Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

:) abatmış mısın ne :) okadar yüklenme istersen saçına bi sararı falan olur mazallahlmaz:

hehe kaydirigubbakcemile3

vallah saclarim haklarini helal etmez bana kaydirigubbakcemile3

ama saclarim bir yandan yaptigim emegin karsiligini veriyor UZAMAKLA =D

uzasinlarda 1000 tane bakim yapmam gerekirse yaparim

Saclarim konusunda hic üsenmem ama ev isine gelince üsenirim =D

Evet ben de saçıma bişey sürmeyince rahatsızlık duyuyorum bağımlılık yaptı resmen :roflol:
Çekirdek gibi bi başladın mı bitmiyor :)
Kara çay iyi geliyor evet, parlaklık veriyormuş ayrıca. Yeşili de iyi geliyordu ama neye iyi geliyordu onu unuttum CADIARZU

hihoyyyt SÜPER sirf ben degilmisim BUNUN HASTASI sırnaşık şey

hihoyyyt Dün yilan yagini sürdüm simdik de papatya demledim onu dökecem sırnaşık şey

YASASIN SAC BAKIMI YASASIN kaydirigubbakcemile3

turkbayragi

IYIKI VARSIN ! laelaelaelaelae

TÜRKIYEDEN
DEFNE TOHUMU YAGI ; ISIRGAN TOHUMU YAGI; YILAN YAGI; JOJOBA YAGI birde CAMTERABENTIN aldirtacam ama ordan nezaman buraya gelen olur kim bilir

SACIMIZ UZASIN DURSUN sositososito

! OKADAR SANSLISINIZKI TÜRKIYEDE YASAMAKTAN KIYMETINI BILIN ! :teytey:

=D

Son düzenleme:
mayayı yaptım 3 gün önce ama çok zahmetli ya:))
bide kötü kokuyo
sürmesi çok zor akıyo hep altına leğen koyup öyle yaptım kafamdan aktı hep streçle kaç kat sardım valla çok zahmetliymiş siz nasıl yapıyosunuz??

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

canim ben 1 bardak zeytinyagini isitiyorum ve bir yas mayayi icine atip karistiriyorum
zaten hafiften katlasiyor
sonra saclarima döküyorum masaj yaparak
sonrada eski bir havluyu alip bagliyorum strechten akiyor havlu ise emiyor o yüzden damlamiyor yani ben 5 dakkika ya yapiyorum
ehhhhhhh nasil oldu saclarin yumusadi dimi ay bende suanda yilan yagi kafamda belki yatmadan önce mayayi yaparim :lepi:
saclarim istiyor mayayi fark ediyorum yerimseniben

Ben hiç zahmet çekmiyorum ya onu yaparken, zaten mayayı zeytinyağında erittiğinde krem kıvamına dönüşüyor, ama çabuk çabuk sürüyorum çünkü soğudukça katılaşmaya başlıyor. Sen sanırım fazla zeytinyağı koymuşsun CADIARZU

kaydirigubbakcemile3

evet kremlesiyor bencede cok sivi yapmisssin =D

mayayı birde böyle deneyeyim çünkü benimde aktı hep ve çok zordu.Zeycan,karaçay saçları koyulaştırıyor mu farkettin mi böyle bişiy?ben uzun zamandır boyamıyorum saçlarımı boyamakta istemiyorum rengi açıldı biraz kötü görünüyor,birazdan uçalarından kesicem ayda bir yapmaya başladım kesim işleminikaydirigubbakcemile2acaba karaçayla yıkasam farkeder miCADIARZUyada bildiğin başka bir yöntem war mı?

vallah saclarim acik kahve rengi koyulassaydi fark ederdim ama olmadi hatta ilk kez duydum bilmiyorum ki sadece saca gercekten iyi geldigini fark ettim ama rengi degismedi bilmiyorum nasil koyulasir ama kina yapmak istermisin siyah kina saclari koyulastirir birde besler bende bir ara sacimi karartmak istedim siyah kina yaptim saclarima iyi geldi onu yap istersen

kina tarifi :

1 paket kinayi 1 bardak kara cayla birde su ile karistir bir yumurta sarisini at icine 1 saat beklet sonra sacina uygula en iyi tarif bu cogu kisi kinayi sade su ile karistirip uyguluyor ama benim verdigim tarif daha iyi onu dene istersen opuyorumnanaktan

kina tarifi :

