Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

canim benim evet bendim ama byanimdaki bayan kayinvaldemdi,canim senin adinada cok sevindim ALLAH saglikli dogmalarini nasip eder...

arkadaŞlar kadınlar gÜnÜmÜz kutlu olsun..tÜm emekÇı,ÇalıŞan,ÇalıŞmayan,ev hanımı....dÜnyanın her yerındekı kadınlaraaa saygılarr

canim benim evet bendim ama byanimdaki bayan kayinvaldemdi,canim senin adinada cok sevindim ALLAH saglikli dogmalarini nasip eder...

saol cnm sen ulturosona girdinmi kaçtane biliyomusun arın falan varmı...
benim arasıra sol tarafımda biraz arı oluyor.. sonra geçiyor bide ben çalışıyorum ailem kızıyo riske atma çık işden evde yat diyolar cnm bilemiyorum işden çıkmam gerekirmi kaybetmekden çok korkuyorum.. sen ne yapıyosun çalışıyormusun.. işim basit benim ama yine de tedirgin oluyor insan cnm allahım hayırlıca kucagımıza almayıda nasip etsin cnm..:Saruboceq:

canim benim de agrilarim oluyor hatda okadar fena oluyorki dün merkezi aradim onlarda normal tutunma agrisi dediler,canim ben daha girmedim ultrasona bilmiyorum biliyormusun ben türkiyede degilim artik almanyaya evime döndüm,ama bu ayin 18 de gitcem doktoruma,ya ben calismyiorum ama benim isim agir oldu icin ,egerkli maddi imkanin el veriyorsa bende calisma derim okadar emek verdik okadar aci cektik,ama yok ihtiyacim var diyorsun dayanacak gibiysen sana kalmis bi karar,ama ben calismazdim hic birsey bukadar zaman bekledim bebegimden önemli olamz...

benim için de öle cnm daha önem li bişey yok ama eyer bir risk varsa çıkmak istiyorum... şerifeyle konuşdum işin agırdeyilse bişey olmaz dedi cnm benim de arılarım oluyo ara sıra
cnm doktora nerde gidicen takiplerini nasıl yapcan bizim dogumumuz da 9 aylıkmı olcak cnm yani tüpbebek oldugu için erken dogum falanmı olur acaba merak ediyorum çok çabukca dogucagı gün gelsin istiyorum cnm..:kedi:

:)))) canim dur kiz daha hamile kalali ne oldu hemen dogurmayi düsünüyorsun )))))insallah normal gebelik gibi olur canim yani bizde 9 ay hamilelimizi yasariz,ya tabiki egerki isin agir degilse vede durumun yani agrin felan yoksa calis ben ama geldim günden belli evdeyim calismiyorum,canim ben almanyada yaptircam kontrollarimi,türkiyeye sadece tedavi icin gelmisdim oda ALLAHA sükür pozitifffff olunca burda yaptirmam gerekiyor,tabiki bende isterdim sürekli serife ilgilensin ama burda yok öyle bi serife:))) sen herseyini mayadami yaptircan canim???ya bak bi mehtaba ulasa bilcek bi numara varmi sende ben türkiyedeki cep telimde kayitli biraktim almadim yanima eger varsa bana mail olarak yollasana canim..

cnm ben de nerde yaptırcamı bil miyorum ulturosona mayaya gidicem ama kon turollere nereye giderim bilmiyorum belki gülhane hastanesine giderim.. cnm ben de de tel yokki almamışdım sonra alacakdım unuttum.. sonra ona söledim kız tel almayı unuttum dedim oda gene görüşürüz dedi hastanede çünkü gebelik testi ikimizin de bir gün arayla maya da görüşürüz dedi bide o emriyolarını dondurmuş galiba cnm oo mayadan şerifeden alabilir sin cnm nasıl gidiyo kendini nasıl hissediyosun bulantı varmı bende yemek yaparken oluyo çok kokuyo cnm yemekler hiç cnm istemiyo bişey bazen başım dönüyo cnm bu ay sonu işden çıkcam 25 şinde ulturoson var 1 de çıkcam cnm hayırlısıyla işallah o güne çıkarım cnm allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin cnm...

aybuka canım ilk haftalar derken şöyle.ben kan tahlili verimeden önce bile kanamam başlamıştı ve hiç umudum yoktu.bi tahlil yaptırdık zamanı gelince değerler çok yüksek çıktı.5 haftalıktı ve üçüzdü değerlere göre.bunu zaten labaratuvardakiler anlıyor.2 gün sonra bir daha tahlil yaptık üçe katladı değerler.sanırım ya 7 ya da 9. haftaydı yine kanamam oldu ama çok ağır bir şekilde.acilen dr a gittik.ultrasonda 3 kese göründü.ama 13. haftaya kadar kanamam devam etti.iğne vuruldum 3 günde bir bebekler kalsın diye.ama 13.haftamda birini kaybettim.iki bebeğimin kalbi atıyordu.ama üçüncü gitmişti.vücudumda kanamayla atmıştı.çok sıkıntılı günlerdi.bak 23.haftam bitecek hala iğne yaptırıyorum haftada bir kere.geçen hafta yine bir uyandım kanamam olmuş.ama bebeklerimde bir sorun yoktu çok şükür.bebekler büyüdüğü için kılcal damarlar çatlamış.ama erken doğum ridkimiz olduğu için kendimi hiç yormuyorum.ev işi yapmıyorum.sadece kahveltı ve yemek hazırlıyorum.oda pratik şeyler.eşim yerimden bile kalkmamı istemiyor zaten.genelde yatmasam bile ayaklarımı uzatarak oturuyorum.bu günlere gelebildim inşallah devamı da gelir,kızlarımı kucağıma alırım diyorum.allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşalalh.

