cnm hayırlı olsun çok sevindim ben de hamileyim sanki gördüm ben seni melipsio falan odanıza geldik senin benle tanış dırdılar ikimizi anneniz vardı galiba yanınızdada yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama siz diniz galiba öle hatırladım resminizden cnm belki ben zettim tekrar hayırlı olsun işallah kucagımıza almayıda nasip eder yüce yarabbim...:Saruboceq:
canim benim evet bendim ama byanimdaki bayan kayinvaldemdi,canim senin adinada cok sevindim ALLAH saglikli dogmalarini nasip eder...
saol cnm sen ulturosona girdinmi kaçtane biliyomusun arın falan varmı...
benim arasıra sol tarafımda biraz arı oluyor.. sonra geçiyor bide ben çalışıyorum ailem kızıyo riske atma çık işden evde yat diyolar cnm bilemiyorum işden çıkmam gerekirmi kaybetmekden çok korkuyorum.. sen ne yapıyosun çalışıyormusun.. işim basit benim ama yine de tedirgin oluyor insan cnm allahım hayırlıca kucagımıza almayıda nasip etsin cnm..:Saruboceq:
canim benim de agrilarim oluyor hatda okadar fena oluyorki dün merkezi aradim onlarda normal tutunma agrisi dediler,canim ben daha girmedim ultrasona bilmiyorum biliyormusun ben türkiyede degilim artik almanyaya evime döndüm,ama bu ayin 18 de gitcem doktoruma,ya ben calismyiorum ama benim isim agir oldu icin ,egerkli maddi imkanin el veriyorsa bende calisma derim okadar emek verdik okadar aci cektik,ama yok ihtiyacim var diyorsun dayanacak gibiysen sana kalmis bi karar,ama ben calismazdim hic birsey bukadar zaman bekledim bebegimden önemli olamz...
:)))) canim dur kiz daha hamile kalali ne oldu hemen dogurmayi düsünüyorsun )))))insallah normal gebelik gibi olur canim yani bizde 9 ay hamilelimizi yasariz,ya tabiki egerki isin agir degilse vede durumun yani agrin felan yoksa calis ben ama geldim günden belli evdeyim calismiyorum,canim ben almanyada yaptircam kontrollarimi,türkiyeye sadece tedavi icin gelmisdim oda ALLAHA sükür pozitifffff olunca burda yaptirmam gerekiyor,tabiki bende isterdim sürekli serife ilgilensin ama burda yok öyle bi serife:))) sen herseyini mayadami yaptircan canim???ya bak bi mehtaba ulasa bilcek bi numara varmi sende ben türkiyedeki cep telimde kayitli biraktim almadim yanima eger varsa bana mail olarak yollasana canim..
mehsilopi asıl heyecan o zaman başlayacak işte.yumurtalar toplanacak ve beklemeye başlayacaksın.labaratuvardan gelecek güzel haberler için dualar edeceksin.inşallah birinci kalite embriyoların oluşur.bana telefon geldiğinde çok ağlamıştım.transfer günü de benden sana tavsiye su içme olayını çok abartma.bak ben çok fazla su içmedim.yudum yudum ve bir saate yayarak içtim yaklaşık bir litre suyu.ve transferden sonra da hiç sıkıntı çekmedim.tam iki saat yerimden kalkmadım bu yüzden.bana 3 embriyo transfer edildi 1. kalite.üçüde tuttu.ilk haftalarda birini kaybettim.şimdi ikisiyle yola devam ediyorum.inşallah sağlıcakla kucağıma almak ta nasib olur.allahım bu duyguları sizlere de yaşatsın.dualarım sizlerle[/QUOTE
slm cnm bebeginin birini kaybettini sölemişsinde kaçtane hamile oldugunu nerden biliyodun.. ilk hafta kaybettim demişsin cnm.. ben daha ulturosona girmedim üç hafta sona ya verdiler ozman gircem.. kanda kaçtane oldugunu belli olmuyo sanırım.. merak ediyorum..birtanesini kaybettigini nerden anladın afedersin özel olmazsa anlatırsan çok sevinirim.. işallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebeklerinizi..:Saruboceq:
mehsilopi nerelerde?haberi olan var mı?merak ediyorum.bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.
asuman nasıl gidiyor hamilelik?ultrasona girdin mi?kalp atışlarını gördün mü?bak bizleri haberdar et bütün bunlardan.ilk ultrasonda heyecandan nefes alıp vermem değişmişti.dr çok gülmüştü.çünkü benim yüzümden bebeklerimin kalp atışlarını net görememişti.bende başımı çevirdim.nefesimi felan tuttum ama heyecanım anlatamam.çok güzel bir an.şimdi bebekler büyüdüğü için bütün haliyle göremiyoruz zaten.ama ilk aylarda komple bedenini görüyorsun.ve onun senin içinde büyüdüğüne inanamıyorsun.gerçekten bir mucize.anlatırsın bize.kendine çok dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?