1 paket kinayi 1 bardak kara cayla birde su ile karistir bir yumurta sarisini at icine 1 saat beklet sonra sacina uygula en iyi tarif bu cogu kisi kinayi sade su ile karistirip uyguluyor ama benim verdigim tarif daha iyi onu dene istersen opuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkür edrim canım cavabın için ama kına kızıl oluyor ya cesaret edemem yani koyuda olsa güneşte kızılımsı rengi görmek istetememakannehirteşekkürler canım tekrarvereliniortak

teşekkür edrim canım cavabın için ama kına kızıl oluyor ya cesaret edemem yani koyuda olsa güneşte kızılımsı rengi görmek istetememakannehirteşekkürler canım tekrarvereliniortak[/QUOTE]

yok canim kizil kinayi demiyorum SIYAH kina saclarin hafiften koyulasmasini sagliyor
kina kizil evet ama onun birde siyah kinasi var o saclari siyahlatiyor hepten siyah da yapmiyor ama

benim kiler kahve rengi idi bir ara koyu renk istedim ama boya yapmak istemedim bu sefer siyah kinayi görünce aldim saclarim koyulasti iki sefer uyguladim hatta

baska türlü saclarini koyulastiramazsin opuyorumnanaktan
turkbayragi

yok canim kizil kinayi demiyorum SIYAH kina saclarin hafiften koyulasmasini sagliyor
kina kizil evet ama onun birde siyah kinasi var o saclari siyahlatiyor hepten siyah da yapmiyor ama

benim kiler kahve rengi idi bir ara koyu renk istedim ama boya yapmak istemedim bu sefer siyah kinayi görünce aldim saclarim koyulasti iki sefer uyguladim hatta

baska türlü saclarini koyulastiramazsin opuyorumnanaktan
turkbayragi[/QUOTE]

siyah kına dediğin hint kınası değil dimi zeycan?

siyah kına dediğin hint kınası değil dimi zeycan?[/QUOTE]

YOK CANIM HINT KINASI DEGIL ZANNEDERSEM ARAB KINASIDIR
ARABLARDA HEP SIYAH KINA SÜRER SIYAH SACLARI VAR ZATEN BIR DÜSÜN SENE ARABLAR KIZIL KINAYI SÜRSE NE BICIM GÖRÜNÜR
BENCE BULURSUN KINA SATILAN HERYERDE SIYAH KINADA VARDIR MUTLAKA
AMA KOKUSU AYNI NORMAL KINA GIBI AMA GERCEKTEN BI DÜSÜN DERIM BEN COK MEMNUN KALMISTIM
YANLIZ BEN ALMANYADA YASIYORUM BEN TÜRK BAKKALINDAN ALMISTIM BURDA SIYAH KINA YAZIYOR ARABCA YAZILARI FALAN VAR IYI OLMUSTU
TÜRKIYEDEDE VARDIR AMA NERDE SATILDIGINI BILMEM ISTERSEN ARASTIR BASKA TÜRLÜ SACLARINI KOYULASTIRAMAZSIN EN SON CARE DE BOYAMAK OLACAK YOKSA yerimseniben
turkbayragi

Son düzenleme:
Ân itibariyle saçımda sıcak zeytinyağı, bir paket yaş maya ve çeyrek şişe badem yağından oluşan karışım var, akşama doğru yıkamayı düşünüyorum. Saçımı sıcak tutmaya da gayret gösteriyorum, ufo var yanımda, normalde yaktığım zaman saçlarımı sakınırdım kurutuyor diye, ama şimdi kafamı ısıtmasını sağlıyorum arada bir açarak. Ama saç kurutma makinesi tutarak ya da sıcak havlu sararak da bu yapılabilir diye düşünüyorum. Sıcakken daha işe yararmış gibi geliyor.

Sonuçları bildiririm zaman içinde.

gayeet tabi sagol canim

turkbayragi

gayeet tabi sagol canim

turkbayragi

İlk denemeden sonra bir şey söylemek için çok erken. Ama bir şey soracağım. Ben dörtlü paketler hâlinde satılan yaş mayadan almıştım. Birini kullandım ama diğerlerini dolaba koymayı unutmuşum. Birkaç gündür oda ısısındalar. Hamur falan yapacak olsam koymam da acaba saçlarımda kullanabilir miyim, yapısı bozulmuş mudur?

Gerçi çok ucuz bir şey de, israftan nefret ederim, sormak istedim.

yok birsey olmaz ama sen yine buzdolabinda tut sacina yapacagin zaman cikartirsin sicak zeytinyaginda etritip sacina sürersin kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…