftada 1 maya + zeytinyağı, gerikalan günlerde de turplu suya başlayabildim artık düzenli olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?