asuman nasıl gidiyor hamilelik?ultrasona girdin mi?kalp atışlarını gördün mü?bak bizleri haberdar et bütün bunlardan.ilk ultrasonda heyecandan nefes alıp vermem değişmişti.dr çok gülmüştü.çünkü benim yüzümden bebeklerimin kalp atışlarını net görememişti.bende başımı çevirdim.nefesimi felan tuttum ama heyecanım anlatamam.çok güzel bir an.şimdi bebekler büyüdüğü için bütün haliyle göremiyoruz zaten.ama ilk aylarda komple bedenini görüyorsun.ve onun senin içinde büyüdüğüne inanamıyorsun.gerçekten bir mucize.anlatırsın bize.kendine çok dikkat et.

mehsilopi nerelerde?haberi olan var mı?merak ediyorum.bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

mehsilopi nerelerde?haberi olan var mı?merak ediyorum.bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

cnm mehsilopi nin bebegi tutmamış şerife hemşire söledi çok üzüldüm biz onla tanışmışdık aramızda birgün vardı ilk onun tırans veri yapıldı ertesi gün benim ki yapıldı merakla bekliyodum hastaneye tahlile gittigimde örendim çok tatlı müttiş şeker biri cnm işallah hayırlısıyla olur cnm ben de şu an durumunu merak ediyorum onun işallah yazdıklarımızı görüp cvp verir..bize cnm benim son kan tahlilim 596 falan çıkdı şimdi ben ikizmi üçüzmü nerden bilim bana bil gi verir sen sevinirim cnm..:Saruboceq:

maşallah değerin çok yüksek.ikiz olabilir canım.ama ne olursa olsun hayırlısı ve sağlıklısı olsun.inşallah kalp atışlarını da görürsün.mehsilopi için üzüldüm ama demekki hakkında hayırlısı bu imiş.inşallah o da en kısa zamanda bu duyguları yaşar.allahım bebek isteyen hakeden tüm kardeşlerime bu duyguyu tattırsın inşallah.sende kendine çok dikkat et canım şu sıralar.büyük ihtimal ikiz ama dr un sana en güzel ve doğru cevabı verecektir.sabırsızlanıyorsun biliyorum ama bunlar bile güzel heyecanlar.güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım

cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. cnm ben kaçtane oldugunu bilmiyorum.. 25 mart da gittigimizde örencez allah izin verirse çok heycan lanıyorum kalp atışlarınıda duycak mıyız oluşmuş oluyomu eli ayagı sen gördünmü ulturosonda bebecigini ayy cnm dileyen isteyen herkeze allahım nasip eder işallah bizlerde hayırlısıyla bebcigimizi kucagımıza alırız işallah cnm.. ben işden çıkmalımıyım sence ben bu ay sonu çıkmayı düşünüyorum bebegim çok bekledim kaybetmek istemiyorumm.. işim agır deyil ama ne olur ne olmaz zaten karnım büyünce çıkcam çalışamaz duruma gelcem tek farkı daha erken çıkıp riske atmamak olcak cnm..

canım kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle davran.benim gebelik riskli olduğu için tedbirliyim.malum kanamalarım oluyor arada.ve her hafta iğne yaptırıyorum.senin öyle bir riskin yoksa çalış tabi.işinde ağır değilmiş madem.evde oturmak daha sıkıcı.tv de bişey yok.ancak oyalanacak bişeyler buluyorum işte.el işi yapıyorum,kitap okuyorum.sen kendini daha iyi bilirsin.dr a gittin mi dr unda sana söyler zaten.bende 25 martta gidcem kontrole.

canim benim ALLAHA sükür cok iyiz bebisimde bende bi sikintimiz yok sadece kabizlik sorunu var onuda idare ediyorum canim,canim daha gitmedim bu ayin 18 gitcem insallah orda bebegimi görcem insallah ALLAHIm hersey yollunda gider kucamizada almayi nasip eder,ya mehsilopu bana bi defa msn den ileti yazdi baska yazmadi galiba negatif aldi icin bi ara vermek istedi diye düsünüyorum benim tr deki tellimde nr var onu bi alayimda arayim onu...

cnm ya şimdi bizim bebeklerimizin dış gebe olama şansı varmı ben bu ayın 25 de ulturosona gircem.. asuman sen de merak ediyomusun ulturosonda herhan gi bir sorun çıkmaz demi cnm ben çok korkuyorum.. cnm kaçtane tuttugunu örencez salıklımı deyilmi onu da öreniriz demi ben çok merak ediyorum.. şimdi iyiym hiç sorun yok karnımda arılar oluyo ama normal dedi şerifem ama ben çok heycan lıyım. allahım salıklıca olur işallah hepimizin kide cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…