Ben bu gün 3 tane maske yaptim sırnaşık şey
ilk maske ISIRGAN OTU SUYU idi onu saat 12 de yaptim saat 15 de yikadim sade su ile ardindan bizim KARA CAYI sacima döktüm onu da 15 ten 17 ye kadar beklettim saclarimi yine yikadim sonra 17 de PIRINC SUYUNU sacima döktüm hala kafamda :roflol:
ya bütün gün saclarim islak kaldi canim sikildigindan yaptim az sonra da yine yikayip yilan yagi ve zeytinyagi karisimimi isitip saclarima uyguliyacagim :dance:
:teytey:
ya ben ille sacima birsey sürmem lazim resmen hastalik gibi ya birde sade bir maske ile yetinemiyorum cok olmasi lazim ama uzun zamandir mayayi yapmadim onuda yapip bi saclarima iyice güc vermem lazim he birde kara cay da saca iyi geldigini fark ettim :lepi:
yeni tecrübe diyeyim turkbayragi
ya ben ille sacima birsey sürmem lazim resmen hastalik gibi ya birde sade bir maske ile yetinemiyorum cok olmasi lazim ama uzun zamandir mayayi yapmadim onuda yapip bi saclarima iyice güc vermem lazim he birde kara cay da saca iyi geldigini fark ettim :lepi:
yeni tecrübe diyeyim turkbayragi
Evet ben de saçıma bişey sürmeyince rahatsızlık duyuyorum bağımlılık yaptı resmen :roflol:
Çekirdek gibi bi başladın mı bitmiyor :)
Kara çay iyi geliyor evet, parlaklık veriyormuş ayrıca. Yeşili de iyi geliyordu ama neye iyi geliyordu onu unuttum CADIARZU
mayayı yaptım 3 gün önce ama çok zahmetli ya:))
bide kötü kokuyo
sürmesi çok zor akıyo hep altına leğen koyup öyle yaptım kafamdan aktı hep streçle kaç kat sardım valla çok zahmetliymiş siz nasıl yapıyosunuz??
mayayı yaptım 3 gün önce ama çok zahmetli ya:))
bide kötü kokuyo
sürmesi çok zor akıyo hep altına leğen koyup öyle yaptım kafamdan aktı hep streçle kaç kat sardım valla çok zahmetliymiş siz nasıl yapıyosunuz??
kaydirigubbakcemile3
evet kremlesiyor bencede cok sivi yapmisssin =D
mayayı birde böyle deneyeyim çünkü benimde aktı hep ve çok zordu.Zeycan,karaçay saçları koyulaştırıyor mu farkettin mi böyle bişiy?ben uzun zamandır boyamıyorum saçlarımı boyamakta istemiyorum rengi açıldı biraz kötü görünüyor,birazdan uçalarından kesicem ayda bir yapmaya başladım kesim işleminikaydirigubbakcemile2acaba karaçayla yıkasam farkeder miCADIARZUyada bildiğin başka bir yöntem war mı?
arkadaşlar bunu kaç günde bir yapıyorsunuz saçlara? ben de denemek istiyorum :)
kina tarifi :
1 paket kinayi 1 bardak kara cayla birde su ile karistir bir yumurta sarisini at icine 1 saat beklet sonra sacina uygula en iyi tarif bu cogu kisi kinayi sade su ile karistirip uyguluyor ama benim verdigim tarif daha iyi onu dene istersen opuyorumnanaktan
Ân itibariyle saçımda sıcak zeytinyağı, bir paket yaş maya ve çeyrek şişe badem yağından oluşan karışım var, akşama doğru yıkamayı düşünüyorum. Saçımı sıcak tutmaya da gayret gösteriyorum, ufo var yanımda, normalde yaktığım zaman saçlarımı sakınırdım kurutuyor diye, ama şimdi kafamı ısıtmasını sağlıyorum arada bir açarak. Ama saç kurutma makinesi tutarak ya da sıcak havlu sararak da bu yapılabilir diye düşünüyorum. Sıcakken daha işe yararmış gibi geliyor.
Sonuçları bildiririm zaman içinde.
gayeet tabi sagol canim
turkbayragi
İlk denemeden sonra bir şey söylemek için çok erken. Ama bir şey soracağım. Ben dörtlü paketler hâlinde satılan yaş mayadan almıştım. Birini kullandım ama diğerlerini dolaba koymayı unutmuşum. Birkaç gündür oda ısısındalar. Hamur falan yapacak olsam koymam da acaba saçlarımda kullanabilir miyim, yapısı bozulmuş mudur?
Gerçi çok ucuz bir şey de, israftan nefret ederim, sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?